|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
15.12.2008 11:50:54   
rebeka84
sem se oločila da bom kr začela, da bo vse pripravljeno. mi pa manjka še kr nekaj pripomočkov: banjica, vozička še nismo kupili, pa tetra plenice, 2povijalni plenici za vsak slučaj, če bo treba široko povijanje.
a druge imate že vozičke? jaz ne vem za katerega se odločit?user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
15.12.2008 11:55:28   
Čebel@
rebeka......veš kok imam jaz dolg seznam za kupit......vso kozmetiko,pa tetra planice.....še full je tega........voziček jaz imam-sem ga dobila od svakinje enga iz avstrije(nič ni napisana firma)

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
15.12.2008 12:11:56   
BarbaraGS
zivjo punce :)

kayica jaz se nisem nic zrihtala, a ves kaj se zdaj kaj pa po rojstvu in kaj potrebujem, da lahko te stvari zrihtam? (tudi jaz sem studentka)

rebeka84 ker se je pri meni pojavil strah, da lahko prej rodim (zaradi nizke nosnje), sva midva nakupila ze skoro vse. Razen stvari zame in stvari iz lekarne. Osebno sva kar v BC in mullerju (kap te zadene, ko vidis kolko te pridejo te prckarije kot so krpice, plenicke, vatice, mila, termometri... pol pa prides domov in nimas nic za pokazat). Vozicek sva tudi kupila. Imava hartana...vozicek je bila edina stvar ki sem si jo zelela res kvalitetno. Tu okoli nimam prevec civilizacije in sem rabila nekaj s cim bom lahko po hosti in potkah hodila s psom, tak, da sva raje dala malo vec in to res kvalitetno. No, pa sej ce gledas druge vozicke v sloveniji, ni bil niti tako drag (kosara in sportni del sta bila 540€)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
15.12.2008 12:14:57   
Katjusa
Jst mam tud vse sam nimam doma.... voziček smo kupli rabljen že septembra.... morem kupit še pleničke pa alkohol, fiziološke mam pol litrauser posted image user posted image user posted image user posted image k to mamo zadnje čase vedno doma, rabim še gazice ker jih je zmanjkalo nekaj malega jih je še, aja pa pr florjanu nisem mela toplomera za vodo no zdej ga bom pa kupla da bo mal laže vodo naštimat.... pa vložkov si punce ne pozabit kupit sem vem da je luštno zdej k jih ne rabite sam zdej bo pa spet trebauser posted image ... mogoče bo božiček prnesu novo previjalno podlogo k ta se je že mal strgala k je od Florjana......

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
15.12.2008 12:19:52   
Urša08
Punce jaz mam tud skorej vse že doma- no sej večinoma mam še vse od Nejca, pa par malenkosti sem dokupla. Sem pa tudi pleničke že kupla, tako da mi manjka edino par malenkosti iz lekarne.
Previjalno komodo sem že pomila, pa malce jo že polnim (sem začela cunce prat pa likat), tako vsaj vem kaj imam. Pa tudi 1.2 se zelo hitro približuje - še 47 dni. user posted image

Katjuša vložkov pa še nism kupla, jih morm na seznam dat. Pa če me spomin ne vara sm pr Nejcu vsaj 10 paketov porabla če ne več.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
15.12.2008 12:23:11   
Dan punce,

na hitro se javim pravkar prišla domov sem peljala Lauro v šolo potem na kofetka z svojo botrco in njeno hčerko ki naj bi bila potem botrca naši pikici in je ta mala čist not padla mi je prnesla polno vrečko cotk ki jih je kupila naši mali sem bila kr šokirana sedaj pa sem ji prepovedala kaj kupit je bila pa kr užaljenauser posted image user posted image user posted image  sem rekla če te pa tako euri tiščijo pol pa le zapravljajuser posted image user posted image user posted image ...

