|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra :)
11.12.2008 16:08:39   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: tane
ja user posted image ni bil problem do sedaj, tudi ko je čas O j eponavadi želja še večja zdaj pa je obratno, ker imam to v glavi in me potem vse mine, tako, da mi najbolj paše samo takrat ko O dnevi niso niti blizu, tako, da glede tega sem mislil, da se bom nehala s tem ukvarjat bova pač takrat ko paše in to ne bodo dnevi O, no pol pa lahko čakam samo na božji čudežuser posted image . to je to, pa nobenih G jev več, pa pregeldov in posvetovanj in razmišljanj o tem...bomo imeli pa samo pasjega dojenčka.

ja veš kaj je pa meni rekla zdravnica, enkrat ko nisem hotela vzeti antibiotikov če hočem pljučnico dobit, če je res kar praviš jih jaz RES ne bi rada vzela ponavadi po njih vedno dobim kaka vnetja spodaj, ki so totalno neprijetna...pa tudi tako vemo, da antibiotiki niso ravni 'zdravi'...

Super rešitev, mi je ful všeč user posted image  Ko j.b. ovulacijo user posted image . Itak nobena ne more zasigurno rečt, kdaj jo ima. To nam je skrito, vsaj nekaj, kar nimamo tako enksončno pod kontrolo user posted image  Vidiš, še testi ne pokažejo, kako bomo me vedle user posted image
Ja, in prav imaš, otrok je božji čudež, ne moreš verjet, kolko žensk zanosi ob "varnih dnevih" user posted image
Tako da, move on girl, na tak ali drugačen način.
Sicer pa sem ti napisala tudi že mail, tako da sem opravila svoje prijateljske dolžnosti za danes user posted image

No, kar se tiče zdravil, pa ne vem točno, kaj naj ti rečem razen da pač uporabi svojo pamet. Jaz jih pač ne vzamem, če vidim, da mi nekako gre na boljše, tako da lahko že vstanem in skuham riž in imam celo apetit in sedim za računalnikom. Pač se čuvam, da ne grem prehitro ven, pa da ne grem tečt še vsaj en teden po bolezni itd... Seveda pa sem lani, ko sem bila v Indiji z 39 vročine in sem mogla tako bolana na letalo za nazaj, valjda vzela sumamed brez karkšnegakoli pomisleka. Sama se poznaš najbolje in če ti je to stanje, v katerem si zdaj, nekaj kar že poznaš, in veš, da bo čez kak teden vse okej, potem pač ne rabiš zdravil. 

Arual, Ziva, vaju razumem, kar pogumno naprej user posted image

Tole pa lahko vse podpišete, če želite narediti nekaj dobrega za naravo in vse nas, da ne bomo izumrli... v javnost so prišli določeni dokazi, da prehranjevanje z gensko modificirano hrano manjša plodnost:

http://www.thepetitionsite.com/15/take-action-for-a-gmo-free-europe

Lepo se imejte user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
11.12.2008 16:27:42   
dini
Oj, ma pr meni je bla prejšnji mescuser posted image , in ne bo še 1 leto, sm gledala mal koledarček in sm vidla da sva tam februar, marec začela na user posted image .

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
11.12.2008 16:40:58   
sonček85
sam bi bilo vseeno pametno malo pokukat h G

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
11.12.2008 18:27:26   
Anonimen
Živjo punce spremljam vašo debato, vendar nisem bila tako aktivno vključena v '' čvek ''. Ampak bi se vam pa rada pridružila...Midva sva sedaj v 4. krogu. Imam pa eno vprašanje, kdaj naj štejem prvi dan menstruacije ? Rjav izcedek se je pojavil 17.11. in je trajal do 21.11. potem pa se je usula user posted image . Sem si malo računala ovulacijo pa nisem vedela. Pa sem potem vzela oba datuma pa je... tako, da morava biti '' aktivna '' od 5.12. do 13. 12. Kako bi pa ve računale  v tem primeru ?

