|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
14.12.2008 20:48:10   
Ajvy
ah ja ...ste zgovorne ....NOT

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
14.12.2008 20:49:32   
Ajvy
Brkn...držim pestke, da bo čihitreje četrtek uspešno za teboj.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
14.12.2008 20:51:19   
Čebel@
no user posted image user posted image user posted image  jaz vas zapuščam........sem se najedla korenfleksa,zdej grem pa še majice zložit(so glih ven iz sušilca),po tuš in ajat da nadoknadim za danes......fajn čvekejte in se tipkamo jutri.......nočkouser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
14.12.2008 20:57:38   
claud
Jst tud grem...me mala preganja naj se zleknemuser posted image
Mejte se!
nočko!user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
14.12.2008 20:59:13   
Samo da vam zaželim kar se lepo in mirno nočko pa čim manj obiska WC jaz tudi grem ker je za mano grozen dan...z mojim sva se na smrt skregala mi je dvignal pokrov tako da šibam spat ko ga še ni doma je v službi pa mala tudi mora it spat jutri šola sej ona še ne bi šla ampak mora mami tečna user posted image user posted image user posted image ...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
14.12.2008 20:59:18   
sunny24
majchy, nočko in lepe sanje!user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
14.12.2008 21:00:45   
sunny24
No, pol pa moje drage trebuškarce,

user posted image

JSt bom pa še dežurala tle!user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
14.12.2008 21:31:11   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Balonchy...ti si po mojem že v enem mini štartu s tem otrdevanjem user posted image user posted image  glej da dovolj počivaš, da ne boš kam pobegnila....

Jooooojjj Ajvy, sam ne nori... Upam, da ne!?!?

Drgač pa lepo čvekajte še naprej... Jaz grem še mal pred TV pol pa upam, da smrčat!

Sunny - lepo dežurstvo ti želim! user posted image  

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
14.12.2008 21:53:58   
Ajvy
tako...možeka sem usula v kartah- zaprti bridge....3:0..no, niti za zenf ni imel user posted image user posted image user posted image

Cita....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  upam, da jutri zgladia spore......

Punce...nočko vsem,ki odhajate v mižule,....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
14.12.2008 21:54:32   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Balonchy...ti si po mojem že v enem mini štartu s tem otrdevanjem user posted image user posted image  glej da dovolj počivaš, da ne boš kam pobegnila....

Jooooojjj Ajvy, sam ne nori... Upam, da ne!?!?

ja..slej ko prej bo treba user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
14.12.2008 21:54:57   
Ajvy
no, će bo kera za klepet...jst bom še eno urco tu gori....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
14.12.2008 22:07:41   
Ajvy
sem se premislila , grem spat.....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
14.12.2008 22:08:07   
Katjusa

tako...možeka sem usula v kartah- zaprti bridge....3:0..no, niti za zenf ni imel user posted image user posted image user posted image

si zenf omenla se mi je pa hotdoga zluštaluser posted image user posted image user posted image user posted image mmm ka bi ga zmazala si grem hrenovke kuhatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
14.12.2008 22:08:36   
Katjusa

pol pa lepo ajaj in lepo sanjaj

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
14.12.2008 22:08:57   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

si zenf omenla se mi je pa hotdoga zluštaluser posted image user posted image user posted image user posted image mmm ka bi ga zmazala si grem hrenovke kuhatuser posted image user posted image user posted image user posted image

me veseli ,da sem ti bila lahko v pomočuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
14.12.2008 22:09:15   
Ajvy

pol pa lepo ajaj in lepo sanjaj

hvalauser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
14.12.2008 22:13:29   
Katjusa

me veseli ,da sem ti bila lahko v pomočuser posted image user posted image user posted image

ja hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še možeku sem lušte nardila... tak da se že kuhajouser posted image user posted image user posted image si poskrbela da ne bom šla lačna spatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
14.12.2008 22:31:51   
sunny24
Joj, pridem sem prebrat in vidim besedo hotdog...A veste kaj, grem tudi jst hrenovke kuhat...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
14.12.2008 22:38:54   
sunny24
ajvy, a si še tuki?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
14.12.2008 22:44:29   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Joj, pridem sem prebrat in vidim besedo hotdog...A veste kaj, grem tudi jst hrenovke kuhat...user posted image user posted image user posted image

mi2 sma jih že pojedla so ble tok dobre da je blo premalo pa sreča naš hladilnik ne premore več k 2 para hrenovkuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ob prvi priliki ko bom v trgovini nardim zaloge tebe ajvy pa prosim da večkrat zenf omenišuser posted image user posted image user posted image

tamal še kr ni zaspaluser posted image user posted image user posted image user posted image dons ga spet nekaj serje pa je bil cel dan priden zdej zvečer pa ni nič ubogal pa trmo je pasel.... komi čakam lepše vreme da gremo ven da se mal zdivja....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
14.12.2008 22:48:24   
sunny24
Moje se pa še kuhajo...Sam kruhek sm si že naštimala...malo ajvarja in malo majoneze...Ku bo njamsi!user posted image user posted image user posted image  Malo kalorij ob tej pozni uri vsaketolko ne škodi!user posted image

Ja katjusa, sem prej pozabla komentirat "kakico" od tvejega sineka...user posted image user posted image user posted image -to je ves moj komentar!

Je moja sestrična isto nardila pr enih 2-3 letih, sam da je noni šla na balkon pa pride nazaj in pravi: "sm se usrala ku ps od Metke", na balkonu pa lep kupček. Metka pa je ena soseda, k ma kužota...user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
14.12.2008 22:51:18   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Moje se pa še kuhajo...Sam kruhek sm si že naštimala...malo ajvarja in malo majoneze...Ku bo njamsi!user posted image user posted image user posted image  Malo kalorij ob tej pozni uri vsaketolko ne škodi!user posted image

Ja katjusa, sem prej pozabla komentirat "kakico" od tvejega sineka...user posted image user posted image user posted image -to je ves moj komentar!

Je moja sestrična isto nardila pr enih 2-3 letih, sam da je noni šla na balkon pa pride nazaj in pravi: "sm se usrala ku ps od Metke", na balkonu pa lep kupček. Metka pa je ena soseda, k ma kužota...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ena kolegica mi je enkrat pravla kak je njena babica čuvala njenega brata in ta je "spal" ko se ji je zazdelo da že mal dolgo si je šla v sobo in našla rožo brez listja in steblo s kakecem namazanouser posted image user posted image user posted image user posted image zato pa pravim dober da ni razmazal al pa pohodiluser posted image user posted image user posted image user posted image kaj vse nas še čakauser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
14.12.2008 22:57:40   
sunny24
Oh sm se najedla zdej...Še fajn, da še najmanj eno urco ne grem spat, da lahko v miru prebavim!user posted image

joj katjusa, to se bomo pa res mogli navadit. Sam je pa res fajn, da je bil vaš pobič tolko obziren in da ni kej razmazu!user posted image

Kaj počneš?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
14.12.2008 23:04:09   
Katjusa
čakam možeka da reče da se grema tuširat.... tačas pa berem tle po forumu razne teme.... pa seveda hrenovke prebavljamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
14.12.2008 23:05:48   
sunny24
Sam so res zapašeale...Še kaka mandarina za čez čez kakih 10 minutk...A bi ti tudi?user posted image
ps mal te hecam, k vem, da jih nimaš...user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.