|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra :)
12.12.2008 11:31:00   
S*
larilu, nič ti ne manjka user posted image , jaz sem se samo primerjala s teboj, še bolj pa se najdem v zadnji slikici user posted image .

giotti, jaz sem tudi ena izmed mnogih, ki se na sluz ne morem zanesti, ker jo pri meni praktično ni. Je pa moja ginekologinja čisto nasprotnega mnenja od tvoje in se je totalno poglobila v mojo temperaturo, za sluz pa je rekla da ni vedno pokazatelj O in da je odvisna od mnogih dejavnikov user posted image , zdej pa bodi pameten...

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
12.12.2008 11:39:36   
Anonimen
S* veš to je pa naravna lepotauser posted image user posted image
Giotti včeri sm že podpisala tko da dans mogoče celo zdele bom pa še mal bolj pogledala k sm vidla tud da je peticija za tjulnje tko da morm še mal več prebrat.

(odgovor članu S*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1727
12.12.2008 11:44:33   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

jutro, kako ste na kej na ta deževen dan?
jaz sem danes prov z muko vstala iz postelje. še dobro, da je petek user posted image user posted image

tkole, glede našega mitinga: ella, tane, giotti, aqua, tiki,.....
drug teden nam očitno ne bo zneslo, tako da jaz predlagam ponedeljek 22. ali pa torek 23. decembra...pa povejte, kako ste kej s časom..men je načeloma vseeno user posted image

Ma, jaz sem kar okej, če odmislim zobek. Je pa polna luna in mi je to ful lepo.

Za srečanje meni ful ustreza torek po peti uri, v pon pa med pol šesto in osmo. Torej, predlagam torek.

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
12.12.2008 11:48:42   
Anonimen
aja Giotti s to peticijo si me spomnila na tole
http://www.krilca.si/darila.php
jaz sm že pred uff ene 12 leti "posvojila" delfina pač si dal dinarčke potem si pa izbral ime od delfina in so ti potem slikce od njega in pa vse v zvezi z njim poslali domov,med poletjem so mel pa v piranu zbor in si pač šel na morje da ga vidiš če je bil tm,to se mi zdi ful lepo da si neki naredu pa čeprav te ni zraven.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1729
12.12.2008 11:48:50   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

jaz sem danes prov z muko vstala iz postelje. še dobro, da je petek user posted image user posted image

drug teden nam očitno ne bo zneslo, tako da jaz predlagam ponedeljek 22. ali pa torek 23. decembra...pa povejte, kako ste kej s časom..men je načeloma vseeno user posted image

Za srečanje meni ful ustreza torek po peti uri, v pon pa med pol šesto in osmo. Torej, predlagam torek.

jaz se strinjam tudi z torkom... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
12.12.2008 11:55:05   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: S*

larilu, nič ti ne manjka user posted image , jaz sem se samo primerjala s teboj, še bolj pa se najdem v zadnji slikici user posted image .

giotti, jaz sem tudi ena izmed mnogih, ki se na sluz ne morem zanesti, ker jo pri meni praktično ni. Je pa moja ginekologinja čisto nasprotnega mnenja od tvoje in se je totalno poglobila v mojo temperaturo, za sluz pa je rekla da ni vedno pokazatelj O in da je odvisna od mnogih dejavnikov user posted image , zdej pa bodi pameten...

Hej, točno to. Sto ginekologov, sto različnih mnenj user posted image
Kot sem že včeraj rekla, jaz menim, da nam je podatek o O skrit, da vsaj nekaj ostane nekontrolirano in to je tudi razlog, zakaj cel kup pup zanosi ob "varnih dnevih" user posted image  S*, če sta vsaj dvakrat, trikrat user posted image nekje po M pa do 12 dni pred naslednjo M, si kupila listek za nagrado. Samo še izžrebana moraš bit.

Larilu, hvala v imenu bodoče generacije za podpis user posted image  In v imenu tjulenčkov tudi user posted image  Pridna si in to ful.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
12.12.2008 11:58:47   
Anonimen
giotti nč se ne zahvaljuj k se nimaš zakej to bi mogu vsak nardit pa še kej več,nekateri delamo po svoji zmožnostih drugi se pa na to sploh ne ozirajo,zato pa to nas tok več pomenuser posted image

(odgovor članu giotti)
  Neposredna povezava do sporočila: 1732
12.12.2008 12:10:54   
sonček85
navijajmooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
12.12.2008 12:18:15   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: crvicek

Jaz sem pa včeraj prebrala pri Pušenjaku, da naj bi lubrikikantm ki ni na vodni osnovi uničeval spermije in glede na to da ga midva včasih (zelo redko) uporabljava, sem šla takoj pogledat na kakšni osbovi je majim in ugotovila, da ni na vodni. Zdaj pa sem user posted image , ker sva ga glih v teh dneh uporabila in se bojim da sva pomorila vse user posted image . Joj, na kaj vse moramo biti pozorni. A vi ste to vedele?

