Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 12:14:45
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Skye Tia je pred rač., kje pa je Lia. A pred tv? ne še spi A takole imate to. Tia mamo meče z rač, Lia pa je pridna in spi. Mislim, da sem si zapomnila katera je katera, ker sta različni. Bomo videli kako sem dobra v tem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 12:15:43
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz kuham kosilo in skačem vmes sem, otroka se pridno igrata, le Majo hodim malo popravljat, ker ne zna iz vseh 4 nazaj na rit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 12:18:08
|
|
|
|
hijenca
|
Jaz tudi kuham za Vidka juhico, perem cote, sušim cote, edino sesat ne morem, ker Videk spi. Potem pa grema k atiju na parcelo, kjer je moj bogi avto razstavljen na prafaktorje, ker se je ati na njega spravil , upam, da mi ga bo do ponedeljka skupaj sestavil.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 12:22:07
|
|
|
|
katy82
|
Jst se grem pa pobotat-grem torto jest
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 12:22:26
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz tudi kuham za Vidka juhico, perem cote, sušim cote, edino sesat ne morem, ker Videk spi. Potem pa grema k atiju na parcelo, kjer je moj bogi avto razstavljen na prafaktorje, ker se je ati na njega spravil , upam, da mi ga bo do ponedeljka skupaj sestavil. No jaz tudi cote perem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 12:23:29
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Jst se grem pa pobotat-grem torto jest Ja ja, ti mi kar lušte delaj, jaz pa še niti prav zajtrka nisem mela.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 12:44:08
|
|
|
|
Estrella*
|
sky; ti si spraševala, če se vse majčice poznamo. Vse ne, večino sodelujočih(aktivnih) pa ja. Sem gledala seznam in v bistvu jaz ne poznam osebno večino štajerk Le za kaj??? NE POZNAM (večina štajerk in korošic) nya5(GR) Anitka(Prekmurje) Čmelika(MB) Anery(Slov. Bistrica) Taula (LJ) Srčekgirl(Notranjska) smolej( XX)- ni aktivna hijenca(MB) MIXI(KP) kanka(Kamnik) ni aktivna mavo(CE) NI AKTIVNA Pepita(SG) ni aktivna KOdrana(NM) zalazoya(MB) sUZY85(sg) Skye(MB) bobika(štajerska) nataša34(Zagorje) POZNAM Jana81(CE) tIANA(KR) Aurea(KR) SS(Poljanska dolina) barbaw (MB) CatJa(VE) Aurora(ve) Katy(NM) Naty(Logatec) Kasso(PO) Tally(Mengeš) Katina(Domžale) Špelin@(Zagurje ) tilči(Vodice) ****(Egipt) sesil (Kras) darmar(KR) TANA7(lj) edinaos(Logatec) VALENTINA(ŠKL) mya26( Kamnik) MARTINA (KR) eole (LJ) narava(LJ) nINA7(kAMNIK-rOVTE)
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 13:24:46
|
|
|
|
barbaw
|
Uf Estrella moj spisek niti pol tega ne obsega. Bo pa drug teden.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 14:06:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Jst se grem pa pobotat-grem torto jest Ja ja, ti mi kar lušte delaj, jaz pa še niti prav zajtrka nisem mela. nama pa moja mami dela čufte v omake, pa še Anjo zraven merka , moja mami je res SUPER BABI
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 14:09:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Katy, če Maja ne zaspi do 17-ih je kasneje ne dajem več spat, ker se mi poruši sistem. Sem samo enkrat to naredila, od takrat se pa držim reda. se podpišem Ja sej je fora k mi hod na 2-3 ure spat ampak šele okol devete zaspi za celo noč kao če jo dam ob sedmih se mi bo čez slabo uro zbudila in gledala še 3 ure okrog. Ob 19 je prehitro za zaspat. Tam od 20-21 se meni zdi najboljši čas. Ob 19 do jutra samo fenomeni spijo (moj nečak). Mi tudi dajemo Anjo spat ob 20h, prej nama sploh ne znese . Ja tak fenomen je ALJA
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 14:11:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Uf Estrella moj spisek niti pol tega ne obsega. Bo pa drug teden. Pustimo se presenetit Barbaw se pa veselim, da bom tebe končno spoznala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 14:13:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no takle spi moj bolanček na najini postli bolanček mali a je že kaj bolje?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 14:25:49
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye No pa me je Tia vrgla izpred računalnika Sm mislna, de je sam moj Vid tak pa se najde še nekdo. Kul slikca
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 14:27:08
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no takle spi moj bolanček na najini postli Ja, na mamini in očijevi pojstli je najlepše in najboljše spat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 14:50:36
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Anitka moj je šel zadnč do moje kolegice k mi je posodila hojco,vem slaba mama ampak itak je sam 15 min noter da si roke spočijem in grem v miru na WC brez dretja,in nazaj pršel v rožcah.Aja preden je pa šel ampak dobesedno stopil skozi vrata mi je pa slučajno omenil da bo enega spil znjenim možem.Ni ga blo dve ure pa še ves zmrznen je pršel domov k sta bumbarja pila pred hišo namest da bi šla noter al pa vsaj v gostilno.Spil je 3 pire in ga je ruknil valda ni več navajen in pol je imel ljubezensko čustveni romantični izliv in naslednji dan je skoz tamalo pedenal pa mu nisem nič rekla.Vidm da pr men nardi več haska če sem tiho in malenkost zadržana,ker pol ve da ga je res usračkal,kokr če se derem nanj k se itak zlajam in konc maše,je ta hudo za njim .Mi pa paše da vem da gre kdaj na kako pivo ker je res da s tem ne pretirava več in občasno tudi on rabi sprostitev od doma in službe Hja Katy tudi naš mi danes kar malo v rit leze in me podi zvečer od doma . Mah bom še vidla.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 14:52:27
