|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke '08 V. del
15.12.2008 22:40:40   
netki
dzanika.....hvala k si povedala za snežno kroglo....bom šla iskat

lunica......jst ne morem dat svojih slik iz otroštva gor, aja razen če jih slikam, pa še to nimam albuma pr seb

denar......plača kdor pač plača....različno....v trgovini dava enkrat eden drugič drugi, položnice imam jst.....no mojmu kej ostane in da potem na varčevalni račun

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
   [Brisano sporočilo]
15.12.2008 22:42:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3502
   [Brisano sporočilo]
15.12.2008 22:44:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3503
   [Brisano sporočilo]
15.12.2008 22:44:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3504
15.12.2008 22:44:24   
lex
HD  to mam jaz večno dilemo kaj kupit atiju. mu ponavad kupim kar nogavice, teh ful porabi v delavnici ko švasa pa mu jih iskre skurijo

Almera čestitke za malčicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . pa naj te potolažim, da sem dans menda edina šetala svojega otroka zunaj. sva že dve za csduser posted image user posted image user posted image user posted image  - nama vsaj dolgčas ne bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ilatic srečnica. jaz sem takoj oddala za OD pa sem dodatek dobila šele sedaj. sicer pa že vejo zakaj - namesto moje božičniceuser posted image user posted image user posted image user posted image , upam da bo tud drugo leto tak čas. mi najbolj paše, ker imam december zafilan z rojstnimi dnevi da to ni res.

mojcek tole s hčerko sem tud jaz tuhtala in nekako mi ne gre v glavo kako laho očeta, ki je z lastnimi rokami ustvaril hiš postaviš pred vrata. mi pride naprej kot tista zgodba ko je starček moral jesti za pečjo, ker je vse polil in z leseno žlico iz lesene skodele in sta se snaha in sin šele takrat zavedala kaj sta mu storila ko je vnuk začel delati leseno skledo za njiju. meni je to groza. zato tudi včasih kaj požrem in si mislim bolje to kot pa da se kregamo. se rajši z mojim nasmejima dedanovim pogrutavščinam ko si misli, da ma edini prav.

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kaki lubček je Brin, sploh une fotke s špinačo so ORGINALNE, a si mu zanalašč dala zelen slinček gor, ker so ful dobre

blacky tudi naši imajo v sredo delavnice za stare starše dopoldan, popoldan smo pa starši na vrsti. letos bo še nekak šlo, ker ima Alina ob 17h, Aleks pa ob 18h, kaj bo drugo leto pa nimam pojma, ko bo tam še Vita in seveda jaz v svoji skupini. evo se mi spolh ne da it na šiht. bi mela kar 4user posted image user posted image

hd  vsi imamo vse skup, glavno kontrolo mam jaz. oz vem kje imam koliko na računu, moj se nima časa še s tem bavit. minus - ta je pa pri nama skoz, odkar mava kredite - prej za renoviranje stanovanja, zdaj za bajto. je recesija že 5 let v denarnici, varčujem jaz cca 50€ na mesec, moja plača je 1/3 njegove ampak tako pač je, sva skup v zosu. prineseva vse svoje ojrote skup v familijo. plačujem tam kjer imam ni važno a je moje al njegovo

golaž:
koliko imaš mesa (goveji bočnik) toliko daš čebule, jo prepražiš in ko se razmehča jo zaliješ s par kapljicami vode da se razpusti. dodaš meso, lovorov list, rdečo papriko, sol, poper, malo vegete, če hočeš ni pa nujno in dušiš dokler meso ni mehko - cca 1 uro odvisno od velikosti koščkov mesa, sproti po malo zalivaš ko premešaš.

tako zdaj grem pa kuhinjo pospravit, ker smo cel popoldan pekli kekse. ta post pišem že tako dolgo, da sploh nimam pojma kdaj sem začela. sem vito par krat uspavala nazaj. ni bla ziher a rabi zizo al rabi mamo al pa bi samo prdnilauser posted image

vas še pol sčekiram

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
15.12.2008 22:48:35   
lex
meni pa božiček prinese kuharsko knjigo od sestre nikoline al neki podobnega, vandelino ma mami pa se nisem najbolj najdla not, ker sem teh domačih jedi ful navajena, mi paše aj bolj novega probat. kulinarika je pa pri meni skoz na klikuuser posted image , ne znam kuhat brez nje. edino tam vedno prečekiram pripombe, če nima ocene se nekako ne upam lotit zadev. pa Jamie mi je kul. sem 1x delala zrezke po jegovo pa mi je žal, da si nisem recepta iz sposojene knjige prepisala. samo kaj ko je njegova bukla tako pregrešno draga.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
   [Brisano sporočilo]
15.12.2008 22:49:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3507
15.12.2008 22:52:02   
Anonimen

točno to je to...sej pa jst malo preživljam...če nebi blo mojih jošk bi se že spufali na mleku ...bi blo treba zracunat kolk se da na mesec za AM in pride ven kolk se jst prispevam

točno! user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3508
15.12.2008 22:54:15   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: lex

meni pa božiček prinese kuharsko knjigo od sestre nikoline al neki podobnega, vandelino ma mami pa se nisem najbolj najdla not, ker sem teh domačih jedi ful navajena, mi paše aj bolj novega probat. kulinarika je pa pri meni skoz na klikuuser posted image , ne znam kuhat brez nje. edino tam vedno prečekiram pripombe, če nima ocene se nekako ne upam lotit zadev. pa Jamie mi je kul. sem 1x delala zrezke po jegovo pa mi je žal, da si nisem recepta iz sposojene knjige prepisala. samo kaj ko je njegova bukla tako pregrešno draga.