Ma, jaz nisem vedela, mi je pa misel na to, da bi dala nase karkoli, kar ne bi tudi pojedla (govorim na primer tudi o kremah) in kar ni mojemu telesu naravno kar odbija. Crvicek, pa saj sta vidva bila ful pridna že takrat, ko si rekla, da imaš sluz, to je pa najbolj važno. Saj takrat pa menda nisi to uporabila, a ne? Če sta potem kasneje pač s to rečjo, pa don't worry, ker so tisti iz Berlina že zdavnaj pobegnili naprej in jih nič ne more ustavit user posted image  Komaj čakam na tvojo novičko o user posted image  !

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
12.12.2008 12:26:36   
aqua77
Pozdravček punce moje!! user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
12.12.2008 12:42:12   
crvicek

Jaz sem pa včeraj prebrala pri Pušenjaku, da naj bi lubrikikantm ki ni na vodni osnovi uničeval spermije in glede na to da ga midva včasih (zelo redko) uporabljava, sem šla takoj pogledat na kakšni osbovi je majim in ugotovila, da ni na vodni. Zdaj pa sem user posted image , ker sva ga glih v teh dneh uporabila in se bojim da sva pomorila vse user posted image . Joj, na kaj vse moramo biti pozorni. A vi ste to vedele?

Ma, jaz nisem vedela, mi je pa misel na to, da bi dala nase karkoli, kar ne bi tudi pojedla (govorim na primer tudi o kremah) in kar ni mojemu telesu naravno kar odbija. Crvicek, pa saj sta vidva bila ful pridna že takrat, ko si rekla, da imaš sluz, to je pa najbolj važno. Saj takrat pa menda nisi to uporabila, a ne? Če sta potem kasneje pač s to rečjo, pa don't worry, ker so tisti iz Berlina že zdavnaj pobegnili naprej in jih nič ne more ustavit user posted image  Komaj čakam na tvojo novičko o user posted image  !

Giotti, saj tudi jaz nisem navdušena nad tem, ma po operaciji mi je G svetovala naj uporabljava na začetku kakšno kremo za vlaženje nožnice (za slučaj da me nebi bolelo) in takrat sva v lekarni kupila dve kremici in jaz sem mislila da so vse glih in da ne morejo škodovati. Je pa ena na vodni osnovi - čisto naravna, ena pa ne. Na to pa takrat nisem bila pozorna. No in en dan med O sva uporabila ravno to, ki ni na vodni osnovi. Včeraj pa ko sem to brala, sem kar p***** user posted image , ker ni mi jasno kako nisem bila pozorna na to in da sem dala nase tako kemijo. Takoj sem jo zabrisala v smeti.user posted image

Joj tudi jaz upam, da so bili plavalčki v Berlinu hitri in da so pravočasni prišli na cilj.user posted image

Glede BT, pa je res že toliko teorij, da človek res ne ve kaj bi verjel. Ma kot sem že napisala, pri meni BT dan po O naraste in podem spet rahlo pade. No in lani sem en ciklus tudi preverjala tudi z Ovul testi (kupila sem jih v DM in jih je 5 v zavojčku) in so mi pokazali O res na dan pred dvigom BT in zdaj vsaj vem kako gre pri meni.

Tudi tebi svetujem, da poskusiš, saj boš tako samo potrdila, kdaj je res O. Pazi pa, da boš lulala z jutranjim urinom, ker meni je samo tako pokazalo user posted image , popoldne mi ni pokazalo.

Kako pa da te zobek boli? Kaj papaš preveč sladkarij?user posted image No upam, da ti bolečine čimprej mine.

Pozdravček user posted image user posted image user posted image

Najini princeski raseta...

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
12.12.2008 13:14:27   
S*
user posted image   user posted image   user posted image  giotti hvala za link s peticijo, sem pogledala, preštudirala in seveda podpisala.