|
|
|
|
Skye
|
Ja kje pa ste vse....sploh nisem navajena da je tukaj takšno zatišje Sem nazaj iz mesta...kljub temu da še ni porodniške sem zapravljala Sem morala kupiti Aptamil za tamali dve, no in seveda sem zapravila še za dva zimska pajaca...sta tak sladka, da nisem mogla mimo IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Skye Tia je pred rač., kje pa je Lia. A pred tv? ne še spi A takole imate to. Tia mamo meče z rač, Lia pa je pridna in spi. Mislim, da sem si zapomnila katera je katera, ker sta različni. Bomo videli kako sem dobra v tem. Drugače je obratno...je Lia tista, ki je bolj zahtevna....sam na srečo zelo rada spi, tako da je Tia vedno kakšne pol ure pred njo budna IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* sky; ti si spraševala, če se vse majčice poznamo. Vse ne, večino sodelujočih(aktivnih) pa ja. Sem gledala seznam in v bistvu jaz ne poznam osebno večino štajerk Le za kaj??? uhhh...ti pa poznaš torej že pol slovenskih mamic
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 14:52:39
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* EMILIJI IN TARI VSE NAJBOLJŠE ZA 7MESECEV!!!!!! Še od naju z Galom
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 15:08:17
|
|
|
|
Anitka
|
Torej dober dan majčice, še sreča, da do danes še niste bile preveč čvekasto razpoložene, da sem lahko vsaj vse v miru prebrala Mi smo spali tako, da je bila zjutraj mami , se mi zdi, da sem vstala ene šestkrat, amapk ne vedno za dojenje HB. Se zadnje tri dni tako rita po posteljici, da mi zleze čisto gor z glavico in je ves ukrivljen, pa nepokrit, pa jamra... Je pa na srečo sedaj pri 6,5 m začel vsaj malo sprejemati dudico. Potem glede GH - danes je že tretji dan, ko mi jo zavrača . Pa se mi zdi, da se mu kar malce v obrazu pozna kot da bi shujšal , saj se čez dan zelo malo dojiva. Dojenje je potem na vrsti zvečer pred spanjem in pa ponoči. **** welcome back Jana za tvojega bubančka pa Skye tvoja malčica pred račinalnikom pa je Naš Gal pa obožuje kable, tipkovnico, slušalke - bo najverjetneje DJ.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 15:11:44
|
|
|
|
kodrana
|
dan. se vam že tolk časa nisem nič javla. mi ne znese brat in komentirat. mamo celo štalo. Tara namreč ponoči štrajka in histerično joka. že 3dni. jo lahko tolaživa samo če jo nosiva. nič drugega ne pomaga. reva je tako zaspana, pa en more spat. potem pa ko končno zaspi jamra in je zelo nemirna. ne vem kaj je. zobek ni. ker dlesen ni še nič napeta. ima pa neke pikice po trebuščku, sem opazila prejle. samo ne vem, če je to to. ali je od pleničke. ? ne vem. pikice zgledajo, kot bi ble pod kožo. drobne. vročine nima. je pa izredno nerazpoložena. mene pa tolk skrbi, da bom znorelaaa. upam,da ste ve dobro in da ste že vse praznično nastrojene. sem samo enkrat azsledila,da je špelin delala božične okraske s svojima puncama. jaz sem pri generalni pospravljanja stanovanja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 15:15:33
|
|
|
|
kodrana
|
aja, saj res. vse njboljše moja bubančica. pa Emiliji tudi vse najboljše za 7m. Jana sem vidla,da je tvoj korenjak tud bolanček. bogi. da se čim prej pocajta.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 15:21:14
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana dan. se vam že tolk časa nisem nič javla. mi ne znese brat in komentirat. mamo celo štalo. Tara namreč ponoči štrajka in histerično joka. že 3dni. jo lahko tolaživa samo če jo nosiva. nič drugega ne pomaga. reva je tako zaspana, pa en more spat. potem pa ko končno zaspi jamra in je zelo nemirna. ne vem kaj je. zobek ni. ker dlesen ni še nič napeta. ima pa neke pikice po trebuščku, sem opazila prejle. samo ne vem, če je to to. ali je od pleničke. ? ne vem. pikice zgledajo, kot bi ble pod kožo. drobne. vročine nima. je pa izredno nerazpoložena. mene pa tolk skrbi, da bom znorelaaa. upam,da ste ve dobro in da ste že vse praznično nastrojene. sem samo enkrat azsledila,da je špelin delala božične okraske s svojima puncama. jaz sem pri generalni pospravljanja stanovanja. Za Taro in poljubček od Gala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 15:22:04
|
|
|
|
Anitka
|
Naš DJ:
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 15:36:52
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Naš DJ: Iiiiiiiijaj je dobr . Evo, pa mamo bodočga DJa, DJ GAL uuuuuuuuhhhhhhuuuuuuuu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 15:38:51
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Naš DJ: Iiiiiiiijaj je dobr . Evo, pa mamo bodočga DJa, DJ GAL uuuuuuuuhhhhhhuuuuuuuu DJ Gal bo vrtel muziko na srečanjih majčic 2008
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 15:58:58
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
HIJENCA: kuponček za popust izkoriščen. SEm si puloverčke kupila, take ful lepe belo-roza Enega sem pa moji teti dala pa bo tud popoldne šla za mulce nabavit
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?