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1704
11.12.2008 18:57:46   
sonček85
meni je g REkla da se računa od prvega dne ,se pravi tudi če je rjavo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
11.12.2008 20:37:59   
Anonimen
čer
evo mene,zdele oziroma že prej mi je tamal celo sobo pobruhal k preden sm ga hotla dt spat ga je ati neki čuden nosil in potem je mali dal roko v usta in zgleda preglobok in je zbruhu vse vnuser posted image tko da sm vse vn iz sobe pa čistilno akcijo nardila prezračila tko da mamo skoz dogajanje.
Tanči a šele dans si zvedla ime?jao bejbi sej bime lahk vprašala pa bi ti povedalauser posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1706
12.12.2008 6:55:55   
Anonimen
user posted image
no za mano je burna nočka,mali bošček jah to je pa vrtecuser posted image
moje user posted image še nikjer ni videt

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1707
12.12.2008 7:26:35   
crvicek
jutro!

Sem mislila da sem prva, pa vidim da si bila ti Larilu bolj pridna. Joj bogi tvoj sinček, pa tako zgodaj mora vstajat.
Hm, si mi pa sumljiva, samo da ne bo še ti začela bruhat, ker potem te lahko že imamo za user posted image ? user posted image user posted image user posted image

Najini princeski raseta...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
12.12.2008 7:31:52   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image ja glih tega se je za batuser posted image user posted image

(odgovor članu crvicek)
  Neposredna povezava do sporočila: 1709
12.12.2008 7:33:24   
Anonimen
ja naš Lukec ga neki spet sračka tko da morm pol dohtarco poklicat da vidmo kako pa kajuser posted image
ja pri nas smo zmeri zgodnjiuser posted image rana ura zlata urauser posted image
sam morš pa priznat da prov fajn zgledam user posted image glede na to da sm spala sam 3 urce

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1710
12.12.2008 7:34:18   
crvicek
IZVIRNO SPOROČILO: Inana

Joj, punce, jst sem pa zdej par dni BT merila in je dejansko zeloooooooo očitno. Včeraj in prejšnje dni sem imela vedno 36,3 ali manj, danes zjutraj pa kar naenkrat 36,7. To bo veretno to, a? Sem čisto šokirana. Prvič, ker ko sem merila pred nekaj meseci ni bilo niti približno tako očitno ne, drugič pa zato, ker je možno, da sva prejšnje mesece res prezgodaj user posted image in potem do dneva D omagala. No, počakajmo še dva tedna (uf, DVA tedna ...) in bomo videli ... Sicer pa je danes en tak bljak dan, a ni no? In cel vikend bo tak ... idealno za user posted image . Izkoristite! user posted image user posted image user posted image

Inana, tudi jaz sem ta mesec ponovno začela z merjenjem BT in tudi meni je včeraj narasla iz 36,2 na 36,8, danes pa ponovno padla na 36,3. Je pa mene spremljala močna bolečina v jajčnikih in sluz, tako da prav zagotovo vem, da je bila O na dan pred dvigom BT.
Tudi pri tebi je res ta dvig BT očiten, tako da ni dvoma, da je bila O em dan pred tem. Upam da smo kaj zrihtali in da za božič zagledava user posted imageuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Inana)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
12.12.2008 7:36:25   
crvicek
Tud pri nas nismo zaspanci, še za vikende ko bi lahko pospala, se zbudiva že ob 7. Res je, rana ura, zlata ura user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
12.12.2008 8:02:31   
crvicek
Tane, ti si pa čisto zaprov bolana. Tudi jaz se raje izogibam antibiotikov, če se le da, ampak prav za angino me je enkrat nahrulila moja splošna zdravnica, da kaj se grem, saj naj bi nezdravljanje angine pustilo posledice na srcu, kot nek šum al nevem kako je že rekla?user posted image Ma v glavnem me je prestrašila. No, ma hvalabogu, da sem imela angino le takrat.

Glede user posted image pa imaš prav. Probaj vse skupaj malo odmislit, vzami si malo pauze in user posted image samo ko vama zapaša. Mogoče je to res še najboljši recept?

Jaz sem pa včeraj prebrala pri Pušenjaku, da naj bi lubrikikantm ki ni na vodni osnovi uničeval spermije in glede na to da ga midva včasih (zelo redko) uporabljava, sem šla takoj pogledat na kakšni osbovi je majim in ugotovila, da ni na vodni. Zdaj pa sem user posted image , ker sva ga glih v teh dneh uporabila in se bojim da sva pomorila vse user posted image . Joj, na kaj vse moramo biti pozorni. A vi ste to vedele?

