|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!!
13.12.2008 11:07:29   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

SS  klik

hvala user posted image

a mi lahko katera pove kako pridem do tja (po najkrajši poti) iz smeri Medvod

Estrella HELPP user posted image  al pa katera druga tud user posted image

kar v dravljah na obvoznico-leva stran in pelješ mimo jarš , do odcepa za NM/desno/, potem pa mislim da izvoz z Bizovik in greš zoped desno. Nekaj časa greš naravnost in na levi strani je ta Kitajc

Odcep Bizovik je pred odcepom za NM.
S Celovške greš na obvoznico na levo stran proti Mb in se pelješ okrog Lj do odcepa Bizovik, tam greš desno in prideš na Litijsko direktno. Potem se pelješ samo ravno in na levi je potem kitajc. user posted image

barbaw, ko greš mimo jarš imaš na desno odcep za Dolenjski del, na levo pa za štajerski del, zato sem napisala, da mora desno.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 701
13.12.2008 11:08:49   
Skye
IZVIRNO SPOROČILO: eole

IZVIRNO SPOROČILO: Skye

IZVIRNO SPOROČILO: katy82

dober dan,
samo pozdravim vas in zaželim lep vikend!

A ne boš hitr mal več napisala!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Kako mala,ga še tko sračka?Prideš na večerjo?

ma, nimam volje nič pisat, ker .. spimo ne.. zbujamo se po 15x na noč, sem čist fuč,  od GH nič ne mara..user posted image včeraj smo postavili rekord, je pojedla 10 žlič rižka.user posted image user posted image  

mislim, da si nobena ne želi brat tega mojega  teženja, kar naprej isto... user posted image

na večerjo ne morem, kako le.. ko jo dam spat, je čez 1h spet auf.. flašeke ne zna upraobljat, dude nima.. sem čisto privezana nanjo. žal je tako.

boga revca user posted image

kaj od GH pa si ji že vse ponudila ?
Tudi 10 žličk rižka je nekaj...boš videla, vsak dan bo boljše user posted image user posted image user posted image user posted image
Eni user posted image so pač bolj zahtevni kot drugi. Jaz imam dve...pa je med njima takšna razlika, da ne moreš verjeti...ena vsejedka...druga pa izbirčna kot user posted image .

ponudila sem ji že korenček, kolerabico, jabuček, surov ter kuhan, banano, riževo kašico, riž + koruza, kašica z banano, kaki, bučke..  pa različne komabinacije vsega tega. mogče sem še kaj pozabila ..

glede na to, da ima čez 8kg in se samo doji, je verjetno zelo lačna ponoči.

a flaško pa kategorično zavrača?

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 702
13.12.2008 11:09:48   
katy82

dober dan,
samo pozdravim vas in zaželim lep vikend!

A ne boš hitr mal več napisala!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Kako mala,ga še tko sračka?Prideš na večerjo?

ma, nimam volje nič pisat, ker .. spimo ne.. zbujamo se po 15x na noč, sem čist fuč,  od GH nič ne mara..user posted image včeraj smo postavili rekord, je pojedla 10 žlič rižka.user posted image user posted image  

mislim, da si nobena ne želi brat tega mojega  teženja, kar naprej isto... user posted image

na večerjo ne morem, kako le.. ko jo dam spat, je čez 1h spet auf.. flašeke ne zna upraobljat, dude nima.. sem čisto privezana nanjo. žal je tako.

boga revca user posted image

kaj od GH pa si ji že vse ponudila ?
Tudi 10 žličk rižka je nekaj...boš videla, vsak dan bo boljše user posted image user posted image user posted image user posted image
Eni user posted image so pač bolj zahtevni kot drugi. Jaz imam dve...pa je med njima takšna razlika, da ne moreš verjeti...ena vsejedka...druga pa izbirčna kot user posted image .

ponudila sem ji že korenček, kolerabico, jabuček, surov ter kuhan, banano, riževo kašico, riž + koruza, kašica z banano, kaki, bučke..  pa različne komabinacije vsega tega. mogče sem še kaj pozabila ..

glede na to, da ima čez 8kg in se samo doji, je verjetno zelo lačna ponoči.

