|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
15.12.2008 10:58:37   
Pikica5
Majchy morem že zdaj oprat pa si to naredit, kasneje verjetno ne bo več šlo. Že zdaj mi je težko likat, ampak se potrudim. Zadnje nakupe morem ta vikend opravit, da ne bom potem rabla več okoli skakat. To bo tako hitro minilo in že bomo šle rodit. Se ni zdi, da je teh sedem mesecov kar steklo mimo mene, pa tako je bit fajn noseč pa bo kmalu konec user posted image

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
15.12.2008 10:58:48   
sunny24
shuka, pikepoke tudi zate, da se hitro pozdraviš! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
15.12.2008 11:00:45   
akvalina
hello!

Vas sam lepo pozdravim, sem zelo utrujena ker se našemu Žan-u ponoč full sanja o grdih stvareh( npr. je gledal rdečo kapico in je sanjal da ga bo požrl volkuser posted image user posted image user posted image ), se zbudi čist v user posted image , jaz pa 3x na wc, moj mož smrči k user posted image , potem pa ni čuden da sem zjutraj vsa adijooo.

Lepo se imejte, ne pozabit božat vaših trebuščkovuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
15.12.2008 11:01:15   
Katjusa
Pikica ti si pa pridna že pripravljaš..... jst mam še vse v škatlah sicer je blo oprano mesec pa pol nazaj sma morem še enkrat k se še mal cigareti vohajouser posted image včeraj sem se zvečer edino odločla kaj bom malemu za domov oblekla in sem mojmu pokazala pa je bil navdušen:
najprej body in žabice
user posted image
potem pa kompletek pajacek in jaknca
user posted image

zraven pa seveda še bombažna kapica in ena mal toplejša... pa seveda doma narejeni copatki iz volne.... če bo mrzlo bomo spravli skupaj še kak kombinezonček drgač ga bomo pa zavil v flis odejo k sem jo sama nardila in ima luknce da ga lahko v jajčko pripneš.....

to bo v osnovi če bomo še kej dodal pa dovisno od vremena oz. temparatur....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
15.12.2008 11:02:58   
zwer
Hvala vsem za predloge ... bom pa takoj šla nazaj pogledat, ko pridem domu .... mam še dobro uro in pol, pole pa moram lavfat domu se stušat in do G na pregled, mam pa še 100 računov za narest user posted image  user posted image  user posted image

no tiste deklice k ste bubane ... pazite se in upam da ne bo kaj hujšega .... katjuša user posted image  za božičnico, jst sem si jo tudi danes nakazala, pa gre takoj za najemnino user posted image

Love Zwer

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
15.12.2008 11:05:18   
Pikica5
Sunny nič še ne vedo, baje bi lahko normalno, ker je en z glavico dol in bi šel prvi, tadrug pa je z ritko in malo višje tako, da se ne bi zataknila, ampak tale ta drug je tudi pogosto prečno. Verjetno mi bodo po novem letu kaj povedali, ko mam zopet pregled v ambulanti za rizično nosečnost.

Vsem, ki vas mučijo prehladi in druge nevšečnosti user posted image user posted image user posted image  čim prejšne okrevanje. Za tiste ki pa se pridno učite user posted image user posted image user posted image user posted image , da se boste čimveč naučile user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
15.12.2008 11:07:01   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24
katjusa, super! user posted image user posted image user posted image   A si šla po mandarine?user posted image

ne nisem.... bomo šli popoldne skupi.... do takrat se bom pa ob tvojih slikah slinla...