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
12.12.2008 8:04:07   
crvicek
IZVIRNO SPOROČILO: crvicek

Tane, ti si pa čisto zaprov bolana. Tudi jaz se raje izogibam antibiotikov, če se le da, ampak prav za angino me je enkrat nahrulila moja splošna zdravnica, da kaj se grem, saj naj bi nezdravljanje angine pustilo posledice na srcu, kot nek šum al nevem kako je že rekla?user posted image Ma v glavnem me je prestrašila. No, ma hvalabogu, da sem imela angino le takrat.

Glede user posted image pa imaš prav. Probaj vse skupaj malo odmislit, vzami si malo pauze in user posted image samo ko vama zapaša. Mogoče je to res še najboljši recept?

Jaz sem pa včeraj prebrala pri Pušenjaku, da naj bi lubrikikantm ki ni na vodni osnovi uničeval spermije in glede na to da ga midva včasih (zelo redko) uporabljava, sem šla takoj pogledat na kakšni osbovi je majim in ugotovila, da ni na vodni. Zdaj pa sem user posted image , ker sva ga glih v teh dneh uporabila in se bojim da sva pomorila vse user posted image . Joj, na kaj vse moramo biti pozorni. A vi ste to vedele?

sorry, mislila sem lubrikantuser posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
12.12.2008 8:10:22   
ursa30
jutro, kako ste na kej na ta deževen dan?
jaz sem danes prov z muko vstala iz postelje. še dobro, da je petek user posted image user posted image

tkole, glede našega mitinga: ella, tane, giotti, aqua, tiki,.....
drug teden nam očitno ne bo zneslo, tako da jaz predlagam ponedeljek 22. ali pa torek 23. decembra...pa povejte, kako ste kej s časom..men je načeloma vseeno user posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
12.12.2008 9:11:06   
S*
Dobro jutro!

HBDJP, ker mi ta deden že prav preseda. Včeraj sem bila na eni prednovoletni zabavi, spat sem šla ob 3h ob 6h pa me je budilka vrgla pokonci. Sedaj zgledam približno tako kot ta živalca na sliko od larilu user posted image . Ja, očitno mi moj EMŠO sporoča, da se ne da več žurat in drugi dan delat.

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
12.12.2008 9:14:17   
Inana

IZVIRNO SPOROČILO: Inana

Joj, punce, jst sem pa zdej par dni BT merila in je dejansko zeloooooooo očitno. Včeraj in prejšnje dni sem imela vedno 36,3 ali manj, danes zjutraj pa kar naenkrat 36,7. To bo veretno to, a? Sem čisto šokirana. Prvič, ker ko sem merila pred nekaj meseci ni bilo niti približno tako očitno ne, drugič pa zato, ker je možno, da sva prejšnje mesece res prezgodaj user posted image in potem do dneva D omagala. No, počakajmo še dva tedna (uf, DVA tedna ...) in bomo videli ... Sicer pa je danes en tak bljak dan, a ni no? In cel vikend bo tak ... idealno za user posted image . Izkoristite! user posted image user posted image user posted image

Inana, tudi jaz sem ta mesec ponovno začela z merjenjem BT in tudi meni je včeraj narasla iz 36,2 na 36,8, danes pa ponovno padla na 36,3. Je pa mene spremljala močna bolečina v jajčnikih in sluz, tako da prav zagotovo vem, da je bila O na dan pred dvigom BT.
Tudi pri tebi je res ta dvig BT očiten, tako da ni dvoma, da je bila O em dan pred tem. Upam da smo kaj zrihtali in da za božič zagledava user posted imageuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Crvicek, veš, da je meni danes spet padla na 37,4 user posted image Ti misliš, da je to normalno? Sem potem že imela O ali ne??? Krneki ...