Potem pa smo se dobile tri marčevke na kofetku bilo je prav luštno smo se načvekale nasmejale in seveda mal podebatirale naše otročke ki prihajajouser posted image user posted image user posted image  sedaj pa že kuham moj pa gre popoldne delat pa bom sama doma upam da grem na obisk do sestrične da ne bom glih doma...se še javim uživajte...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
15.12.2008 12:23:14   
Čebel@
punce dejte mi neki svetovat:kupit moram še jogi za v zibko in me zanimače je treba še eno nepremočjivo zadevo kupit?to sem nekje zasledila

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
15.12.2008 12:25:34   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

punce dejte mi neki svetovat:kupit moram še jogi za v zibko in me zanimače je treba še eno nepremočjivo zadevo kupit?to sem nekje zasledila

ne rabiš je še...... mam pa jst 2 pa ti eno odstopim če želiš?vsaj mislim da jih še mam eno smo kupli k smo misli da more bit drugo sem pa dobla rabljeno....

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 15.12.2008 12:26:09 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
15.12.2008 12:28:07   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

ne rabiš je še...... mam pa jst 2 pa ti eno odstopim če želiš?vsaj mislim da jih še mam eno smo kupli k smo misli da more bit drugo sem pa dobla rabljeno....

aja?a to ni nujna zadeva da ne premoči jogija?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
15.12.2008 12:30:06   
birdy

mAJCHY, NI NUJNO, TI PA POVEM DA JE FAJN. Ups črke. Neli je sicer skoz mela posteljico 70x140 tko da za v zibko nisva kupovala, ker je tud vprašanje če se splača, to naj raje povejo tiste ki so mele zibko. Pol za v posteljico je pa super zadeva, naprimer ko je Neli mela črevesno virozo sva sam rjuhce menjala pa tisto nepremočljivo podlogo, jogija nama pa ni blo treba prat. Pa včasih se ti bo že mali dojenček tko pokakal da bo kar teklo, pa je tud fajn da maš podlogo ker ti pol ni treba jogija prat, ker vse na njej ostane.
Jst lohk rečem HB da jo mam, bi najraj še za najino velko pojstlo kupla eno (za pol k bom mela čiščouser posted image )

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
15.12.2008 12:31:10   
Ajvy
kolk ste zgovorne že navsezgodaj zjutraj.....jah...sej zdej bo vedno huje...ko bomo vse doma....user posted image user posted image

hi hi...sem vidla ,da sem vas čist s hrenovkam okužla user posted image user posted image  bogice user posted image user posted image

BAlonchy...njami cmoki....ah ja .....
Ti bom prpopala seznam.....

CAti...jst bi šla kar do G....in to še danes .

Urša...super za priprave user posted image user posted image user posted image
Jst mam na vsak datum, ko bi mogla dobit M, tak smešn občutek napetosti v jajčnikih, ko da bo zdej zdej pršla.....

Glen.....tako ,...poležavat je treba user posted image user posted image user posted image
lep dan tudi tebi.....

Zwer...vse lepo na pregledu user posted image user posted image user posted image
Mene zgaga včasih ponoči orenk matra...tak da me zbudi..pa ledeno vodo spijem po požirkih....pol moram pa na wc hodit user posted image

Pikica...kako lepo da se prideš kaj oglasit user posted image user posted image user posted image  kako super gramažo imasta tvojedvauser posted image user posted image  superca......
Verjamem, ad si že čist ogromna....ti kar lepo počivaj....
Pranje...meni še nič ni uspelo..ker čakam ,da mi moj naštima ene police, da bom imela kam pospravit.....user posted image user posted image  ti si pa čist v zagonu user posted image user posted image  bravo.....

Kolumbo....kako super za samo vajino nočko user posted image user posted image user posted image

KAtjuša...super za dinčije user posted image user posted image user posted image  to pa je bilo lepo presenečenje user posted image user posted image
si pa barabinka ,da veš, da takole strašiš naokoli.....user posted image

Birdy...bogica...upam, da vaju ni kaj ujelo user posted image user posted image user posted image -user posted image --dej no počivej če ti je tako grozn......
Glede nakupovanj te pa čist razumem....user posted image user posted image

Shuka...bogica user posted image user posted image user posted image user posted image  da te čimprej tole zapusti......