Ja mala je po moje res lačna,kilažo ma kr ornk kolkr je izbirčna metka.Pa banane tud noče al kaj,k ponavad jo imajo kar radik je sladka.No sej pri tko zahtevnem otročku ti kmalu zmanjka idej edin recept je samo vztrajanjeuser posted image user posted image user posted image

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 703
13.12.2008 11:11:00   
barbaw
Eole glede na to, da se tvoja mala ful zbuja je možno, da je lačna ponoči. A si probala različne flaše z raličnimi cuclji. Da bi ti kdo posodil, da bi videla, če sploh potegne. Pa misliš, da lačna ne bo potegnila iz flaše?

Skye probaj pogledat na

klik

klik

klik

je pa tega ogromno

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 704
13.12.2008 11:11:06   
barbaw

Katy, če Maja ne zaspi do 17-ih je kasneje ne dajem več spat, ker se mi poruši sistem. Sem samo enkrat to naredila, od takrat se pa držim reda.

se podpišem user posted image

Ja sej je fora k mi hod na 2-3 ure spat ampak šele okol devete zaspi za celo noč kao če jo dam ob sedmih se mi bo čez slabo uro zbudila in gledala še 3 ure okrog.

Ob 19 je prehitro za zaspat. Tam od 20-21 se meni zdi najboljši čas. Ob 19 do jutra samo fenomeni spijo (moj nečak). user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 705
13.12.2008 11:11:55   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
barbaw, ko greš mimo jarš imaš na desno odcep za Dolenjski del, na levo pa za štajerski del, zato sem napisala, da mora desno.

Aja, jaz sem bila malo naprej v mislih. user posted image  Jaz sem bila že na Rudniku. user posted image

Bomo še podrobno obdelale pot, da se ne bo katera izgubila.

< Sporočilo je popravil barbaw -- 13.12.2008 11:13:08 >

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 706
13.12.2008 11:13:32   
Skye

Eole glede na to, da se tvoja mala ful zbuja je možno, da je lačna ponoči. A si probala različne flaše z raličnimi cuclji. Da bi ti kdo posodil, da bi videla, če sploh potegne. Pa misliš, da lačna ne bo potegnila iz flaše?

Skye probaj pogledat na

klik

klik

klik

je pa tega ogromno

hvala za zadnji KLIK user posted image .....tu pa se najde res marsikaj......ravno nekaj takega sem imela v mislih user posted image user posted image

sam user posted image , ko je ta trgovina v LJ...no bomo že nekako uredili user posted image

< Sporočilo je popravil Skye -- 13.12.2008 11:15:29 >

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 707
13.12.2008 11:14:04   
Skye

Katy, če Maja ne zaspi do 17-ih je kasneje ne dajem več spat, ker se mi poruši sistem. Sem samo enkrat to naredila, od takrat se pa držim reda.

se podpišem user posted image

Ja sej je fora k mi hod na 2-3 ure spat ampak šele okol devete zaspi za celo noč kao če jo dam ob sedmih se mi bo čez slabo uro zbudila in gledala še 3 ure okrog.

Ob 19 je prehitro za zaspat. Tam od 20-21 se meni zdi najboljši čas. Ob 19 do jutra samo fenomeni spijo (moj nečak). user posted image

in moji dve princeski user posted image user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 708
13.12.2008 11:15:02   
katy82

Punce eno vprašanje......katere igrače so najbolj primerne za naše user posted image v tej starosti ?...mislim na takšne ki jih motorično vzpodbujajo user posted image   Da vem povedati sorodnikom, kaj kupiti za božička user posted image

Igrač je ful tako da se je kar težko odločit. Naša se trenutno igra z ropotuljicami, ki jih imamo vse na tone, zanimivi so obročki, ki se po velikosti skladajo in posodice. Drugega pa ni aktualnega. Za božička pa dobi tako mizico pri kateri lahko sedi in igrača poje, lahko lista "knjigo", ima polno nekih gumbov in stvari za premikat. Ne znam ti razložit, pa še slikat ne morem, ker je tašča spravila. Nekih extra igrač še ni, ker so premali otroci, če pa boš gledala za naprej pa kake take igrače, v katere vstavljaš like, knjige-kartonke, ...

a je kje na netu za pogledat ?

