|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
14.12.2008 23:08:52   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Sam so res zapašeale...Še kaka mandarina za čez čez kakih 10 minutk...A bi ti tudi?user posted image
ps mal te hecam, k vem, da jih nimaš...user posted image

b....a kaj me hecaš pridem k teb pa ti vse zmažemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
14.12.2008 23:10:32   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Sam so res zapašeale...Še kaka mandarina za čez čez kakih 10 minutk...A bi ti tudi?user posted image
ps mal te hecam, k vem, da jih nimaš...user posted image

b....a kaj me hecaš pridem k teb pa ti vse zmažemuser posted image user posted image user posted image user posted image

sam bi res pasaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zakaj nimam trgovine tle spodaj v garaži in da bi bla nonstop odprta al pa vsaj v vasi

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
14.12.2008 23:13:09   
sunny24
Pa veš ku so dobre...user posted image user posted image user posted image  Ti kar pridi sem h meni na mandarince!user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
14.12.2008 23:22:06   
Katjusa

Pa veš ku so dobre...user posted image user posted image user posted image  Ti kar pridi sem h meni na mandarince!user posted image

ti me kr draži sej veš vse se vrača vse se plačauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
grem pod tuš pa mal na sedežno da mal noge dam na vodoravno me že vse boli od sedenja za računalnikom.... lepo se mejte lepo ajajte pa se ju3 tipkamo...
aja za srečanje pa ni nobenega odzivauser posted image user posted image user posted image user posted image

lahko noč

aja pa sunny mi preko msn-ja nagaja mi slike mandarin pošilja.... prosim ju3 jo ignorirajte user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
14.12.2008 23:23:17   
sunny24
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
14.12.2008 23:26:47   
Katjusa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ti se kr smej boš videla kdor se zadnji smeje se slajše smejeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
14.12.2008 23:31:12   
sunny24
user posted image

Katjusa, just for you!user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
14.12.2008 23:32:41   
Katjusa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pazi se ti mene k te dobim..... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
14.12.2008 23:33:40   
sunny24
Sej zdej ne bom več te hecala...Obljubim!user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
14.12.2008 23:38:03   
Katjusa
user posted image
a bi tole.... jst bi ful maš tud kej domauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
14.12.2008 23:41:22   
sunny24
sestavine mam, lahko jih grem nardit...user posted image user posted image user posted image

A bi z nutelo?user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
14.12.2008 23:55:06   
sunny24
Konec dežurstva! Grem! user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
14.12.2008 23:56:45   
Katjusa

Konec dežurstva! Grem! user posted image user posted image user posted image

user posted image

jst tud se ju3 tipkamo

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
15.12.2008 6:51:12   
Balonchy
Jutro trebuščkarce....
Kaj ste pa včeraj za en fleš mele s hrano??? user posted image user posted image user posted image

No, da nadaljujemo... Dober tek!!!

user posted image

user posted image

Pa še neki za poplaknit... user posted image

user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
15.12.2008 9:02:28   
cati
Dobro jutro nosečke

Kako kaj??
Jaz že 3 dni pošteno zatekam pa nevem kaj naj naredim ima karera kak predlog???

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
15.12.2008 9:16:47   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Jutro trebuščkarce....
Kaj ste pa včeraj za en fleš mele s hrano??? user posted image user posted image user posted image

No, da nadaljujemo... Dober tek!!!

user posted image

user posted image

Pa še neki za poplaknit... user posted image

user posted image

jutro vse so user posted image user posted image user posted image :)

Hvala za takole dobr začetek dneva s kavico in sladicami.. :_)

boma2 :)

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
15.12.2008 9:17:42   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: cati

Dobro jutro nosečke

Kako kaj??

nevem... ampak, če res full zatekaš, ne bi bilo slabovprašat ginkologa, kaj storiti... :) držim pesti, da ne bo tako hudo

boma2 :)

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
15.12.2008 9:27:16   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: cati

Dobro jutro nosečke

Kako kaj??

Cati - PROSIM - pojdi do svojega G, mu povej, da zatekaš... Nadalje se ti bo pa odločil kako in kaj. Skor 100% te čaka merjenje RR in pregled beljakovin (albumini) v urinu.
G so zadnje čase postali zelo pozorni pri zatekanju...

