Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 10:14:41
|
|
|
|
barbaw
|
SS upam, da je boljše napisano. Če rabiš še bolj podrobno povej, ti pomagam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 10:17:13
|
|
|
|
barbaw
|
Zdaj čakam, da Maja zaspi, da grem babico na brzino pogledat, po stvari za kosilo in .... Kuham danes jaz za 7 ljudi. Ne vem kako vam to uspeva pri 3-eh otrocih (Kasso in Špelin@). Jaz čakam, da mi Maja mrkne, da naredim kaj. Skuham vse napol ko spi, potem pa dokončam. Prej ni bilo panike, zdaj pa moram non-stop k njej na puzzle letat, ker se na vse 4 postavi potem pa me kliče, ker ne zna ne naprej ne nazaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 10:17:56
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw SS upam, da je boljše napisano. Če rabiš še bolj podrobno povej, ti pomagam. ja zdej vem, samo ko mi je EStrella napisala v Dravljah, mi ni blo jasno, ker zame Dravlje na obstajajo
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 10:19:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw SS upam, da je boljše napisano. Če rabiš še bolj podrobno povej, ti pomagam. ja zdej vem, samo ko mi je EStrella napisala v Dravljah, mi ni blo jasno, ker zame Dravlje na obstajajo A je bilo kaj tam?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 10:22:12
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw SS upam, da je boljše napisano. Če rabiš še bolj podrobno povej, ti pomagam. ja zdej vem, samo ko mi je EStrella napisala v Dravljah, mi ni blo jasno, ker zame Dravlje na obstajajo A je bilo kaj tam? ne, nč ni blo, sej to je to ne, po pravici povedano, dravlje zame ne obstajajo, ker je zame to celovška, ko se peljem mimo
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 10:38:07
|
|
|
|
katy82
|
Jutro mačkice me smo se pa dons sam enkrat zbudle kar se ni nardil že 2 mesca pa je popila čaj in zaspala do pol osmih IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Katy saj težko otroka navadit nazaj na rutino. Zakaj pa je ne skopaš ko še ni utrujena in jo daš potem še malo igrat? Jaz mojo kopam ob 19, potem nekaj poje in se malo igra in gre spat pred 20. Kakšen dan se zgodi drugače ampak to je mogoče 2x na mesec. Barbaw fora je v tem da je ne kopam vsak dan ampak jo umivam s krpicami in tle se valda ne zmatra.Nama sfali ta ritem samo takrat ko mi okol 18 ure zaspi pa spi samo slabo uro in pol valda ob 20 ni več zaspana.Drgač gre pa okol pol devete spat,prej nam ne rata.Sem pa ful vesela,da sem te imela v oporo,da sem sploh vztrajala in spet prišla nazaj na ritem Super za kilažo zdej boš mogla pa kmal v šoping k se ti bo poznal Kaso super za Gašperja a ti se boš z njim učila smučat.Dej mi še 1x povej katero pasmo imate pa a so to čistokrvni mladički,so pa tko kjutkani žakelčki mali Super da je Varja sprejela flašo,pol so mlekarne uradno zaprte?A to rata k je otrok tolk cajta navajen crklat se gor? Kako dajete hrenovke,narežete na koščke? Svojeglava vaš urnik je pa res zahteven ni čudn da te tko j... nespanje Špelina kaj je pa vaš ušpiču dons ponoč? Vse naj naj Tari in Emiliji za 7 mesecev O **** welcome back bejba no sej jst isto nisem čvek dohajala sem pa hitr zavohala kdaj bojo določene slikce limala in sem skoz gor visela Estrella a si mu jih kej napela al elegantno vse speljala?Našmu če sem tiho je tko bed da skoz okol mene skače in vse nardi pa še sprašuje kako mi lahko pomaga SS če boš pa falila in se peljla na dolenjsko ti bom pa pomahala k se bomo križale k pridem gor Kdaj je zabava,ob 18 h? Zdej sem pa mojedva polhka spravla spat jst grem pa mal pospravt k dobim popoldne obiske
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 10:44:05
|
|
|
|
eole
|
dober dan, samo pozdravim vas in zaželim lep vikend!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 10:45:32
|
|
|
|
jana81
|