Ropotuljic imamo mi tud na tone.....pa so jima vedno manj interesantne user posted image

Naša obožuje fehnove kocke iz pikapolonice,sem kr rabljene na bolhi kupla in oprala zdej jih pa ne spravm stran od nje,obročke valda obožuje k jih dol spravla in je ful vesela k ji rata in jih valda razmetuje.Je pa dobila polžka s kockami za miklavžka pa ga obožuje zibat k zaigra pesmico pol je pa čist ponosna.Bom probala najdt pa ti prlimam da boš prbližno vidla kaj imamo

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 709
13.12.2008 11:16:05   
barbaw
Tale Čuri muri uvaža svašta. Vem, da je bila trgovina v Lj, zdaj pa ne vem kako je to. Jih pokličeš pa vprašaš kje prodajajo svoje artikle. Sicer sem jih pa tudi v drugih trgovinah videla. Če ne iste pa podobne. Tudi v Direndaju boš našla kaj dobre, pa leclerc in tudi Spar imata veliko didaktičnih igraš. Samo cajt si je treba vzet za obhod.

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 710
13.12.2008 11:20:29   
hijenca
Opa, na Operi pa dela brzinsko. Torej je explorer mamo jezo.

Mali spi kot raketa, jaz pa perem in sušim cote, kot da se mi meša.

Ja ja, sedaj ko mi pa računalnik dela, pa nikjer nobene.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 711
13.12.2008 11:23:07   
katy82
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=100056
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=165455
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=174939
http://nakup.pikapolonica.com/igrace/igrace-za-dojencke-in-malcke/fp-mehki-obroCki-za-zlaganje/M26020027084571714

Tele imamo midve in se mala ful zamoti,nikjer pa ne najdem mehkih kockic,so od fehna 4 v komadu

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 712
13.12.2008 11:28:19   
Skye

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=165455
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=174939
http://nakup.pikapolonica.com/igrace/igrace-za-dojencke-in-malcke/fp-mehki-obroCki-za-zlaganje/M26020027084571714

Tele imamo midve in se mala ful zamoti,nikjer pa ne najdem mehkih kockic,so od fehna 4 v komadu

ta dva  imam že na seznamu user posted image

Hvala user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 713
13.12.2008 11:38:12   
Skye
No pa me je Tia vrgla izpred računalnika user posted image user posted image

user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 714
13.12.2008 11:48:04   
katy82
Evo pa sva se z mojim spičla pa še to zarad tašče

Že cel teden mi tečnar da naj obiske dam k njej v kuhinjo da jo bo pospravla jst pa k pokvarjen radio nazaj odgovarjam da za tiste 2 ure bom pa svojo familijo k seb dala v dnevno in gotovo,mislm 5 ljudi pride ona pa k da mam žurko za 15 ljudiuser posted image user posted image user posted image

Dons je kuhno pospravla in ker pri men ni željenega učinka je šla mojmu povedat kako naj nardim da se kao ne bomo drenjaluser posted image user posted image user posted image .Valda sem zdej pa nanga znorela k mi je neveden samo mirno to predlagal.Pa se je že tko lepo umirila in dala mir zdej mi pa spet po glav serje s takimi blesavimi forami.Ma sam snela se bom en dan s ketne in ji skočila v glavo tečki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pol pa za piko na I pa se moj nekam odpravla in ga vsa napičena sprašujem kam gre on pa men jezno:po torto zate.Ah zdej mi je pa res hudouser posted image user posted image user posted image
Najbrž me bo edin torta lahko potolažlauser posted image

