Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.12.2008 21:36:39
|
|
|
|
meta21
|
Mah lana, saj veš kak se začne: prva reče je mel neki čez 3, tretja, da je mel skor 4 itd... Boljš da je prevelike cotike prinesla kot obratno, ne?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.12.2008 21:51:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Sej sem bla že 2x... mam eno prjatlco iz med over neta tam..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.12.2008 21:54:37
|
|
|
|
arabela*
|
naša pa je danes prvič popoldan resnično spala.Jo je babica na sprehod peljala malo,ko pa je nazaj prišla,pa je za celi dve uri zaspala .Čudež
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.12.2008 21:59:36
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ma nič se jezit.... to je blo, preden sem na RR zalutala.... pol nisem bla več v MB
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.12.2008 22:01:12
|
|
|
|
Lara Croft
|
Sem vedla, da bi mogla Laro tam okoli osme,ku je zaspala, pustit spat... pa sem jo tok premetavala, da bi kupček podrla, da se je čist prebudila in zdej ne zgleda, da ima namen zaspat...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.12.2008 22:16:37
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Bravo Jaka!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.12.2008 22:19:49
|
|
|
|
gold fish
|
naš bo pa zgleda zdaj zaspal.....malo še gleda okrog sebe..vrtiljak, pa medeka...vmes mu je dudo dajal ..no vsaj zgledlo je tak..... Mu včasih rata si jo ven vzet, pa po nekem čudežu nazaj v usta trofit.... večinoma zadene le delno, pol jo pa tak malo liže
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.12.2008 22:22:24
|
|
|
|
gold fish
|
pri nas bo pa zgleda ta veliki pikec nekaj zbolel ...ma neko občasno sračko, pa trebuh ga boli....... zdaj pa ne vem al je to zato, ker v ponedeljek pišejo test, pa 3 predmete sprašujejo al ga res nekaj muči ... ....ma bom vidla jutri...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.12.2008 22:28:17
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish Mu včasih rata si jo ven vzet, pa po nekem čudežu nazaj v usta trofit.... večinoma zadene le delno, pol jo pa tak malo liže Se pozna, da je skor en mesec starejši od mojega miškolina, ki je začel komaj malo igrače prevračat, če jo pa uspe prijet je pa že res čudež . Kolk je pa tvoj ta starejši star? Sej vem, da si že povedala ampak, ker vas ne poznam osebno vse podatke zmešam in pol ne vem katera je od kje in kolk otrok ima . Bom mogla enkrat v MB prit, sem že zadnjič bubi neki obljubljala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.12.2008 22:29:44
|
|
|
|
Tejchy
|
ojla babnce! evo mene po doooooooooooooooooooolgem času spet na RR. Ma mam glih mal časa, pa sem si rekla, da vas morm prit pozdravit, pa mal prečekirat kaj dogaja. Pri nas smo danes stari 3 mesece - hvala za čestitke, mimogrede. Nikec je že pravi korenjak. Še vedno se polno dojiva .. nam ni treba še nič dodajat. Pridno rastemo in smo zelo aktivni. Čez dan bolj malo spi, ponoč pa nam tud ne uspe več kot pa 3h v prvi rundi... mogoće še v drugi, bolj gremo proti jutro, bolj pogosto se zbujamo. Pred tednom dni smo se tudi preselili na svoje in nam je prav lušno. Da pa mami lahko kaj skuha sem si omislila gugalnik - baby papasan... vam povem, vreden vsakega eura. Malega dam not, ga zagugam in je mir.. Na sedežni mi nikol ni tko mirno ležal al pa se tolk zamotil, da bi lahko kj nardila.... tud igralni center ga še ni kj preveč pritegnil... take gugalnik pa .. prva liga res. Drugače pa vse po starem... uživano december, čeprav morm priznat, da nikol nisem tolk malo po trgovinah letala kot zdj to leto .... a ima to tudi dobre lastnosti, bomo prišparal kak eur V glavnem... upam, da bo zdj kj več časa za rr... veseli december želim vsem... pa se tipkamo...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.12.2008 22:33:39
|
|
|
|
meta21
|
Tejchy pozdravljena! Sem se glih dons nate spomnla, ko sem vidla čestitko za najina sončka. Midve sva sle isti dan v P. Se spomnim, ko mi je Lara poročala, kaj se dogaja na RR in s tabo... Joj, kar kurjo polt mam
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.12.2008 22:58:05
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy ojla babnce! O babetina..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.12.2008 23:01:56
|
|
|
|
gold fish
|
...ena mora začet
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.12.2008 23:03:33
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Kolk je pa tvoj ta starejši star? Sej vem, da si že povedala ampak, ker vas ne poznam osebno vse podatke zmešam in pol ne vem katera je od kje in kolk otrok ima . Bom mogla enkrat v MB prit, sem že zadnjič bubi neki obljubljala ta veliki pikec .....prejšnji mesec je bil 9let...4 razred..... v mb pa kar pridi...ko boš šla naslednjič v ormož
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.12.2008 23:04:50
|
|
|
|
Lara Croft
|
Kje je zdej malo burje?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.12.2008 23:05:12
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy ojla babnce! pozdravljena deklina...... smo te že pogrešale
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.12.2008 23:05:50
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kje je zdej malo burje? ma lara ti jih sekaš
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.12.2008 23:06:14
|
|
|
|
arabela*
|
tejchy,pozdravljena
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.12.2008 23:07:12
|
|
|
|
arabela*
|
,ma kaj to lepiš neke lepotce Si pozabla da sem sama doma
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.12.2008 23:13:48
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Si pozabla da sem sama doma ...moram malo..zdaj je veseli december .....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.12.2008 23:15:05
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kje je zdej malo burje? ma lara ti jih sekaš Bejži bejži..... ne vem, kaj se tej desci tok skrivajo.... za mačko, za senom... namest, da bi pokazali svoje bogastvo... hahaha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.12.2008 23:15:48
|
|
|
|
gold fish
|
.. ...take okraske bomo letos na smrečico dali...pa ni vrag da ne bomo shujšali ...če ne druga bo že slaba vest, ko se nažiraš tam pa vidiš kak ti nekdo telovadi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.12.2008 23:15:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...moram malo..zdaj je veseli december ..... u,samo je dober.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.12.2008 23:16:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish .. ...take okraske bomo letos na smrečico dali...pa ni vrag da ne bomo shujšali ...če ne druga bo že slaba vest, ko se nažiraš tam pa vidiš kak ti nekdo telovadi še nimate smreke
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 13.12.2008 23:16:48
|
|
|
|
gold fish
|
.....
|
|
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?