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
15.12.2008 12:33:42   
Katjusa
jst pa tega sploh ne uporabljam sploh ne vem kje mam je pa res da imam na jogiju odejo in ko preoblačim posteljo vedno zamenjam rjuho in oddejo...
od začetka je bil nastev petronažne da dojenčki radi spijo na flisu ker je topel tak da sploh rjuhe nismo uporabljal in tud na jogi nikol ni nič prišl ker odeja pobere pa še flis se tak fino pere...
tak da verjetno zato ne uporabljam tiste nepremočljive podloge ker ma  vedno dekico spodajuser posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
15.12.2008 12:34:56   
Čebel@
brdy.......hvala za nasvet
katjuša........ti imaš to za zibko?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
15.12.2008 12:38:22   
Čebel@
ajvy user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
15.12.2008 12:40:34   
Ajvy
2.del.....

Pikica..ja ,res...se kar strinjam s teboj..ti kar moraš biti že prej pripravljena....če ne drugega boš težko hodila naokrog..pa ti bo bolj v napoto kot v veselje.....

Akvalina...a veš ,da sem ravno zadnjič brala klelele na forumu, da ene pravljice take, k se men sploh ne zdijo grozne sploh niso za otroke, ker si jih čist drugače predstavljajo....moja mini sosedka je bila full žalostna in je ponoči full jokala, ker je Bambiju mamica umrčkala....
user posted image user posted image user posted image  za tvojga Žana..pa mu povej, da bo jst pršla in bom volka pretepla.....

Katjuša...lepčkan bo tvoj otrokec odšel iz P user posted image user posted image user posted image  ( pri nas ima taprojekt v celoti ati čez.....)
Kako napredujete z imenom???
Veš kaj...verjamem, da ne moreš verjeti,...samo tudi nam gre lahko  enkrat lepše kot pa je bilo v planu user posted image user posted image  uživaj.....

Kayica..jst še nisem....

Sunny....superca za nakup user posted image user posted image user posted image  hi hi ...dolgo si zdržala brez prekršitve user posted image user posted image

Rebeka..super za vstop v 34 .teden user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
15.12.2008 12:46:53   
Ajvy
BarabaraSG...sam je res...tele drobnarije največ nanesejo...pa nič ni....

KAtjuša...jah..jst sem imela skoraj dva meseca plenice....prvo 5.tednov čiščo, potem en teden premora...potem pa M....tak da ...uložkovja na kubik....
se že vidim v Tosami user posted image user posted image user posted image

Cita...kako lepo za kofetkanje....iiiiiiiiiiii tale botrca je pa že zdej skrbna user posted image user posted image user posted image user posted image  superca.....

Majchy...nam kjen erpemočjiva zadeva, kolkr praviš user posted image ..torej podloga več kot odlično prišla prav....je pa iz bombaža-, 100 procent --mislim, da je od Aljaža---sicer je draga ...16 evrčkov ena..ampak smo pa obvarovali jogi....pa še ko se kaj zgodi, samo zamenjaš podlogo in rjuho pa je to to .....tko da jst priporočam....
Sem iskala tako kot so bile včasih...a veš..un polovinil..pa so mi rekli, da tega skorajda ni večuser posted image user posted image  jst pa nisem vedla....pa butelj od trgovine do trgovine....

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
15.12.2008 12:48:04   
Ajvy

ajvy user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
15.12.2008 12:49:10   
Katjusa

brdy.......hvala za nasvet
katjuša........ti imaš to za zibko?

sem hotla zmerit dimenzijo pa ne najdemuser posted image ne vem kam sem kej vtaknla.... je taka mala ni za posteljo mi smo mel posteljo 120x60 sam sma takrat tako malo podlogo kupla sma rekla da sej po celi postelji se ne rabi k vem da je kr drago blo..... morem poiskat nekje more bit.... sej zdej k bomo stvari premetaval k bomo sobice menjaval bom ziher kje našlauser posted image user posted image user posted image user posted image vsaj upamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
15.12.2008 12:49:29   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

mAJCHY, NI NUJNO, TI PA POVEM DA JE FAJN. Ups črke. Neli je sicer skoz mela posteljico 70x140 tko da za v zibko nisva kupovala, ker je tud vprašanje če se splača, to naj raje povejo tiste ki so mele zibko. Pol za v posteljico je pa super zadeva, naprimer ko je Neli mela črevesno virozo sva sam rjuhce menjala pa tisto nepremočljivo podlogo, jogija nama pa ni blo treba prat. Pa včasih se ti bo že mali dojenček tko pokakal da bo kar teklo, pa je tud fajn da maš podlogo ker ti pol ni treba jogija prat, ker vse na njej ostane.
Jst lohk rečem HB da jo mam, bi najraj še za najino velko pojstlo kupla eno (za pol k bom mela čiščouser posted image )