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 715
13.12.2008 11:48:35   
katy82

user posted image

U mala obvladauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 716
13.12.2008 11:54:15   
barbaw

Evo pa sva se z mojim spičla pa še to zarad tašče

Že cel teden mi tečnar da naj obiske dam k njej v kuhinjo da jo bo pospravla jst pa k pokvarjen radio nazaj odgovarjam da za tiste 2 ure bom pa svojo familijo k seb dala v dnevno in gotovo,mislm 5 ljudi pride ona pa k da mam žurko za 15 ljudiuser posted image user posted image user posted image

Dons je kuhno pospravla in ker pri men ni željenega učinka je šla mojmu povedat kako naj nardim da se kao ne bomo drenjaluser posted image user posted image user posted image .Valda sem zdej pa nanga znorela k mi je neveden samo mirno to predlagal.Pa se je že tko lepo umirila in dala mir zdej mi pa spet po glav serje s takimi blesavimi forami.Ma sam snela se bom en dan s ketne in ji skočila v glavo tečki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pol pa za piko na I pa se moj nekam odpravla in ga vsa napičena sprašujem kam gre on pa men jezno:po torto zate.Ah zdej mi je pa res hudouser posted image user posted image user posted image
Najbrž me bo edin torta lahko potolažlauser posted image

Vi pa ne rabite strelovoda. user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image
Bo torta naredila svoje. user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 717
13.12.2008 11:54:46   
barbaw
Skye Tia je pred rač., kje pa je Lia. A pred tv? user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 718
13.12.2008 11:56:53   
jana81

jana Nejc je pa tako bogi. A je že kaj boljše na splošno? Se ti zdi, da mu je prijel antibiotik?

ja upam da mu je..ne vem od kod je prišla tista vročina, ker zobka še ni, vročine ni več, kašlja manj, jest še vedno noče velik, spi tud ne preeč dobr, ampak veselko je pa še zmeraj in to me gor drži.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 719
13.12.2008 11:57:05   
jana81

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

no takle spi moj bolanček na najini postli

user posted image

kakšen angelček user posted image

a si prstek cuza? user posted image

ne , zgleda tako, ker ima roko pred usti...noče dude ne prsta.

za igrače : midva sva mu kupila un lonček od fišer priceja, ko noter mečeš in so različni zvoki, pa tako kravico ko poje in vibrira, pa uno knjigico, več pa ne vem, naj gledajo kar je 6m+
tole je tud men všečuser posted image

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 720
13.12.2008 11:57:17   
jana81

user posted image

caricauser posted image user posted image

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 721
13.12.2008 11:58:39   
jana81
no moj mulc noče skute jest, in mu dajem kruh, pa ga je že pol kosa zmazal... joj srečne ve ko majo vaši tak radi skuto, naš pa kakor ga pikne.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 722
13.12.2008 12:00:21   
Skye

Skye Tia je pred rač., kje pa je Lia. A pred tv? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

ne še spi user posted image

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 723
13.12.2008 12:14:37   
barbaw

ja upam da mu je..ne vem od kod je prišla tista vročina, ker zobka še ni, vročine ni več, kašlja manj, jest še vedno noče velik, spi tud ne preeč dobr, ampak veselko je pa še zmeraj in to me gor drži.

user posted image user posted image user posted image  Potem je antibiotik prijel. Ko se bo počutil spet dobro bo jedel kot prej. To ponavadi traja od tedna do dva. Potem pa se vse vrne na stare tirnice.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 724
13.12.2008 12:14:39   
barbaw

no moj mulc noče skute jest, in mu dajem kruh, pa ga je že pol kosa zmazal... joj srečne ve ko majo vaši tak radi skuto, naš pa kakor ga pikne.

Saj bo noter prinesel. Moj ni jedel mleka zelo dolgo, zdaj pa vse noter prinaša za nazaj. Mu nič ne manjka.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?