obožujem kuharske knjige in portale user posted image user posted image user posted image

le kaj bi jst brez njih user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
15.12.2008 22:55:10   
dzanika
sasi našla sem 8 živčkov. Glede na to da pa akcija še nekaj časa traja ti jih pa pošljem tekom tega tedna ko bomo šli še po avtosedež in jih bom še nekaj dobila. Ok?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
15.12.2008 22:55:11   
glugluglu
lex, almera, tudi jaz sem se danes s Tianom sprehajala v dežju, pa v kengurujčku je bil, ki ga bo glih kar strgal vsaj jaz imam tak občutekuser posted image , sva šla Marku nasproti, da ni sam v dežju hodil iz šole. Moramo tisti pravi nahrbtnik nabaviti za od 6. meseca dalje.

Neposredna povezava do sporočila: 3511
15.12.2008 22:57:06   
frutka_
Lex jamiea imam jaz doma. Ampak knjig je več tako da če te zanima lahko pogledam za recept. Sicer imam kuharskih knjig en kup. Jamie je fajn ampak kaj ko ne dobiš pri nas sestavin za kuho. Imam pa eno krasno knjigo o rmorskih jedeh. Res je super! Vse od ribjih predjedi, do juh, namazov, glavnih jedi. Za vsakega se nekaj najde.
Flower jaz se pa full sekiram za minususer posted image . Ves cajt imam slabo vest. In vsakič ko pridem na banko me tam vprašajo, če bi si dala Master Card delat? To je kreditna kartica, ne?! Pa vedno vljudno odklonim. To še mi naj dajo, pol bom pa itak šla v zapor od minusa.user posted image
Spraševala sem, če kera pozna babylegse. Takole zgledajo: http://www.mojskratek.si/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wID=269

Neposredna povezava do sporočila: 3512
15.12.2008 22:57:27   
Anonimen
ojoj, rovarka je prišla user posted image spat bo treba! user posted image

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3513
15.12.2008 22:57:50   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

lex, almera, tudi jaz sem se danes s Tianom sprehajala v dežju, pa v kengurujčku je bil, ki ga bo glih kar strgal vsaj jaz imam tak občutekuser posted image , sva šla Marku nasproti, da ni sam v dežju hodil iz šole. Moramo tisti pravi nahrbtnik nabaviti za od 6. meseca dalje.

Ga ne moreš obrniti, da gleda naprej?

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
15.12.2008 22:58:55   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: flower

HD: zakaj slaba vest? Kdo pa za malo skrbi??user posted image

točno to je to...sej pa jst malo preživljam...če nebi blo mojih jošk bi se že spufali na mlekuuser posted image user posted image ...bi blo treba zracunat kolk se da na mesec za AM in pride ven kolk se jst prispevamuser posted image user posted image

On bi tebi moral še plačevat in ti kriti razliko za scagane zizike!user posted image Nikoli ne bojo več iste!

Neposredna povezava do sporočila: 3515
15.12.2008 22:59:35   
Anonimen
Spraševala sem, če kera pozna babylegse. Takole zgledajo: http://www.mojskratek.si/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wID=269

u tooo bi jst rabla!! lukcu vedn dam gor dolge debele nogavice poleg štramplčkov, ker nočem dvojnih hlač, pa sem vedno želela nekaj takega! samo, misliš frutka da se to obdrži na nogicah? kolk je pa cena?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3516
15.12.2008 22:59:56   
dzanika
LAHKO NOČ!

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
15.12.2008 23:02:34   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: frutka

IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

Ga ne moreš obrniti, da gleda naprej?

ja lahko, saj ga obrnem, ampak ima že skoraj 9 kg, pa imam potem tak čuden občutek, da bo vse potrgalouser posted image , pa meni hrbet krivi, bi bilo bolje, če je zadaj v nahrbtniku.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
   [Brisano sporočilo]
15.12.2008 23:07:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3519
   [Brisano sporočilo]
15.12.2008 23:07:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3520
   [Brisano sporočilo]
15.12.2008 23:08:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3521
15.12.2008 23:09:17   
frutka_

IZVIRNO SPOROČILO: flower

HD: zakaj slaba vest? Kdo pa za malo skrbi??user posted image

točno to je to...sej pa jst malo preživljam...če nebi blo mojih jošk bi se že spufali na mlekuuser posted image user posted image ...bi blo treba zracunat kolk se da na mesec za AM in pride ven kolk se jst prispevamuser posted image user posted image

On bi tebi moral še plačevat in ti kriti razliko za scagane zizike!user posted image Nikoli ne bojo več iste!

če ne bojo iste, pa bo hotu lepe cartat, bo pa fabjana plačal...al pa vsaj pol dal zraven..drugo polovico pa kali k jih je znucalauser posted image user posted image user posted image

Hehehe...to mu delaj, ja!user posted image
Lunica mislim da so cene od 11 eurov gor. Mamice full hvalijo kolikor sem gledala pa netu. Baje so zelo fajne za plazenje, ne lezejo dol in uporabne dlje časa. Jaz bom najbrž ene naročila, da vidim kako se obnesejo.

Neposredna povezava do sporočila: 3522
   [Brisano sporočilo]
15.12.2008 23:10:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3523
15.12.2008 23:10:45   
frutka_

a to so tk ko gamaše???

Ne, višje pridejo. Bedrače! Ja, to so.user posted image

Od bedrca debelega do gleženjčka putrastega. Njami!

Neposredna povezava do sporočila: 3524
   [Brisano sporočilo]
15.12.2008 23:11:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?