A si se morda preveč zredila ali imaš že od prej kak kg preveč? Kaj pa nosečniška sladkorna?
Oprosti, če butasto sprašujem, samo se ne spomnim o vsaki posebej kaj je pisala... user posted image

Ne pusti se odsloviti pri G... Vztrajaj...
Srečno in poročaj, ko prideš nazaj...

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
15.12.2008 9:37:30   
Urša08
Cati dej res pokliči svojo ginekologinjo. Če pa poleg zatekanja imaš še visok pritisk in glavobol pa ne odlašej in takoj leti h ginekologinji al pa v porodnišnico. To troje skupaj je nevarno. Najbolj mirna boš če bo ona vidla koliko zatekaš, lahko ni nč narobe, ti bo samo svetovala nč soli, pa noge v luft. Pa poročej.

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
15.12.2008 9:41:55   
Urša08
Drugače pa dobro jutro!

Vikend minil kot bi mognil. V soboto smo se potepali pa malce nakupovali. Sem nakupla še par malenkosti za user posted image , seveda tudi en corti komplatek, pa žabice, dudo, .... Pa za Nejca za rojstni dan sva že kupla - se mi ne bo dalo v začetku januarja letat. Sva pa ta vikend tud smrekico postavila, pa piškote sem začela pečt, skratka priprave na otročka in na Božič so v polnem tekuuser posted image .

Eno vprašanje!
A ima še katera tak čudn občutek kot tik preden dobi menstro?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
15.12.2008 9:49:21   
glen
Dobro jutro trebuškarce.

Jaz sem se glih kar najedla, zdaj pa paše malo noge v luft in poležavanje na kauču.
Seveda spada zraven prelet rr.

Cati,takoj do gin. ali pa do porodnišnice.
Sej te nočemo strašit, sam lahko da ni nič ,lahko pa to zatekanje ni glih tako nedolžno.
Meni gin. čisto na vsakem pregledu pregleda in potipa noge od kolen do gležnjev.Pa še tvoj visok pritisk mi ni všeč.
Držim pestke da je vse o.k.
Bodi pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Druge čveke:SUNNY,KATJUSA,AJVY,BALONCHY,Urša,BOMA2,MAJCHY,.................in ostele fajn se mejte pa bote pridne

Jaz pa že odštevam dneve ko bom spet vidla našega pikeca,v čet imam uzuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
15.12.2008 9:50:23   
Maksi1
Dobro jutro!

Babe, včeraj zvečer ste si pa prvoščle! user posted image

Cati, ubogaj ostale in pokliči G!

Ursa, nimam takih težav, zato ti ne znam pomagat. Upam, da ti bo kaka druga kaj znala napisat.

Imejte lep dan!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
15.12.2008 10:19:28   
zwer
Ojla pupe .... kak smo kaj?

No nov delovni teden se je začel, čez vikend sma z mojim okrasila celo stanovanje z lučkami in postavila smrekico, ker naju pole naslednji vikend ne bo (gremo v Horico na koncert in obiskat taščo ter tasta), pole pa je že Božič (MATR JE ŠLO HITR)

Drugače pa CATI ... ubogaj ostale pupe in tako do svoje G, da preveri kako in kaj.

No mi imamo danes ob 13 ih pregled, pa bomo vidl kak bo - važno je to da mi je cukr upadu in ga mam seda v povprečju 5,5 mmol/L čez dan.

In kaj boste ve delale danes?

Love Zwer

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
15.12.2008 10:25:55   
Pikica5
Dobro jutro punce,

Kako ste kaj? Vaši sončki pridno nagajajo?

Pa sem tudi jaz sedaj doma,  žal ne morem več hodit, ker me kolki in trtica zelo bolijo tak da pridem glih enih 200m pa tudi trebušček je ogromen, se že zelo težko premikam. Sem kot en nasedli kit.

Mi smo v petek imeli pregled in naša dva sončka sta težka že 1608g in 1687g.

Cati - ti pa šibaj k G, ker ne smeš imet močnih glavobolov in visokega pritiska. user posted image user posted image user posted image  

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu zwer)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
15.12.2008 10:27:20   
Urša08
zwer dobro opravi na pregledu, pa obvezno poročajuser posted image

glen sej četrtek bo kmalu tu boš vidla, verjamem pa da komi čakašuser posted image

Jaz mam namen mal cune v red spravit (oprat kar ni ratalo čez vikend, v sušiulca vršt, pa mal polikat), pa ene piškoptke bom spekla, kosilo spackala pa bo dan okoliuser posted image

(odgovor članu zwer)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.