|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra :)
12.12.2008 14:28:52   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: monty

punce živjo!

malo vas pridem pogledat vsake toliko, kaj prebrat in če mam kaj še napišem.

... in sem sedaj v 11 tednu.
in še pikapoke za srečo!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

oh, lepo pozdravljena naša srečkica, lep od tebe, da nas prideš malo pogledat...ja pa čestitke že 11. teden, no upam, da si zdaj pridna in NIČ več alkoholauser posted image , zdaj gre zares monty, tako, da letos nič kuhanca, pa medice.
a tečeš pa jahaš še a si raje nehala? no, upam, da gre vse tako kot mora in da uživaš v nosečnosti...pa pridi nam še kdaj kaj napisat, pa navijat za nas.

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
12.12.2008 14:31:44   
Sulfinija
Ojla!

Najprej vsem vam pozitvkam en lep deževn podzravček.Spet tako turobno vreme,da je joj.

Ponoči sme milsila,da bom umrla od 1-4 me je grabila huda slabost,samo sem se nekaj metala sme in tja.Danes se tale obupna slabost nadaljuje že celi dan sem do sedaj spala.user posted image  in user posted image  pravi nosečniški znaki.Komaj čakam,da bo ura šest ko se vrne moj user posted image ,da se oreng pocartama tale vikend v ponedeljek pa pregled juhej.Ja pa še to izcedka ni četrti dan juhej.

Sedaj pa grem nazaj v posteljo brat knjigo da pozabim na tole hudo user posted image .

Me pa že lovi pravo praznično vzdušje sem včeraj bila v šopingu popoldne in kupila lepe nove jaslice božično vas le figurice je še treba zalepiti ima noter lučke prave lepe jaslice komaj čakam da postavim smrekico in te lepe jaslice pod njimi pa polno drail.
Otočec najine novoletne počitnice pa še kar visijo v zraku se bo treba kmalu odločit kaj bomo naredili z tem paketom.

Skratka punce rada vas imam bodite mi v cvetju.

LP Mojca

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
12.12.2008 14:31:59   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tane

kje pa je sulfinija? upam, da je vse ok? se nič ne oglasi...

sonček vedno s takim veseljem pogledam tvoj tickerčekuser posted image

kajne,jaz tudi ko je pa ta bebi tako veselo nasmejanuser posted image user posted image user posted image
sulfi:je super ,brez izcedka,slabosti prisotneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kako si pa ti kaj meni.A si že kaj praznično navdušena ,jaz komaj čakam 20 da postaviva z dragim smrekicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
12.12.2008 14:44:01   
tane
no, mi o volku, sulfinija iz gozda...super samo, da je vse ok, kar naj bodo slabosti, pa nič izcedka in vse bo ok, bomo klmalu gledali tvoj tickerček, kajne sonček.

ja, jaz sem malo že okrasila, samo na mizo sem postavila dekoracijo, smrekco pa verjetno malo pred božičem kot smo to počeli ko sme bila doma. sem tisti teden tudi na dopustu pa bom takrat pekla, pa krasila, p azavijala darilca, samo pri nas nosi šele Dedek Mraz, Božiček ne nosiuser posted image , tako, da darilca čakajo pod smrekco zavita z imeni, pa potem vse firbec matra kaj je notri...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
12.12.2008 14:47:51   
Sulfinija
Evo jaz sem si prižgala kar v dva dedka mraza čajne lučke,ter v eno hišico z dedkom mrazom lučko,ter svetlečo kroglo nad šankom sme prižgala ter dedka mraza v okno postavila in tudi tale gori.Če kdo pride bo milsil da se mi je zmešalo.Ha,ha samo letos sem čisto ponorela z temi rečmi.Glavno,da je meni lepo.Jutri pa juho z mojim na balkonkso ograjo dama dve zvezdi repatici je od mojega možeka umentija pa naj še goti tisto.Jelkico pa mi delamo 24.12 popoldne zvečer pa pod njo prinese božiček ful lepih daril.Samo letos boma nad elementom pri šanku imela ful lepe nove jaslice božično vas sem včeraj kupila ter na polici šanka malo smrekico z rdečimi perlami,ter rdečimi kroglicami,v najini spalnici pa tisto lepo veliko košato jelko,ker pač ni v jedilnici za njo prostora,ko smo prenovili in nastavili drugače pohištvo bo pa mala dovolj in božična vas.

LP  Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
12.12.2008 15:24:48   
Anonimen
sulfinija super da je vse ok za slabost ti pa priporočam krekerje pa bobi palčke pri men so bobi palčke čudeže delale
Tanči a kr zelo sumljiva sem ti no veš prej sm bla na wc in je sam en tak mejčken flekec bledo rjav kaj to pomeni ne vem mislim da se pa odšteva čas k bo prišla

(odgovor članu Sulfinija)
  Neposredna povezava do sporočila: 1756
12.12.2008 15:47:10   
Anonimen
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1757
12.12.2008 15:50:56   
dini
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
12.12.2008 15:53:47   
Sulfinija
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,kaka super slika hi,hi.

LP Mojcauser posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
12.12.2008 15:54:28   
Tejchy25
user posted image user posted image user posted image

Hojla punce!
No, danes je moj dan D...no, naj bi bil...ampak ni...zaenkrat:)
user posted image ni, znakov, da bi prošla tut ne, drugih znakcov tut ne, test je ----....tko da bomo še par dni počakal v negotovosti po bomo pa vidl kaj bo...drgač bo pa treba v 8. krog...

