|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra :)
11.12.2008 13:32:57   
Inana
Joj, punce, jst sem pa zdej par dni BT merila in je dejansko zeloooooooo očitno. Včeraj in prejšnje dni sem imela vedno 36,3 ali manj, danes zjutraj pa kar naenkrat 36,7. To bo veretno to, a? Sem čisto šokirana. Prvič, ker ko sem merila pred nekaj meseci ni bilo niti približno tako očitno ne, drugič pa zato, ker je možno, da sva prejšnje mesece res prezgodaj user posted image in potem do dneva D omagala. No, počakajmo še dva tedna (uf, DVA tedna ...) in bomo videli ... Sicer pa je danes en tak bljak dan, a ni no? In cel vikend bo tak ... idealno za user posted image . Izkoristite! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
11.12.2008 13:51:07   
Anonimen
Inana ja to po mojem je to dan. O. tko da ti oziroma vidva kr veselouser posted image
ej bejbe dejte mi povedat če maš pod bušijem bolj trdo kva naj bi to pomenil?da mam trojčke?user posted image user posted image ma matr vam povem da bi res rabila eno stvar k mi bo točno uro povedala kdaj bouser posted image pršla da me ne bo spet kje sred mesta jutr presenetilauser posted image

(odgovor članu Inana)
  Neposredna povezava do sporočila: 1677
11.12.2008 14:03:12   
S*
Inana po mojih podatkih, naj bi bila O nekaj časa oz. en dan pred dvigom T, vsaj tako meni izračuna, ko unesem podatke na fertility.com.

larilu, da te ne bo kaj drugega presenetilo namesto user posted image . Jaz še vedno stiskam pestke in navijam user posted image   user posted image   user posted image .

Drugače pa pri nas še vedno zliva kot noro, najraje bi kar domov popihala., pa ne morem, ker si je direktor čez pol ure omislil kolegij in že vidim da bo prej tema kot bomo mi končali, tako da....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
11.12.2008 14:03:30   
sonček85
larilu :ta mesec je pri tebi ne bouser posted image user posted image user posted image user posted image boš kar nosečkauser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
11.12.2008 14:04:23   
tane
hel3, ja obstajajo tudi vgnezditveni krči ali implantation cramping...jaz sem to prvič prejšnji mesec prebrala na netu in tudi imela...2 dni me je bolelo kot pred M, tako, da upanje je

larilu, tudi tvoji znakci so mi sumljivi, saj veš povečan beli tok in slabost?!držim pesti!

giottka, naj te čimprej neha boleti zob.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
11.12.2008 14:14:23   
tane
user posted image

da se malo zbudimo...user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
11.12.2008 14:20:36   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: Inana

Joj, punce, jst sem pa zdej par dni BT merila in je dejansko zeloooooooo očitno. Včeraj in prejšnje dni sem imela vedno 36,3 ali manj, danes zjutraj pa kar naenkrat 36,7. To bo veretno to, a? Sem čisto šokirana. Prvič, ker ko sem merila pred nekaj meseci ni bilo niti približno tako očitno ne, drugič pa zato, ker je možno, da sva prejšnje mesece res prezgodaj user posted image in potem do dneva D omagala. No, počakajmo še dva tedna (uf, DVA tedna ...) in bomo videli ... Sicer pa je danes en tak bljak dan, a ni no? In cel vikend bo tak ... idealno za user posted image . Izkoristite! user posted image user posted image user posted image

Ja, tole z BT je kar noro, a ne? Men je tud ful zanimivo, samo pri meni je pa tako, da mi kar 4 dni temp. narašča in tako spet ne morem vedet, kdaj točno je O. Tako da bom naslednji mesec začela še z O testi in ni šans, da ne zadenem približni dan za user posted image , če kombiniram testke in temperaturo user posted image

Danes ti pa več ni treba user posted image , ker sta svoje za ta mesec že opravila. S tabo upam na debeli plusek user posted image user posted image user posted image

Tane, je že kaj boljše s tebo, fizično in psihično? Drugač pa super za tale info o krčih, dodatno upanje za vse, ki čutijo, da je ta mesec kaj drugače, samo pazit je treba, da se ne pričakuje, samo upa user posted image

Larilu, zakaj boš tolko časa čakala s testom? Čakaš najdaljši cikel? Srečno user posted image

(odgovor članu Inana)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
11.12.2008 14:27:36   
tane
giottka, moja nič boljše ne fizično...baje je angina...sem se 3 dni branila antibiotikov, ker jih ne maram ampak zgleda da ne bo šlo drugače...jutri moram k zdravniku, psihično pa saj sem rekla sem zgubila voljo, ker taka sem, dolgo časa ne zdržim pri stvari če ni napredka ali pa vsaj enega fitbacka...pol me neha zanimat.
ti pa kar poskusi drugi mesec z merjenjem BT pa še z O testi pa da končno enkrat tole tvojo O zasačiš ta pravi cajt, če seveda ne bo že kaj ta mesecuser posted image

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
11.12.2008 14:31:33   
tane
user posted image

tale je pa moj najljubši, no zdaj vsaj v miru lahko iščem tele lepotce po netu ker nisem v službiuser posted image
zdej bom pa še malo koristna in bom šla rižoto narest zase pa za user posted image pa zauser posted image pa še čokoladne mufine z višnjami, če bom še pri moči...

