giotti
|
IZVIRNO SPOROČILO: tane ja ni bil problem do sedaj, tudi ko je čas O j eponavadi želja še večja zdaj pa je obratno, ker imam to v glavi in me potem vse mine, tako, da mi najbolj paše samo takrat ko O dnevi niso niti blizu, tako, da glede tega sem mislil, da se bom nehala s tem ukvarjat bova pač takrat ko paše in to ne bodo dnevi O, no pol pa lahko čakam samo na božji čudež . to je to, pa nobenih G jev več, pa pregeldov in posvetovanj in razmišljanj o tem...bomo imeli pa samo pasjega dojenčka. ja veš kaj je pa meni rekla zdravnica, enkrat ko nisem hotela vzeti antibiotikov če hočem pljučnico dobit, če je res kar praviš jih jaz RES ne bi rada vzela ponavadi po njih vedno dobim kaka vnetja spodaj, ki so totalno neprijetna...pa tudi tako vemo, da antibiotiki niso ravni 'zdravi'... Super rešitev, mi je ful všeč Ko j.b. ovulacijo . Itak nobena ne more zasigurno rečt, kdaj jo ima. To nam je skrito, vsaj nekaj, kar nimamo tako enksončno pod kontrolo Vidiš, še testi ne pokažejo, kako bomo me vedle Ja, in prav imaš, otrok je božji čudež, ne moreš verjet, kolko žensk zanosi ob "varnih dnevih" Tako da, move on girl, na tak ali drugačen način. Sicer pa sem ti napisala tudi že mail, tako da sem opravila svoje prijateljske dolžnosti za danes No, kar se tiče zdravil, pa ne vem točno, kaj naj ti rečem razen da pač uporabi svojo pamet. Jaz jih pač ne vzamem, če vidim, da mi nekako gre na boljše, tako da lahko že vstanem in skuham riž in imam celo apetit in sedim za računalnikom. Pač se čuvam, da ne grem prehitro ven, pa da ne grem tečt še vsaj en teden po bolezni itd... Seveda pa sem lani, ko sem bila v Indiji z 39 vročine in sem mogla tako bolana na letalo za nazaj, valjda vzela sumamed brez karkšnegakoli pomisleka. Sama se poznaš najbolje in če ti je to stanje, v katerem si zdaj, nekaj kar že poznaš, in veš, da bo čez kak teden vse okej, potem pač ne rabiš zdravil. Arual, Ziva, vaju razumem, kar pogumno naprej Tole pa lahko vse podpišete, če želite narediti nekaj dobrega za naravo in vse nas, da ne bomo izumrli... v javnost so prišli določeni dokazi, da prehranjevanje z gensko modificirano hrano manjša plodnost: http://www.thepetitionsite.com/15/take-action-for-a-gmo-free-europe Lepo se imejte
|