Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: eole IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: eole IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: eole dober dan, samo pozdravim vas in zaželim lep vikend! A ne boš hitr mal več napisala!!!!!!!!! Kako mala,ga še tko sračka?Prideš na večerjo? ma, nimam volje nič pisat, ker .. spimo ne.. zbujamo se po 15x na noč, sem čist fuč, od GH nič ne mara.. včeraj smo postavili rekord, je pojedla 10 žlič rižka. mislim, da si nobena ne želi brat tega mojega teženja, kar naprej isto... na večerjo ne morem, kako le.. ko jo dam spat, je čez 1h spet auf.. flašeke ne zna upraobljat, dude nima.. sem čisto privezana nanjo. žal je tako. boga revca kaj od GH pa si ji že vse ponudila ? Tudi 10 žličk rižka je nekaj...boš videla, vsak dan bo boljše Eni so pač bolj zahtevni kot drugi. Jaz imam dve...pa je med njima takšna razlika, da ne moreš verjeti...ena vsejedka...druga pa izbirčna kot . ponudila sem ji že korenček, kolerabico, jabuček, surov ter kuhan, banano, riževo kašico, riž + koruza, kašica z banano, kaki, bučke.. pa različne komabinacije vsega tega. mogče sem še kaj pozabila .. glede na to, da ima čez 8kg in se samo doji, je verjetno zelo lačna ponoči. a flaško pa kategorično zavrača?