*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no pr ns je neki novga...Nejc je začel hodit če ga drživa pod pazduhami.. sicer še kr dost po prstih hodi, ampak vsaj korake dela, ampak po kolenih pa še ne zna, se še vedno plazi po rokah.. bravo za nejca ja bravo, samo ne vem, jaz bi raje počakala, da sam pogrunta, kako se hodi, da ne bo prezgodaj Saj tudi jaz dam Varjo na nogice, tako, da jo držim, a vem, da en bo pri ta hitrih, ker je bolj lene sorte močen fantek se strinjam s kasso da je bolje da sam pogrunta to zadevo Naš se pa tud po kolenih že plazi, če ni na parketu, kjer mu še preveč drsi, hodil bi tudi že takole, pa ga nočem na to navadit, kar naj sam pogrunta in se potrudi. Sem naredila napako pri ta veliki in sem jo morala potem 3 mesece držat da je hodila, drugače je bila histerija do konca. Jaz sem bila pa šibka in sem popustila. Upam samo da ne bo imela kasneje kakšnih težav s hrbtenico. IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Najprej eno veliko opravičilo, ker močno dvomim, da bom uspela prebrat vaše današnje poste Pri nas je eno samo sra.nje Gregi je ponoči spet zakuhal in lep del noči pretulil Posledično je tudi današnji dan bolj Grem zdaj malo brat, dokler bom sploh imela mir, poln kufer imam že vseh in vsega, moram malo izklopiti!!!!!!! Nič se ni treba opravičevat. Res bi bilo dobro da bi malo izklopila, ampak to mislim čist brez otrok. Sej jih bo tvoj porihtal kakšno urico ali dve. IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no pr ns je neki novga...Nejc je začel hodit če ga drživa pod pazduhami.. sicer še kr dost po prstih hodi, ampak vsaj korake dela, ampak po kolenih pa še ne zna, se še vedno plazi po rokah.. copate mu kupi, da ne bo po prstih kupil, obvezno ortopedske (so malo dražji ampak so boljši za otročka, ker se še noga razvija) ne vem če je to čist prav, po moji logiki bi morali biti otročki bosi oz. v zelo mehkih copatkih, pa tud stroka enkrat pravi tko enkrat drugače IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Jaz se moram tud en dan zakopat med stare cunje in jih izločiti. Ampak zmer ko to delam, mi je preveč žal vsake stvari. Jaz pa sploh ne maram nakupovati cunj, to mi je kr mučno. Sej če bi imeli bolj ustrežljive prodajalke oz. nakupovalne svetovalke ali pomočnice, bi pa raje šla. Ne pa tko da moram ene 5x v garderobo in ven in se vmes 200x preoblačit To tudi jaz sovražim. Zato pa pri nas v službi stoji ena vedno na garderobi in svetuje stranki in ji nosi večje ali manjše številke. Jaz sem se pa navadila, da grem kar v tisti stvari ven, ki sem jo probala, pa si grem iskat drugo stvar in potem nazaj. Sem pa se tudi jaz prej 100x preoblačila, zdaj pa ne več. Pri vas v službi??? Potem pa pridem v to trgovino IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi: a si ti obakrat rodila po naravni poti?? pri marku so me našopal z umetnimi popadki-za znort še dones ima mal buške na glavi, pri Filipu pa je šlo vse po maslu . pa ti??? Mene pa umetni niso tako boleli kot čisto moji. Mene so pa glih ta umetni na orto švasali in so bili full dolgi. Naravni so bili prava milina proti tistim. Sicer močni ampak bolj kratki. IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Še to sem pozabila napisat: mogoče se bi kdo spraševal odkod meni naveličanje in taka pregorelost, saj imam samo 2 otroka? Največji absurd je ta, da mene do takega stanja v K...cu nista sparvila moja otroka, ampak 19 let življenja z mamo, ki sem jo imela srčno rada, samo me je njena bolezen spravila na rob prepada. Zadnji dve leti njenega življenja je bilo tako hudo, da tudi normalno nisem mogla dihat, vse se je vrtelo okloi njene nege. Pa sploh ne da bi jamrala, ker sem to naredila z velikim veseljem, samo na žalost je to pustilo na meni trajne posledice. Zato te Špelin@ popolnoma razumem, saj imaš otroke srčno rada, samo to te bo pripeljalo tam kot mene in ti si tega sigurno ne zaslužiš. Tako sedaj bom nehala s to morasto temo in gremo raje čvekat o čem drugem Težko življenje si imela. IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 A nobena ne ve kaj pomenijo bele lise po zobkih? res ne bi vedela, žal IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, vem, da MORAM!!!!!!! Rešuje me misel na soboto!!!!!!!!!!! Draga moja, mene tudi, pa si napram tebi res prioščim počitnice. Samo nekaj moraš imeti v mislih, to je le en večer, ti pa pri svojih treh sončkih rabiš redno relaksacijo in zato se boš morala z mistrom G mal pogovorit okoli tega, da najdeta skupno rešitev. Jaz sem se z mojim in imam tako vsaj šanso, da normalno diham, ko je le mogoče. Špelin@ , bodi malo egoista in daj nekaj nase! A veš, kaj je največja ovira pri vsem tem? Ker moj dedec dela cele dneve in potem zvečer pride domov in vse skupaj izpade, kot da je le on ves zgaran, jaz pa sem itak na porodniški... Saj vem, da je fajn utrujen, ampak jaz sem tudi Imam občutek, da se sploh ne zaveda, kako je Gregi težaven Pa poštimat ob njemu še vse ostalo Punci sta bili po prvih 3-4 res zaje.ba.nih mesecih milina napram temu našemu princu Saj ne dela 7 dni v mesecu. Izbori s soboto ali nedeljo. Da me bo potem očitajoče gledal? Ker se njemu očitno pijača vsaj 1x tedensko po službi s kolegi ne zdi primerljiva s tem, da bi si jaz vzela eno uro med vikendom zase Po njegovem je zame čisto ok in dovolj, ko grem z mojimi Zasavkami kofetkat med tednom - čeprav imam Gregija vedno s sabo in to ni isto kot čvek brez !!!! Še za prihodnjo soboto mi je "fovš", ne more skriti... Ma pošlji ga nekam s takimi komentarji in pejd ven brez otrok. Pa ne samo za pol urce, to še za zadihat ni dost. Naj jih sam rihta nekaj dlje časa, potem pa naj komentira, če si bo še upal. Mater sem jezna. Pa sej vem da je tvoj v primerjavi s kakšnimi drugimi še super duper. Moj tud recimo dela cel teden in še v soboto, potem gre pa v nedeljo (danes) na bordanje. In to mene tud ponavadi full moti, tko da sem mu napovedala da naslednji vikend mene ni. Sicer še nimam nobenih planov, ampak bom že nekam šla. Pa naj ju še on sam rihta, ker to je pa itak dopust ane.
|