Punce hvala za čestitke.... men se zdi da je vse preveč lepo da bi blo res in ravno zdej k res nujno rabima in da bomo imel mal lepše praznikeuser posted image user posted image user posted image user posted image na žalost je tak da se vse okol denarja vrti....
to je že drugič letos da nama gre boljše k po planu upam da se drugo leto nadaljuje.... začelo se je k sem zanosla sem nardila test in pol čez 2-3 tedne je moj zvedu da je dobil novo službo takrat sma rekla da to ne more bit res da imama tako srečo no zdej pa še to in februarja dojenček joj res prelepo le kaj si še lahko želimo (mandarinuser posted image user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
15.12.2008 11:10:12   
Katjusa
Punce pozdravite se zdej ni čas da bi bli bolani  evo za vas malo vitaminčkov
user posted image

zdej grem pa res nekaj jest.... še kr mi grejo tiste čokoladne palačinke s sladoledom po glavi sam delat jih pa ne gremuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
15.12.2008 11:10:22   
sunny24
pikica pol pa upejmo, da ne bo potrebno carskega delat!user posted image user posted image user posted image

katjusa, ti si pa pridna, da si že zložila, kaj bo mel vaš za domov iz P. Jst bm še poštudirala, kaj bo mela...Ma lih tko en bodi, pa une hlačke s stopalci, čez en ta lep kompletk (morm pogledat, kaj mamo), pa itak mam kombinezonček, tko, da jo bom kar tja not dala in v lupinco.

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
15.12.2008 11:10:38   
Pikica5
Katjuša - kak lušno. Mi pa smo kupili za iz bolnice tak dva modro bež kompletega iz flisa, pa dva bodya potem pa se odločam med štrampeljčki in hlačkami za od spodaj. Potem pa imamo še kambinizončke da ju ne bo zeblo. user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
15.12.2008 11:14:46   
kayica24
Hey bejbe...

Mene pa zanima, a ste si že vse porihtale papirje?
Za paket, otroški dodatek, starševski dodatek(za nas študente)...

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
15.12.2008 11:15:44   
Maksi1
Sunny - v soboto sva midva šla v Gradiško gledat za voziček in še dobro, da niso imeli številke, ker so imeli tako crtkane kompletke, da bi jih najrajši kupla. Je reku moj, da mi je blo vse tako lepo, da bi denar od vozička zapravla, če bi imeli prave številke. user posted image

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
15.12.2008 11:17:25   
Čebel@
pikica.........imaš prav.......bomtudi jaz začela prati če me mala slučajno prehiti

za iz porodnišnice bom mela pa en bel bodi na preklop ki ima medije narisane,žabice(sem najdla take k za tavalike-prov žabe)čez pa plišastga pajacka,copatke in kapica

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
15.12.2008 11:22:10   
Pikica5
Kayica - jaz sem še šla uredit za paketa pa starševski dodatek, čakam odločbo za paketa. Za otroški dodatek pa greš šele po rojstvu otroka. Midva z dargim morava uredit še za preživnino.

Majchy - ja jaz sem pozabla še kapici pa zokenčke.

Sunny - bomo videli kako se bodo odločili. user posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
15.12.2008 11:23:01   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

Hey bejbe...

Mene pa zanima, a ste si že vse porihtale papirje?
Za paket, otroški dodatek, starševski dodatek(za nas študente)...

mi še nismo nič rihtal... še ne vem kdaj bomo...

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
15.12.2008 11:26:20   
sunny24
maksi, a pol sta v gradiški kupla voziček? Kolk je pa pršu,če ni skrivnost? Ja, v ITA majo full lušne cotke, sam mi je malo brezveze dajat več dnarja za eno stvar, k bo 123 prerasla...Sm pa učeri pogledala v Oviesse in majo kar neki lepih stvari ja...

