|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
15.12.2008 23:27:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3551
   RE: Julijske čveke '08 V. del
15.12.2008 23:30:13   
lili3
finance: za položnice dava vsak pol, jaz večino plačujem v trgovini in za ta malega (plenice.....), on pa za kakšne večje stvari.

Almera, prosila bi te za recept za bananine muffine, ker sem tudi jaz na dieti brez KML in jajc. Zadnjič sem pekla ene iz DM-a, ko je že narejena mešanica, dodaš samo vodo in so izpadli kar ok.

Neposredna povezava do sporočila: 3552
   [Brisano sporočilo]
15.12.2008 23:31:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3553
15.12.2008 23:33:07   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: liju

IZVIRNO SPOROČILO: frutka

Liju za fanta se ti splača iti v Okidija gledat. Imajo majčke po 5eurov. Pa še stokrat lepše kot H&M.

O hvala za info. Kaj pa kakšne hlače kavbojke ali žamet?Si kje kaj vidla? V H&M imajo take kroje da bruhaš. Jaz mu res ne oblečem takih ozkih kavbojk, kot trikouser posted image user posted image user posted image

Pa to je zdaj moderno!user posted image Jaz sem mu ene ožje kupila v Zari, pa enih par ima iz S.Oliverja pa iz Benettona. Točno vem kere modele moram kupiti, ker mu že od malega kupujem enake.
Okaidi je imel žametke na žepe, ampak cene pa se res ne spomnim. Ampak so nekje enake kot H&M. Ko prideš v Okaidija moraš najprej pogledat na police, ki so sredi trgovine. Tam imajo običajno ugodnješe variante hlač in majčk. Tudi njihovi puliji so fajn.
Lex jaz sem se danes ob 9-ih zjutraj z enim tako spičila, da sem že policijo hotela klicat.user posted image Butl se je pripeljal po enosmerni pol pa je meni mahal naj se umaknem. Kreten!

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
   [Brisano sporočilo]
15.12.2008 23:33:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 3555
   [Brisano sporočilo]
15.12.2008 23:34:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3556
15.12.2008 23:35:29   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

frutka, kako je bilo pri logopedu..je kaj povedal user posted image

aja,kakšen avto si kupla?

daj povej, daj povej...user posted image

Logoped je bil OK, imava ga spet ta četrtek pa še enkrat letos pol pa drogo leto. joj, sliši se fuuuull daleč.user posted image Se bomo še kaj dobili?
Avto...Beetla imam...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3557
   [Brisano sporočilo]
15.12.2008 23:37:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 3558
15.12.2008 23:38:00   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

frutka, okaidi je centru ali v ep tudi?še sploh nisem bila tam user posted image

Eden je v mejsti, drugi v EP pri Comtronu.
Glej kake lepe cotike majo za pupe...da dol padeš. Jaz sem tam skoraj pečena. Gledat moraš pod zavihek Obaibi. To je za bebice.

http://www.okaidi.com/VAD/Home?StoreID=1&MarqueID=2&LangueID=1

Neposredna povezava do sporočila: 3559
15.12.2008 23:39:12   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

dobro ajde...ne vem če 40 , ampak jih je ogromno!!! moja kolegica dela pr fabjanu in je rekla da to kr hodijo pa hodijo...pa usta, pa liposukcija,pa lipoliza, pa botox...

jaz pa če ne bom zadovoljna z njimi si jih bom dala popravit...men je to čist ok...veš, itak mam ful male in pol ko so scuzane niti moderc ne more kaj popravit...

Ma ne vpraš kakšne so moje, še A kmalu ne bom gor spravila, ker bo prevelik. 2 leti nazaj sem šla k plastiku (Leskovšek v Lj.) , da mi eno sumljivo znamenje odstrani ravno na dojki in ko je gledal tisto znamenje sem mu takoj rekla, (preventivno, da mi ne bi slučajno začel prodajat kakšnih vsadkov), da jaz si ne bom nikoli mogla dati kakšnih vsadkov, ker me skomina, že tisto znamenje, ki mi ga je izrezal tam sredi zize, pa je bilo mičkeno, mi je bilo ful groza, kaj šele kaj drugega. Ne bi prenesla.
Joj, pa ko mi je začel razlagat kako se naredi korekcijo vdrtih prsnih bradavic (me je firbec matral in sem vprašala) , me je že vse minilo.

Neposredna povezava do sporočila: 3560
   [Brisano sporočilo]
15.12.2008 23:41:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3561
15.12.2008 23:41:14   
glugluglu
Lex, to pa je smola, pa v takem kraju, matr, pa res ni nikjer nič varno, prav čudno no. 