dober juter no naše spanje je katastrofa, zaspali smo ob 00.20, no zdej še kr spi, ampak ponoči ša jok v spanju, pa prebujanje...eh ne bom več naštevala SS, špelin@, svojeglava in vse s podobnimi težavami sej bo kmalu bolje.. Ampak zanimivo zdejle pa že spi od 7h, ob 8h sem mu sam antibiotuik dala z brizgo in je spal naprej...zdej ko pa morem nadevat drve v peč, se pa ne zbudi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 10:46:15
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: eole dober dan, samo pozdravim vas in zaželim lep vikend! A ne boš hitr mal več napisala!!!!!!!!! Kako mala,ga še tko sračka?Prideš na večerjo?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 10:50:49
|
|
|
|
jana81
|
no takle spi moj bolanček na najini postli
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 10:53:04
|
|
|
|
barbaw
|
Katy, če Maja ne zaspi do 17-ih je kasneje ne dajem več spat, ker se mi poruši sistem. Sem samo enkrat to naredila, od takrat se pa držim reda. Sem razmišljala, da bi si kupila hlače, samo nisem do njih prišla. Bom probala drug teden sama z Majo kam skočit. Mi je pa po eni strani gluo kupovat hlače za 2 m ali 3. Ne vem kako dolgo bom rabila, da se spravim nazaj na prvotno stanje. Ti lahko namesto Kasso odgovorim, da so to novofundlančki. jana Nejc je pa tako bogi. A je že kaj boljše na splošno? Se ti zdi, da mu je prijel antibiotik?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 10:53:08
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no naše spanje je katastrofa, zaspali smo ob 00.20, no zdej še kr spi, ampak ponoči ša jok v spanju, pa prebujanje...eh ne bom več naštevala Punce eno vprašanje......katere igrače so najbolj primerne za naše v tej starosti ?...mislim na takšne ki jih motorično vzpodbujajo Da vem povedati sorodnikom, kaj kupiti za božička
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 10:53:31
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Katy, če Maja ne zaspi do 17-ih je kasneje ne dajem več spat, ker se mi poruši sistem. Sem samo enkrat to naredila, od takrat se pa držim reda. se podpišem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 10:54:37
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no takle spi moj bolanček na najini postli kakšen angelček a si prstek cuza?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 10:54:59
|
|
|
|
*Tiana*
|
Živjo bejbe! Moj mali mi zadnje čase komaj pusti dihat, čez dan še nekako preguram, ponoči mi je pa že toooo much. Danes bom spala v dnevni sobi, pa naj ati porihta tamalga, če ne se mi bo zmešal. Bravo za 8. del in zmago nad februarkami! Vsem bolanim in mamicam pošiljam , da se čimprej pozdravite. Aja, sem zasledila še v 7. delu da Aurea in Anitka kupujeta Mei Tai. Jaz bi tudi imela, ampak bi ga kar dala sešit tašči. Aurea, a obvladaš kakšno stran kjer so izrisani kroji, načrti al kaj takega. Jaz tamalega v dežju tlačim v kengurujčka, kar je že skoraj mission imposible. Včeraj sem si ga privezala kar z dolgim šalom, da sem ga mal lažje nosila, kakor samo na rokah. In mi je full olajšalo, sem ga imela na boku, šal pa prevezala pod njegovo rito, čez mojo ramo in sem ga potem samo še držala da mi ni kam padel. Tko da tale Mei Tai bo ziher zakon Pa da vidmo na katero stran bo vrglo moj post.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 10:57:49
|
|
|
|
eole
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: eole dober dan, samo pozdravim vas in zaželim lep vikend! A ne boš hitr mal več napisala!!!!!!!!! Kako mala,ga še tko sračka?Prideš na večerjo? ma, nimam volje nič pisat, ker .. spimo ne.. zbujamo se po 15x na noč, sem čist fuč, od GH nič ne mara.. včeraj smo postavili rekord, je pojedla 10 žlič rižka. mislim, da si nobena ne želi brat tega mojega teženja, kar naprej isto... na večerjo ne morem, kako le.. ko jo dam spat, je čez 1h spet auf.. flašeke ne zna upraobljat, dude nima.. sem čisto privezana nanjo. žal je tako.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 10:59:47
|
|
|
|
*Tiana*
|
Ja, seveda, na 28. stran, čveke čvekaste Skye, men se dopade tole KLIK ali pa tole KLIK (tisto, na slikah spodaj) pa še kaj bi se našlo. No, mogoče je tole že za malce starejše.