Kar se pa O tiče, se strinjam s teboj, nekaj pač mora ostati skrito. Tako da mi ne preostane druge, kot da spet uplačam loto. Moja user posted image  se počasi poslavlja in zvečer greva veselo na delo. Enkrat bom tudi jaz zadela sedmico, pa saj nekateri igraji celo življenje, jaz pa komaj 6. mesec... tako da

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
12.12.2008 13:23:46   
Inana

Tudi tebi svetujem, da poskusiš, saj boš tako samo potrdila, kdaj je res O. Pazi pa, da boš lulala z jutranjim urinom, ker meni je samo tako pokazalo user posted image , popoldne mi ni pokazalo.

Pri nekaterih ovulacijskih testih izrecno piše, da ne z jutranjim urinom! Je treba bit pozoren!

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
12.12.2008 13:37:15   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

jaz se strinjam tudi z torkom... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

super, jaz sem za torek...pa v bistvu tudi sreda je ok zame, ker sem ta cel teden na dopustuuser posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
12.12.2008 13:37:58   
ursa30

ok, jaz tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kje ste ostale? user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
12.12.2008 13:40:59   
murkica

user posted image user posted image

user posted image    oz. user posted image      pričakujemo DECEMBRA

xx.12.
- M1987 (10.krog) - srečka nosečka user posted image   user posted image   user posted image   user posted image
xx.12. - miklarom  user posted image   user posted image   user posted image user posted image   v nove boje
xx.12. - strumf
xx.12. - spelka12
xx.12. - Flora2
xx.12 - nena1978
xx.12 - pravoda
xx.12 - lunika
02.12. - dini
03.12. - S* (5.krog)   user posted image   user posted image user posted image user posted image  v nove boje
04.12. - Žaži
05.12. - pikapolonica 24 (3.krog)
05.12. - nhaya
05.12. - Sulfinija - srečka nosečka user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  
06.12. - a.jrad
06.12. - lucy86 - srečka nosečka user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  
06.12. - zvezdica1980 
07.12. - kalypso (3. krog) user posted image    user posted image user posted image   user posted image  v nove boje
09.12. - sams
09.12. - Matejčika (4.krog) user posted image   user posted image user posted image user posted image  v nove boje 
10.12. - živa1
11.12. - larilu
12.12. - charlyka
12.12. - eva Ana
12.12. - Tejchy25 ( 7. krog )
13.12. - Bojana82  user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
13.12. - aprilčica07
14.12. - baby1978 (3. krog)
15.12. - Tanisha
17.12. - Vitaebella
19.12. - SMELIKA 
20.12. - nincika (2. krog)
20.12. - METULJ1 (3.krog)
20.12. - Tanchy ( 2.krog )
21.12. - evolinca
21.12. - Anya22 (12.krog)
22.12. - pikicaa25 (12.krog )
22.12. - misk2
22.12. - cori
22.12. - sonček Lara
23.12. - beety ( 9.krog )
23.12. - bubika86 ( 5.krog )
23.12. - Inana
23.12. - tropical (8. krog)
24.12. - Arual ( 14. krog )
25.12. - VilaMaLina
25.12. - hel32
26.12. - punčka10
27.12. - anonimna Vita
27.12. - BEBIII
28.12. - Nea_teja_
28.12. - crvicek
29.12. - *TaMiKaaa* (2. krog)
30.12. - Tiki55 (17.krog)
31.12. - murkica
31.12. - ROmama
31.12. - taneuser posted image

Decemberk  nas je 55 od tega že 3 srečke user posted image

user posted image   modrih:    5
user posted image   roza:         3
user posted image skupaj:       8

user posted image

user posted image user posted image user posted image

Dragi Miklavž!

veliko nam prinesi,
kar skozi dimnik nam jih raztresi!

user posted image NAVIJAČICEuser posted image

* Giotti
* ursa30
* Sonček85
user posted image
* pikicao
*spps
user posted image
*anya22
*aqua77
* Inčika

**csaje*
*larilu
*DannyS
*Me to you

user posted image user posted image user posted image

HIMNA (by BEYBA)

Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...  

DECEMBRSKA STAVNICA  

JANUAR.................................... 25,0% srečk nosečk  
FEBRUAR..................................19,4% srečk nosečk  
MAREC..................................... .20,9% srečk nosečk  
APRIL..........................................23,7% srečk nosečk  
MAJ............................................18,3% srečk nosečk  
JUNIJ...........................................22,5% srečk nosečk  

JULIJ ..........................................21.8% srečk nosečk
AVGUST.....................................19,30% srečk nosečk
SEPTEMBER...............................21,0% srečk nosečk
OKTOBER...................................22,2% srečk nosečk
NOVEMBER................................28,1% srečk nosečk
DECEMBER.................................--,--% srečk nosečk

Kaj je zdej punce, a čisto pozablajte sporočati novice, al kaj je zdej to?

