|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
15.12.2008 10:29:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu zwer)
  Neposredna povezava do sporočila: 1101
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
15.12.2008 10:32:34   
zwer
URŠA ... pridna, bom pa poročala takoj ko pridem user posted image  ... ja jst mam drugače tut v planu še  cunje zlikat k smo jih prali, pa malo pospravit in kosilo nardit ... ampak vse po pregledu.

PIKICA ... lepo slišat, da sta tvoja dva sončka vredi in da lepo rasteta ... ti pa čisto verjamem, da je vsak dan težje ampak še malo in imela ju boš v naročju user posted image

Love Zwer

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
15.12.2008 10:33:31   
Čebel@
jutro punce!
glen ......pozdravček nazaj.......jaz sem pridna-upam da ti in druge tudiuser posted image user posted image
cati.......sej so ti punce svetovale.......vsaj pokliči g da boš pomirjena
urša.....mene nič(zaenkrat)tko ne boli,edino včahih prsi to je pa to........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za nakupovanje
zwer......joj kok sem ti fouš k boš vidla svojga sončka.....jaz bom verjetno čez dan kar bolj poležavala ker je vreme spet obupen
pikica......res lepo tvoja dva sončka pridobivata na težiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......nekje na forumu sem brala da je to da te trtica in kolki bolijo,čist normalnouser posted image .......no boš vsaj malo počivalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
15.12.2008 10:35:53   
Čebel@
kolumbo.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tak vikend.......verjetno je že pasalo daa se malo odklopita.......ti še kar pridno delaš?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
15.12.2008 10:39:37   
mala*
DOBRO JUTRO!!!!

Samo toliko da vas malo pozdravim..prebrala vas nisem, me ni blo cel vikend na forumu in to je pa res preveč za skoz it kaj šele si kej zapomniti a koncu...No, če je blo kej pomembnega pa prosim povejte če sem kaj takega zamudila...
Drugače pa ja, evo jem zajtrk, pol se pa šibam učit še za izpit drug teden...
Vreme je tko al tko čust mim, glih za pod dekco cel dan bit...

Lepo se mejte in se tipkamo še kej kasneje!!!
Cmoookkkaaa.....user posted image

user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
15.12.2008 10:43:27   
Pikica5
Zwer - ja prava korenjaka sta. Če se niso zmotili pri prejšnih meritvah, sta od četrtka pa do petka pridobila vsak po 400g. Še vsaj 4 tedne moremo biti skupaj 3 v 1 potem pa se bosta počasi prišla cartat user posted image

Majchy - saj to je najhujše, da je to normalno, saj zato pa si mi dali počivanje in počivanje.

Ste že prale kaj pa likale, meni je že uspelo oprat in zlikat 3 pralne stroje, danes me čaka še eden, pa še potem kakšen.

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
15.12.2008 10:43:41   
sunny24
Jutro! Kako smo?

balonchy, hvala za zajtrk! Večri nam je malo sekalo, ja...user posted image user posted image user posted image

cati, jst bi poklicala G, ker res nikoli ne veš!user posted image user posted image user posted image

pikica, tvoja dva pa res lepo napredujeta! user posted image user posted image user posted image   Kaj ste že zvedli spol za ta drugega al se še kar skriva?

ursa, nimam takega občutka...al pa nism pozorna. Ti boš pa pridna danes!user posted image

zwer, lep pregled ti želim!user posted image

kolumbo, sta mela pa lep večer v dvoje! user posted image user posted image user posted image

Jst morem pa it počasi mojga zbudit, da gremo na firmo...Če se nam bo dalo...Meni se že ne da it...user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
15.12.2008 10:45:11   
zwer
MAJCHY ... sej kmalu boš tudi ti videla svojo pikico ... sej zdej te verjetno bolj kontrolirajo?