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
12.12.2008 9:14:25   
sonček85
dobro jutro vsem decemberkam in naj se javi kakšna nosečka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
12.12.2008 9:30:30   
crvicek
Inana, ja mislim da je to to. Dan po BT močno poskoči in potem rahlo spet pade in zdaj naj bi načeloma taka BT ostala do M. En dan pred oz. na dan M pa spet močno pade in to je znak da prihaja M. Ko meni močno pade, čez par ur že dobim M. Če pa ostaja visoka 17 dni po O, je to znak da si user posted image . Pri meni je bilo tako.
Upam, da nama je uspelo! user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
12.12.2008 9:42:19   
Inana
Hvala crvicek, upajmo, da je to to ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
12.12.2008 9:44:36   
Inana

Joj, na kaj vse moramo biti pozorni. A vi ste to vedele?

Jst sem to pred kratkim nekje prebrala in sem potem tudi napisala v tole temo (mogoče je bila še novembrska, no) ... Ampak saj veš, kako je ... Če so ta pravi user posted image , jih ne more nič ustavit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
12.12.2008 9:54:02   
lunika
Dobro jutro punce!

Kako ste kaj v tem deževnem vremenu? Jaz sem v službi in malo prebiram tole rubriko! Da Vam povem, še nisem dobila user posted image  zamuja mi že od torka 2.12. testi pa vsi negativni! Kaj mislite, da se dogaja z  mano? Me pa močno boli v mehurju! lp

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
12.12.2008 10:13:02   
vila MaLiNa
Inana, a veš, da bazalna temperatura tudi meni ta mesec nagaja, na isti način kot tebiuser posted image
Sploh nevem kaj naj si mislimuser posted image  Včeraj narastla, danes padla...
Plodno sluz sem pa imela v začetku tedna, tako da res nevem na kaj naj se zanašam.
Ali na sluz ali na BT?!
No, sicer pa upam za vse nas, da smo ujele ovulacijouser posted image user posted image  in, da se bo kajuser posted image  pokazalo
proti koncu mesecauser posted image

Kje ste nove nosečke?user posted image user posted image user posted image  Dajmo, prikažite se nam!user posted image user posted image
Al vse nam na koncu meseca puščate?user posted image

Lep petek vsem želim.

(odgovor članu Inana)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
12.12.2008 10:53:29   
Anonimen
S* ma sej kaj mi pa manjka razen energije?user posted image user posted image pa glej kolk mam seksi copatke s kavo v roki jaz zmeri dober zgledamuser posted image user posted image user posted image
pa kje se vse skrivate?
user posted image

(odgovor članu vila MaLiNa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1724
12.12.2008 11:03:29   
giotti
Moja G je mnenja, da se je najbolje na sluz zanašat, da pa je merjenje temperature dokaj nesigurno, ker je odvisno od toliko drugih dejavnikov in sploh je ni zanimala moja temperatura, ampak samo sluz, ki je pa jaz skoraj nimam user posted image In še, če jo imam, jo imam ful kratek čas. Na primer če jo imam čez dan, je do večera že vse suho in je težko user posted image  
In vzorcev glede temperature je očitno tolko kot je žensk. Saj na fertility friend to dobro piše. Vam na primer naraste, pa potem spet pade, meni pa na primer samo narašča in potem tam ostane praktično do M (nič ne pade). Ker jo merim samo enkrat na dan, mi še nikoli ni napovedala, kdaj pride M, ker je vedno visoka, ker očitno pade tik preden se ulije M. In če se ta ulije čez dan, jaz pa merim zjutraj, mi nič ne pove. Tako, da bom jaz drug mesec kupila še O teste, ker je res težko vedet samo na podlagi temperature, če ni drugih znakov (sluz, bolečine...)

Upam, da ste že vse podpisale peticijo (najmanj, kar lahko naredimo), gre za prihodnost in zdravje nas in naših otrok. Nesramni, pohlepni kapitalisti in farmacevtske industrije, bog jih nima rad user posted image  Gre tudi zato, da bomo lahko še naprej na vrtih predelovali svojo hrano ter dobili semena iz pridelkov za novo rast, ne pa da bo treba vsako leto kupit nova semena od teh bajnih korporacij, ker rastline več ne bodo imele lastnih semen, ki bi jih lahko posadil za novo rast. Grozljivo, kam se pelje ta svet user posted image

http://www.thepetitionsite.com/15/take-action-for-a-gmo-free-europe

Polno ljubezni user posted image

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?