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
15.12.2008 23:41:42   
lex
no a si predstavljaš zadaj pa 2 romerjeva avtosedeža, sicer brez isofixa ampak vseeno, v prtljažniku pa voziček, sicer sar zveglan in nič vreden (rav tako kot radio) ampak če bi to vzel bi morala pa ov voz kupit kar se mi ne splača za čez zimo. hvala bogu je šel samo radio. samo sem mislila kupit nov aparat za kruh, bom mogla pač radio. no mogoče dobim za roj. dan bolj kvalitetnega, bom dragega nasračkala da dajo vsi skup pa mi ta boljši kruhavtomat kupijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 3563
   [Brisano sporočilo]
15.12.2008 23:42:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3564
15.12.2008 23:45:37   
lex
jaz pa pogrešam svojga rdečega daihatsu šarade. na faxu sem ga lahko vtaknila v vsako luknjo, bil je moj prvi in edini avto, saj imam službo 100m proč od doma. ko ga je brat prodal (ko ga nisem več rabla ga je on dedoval za službo,....) sem se kar razjokala. bi ga pa zdaj imela, da ne bi rabil moj večkrat iz šihta mi avto vozit domov

srečno vožnjo frutkauser posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
15.12.2008 23:46:54   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: lex

no a si predstavljaš zadaj pa 2 romerjeva avtosedeža, sicer brez isofixa ampak vseeno, v prtljažniku pa voziček, sicer sar zveglan in nič vreden (rav tako kot radio) ampak če bi to vzel bi morala pa ov voz kupit kar se mi ne splača za čez zimo. hvala bogu je šel samo radio. samo sem mislila kupit nov aparat za kruh, bom mogla pač radio. no mogoče dobim za roj. dan bolj kvalitetnega, bom dragega nasračkala da dajo vsi skup pa mi ta boljši kruhavtomat kupijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mojemu bratu so lansko leto iz parkirišča avto ukradli z vso to opremo, ki si jo naštela: 2 romerja, v prtljažniku voziček, skiro, in še kakšne malenkosti

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
15.12.2008 23:47:56   
frutka_
Levinja hvala. Jaz imam rumeno strelo. Ko pridem na parking avta nikoli ne iščem, ker rumena tako tolče ven, da zgleda vse ostalo kot ena žalost.user posted image
Če se zmenimo ta teden in bo slabo vreme lahko pridem po vaju. Uliico bom res TAKOJ našla!user posted image Mogoče v petek. Rožica bo ziher ZA! Pa liju tudi.Pa rovarka spet....Nasari še reči.

Neposredna povezava do sporočila: 3567
15.12.2008 23:50:12   
lex
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

mojemu bratu so lansko leto iz parkirišča avto ukradli z vso to opremo, ki si jo naštela: 2 romerja, v prtljažniku voziček, skiro, in še kakšne malenkosti

katastrofauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

res hb da je šel samo radio. nama je itak korist naredil, ker je bil v ku.rcu bolj me moti, da se mi okoli hiše potika. ko mi je moj to povedal sem s svetlobno hitrostjo odbrzela na arcelo prečekirat ves material če je tam (parcela je cca 50m nižje od sedanje hiš

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
15.12.2008 23:51:35   
lex
mogoče pridem še jaz, mam it za v obija po eno peno za odstranjevanje plesni - mogoče

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
15.12.2008 23:52:03   
frutka_
srečno vožnjo frutkauser posted image

Hvala! Saj sva se midva tudi šlepala en čas zdaj pa ne gre več. Poleg tega je moj veliko popoldan v službi in nisem mogla nikamor, če nisem mela avta. Pa za vrtec je bil problem, ker imam do vrtca peš dobrih 20min hitre hoje. Zdaj pa sem neodvisna.
Glugluglu moji teti so iz bloka, za zaklenjenimi vrat, ukradli čisto nov PP Pliko voziček. Za zjokat no!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
15.12.2008 23:52:53   
frutka_

mogoče pridem še jaz, mam it za v obija po eno peno za odstranjevanje plesni - mogoče

user posted image Jaaaa, pridi mama Lex.user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
   [Brisano sporočilo]
15.12.2008 23:52:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3572
   [Brisano sporočilo]
15.12.2008 23:53:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3573
   [Brisano sporočilo]
15.12.2008 23:55:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3574
15.12.2008 23:56:42   
glugluglu
ma kam to pelje, da pred lastno hišo ni varno, pa sedaj bo treba še vozičke zaklepat s ključavnicami, ja groza

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?