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
11.12.2008 14:35:56   
giotti
Tane, ti pišem mail, samo traja, ker delam to med pauzicami, ko čakam, da se na računalniko kaj naredi.
ampak zanekrat samo to, ne vem, kaj točno te je neahlo zanimat. A user posted image ? Ker saj to je edina stvar, ki je potrebna pri vsem skupaj, vsaj zaenkrat... Pač, živiš življenje, kot si ga še 2 leti nazaj, ko nisi delala na bejbiku, in vsak teden enkrat user posted image   brez zaščite. To večini izmed vas res ni problem, kot berem, tako da, kot sem ti že rekla, da si "obupala" je mogoče ravno prava stvar v tem trenutku. No, več pa v mejlu...

Glede angin in ostalih zadev, raznih viroz in prehladov, pa pravi moja zdravnica, pa zadnjič mislim, da sem celo pri Pušenjaku to prebrala, z antibiotiki se boš zdravila 7 dni, brez njih pa en teden user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
11.12.2008 14:36:52   
S*
Tane jaz grem zdaj na kolegi in ko mi bo dolgčas se bom na te lepotce spomnila, tako da user posted image   user posted image   user posted image  hvala za še.

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
11.12.2008 14:38:42   
Arual
Hey.
Kako kaj? Sem prišla iz Lj, madonca delo pot je lilo kot iz škafa, sem mogla nujno na govorilne ure za nemščino - KRIZA.
No pri meni je pa zdaj tako, BT je kazala včeraj 36.3, danes 36.7 kar pomeni da je poskočla, O testi pa niso nič zaznali - zaj ne vem al sem narobe merla al pa so testi user posted image . V glavnem vidli bomo okrog Božiča. Okrog ovulacije so me vedno prsa bolela, sedaj pa nič malo so me čez vikend, v jajčnikih pa me boli pa neke pika, no bomo vidli.
Me je zdaj kolegica razjezla, sma se malo pogovarjale glede user posted image  in ona meni pribije, da naj ne razmišljam o user posted image . Ok saj ma prav, včasih sem res kot obsedenecuser posted image , ampak da pa ne bi razmišljala, to pa je noro, ona ne more mene razumet - noče še imet otrok-, kak je ko si želiš pa ne rata, prve mesece je ok pol pa je vsakič težje.

Držim pesti za vse nas
Lp

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
11.12.2008 14:45:55   
giotti
Arual, ja, maš prav, prve mesece je še okej, pol pa je vedno težje... pa da ti povem, da potem čez čas, pa je spet lažje, vsaj meni. Vmes pa je res kriza... Ne vem pa kaj bo če še nekaj mesecev ne uspe, mogoče spet težje, kdo bi vedel user posted image

Hej, eno vprašanje, kaj si čekirala prihod O samo z enim testom ali z večimi od različnih proizvajalcev in noben ni pokazal nič? Saj veš, to me zdaj ful zanima, ker grem naslednji mesec v nabavo, pa da vidim, kaj naj kupim. Ker na primer baby check za testiranje nosečnosti več ne kupim, ker zna bit lažno pozitiven, to pa je še huje kot lažno negativen.

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
11.12.2008 14:59:33   
Inana
IZVIRNO SPOROČILO: Arual

No pri meni je pa zdaj tako, BT je kazala včeraj 36.3, danes 36.7 kar pomeni da je poskočla, O testi pa niso nič zaznali - zaj ne vem al sem narobe merla al pa so testi user posted image . V glavnem vidli bomo okrog Božiča.

Potem sva čisto na istem user posted image user posted image user posted image Bova skupi v porodnišnici user posted image
Meni je G rekla, da pri veliko puncah O testi pač ne delujejo in da se ni za zanašat na te teste.
Držim pesti, da je to to ... Ufff, spet en mesec z velikimi obeti ...

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
11.12.2008 15:00:55   
Inana
Aja in hvala vsem za odgovore glede O ... user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: giotti

Arual, ja, maš prav, prve mesece je še okej, pol pa je vedno težje... pa da ti povem, da potem čez čas, pa je spet lažje, vsaj meni. Vmes pa je res kriza... Ne vem pa kaj bo če še nekaj mesecev ne uspe, mogoče spet težje, kdo bi vedel user posted image

Jp, pri meni je bilo enako ...

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
11.12.2008 15:06:03   
sonček85
kdaj bo že prenehalo deževati in naj raje dežujejo plusekiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Inana)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
11.12.2008 15:07:52   
Arual
giotti samo od OVUL-TEST sem mela, ko jih je 5 notri. Tako da sem si jih zdaj prvič in zadnjič kupla. user posted image
Glede krize, saj jaz sem bla nekaj mesecev ok, pol me je zgrablo, zaj pa sem zopet malo v krizi, ampak bo že bolše. Mogoče sem ta mesec preveč razmišljala o tem da nama bo po HSG pa le uspelo. Tak, da zdaj se osredotočam na študij, kdaj pa kdaj pa je treba pomislit tud na user posted image .user posted image

Inana upam,da bomo skupaj v porodnišnici, al pa vsaj skupaj čakale user posted image .

