giotti
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inana Joj, punce, jst sem pa zdej par dni BT merila in je dejansko zeloooooooo očitno. Včeraj in prejšnje dni sem imela vedno 36,3 ali manj, danes zjutraj pa kar naenkrat 36,7. To bo veretno to, a? Sem čisto šokirana. Prvič, ker ko sem merila pred nekaj meseci ni bilo niti približno tako očitno ne, drugič pa zato, ker je možno, da sva prejšnje mesece res prezgodaj in potem do dneva D omagala. No, počakajmo še dva tedna (uf, DVA tedna ...) in bomo videli ... Sicer pa je danes en tak bljak dan, a ni no? In cel vikend bo tak ... idealno za . Izkoristite! Ja, tole z BT je kar noro, a ne? Men je tud ful zanimivo, samo pri meni je pa tako, da mi kar 4 dni temp. narašča in tako spet ne morem vedet, kdaj točno je O. Tako da bom naslednji mesec začela še z O testi in ni šans, da ne zadenem približni dan za , če kombiniram testke in temperaturo Danes ti pa več ni treba , ker sta svoje za ta mesec že opravila. S tabo upam na debeli plusek Tane, je že kaj boljše s tebo, fizično in psihično? Drugač pa super za tale info o krčih, dodatno upanje za vse, ki čutijo, da je ta mesec kaj drugače, samo pazit je treba, da se ne pričakuje, samo upa Larilu, zakaj boš tolko časa čakala s testom? Čakaš najdaljši cikel? Srečno
|