< Sporočilo je popravil *Tiana* -- 13.12.2008 11:00:34 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 11:00:58
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: eole IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: eole dober dan, samo pozdravim vas in zaželim lep vikend! A ne boš hitr mal več napisala!!!!!!!!! Kako mala,ga še tko sračka?Prideš na večerjo? ma, nimam volje nič pisat, ker .. spimo ne.. zbujamo se po 15x na noč, sem čist fuč, od GH nič ne mara.. včeraj smo postavili rekord, je pojedla 10 žlič rižka. mislim, da si nobena ne želi brat tega mojega teženja, kar naprej isto... na večerjo ne morem, kako le.. ko jo dam spat, je čez 1h spet auf.. flašeke ne zna upraobljat, dude nima.. sem čisto privezana nanjo. žal je tako. boga revca kaj od GH pa si ji že vse ponudila ? Tudi 10 žličk rižka je nekaj...boš videla, vsak dan bo boljše Eni so pač bolj zahtevni kot drugi. Jaz imam dve...pa je med njima takšna razlika, da ne moreš verjeti...ena vsejedka...druga pa izbirčna kot .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 11:01:00
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dober juter no naše spanje je katastrofa, zaspali smo ob 00.20, no zdej še kr spi, ampak ponoči ša jok v spanju, pa prebujanje...eh ne bom več naštevala SS, špelin@, svojeglava in vse s podobnimi težavami sej bo kmalu bolje.. Ampak zanimivo zdejle pa že spi od 7h, ob 8h sem mu sam antibiotuik dala z brizgo in je spal naprej...zdej ko pa morem nadevat drve v peč, se pa ne zbudi. Jana pol je pa mali ornk pokasiral,bogec mali.Mu pošiljam da se čimhitreje pozdravte
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 11:01:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye Punce eno vprašanje......katere igrače so najbolj primerne za naše v tej starosti ?...mislim na takšne ki jih motorično vzpodbujajo Da vem povedati sorodnikom, kaj kupiti za božička Igrač je ful tako da se je kar težko odločit. Naša se trenutno igra z ropotuljicami, ki jih imamo vse na tone, zanimivi so obročki, ki se po velikosti skladajo in posodice. Drugega pa ni aktualnega. Za božička pa dobi tako mizico pri kateri lahko sedi in igrača poje, lahko lista "knjigo", ima polno nekih gumbov in stvari za premikat. Ne znam ti razložit, pa še slikat ne morem, ker je tašča spravila. Nekih extra igrač še ni, ker so premali otroci, če pa boš gledala za naprej pa kake take igrače, v katere vstavljaš like, knjige-kartonke, ...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 11:03:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: eole ma, nimam volje nič pisat, ker .. spimo ne.. zbujamo se po 15x na noč, sem čist fuč, od GH nič ne mara.. včeraj smo postavili rekord, je pojedla 10 žlič rižka. mislim, da si nobena ne želi brat tega mojega teženja, kar naprej isto... na večerjo ne morem, kako le.. ko jo dam spat, je čez 1h spet auf.. flašeke ne zna upraobljat, dude nima.. sem čisto privezana nanjo. žal je tako. Kaj pa če jo pustiš malo lačno? Kaj ti naredi?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 11:04:28
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Ja, seveda, na 28. stran, čveke čvekaste Skye, men se dopade tole KLIK ali pa tole KLIK (tisto, na slikah spodaj) pa še kaj bi se našlo. No, mogoče je tole že za malce starejše. a veš, da sem to že gledala in se mi zdi super zadeva
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 11:05:19
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Katy, če Maja ne zaspi do 17-ih je kasneje ne dajem več spat, ker se mi poruši sistem. Sem samo enkrat to naredila, od takrat se pa držim reda. se podpišem Ja sej je fora k mi hod na 2-3 ure spat ampak šele okol devete zaspi za celo noč kao če jo dam ob sedmih se mi bo čez slabo uro zbudila in gledala še 3 ure okrog.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 11:05:36
|
|
|
|
eole
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: eole IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: eole dober dan, samo pozdravim vas in zaželim lep vikend! A ne boš hitr mal več napisala!!!!!!!!! Kako mala,ga še tko sračka?Prideš na večerjo? ma, nimam volje nič pisat, ker .. spimo ne.. zbujamo se po 15x na noč, sem čist fuč, od GH nič ne mara.. včeraj smo postavili rekord, je pojedla 10 žlič rižka. mislim, da si nobena ne želi brat tega mojega teženja, kar naprej isto... na večerjo ne morem, kako le.. ko jo dam spat, je čez 1h spet auf.. flašeke ne zna upraobljat, dude nima.. sem čisto privezana nanjo. žal je tako. boga revca kaj od GH pa si ji že vse ponudila ? Tudi 10 žličk rižka je nekaj...boš videla, vsak dan bo boljše Eni so pač bolj zahtevni kot drugi. Jaz imam dve...pa je med njima takšna razlika, da ne moreš verjeti...ena vsejedka...druga pa izbirčna kot . ponudila sem ji že korenček, kolerabico, jabuček, surov ter kuhan, banano, riževo kašico, riž + koruza, kašica z banano, kaki, bučke.. pa različne komabinacije vsega tega. mogče sem še kaj pozabila .. glede na to, da ima čez 8kg in se samo doji, je verjetno zelo lačna ponoči.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 13.12.2008 11:06:23
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Skye Punce eno vprašanje......katere igrače so najbolj primerne za naše v tej starosti ?...mislim na takšne ki jih motorično vzpodbujajo Da vem povedati sorodnikom, kaj kupiti za božička Igrač je ful tako da se je kar težko odločit. Naša se trenutno igra z ropotuljicami, ki jih imamo vse na tone, zanimivi so obročki, ki se po velikosti skladajo in posodice. Drugega pa ni aktualnega. Za božička pa dobi tako mizico pri kateri lahko sedi in igrača poje, lahko lista "knjigo", ima polno nekih gumbov in stvari za premikat. Ne znam ti razložit, pa še slikat ne morem, ker je tašča spravila. Nekih extra igrač še ni, ker so premali otroci, če pa boš gledala za naprej pa kake take igrače, v katere vstavljaš like, knjige-kartonke, ... a je kje na netu za pogledat ? Ropotuljic imamo mi tud na tone.....pa so jima vedno manj interesantne
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?