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu Inana)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
11.12.2008 15:13:15   
Anonimen
giotti počakala bom zato k ji dam še čas 7 dni k to je normalno če ti zamuja do 7 dni,pol bomo pa vidl kako pa kaj čeprv vidm da hočete da mam vsaj delček upanja ampak k nočm na trdih tleh pristat z vso močjo bom kr lepo počakala in če sm res bom bla čez en teden tud še zmeruser posted image

oooooo Tanči spet sva se zgrešiliuser posted image ma mislim da bom mela večjo srečo pri predsedniku kot pa tebe ulovit tuki goruser posted image pa ne izgubit voljo no,ej s kom bom pa pela operne v porodnišnic?sej smo se zmenile da v vsaka v svoji porodni pa se bomo šle ktera bo glasnejša tko da nimaš možnosti da odnehaš

user posted image

(odgovor članu giotti)
  Neposredna povezava do sporočila: 1693
11.12.2008 15:16:37   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: giotti
ampak zanekrat samo to, ne vem, kaj točno te je neahlo zanimat. A user posted image ? Ker saj to je edina stvar, ki je potrebna pri vsem skupaj, vsaj zaenkrat... Pač, živiš življenje, kot si ga še 2 leti nazaj, ko nisi delala na bejbiku, in vsak teden enkrat user posted image   brez zaščite.
Glede angin in ostalih zadev, raznih viroz in prehladov, pa pravi moja zdravnica, pa zadnjič mislim, da sem celo pri Pušenjaku to prebrala, z antibiotiki se boš zdravila 7 dni, brez njih pa en teden user posted image

ja user posted image ni bil problem do sedaj, tudi ko je čas O j eponavadi želja še večja zdaj pa je obratno, ker imam to v glavi in me potem vse mine, tako, da mi najbolj paše samo takrat ko O dnevi niso niti blizu, tako, da glede tega sem mislil, da se bom nehala s tem ukvarjat bova pač takrat ko paše in to ne bodo dnevi O, no pol pa lahko čakam samo na božji čudežuser posted image . to je to, pa nobenih G jev več, pa pregeldov in posvetovanj in razmišljanj o tem...bomo imeli pa samo pasjega dojenčka.

ja veš kaj je pa meni rekla zdravnica, enkrat ko nisem hotela vzeti antibiotikov če hočem pljučnico dobit, če je res kar praviš jih jaz RES ne bi rada vzela ponavadi po njih vedno dobim kaka vnetja spodaj, ki so totalno neprijetna...pa tudi tako vemo, da antibiotiki niso ravni 'zdravi'...

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
11.12.2008 15:17:51   
Anonimen
Tanči evo tvojga net lupčkauser posted image user posted image
glej kako te gleda
user posted image

ej kle ti pa že neki namigujeuser posted image user posted image
user posted image

user posted image user posted image
zdej pa grem my work is done hereuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1695
11.12.2008 15:21:51   
tane
ja, končno larilu, čaki samo riž grem ugasnit da se mi ne prismodi...ja obup, prihaja in odhaja v valovih ampak pri meni je tokrat res too much, sva se z user posted image pogovarjala da je to kar neki tko na silo, da bi naj bilo spontano...no, dosti o meni ko bo minil pa upam, da čimprej se vam pa spet s polno paro pridružim do takrat pa upam da ni blema, če vas samo spodbujam, navijam in lepotce lepim, kaj pravte?

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
11.12.2008 15:23:07   
tane
ooo, hvala sem danes ugotovila kako mu je ime...tyson beckford, no whatever, sam da dober zgleda!

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
11.12.2008 15:28:03   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: Arual
Me je zdaj kolegica razjezla, sma se malo pogovarjale glede user posted image  in ona meni pribije, da naj ne razmišljam o user posted image . Ok saj ma prav, včasih sem res kot obsedenecuser posted image , ampak da pa ne bi razmišljala, to pa je noro, ona ne more mene razumet - noče še imet otrok-, kak je ko si želiš pa ne rata, prve mesece je ok pol pa je vsakič težje.

Držim pesti za vse nas
Lp

veš kaj sem šele zdaj prebrala tvoj podpis mi je všeč...čeprav me zdajle prav nič ne gane...kaj pa sluz? a imaš kaj sluzi?

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
11.12.2008 15:37:56   
aqua77
ojla tanči,

sori, ker se ti oglašam tako pozno ( nekaj dnevna zamuda)user posted image . Sem prebrala tisto zadnjič in ti bom več na ZS odgovorila, sicer pa verjetno itaq veš kaj si jaz mislim... user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
11.12.2008 15:40:42   
ziva1
Hoj. Giotti, tečeva že 13. krog, drugače pa bo drugi mesec točno eno leto. V februarju grem na laparo in histero, moj pa je že dal skozi spermiogram. Sem bila tečna pri G, ker drugače nikamor ne prideš, nisem pa več tako mlada, da bi imela let kaj v dobrem, no stara pa tudi neuser posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.