Punce kaj katero zgaga peče? ... mene je danes ponoči prvič v življenju začela in še kar vztraja, tak da komaj sedim tuki v službi in delam račune ... kaj RUPURUT se lahko spije?

MALA ... si pa pridna s tem učenjem ... dej še name kej prenesi saj kr odlašam s tem faksom

Love Zwer

(odgovor članu mala*)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
15.12.2008 10:47:26   
Balonchy
O sunnyka... jutro... a si iz postle padla??? user posted image  Neki zgodi plašiš... user posted image  
Dans ti pošljem paketek...

A bi mi lahk kera prlimala (še 1x) un ta dolg seznamček - kaj rabiš za bebico!?!?
Se mi zdi, da je Ajvy en čas nazaj enga full fajn prpopala... Se priporočam...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
15.12.2008 10:47:58   
Čebel@
pikica........no sej meni tudi ni prav da so vse bolečine kar normalne.......res počivej da nam jo prekmalu ne pobrišeš rodit......a ti že za user posted image user posted image  pereš......jaz se nekako kar ne spravim ker potem bo šlo pa res zares.....mislim da sploh ne dojemam da bomo kmalu tko kot so sedaj decemberčki......pa samo še 70 dni imam do konca-res gre tole ekspresno hitr
sunny......dobro jutro.....dobro uštimita s papirji

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
15.12.2008 10:48:10   
Pikica5
Sunny - naš drugo dete še kar skriva, noče nič pokazat. Jaz pravim da bo punčka, glede na to da na tisti strani ko je fantek mam špičat trebušček na drugi strani je pa okrogel kot žogica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
15.12.2008 10:50:54   
Čebel@
zwer........30.12. imam UZ.......ja sedaj sem pod vodeno nosečnost in bom imela do konca kar veliko pregledov.......kar je meni super da vsaj vem da je pupi luštno v bušiju.......zgaga mene skos daje.........meni zaenkrat pomaga mleko......glede rurpruta pa jaz nisem sigurna-najbolj da ti katera svetuje ki sigurno ve

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
15.12.2008 10:51:27   
Katjusa
Balonchyuser posted image user posted image user posted image user posted image hvala za zajtrk....

Cati so ti že povedale takoj k zdravniku....

Punce mene je dons skor kap polek tega da sem spala ob Florjanu skor do 10 ure napreč on se je vstal mel čez 9 in se šel v dnevno igrat pol me je pa nekaj do 10 prišel poklicat da mu morem it nekaj pomagatuser posted image user posted image user posted image user posted image dons je angel in pol je treba včasih se mal rezjezit....
kap me je pa skor k me je moj mal nazaj poklical in mi povedal da ga je zjutraj na mizi čakala kuverta z njegovim imenom.... (namreč je še na 6 mesečni poskusni dobi do 2.1.2009 in mu lahko do takrat kadarkoli dajo odpoved).... sem sam z odprtimi usti obstala in poslušala kaj sledi in ker je bil tiho sem rekla kaj bomo pa zdej in se je ta moja baraba začela smejat in je reku dobu sem božičnico na roko 250€ user posted image user posted image user posted image user posted image tak bi ga zbrcala če bi ga mela tle.... no pol januarja dobijo pa še novoletnico 520€.... kak sem vesela da je dobu to službouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sem šla še pol moja starša prestrašit sam je blo bolj težko k sem komaj skrivala nasmeh na obrazu.... sam mi je ratal sta bla čist zelena... sej vesta v kakih pufih sma in da pričakujemo dojenčka....