Aja, kaj sm jst pozabla napisat...Sej veste o moji prepovedi kupovanja cotk za našo miss, ne? Ma učeri se res nism mogla upret in veste kaj sm kupla? Kavbojke na naramnce...sm vzela večjo cifro, ma so full dobre, pa mehke...Pa še poceni so ble!user posted image  moj me je sam postrani pogledu, ko sm mu jih pokazala. Smo se pa z mam ozmenle, da če bom še kaj kupla, da bom h njej nesla in mi bo pol ona nosila sproti-da ne bo moj jsezen name...user posted image user posted image user posted image

majchy, kje si dobila te žabice?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
15.12.2008 11:27:56   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica5

ja jaz bom mela 2 kapici-eno tetra pa eno iz flisa ki je bolj topla,pa volnene copatke........full bojo cotkani te naši user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ko bojo šli domovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
15.12.2008 11:30:07   
Čebel@
sunny.........dobra taktitauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  slučajno sem jih najdla v pikapolonici ker imajo povsod od 68 naprej-tuki so pa imeli 56-62(ali pa 68)nisem ziher.......so pa od disneya-full cortkane

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
15.12.2008 11:31:49   
Pikica5
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

ja jaz bom mela 2 kapici-eno tetra pa eno iz flisa ki je bolj topla,pa volnene copatke........full bojo cotkani te naši user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ko bojo šli domovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še kako bodo, pravi mali manekeni in manekenke user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz ne vem če bi še iz flisa vzela glede na to da je kapuca na jopici od kompleta pa še na kombinizončku. drugač pa mamo take luškane kapice, ki so od znotraj iz flisa od zuni pa pletene z combekom na vrhu user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
15.12.2008 11:34:06   
Maksi1
Sunny - ne nisva kupila vozička v Gradiški, samo gledala sva. Bi pa pršu 539 € v tisti trgovini. V BC pa je 644 - 130 € bonov. Tako da sva na bulšem za 25 €, kar sicer ni veliko (ma za en pajacek bo), ampak je še en plus in ta je, da se lepo po slovensko zmeniš (tudi v primeru morebitnih reklamacij).

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
15.12.2008 11:34:19   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

Pa še kako bodo, pravi mali manekeni in manekenke user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz ne vem če bi še iz flisa vzela glede na to da je kapuca na jopici od kompleta pa še na kombinizončku. drugač pa mamo take luškane kapice, ki so od znotraj iz flisa od zuni pa pletene z combekom na vrhu user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem res povsod iskala te kapice za povrh,pa sem najdla v pikapolonici.....no jaz nimam kapuce,bo pa verjetno user posted image  v takem flis začeljčku ki pa ima kapuco-to še ne veva-se bova odločila ko bo mala rojena drgač bo pa itak še z dekico zadevčkana

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
15.12.2008 11:35:29   
kayica24
Sunny..Tudi jaz se ne morem upret kaki pocukrani majčki ali bodiju...Čeprav moj tud že večkrat reče naj se malo umirim..user posted image Take pač smo...
No,čeprav je tud user posted image  že večkrat kaj kupil ko je bil kje v mestu in me potem presenetil s kakimi majhnimi oblačilciuser posted image

A katero od vas tud bolijo vse rebre odspodaj?Men se zdi, da me cel reberni log taspodnji/najnižji boli....A je to od brcik in tiščanja?
Pa še dihat sem začela težje...user posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
15.12.2008 11:37:33   
Čebel@
kayica......full fajn da tudi tvoj kupuje cunjece-moj samo igrače......mene rebra ne bolijo ker me ne brca tja,težje pa diham sloh če ležim na hrbtu....bolečine so ziher od brcik in pritiska od znotrej

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
15.12.2008 11:40:14   
rebeka84
dobro jutro!
vidim da že pridno čvekate.
no naj se malo pohvalim, danes sem vstopila v 34.tedenuser posted image kak gre hitrooooo
drugače pa sem jaz včeraj začela prat cotke za Uroša, zdaj bom šla likat, že tud vem kaj mu bom oblekla za iz porodnišnice, podobno kot veuser posted image
katjuša tebi in tvojemu možu pa čestitkeuser posted image , vsak euro pride prav!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
15.12.2008 11:44:59   
Čebel@
rebeka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za 34t.........res gremo hitrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti tudi že pridno pereš?joj po moje je res cajt da tudi jaz začnem kej-dej me je pa malo panika zagrabilauser posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.