Kje ste vse nečakajoče, javite svoje rezultate :)

ZA vse držim pesti, da boste zagledale debeli dve črtici...user posted image user posted image user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
12.12.2008 13:49:38   
dini
Ojla punce, kako kej? Tle je sam dež.user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
12.12.2008 13:49:55   
tane
jeeeeeee, bravo jaz ker sem SPET težila tokrat svoji osebni zdravnici, mater ves čas težim ali svoji G, ali Pušenjaku itd...skratka bila zjutraj pri njej in j etud takoj angina prbila, pa seveda antibiotiki, pa sem rekla, da jih res nočem če ni NUJNO, pa če grem lahko dat kri pa bova videli, no izkazalo se je da je samo 'ornk viroza', po njenih besedah in da ni treba antibiotikov...pa še cel naslednji teden mi je hotela dati bolniškeuser posted image ampak sem kar danes zaključila, ker me itak že cel dan skoz nekaj kličejo iz službe, da tudi počivat/spat ne moremuser posted image .

crvicek, ti pa zdaj lepo pozabi na lubrikant, ker kar je pač je in če se sekiraš ne bo nič bolje...ti samo verjemi, da je Berlin napravil čudež, ki bo viden za božičuser posted image

giottka, ti pa tale tvoj zobek kar ven vrzi, saj veš, da modrostnih ne rabimo, pa potem ne bo nobene dodatne kemije več potrebno, ker ti ga ne bo več treba zdravit. pa uboga moja, kar hitro kupit peč...si ne predstavljam, da bi me zeblo sem tako vesela letos, ko pri nas kurijo k pr norcih, meni p aitrak nikol ni vroče...

S*, hmmmm a nisi rekla, da greš na kolegij včeraj...a zdaj je bila pa že zabavauser posted image ja, tudi mi smo g aprejšnji teden malo zapili po službi in too much sem dva dni k sebi hodila, kje so tisti cajti, ko sem do 5h zjutraj plesala in šla ob 7 delat, pa bila kot rožicauser posted image

larilu, saj pravim ti si meni ZELO sumljiva...a si bila ti ki si pravila, da v prvi nosečnosti sploh nobenih znakov nisi imela...a je bila to cori?

Inana, vila Malina, držim pesti, pa seveda crvicek!

Aquica, slikce, pleaze!

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
12.12.2008 13:55:03   
Tiki55

ok, jaz tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kje ste ostale? user posted image

torek bo super tudi zameuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
12.12.2008 13:58:13   
Tiki55
Hojla pupeuser posted image Navijam za vse nečakajočeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
12.12.2008 13:58:23   
dini
user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
12.12.2008 14:06:35   
sonček85
iiiiiiiiii kako lepa slikicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
12.12.2008 14:07:25   
dini
Hvala sonček hvalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
12.12.2008 14:23:26   
monty
punce živjo!

malo vas pridem pogledat vsake toliko, kaj prebrat in če mam kaj še napišem.

ne vem eni sicer pravijo, da se čim manj obremenjevat kdaj je OV... Jaz sem mnenja, da če si meriš OV in to vzameš za informativno, le toliko da veš kaj se s tvojim telesom dogaja, je to dosti manj obmremenjujoče kot merjenje tem, pa sluz... potem pa ne rata in spet razmišljaš da nisi prav prebral T, če ima sploh kak pameten vozrec ali pa da tista sluz, ki bi naj bila OV ni taka kot si jo zaznal.. vse živo. testki so pa preprosti in ziher. so pa res malo drgi tako,da če je projekt user posted image  dolgotrajen, mogoče vsak drugi tretji ciklus teste naredite, da veste kdaj je dan D. ker komu se pa da trikrat na teden user posted image . ali pa še večkrat. jaz sem jih uporabila in sem sedaj v 11 tednu. je pa res, da sem imela cikle točne in tudi OV točno takrat ko je morala bit.

drugače pa ne obupajte in bodite pridne. Ko najmanj pričakuješ pa rata. Tako je bilo vsaj pri meni. sem že zaključila mesec in se vpisala pod naslednjega ker je že začelo nekaj curljati pa je bila vgnezditvena.

in še pikapoke za srečo!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
12.12.2008 14:24:35   
tane
kje pa je sulfinija? upam, da je vse ok? se nič ne oglasi...

sonček vedno s takim veseljem pogledam tvoj tickerčekuser posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?