zdej grem pa gledat kaj bo za zajtrk....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
15.12.2008 10:53:26   
Maksi1
Zwer - poglej na MON. Že pred par dnevi sem pisala, da je Pušenjak podal mnenje, da ta zdravila proti zgagi, ki so v prosti prodaji, ne škodijo. Prebrskaj malo tisti forum in najdi njegov odgovor.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
15.12.2008 10:54:00   
birdy
Hoj...
Jst sem dans doma, mi je blo še kr slabo, včer je blo prov grozn, vmes me je tko zvil, da sem res misnla da bom šla bruhatuser posted image  pa nisem mogla, kar je blo ubistvu še hujuser posted image  Tko da sem zdele na eni prisilni dieti. Včer sem jedla juho pa mal krompirja, zdej sem pa spet jedla zdele in sicer jogurt pa eno mandarino...
Moj je bil pa včer tud neki čudn... Je pojedu sam juho in je šel bruhat... Očitno sva neki kasirala, upam da ne bo še Neli.
Zdej grem pa še pospravt kar včer nisem, moram posodo oprat pa jo zalaufat, pa iz sušilca moram cunje vzet, mački spucat domovanje, pol se grem pa učit.
Joj, kok sem vam fouš za nakupovanje... Jst bi tud pa že vse mamouser posted image  Kar je po eni strani dobr ker nimava dnarja, po drugi strani pa slabo ker ne rabm nč kuptuser posted image
Uživejte današnji dan, se beremouser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu zwer)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
15.12.2008 10:54:02   
sunny24
balonchy, nism padla s postle...user posted image  Če sm šla pa zgodi spat...user posted image   Oooo, super, paketek dobim! Jeeeee!user posted image

zwer, kajusa za zgago pije renie al neki tazga. Pobrskaj, k so se lih včeri s claud o teh tabletah menle.

pikica, pol če se pa skriva, je zihr punčka! Sej veš da se punčke ne tako hvalijo, kot fantki...user posted image   Sam pa ti kar lepo zdrži čimveč časa še 3v1!user posted image   A so ti kej rekli, boš naravno rodila al boš carskega mela?

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
15.12.2008 10:54:18   
Čebel@
katjuša.........joj kok sta s tvojim žlehtuser posted image user posted image user posted image user posted image .........super za denaruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
15.12.2008 10:55:08   
Maksi1
Katjuša, kako sem vesela za vas. Res lepa novica. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
15.12.2008 10:56:06   
Shuka
Jutro pupe,

jest sem čist hin, vročina user posted image , kašelj user posted image , kihanje user posted image   šmrkanje user posted image   vse me je doletelo, pa še flekasta sem po telesu od vročinske reakcije. Ampak mormo tud to prebolet, sam malo dlje bo trajalo, ker se cajtam samo s čajem, vitaminčki in sadjem pa juhcami.

Zdej sem vas kar malce pogrešala k me 2 dni ni blo gor k sem skoz ležala.user posted image Kako ste ve?user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
15.12.2008 10:56:42   
Urša08
majchy23 dobro jutro, sej vreme je res za počivatuser posted image

Pikica5 tvojedva user posted image user posted image pa res lepo pridobivata na teži, ti pa čim več počivatuser posted image

Katjuša super za božičnico, pa potem še za novoletnicouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
15.12.2008 10:56:54   
Čebel@
birdy.......upam da res kej je fašeteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......fajn se uči-res si pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
15.12.2008 10:57:48   
sunny24
katjusa, super! user posted image user posted image user posted image   A si šla po mandarine?user posted image

birdy, ja po mojem sta neki fasala...Se mi prov smiliš! Ma držim pestke, da bosta šla lepo skozi, brez obiskov WC!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
15.12.2008 10:58:06   
Maksi1
Shuka, uboščka. Verjamem, da ti gre to šmrkanje in kihanje že prav na jetra. Ma si pa pridna, da vztrajaš na vitiaminih in čajčkih. Kar lepo se pomirkej. Pouhno počivej. Držim pesti, da boš kmali buljše.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
15.12.2008 10:58:08   
Urša08
Shuka bogica čim prej se pozdravi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sam bolnih je pa tole obdobje res velik. Fino pij čajčke, jej vitaminčke pa bo boilezen šla papa user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
15.12.2008 10:58:09   
Čebel@
shuka.....pocajti seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.