uf..ja črevesne viroze....ja...takrat je tudi nam najbolj prav prišla...pa kadar kašlja tolko da že bruhne.....
A veš .da sem jst tudi razmišljala ,da si bom eno sposodila od TArje , no pol od dojencla...za tole čiščo.........

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
15.12.2008 12:50:58   
Ajvy
KAtjuša...a res na flisu??? zAnimivo....Nam bi Tarja zgorela.....pregorela.....
tak da mi imamo kar obično rjuho, spodaj pa bombažno podlogo....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
15.12.2008 12:52:16   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy
Katjuša...
lepčkan bo tvoj otrokec odšel iz P user posted image user posted image user posted image  ( pri nas ima taprojekt v celoti ati čez.....)
Veš kaj...verjamem, da ne moreš verjeti,...samo tudi nam gre lahko  enkrat lepše kot pa je bilo v planu user posted image user posted image  uživaj.....

hvala, joj sploh ne vema več florjana sma že čist navadla na Fabjan sma ga vprašala včeraj kak bo bretecu ime pa je reku fabjanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nimam pojma kaj bomo dal....

joj.. res je lepo ko je boljše kot po planu sma ne vem kak bo ko se bo kej spremeniluser posted image user posted image user posted image zato pa mormo zdej uživat a ne:)

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
15.12.2008 12:53:36   
cati
Nosečke hvala vam za odgovore. Jaz idijot sem mislila da je to pač tako v nosečnosti in da ni neke nevarnosti. Sem sedaj kr malce zaskrbljena.

Sicer glavobolov nimam in pritisk je čist super bol nizek kot visok.
Bom poklicala danes ginekologinjopa da vidim kaj bo mi rekla sam zatečene sklepe imam samo zvečer sedaj sotudi čist ok.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
15.12.2008 12:54:45   
Katjusa

KAtjuša...a res na flisu??? zAnimivo....Nam bi Tarja zgorela.....pregorela.....
tak da mi imamo kar obično rjuho, spodaj pa bombažno podlogo....

jst sem sicer rodila mkonec aprila sma je blo kr mrzlo tak da mu ni blo nič vroče pol poleti je pa tud spal kr v bodiyu pa mu tud ni blo prevorče pol smo pa tak dal že preko dekice rjuho.... sej mi2 imama tud oddejo pod rjuho.... nekaj časa sma mela tisto volneno pa se mi je pol že mal gbla k je nisem mogla v pralnem stroju oprat in sem dala kr navadno oddejo spodi.....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
15.12.2008 12:55:50   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Katjuša...
lepčkan bo tvoj otrokec odšel iz P user posted image user posted image user posted image  ( pri nas ima taprojekt v celoti ati čez.....)

hvala, joj sploh ne vema več florjana sma že čist navadla na Fabjan sma ga vprašala včeraj kak bo bretecu ime pa je reku fabjanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nimam pojma kaj bomo dal....

joj.. res je lepo ko je boljše kot po planu sma ne vem kak bo ko se bo kej spremeniluser posted image user posted image user posted image zato pa mormo zdej uživat a ne:)

a dej no nehaj ga srat.....zdej je season to be jolly----tak da se nau nič zgodil...razen tega, da bo veselja v bajti.....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
15.12.2008 12:56:48   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: cati

Nosečke hvala vam za odgovore. Jaz idijot sem mislila da je to pač tako v nosečnosti in da ni neke nevarnosti. Sem sedaj kr malce zaskrbljena.

Sicer glavobolov nimam in pritisk je čist super bol nizek kot visok.
Bom poklicala danes ginekologinjopa da vidim kaj bo mi rekla sam zatečene sklepe imam samo zvečer sedaj sotudi čist ok.

ti kar pokliči....če ne drugega , da veš na čem si...zato so tam....potem pa hitro nam poročaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.