Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: kodrana joj punce!!! jst sploh nsiem vedla, da imamo sobno rožo Difenbahijo doma. in da je strupena za otroka!!!! naša Tara jo je pa prav veselo trgala. in zdaj me je strah, da je zato ponoči skos jokala.. in čez dat tudi je zelo zelo enrazpoložena. sicer mislim,da če bi bili znaki azstrupitve, bi bili hujši ali se motim?!? Vem , da je strupena, samo če bi se zstrupila, bi zanki mogli bit hujši. Bi jo mogla pojest. Če jo je samo šlatala, ne bi smelo bit kaj hujšega. Poglej malo po netu o tem, bi moralo biti kaj napisano. mafi: pol se pa res nimaš luštn, ko si sama za vse. Jaz se tud jezim go ga ni, če pa je pa spen ni OK Nikoli mi ni prav. Ko se tako malo vidimo, se mi zdi, da ko smo skupaj, se kar ne prenašamo Ko sva skupaj en teden, se stanje znormalizira, potem pa ga spet ne vidim in se odvadim....začaran krog. no pol sve pa na istem, med tud nikol ni prav , dec si pa pomoje misli (baba zmešana se vid da ma preveč časa saj je na porodniški , pa sploh ni tko a ne??) Moj misli, da sem zadela na lotu, ker sem doma(men se trga ), sicer je pa kar dosti premerkal tako Andraža kot Aljo in ve, da ni šala z njima Vedno mi reče, pa kako naj ti pomagam? Moj odgovor je: pojdi ti na porodniško in seveda je tiho. To pa ne, ker točno ve, da ni ravno raj On bi imel še enega, pa sem mu rekla, da pod pogojem, da gre on na porodniško in mislim, da bomo kar pri dveh ostal
|