Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.12.2008 11:47:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Pri nas na Štajerskem je obupno. že tri dni dež pada..........
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.12.2008 13:25:57
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kaj si s5 delala? bosa sem spala Kaj bosa! brez gat, grez gat, si bla.. hahaha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.12.2008 13:28:42
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Lara Croft srečnica si, da imate sonček, pa četudi ti Larika spi v vozičku med sprehodom. Pri nas na Štajerskem je obupno. He he,m kaj sem naredila..... sva šli ven, itak je zaspala.... zdej, ko sva pa prišli domov, sem jo kr s košaro in oblečeno nesla v spalnico, ki tam ne kurimo in tudi okno je na stežaj odprto.... Tku,da sem lepo v miru pojedla kosilo, zdej pa jo bom preložila v lupinico in jo mahneva k frendici v Koper na kofi....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.12.2008 13:30:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft zdej pa jo bom preložila v lupinico in jo mahneva k frendici v Koper na kofi.... ,kolk maš vožnje do tja?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.12.2008 13:41:31
|
|
|
|
Lara Croft
|
,kolk maš vožnje do tja? 36 km.... 15 minut cca...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.12.2008 15:30:29
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Aja,dobro jutro. Jaz pa sem bolana,sem že tri dni v bajti,danes pa je še slabše
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.12.2008 15:38:58
|
|
|
|
gold fish
|
........drugače pa dober dan ....naš pikec je pa danes postavil rekodr...je spet zdaj že drugič spal od 22 do 5.30, se najedel in spal do 8.30...to je bilo danes res prvič tisto do 8.30 mislim...... Pa tud zdaj je že 2x spal. oz. trenutno še spi..... Ma ima zdaj en čas že kar neki podobni ritem .... Ta veliki pikec .... ............... še zdaj se zbuja okrog 7 ......... zdaj bi pa moral nalogo delat, pa se je tak fajn igrat..... Ma če bi še enkrat imela možnost, bi ga ziher dala eno leto kasneje...se ful pozna, če je rojen konec leta, večina pa na začetku ..... Grem zdaj...pečem štrudelj..... pa moram nardit še sadni kruhek,da bo za božička .... ker mora vsaj 1 teden stat..... je ful izi, pa ful dober..... Čao bau....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.12.2008 16:49:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ........drugače pa dober dan ....naš pikec je pa danes postavil rekodr...je spet zdaj že drugič spal od 22 do 5.30, se najedel in spal do 8.30...to je bilo danes res prvič tisto do 8.30 mislim...... Pa tud zdaj je že 2x spal. oz. trenutno še spi..... Ma ima zdaj en čas že kar neki podobni ritem ....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.12.2008 17:34:59
|
|
|
|
Lara Croft
|
Jao Lara spi že od 14.30.... itak, da ne v svoji pojslici.... haha Kdo bo pa ponoči spal? Bom začela kr ropotat zdej malo... haha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.12.2008 17:37:01
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jao Lara spi že od 14.30.... itak, da ne v svoji pojslici.... haha Kdo bo pa ponoči spal? Bom začela kr ropotat zdej malo... haha midve sva obe pod odejo, spi -čudež,jaz pa ležim,pa kloftam
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.12.2008 17:38:18
|
|
|
|
arabela*
|
Stari pa je šel na fešto danes
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.12.2008 19:00:12
|
|
|
|
lana17
|
Čestitke Lovru in Niku!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.12.2008 19:02:55
|
|
|
|
lana17
|
sva imela obiske...zdaj sva pa sama...oči se še vedno potepa...Jon si bo pa roko pojedel...je za 5 min zaspal...očitno se je naspal, ker je dobre volje...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.12.2008 19:09:41
|
|
|
|
gold fish
|
..naš je pa prej spal skoraj do 17 ........zdaj pa spet spi ...Kaj bo pa ponoči
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.12.2008 19:09:56
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Čestitke Lovru in Niku!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.12.2008 19:31:00
|
|
|
|
gold fish
|
lara..kak je zdaj ko si na 1/2 Štajerka
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.12.2008 20:06:26
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish lara..kak je zdaj ko si na 1/2 Štajerka tak fino je, čuj... te pa morm priti kmalu v toti maribor....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.12.2008 20:37:25
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gold fish lara..kak je zdaj ko si na 1/2 Štajerka tak fino je, čuj... te pa morm priti kmalu v toti maribor....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.12.2008 20:40:44
|
|
|
|
lana17
|
babuške, kaj zdej dogaja? ...mali je zaspal...upam, da bo spal do prve runde za papcanje...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.12.2008 20:41:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft tak fino je, čuj... te pa morm priti kmalu v toti maribor.... ej pa veš,da bi res lahko enkrat prišla
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.12.2008 20:41:53
|
|
|
|
Lara Croft
|
Meni lara spi na rami.... nekam zgodnja je danes.... pa kupčka ni podrla..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.12.2008 20:44:40
|
|
|
|
Lara Croft
|
ej pa veš,da bi res lahko enkrat prišla Sej sem bla že 2x... mam eno prjatlco iz med over neta tam..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.12.2008 20:54:21
|
|
|
|
meta21
|
Mi pa danes sicer nismo meli sončka, padalo pa tudi ni, tak da smo zadovoljni, ne lana? Lovro mi ga pa na veliko svira včeraj in danes (najbrž je važen k je že 3 mesce star -hvala za čestitke). Dopoldne je blo še ok, popoldne pa ni spal niti minutke, jedel pa skoraj nonstop. Ponavadi poje 24 žličk aptamila dnevno, danes pa 32!!!!! Med "obroki" je bil pa skor skoz na joški-sicer bolj malo teče ampak kakšno kapljo je pa tud tle dobil. Pa samo enkrat je malenkost polil pa še to sem najbrž jaz kriva, ker sem ga nekej premetavala. No zdaj spi in upam, da bo do jutra. Če bo šlo tko naprej bo imel v sredo 8kg (pa meter višine )
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.12.2008 20:56:08
|
|
|
|
meta21
|
Bravo Jaka!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.12.2008 21:05:37
|
|
|
|
lana17
|
meta...hej, hoj...Lovro je pa čist znoru...jim vaga ne bo potegnila ... ko, je bratrančeva žena Jona vidla, je rekla, kakšen suhec, jaz sem se pa bala, da mu ne bo prav...je dobila napačne informacije, da je imel čez 4kg, ko se je rodil...ne vem kdo je spožu te govorice...
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?