In kje ste ostale, ki nič ne javljate, kaj in kako...c, c, c.....user posted image

No, še to, držte pesti zame:)

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
12.12.2008 15:59:45   
dini
Tejchy25 držimo pestiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
12.12.2008 16:03:14   
Anonimen
Tejči držimo pestiuser posted image
ma jaz pa prov ne vem no ta user posted image me prov po domač povedan jebe v glavouser posted image razen tistga flekca k je res bledo rjav ni nič,sam pazi se me naj če bo ponoč pršla in da bom vsa mokrauser posted image k druzga k da bi bla user posted image si ne predstavljamuser posted image

(odgovor članu dini)
  Neposredna povezava do sporočila: 1762
12.12.2008 16:04:01   
dini
Nekaj zanimivega:

Danes bo največja in najsvetlejša polna luna, ki smo jo videli v zadnjih petnajstih letih.
Znanost in tehnologije - petek, 12.12.2008 14:58 Tekst: (rs), Daily Mail
London - Če vas kratki dnevi motijo, potem bodite danes previdni, da vam ne uide polna luna. Luna se bo prikazala tokrat za 14 odstotkov večja kot se ponavadi, svetlejša pa bo kar za 30 odstotkov. Vsak mesec Luna obkroži Zemljo. Danes se nam bo polna prikazala z najbližje točke Zemlje.

user posted image Polna luna včeraj v Kanadi. (Foto: AP)
Oglas

Luna se bo premaknila do točke, kjer bo le 356,613 km od nas, kar je 28,000 km bližje kot je ponavadi. Strastni zasledovalci nebesnih teles danes ne bodo razočarani, če le ne bodo oblaki motili vznemirljivega pogleda. Če bo danes vreme slabo, bodo morali počakati še naslednjih osem let, natančneje do novembra 2016. Posledično bo zaradi gibanja lune tudi višja plima, ki bo dosegla pol metra. Zaradi tega bo še posebej v jugozahodnem delu Velike Britanije možnost poplav. Z nastopom zimskega solsticija 21. decembra, se bo luna letos za opazovalca z Zemlje povzpela na najvišjo točko neba. Pojav se letos pokriva z meteorskim dežjem Geminid, ki se začne danes in se bo nadaljeval še dva dni.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
12.12.2008 16:06:15   
sonček85
tanči:lepo lepo ,tudi sama imam že nam izi venček in hišico v kateri sveti svečka,na hodniku vse v stilu božiča,včasih pa prižgem tudi svečke z oljem da diši po cimetu in jabolkihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
12.12.2008 16:06:53   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

Tanči a kr zelo sumljiva sem ti no veš prej sm bla na wc in je sam en tak mejčken flekec bledo rjav kaj to pomeni ne vem mislim da se pa odšteva čas k bo prišla

vgenzditev, hi hi user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  vgnezditev, tralala, hopsasa user posted image Zdrži še 3 dni in naredi  testek!

Go, girl, go... čuvaj pikico in ji že zdaj pripoveduj pravljice user posted image  user posted image  user posted image

Vsem en čudovit vikend user posted image  Midva se bova stiskala, ker sva brez kurjave do nadaljnega user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
12.12.2008 16:11:17   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

hmmm...no, realno je to lahko vse ali pa nič...a pa imaš ponavadi pred user posted image kaj podobnega...ja, tole postaja napetouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
12.12.2008 16:13:27   
Anonimen
madonca vse ste tok bolj prepričane da sm  sam jaz nimam tega občutka no kot sm rekla bomo vidl drug tedendo takrat pa da vas mal v smeh še spravim

user posted image

< Sporočilo je popravil larilu -- 12.12.2008 16:14:04 >

(odgovor članu giotti)
  Neposredna povezava do sporočila: 1767
12.12.2008 16:16:51   
tane
user posted image

giottka, ni Avstralija ampak jaz bi bila zdaj tam...kdaj bo poletje tale dež pa oblačnost me uničujeta, ko bi bil vsaj sneg...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
12.12.2008 16:20:22   
tane
larilu, tako je...ne daj se dušo...test delaj naslednji teden, ker itak zdej nič več ne moreš...ha, ha kdo se oglaša

user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
12.12.2008 16:22:31   
Anonimen
pa tanči sej ne mor vrjet lej k sva se končnooooo ujeli kle goruser posted image
in si že kej boljš ti?
ma ja ne dam se če sm resuser posted image bom tud drug teden (vrjetnouser posted image )user posted image

(odgovor članu tane)
  Neposredna povezava do sporočila: 1770
12.12.2008 16:25:16   
tane
ja, boljš, boljš...se vidi k skoz tle visim, par dni nazaj pa skoraj zase nisem vedla, ne sej ni blo tko hudo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
12.12.2008 16:25:50   
tane
user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
12.12.2008 16:29:34   
tane
no, tega pa pri nama žal ne bo, ker nismo verni, pa sva imela z user posted image kar pestro debato okrog tega ali bomo imeli postavljene jaslice ali ne, ko sva začela skupaj živeti, ker jaz mislim, če si veren in hodiš v cerkev potem jih imej, če pa tega ne počneš pa imaš jaslice postavljene potem pa sori, mi je pa to preveč zlagano...tko, da jih nimamo, čeprav tele so pa luštkane...

user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
12.12.2008 16:30:27   
sonček85
lari je pa nosečkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
12.12.2008 16:30:46   
Anonimen
iiiiiiii sparkle sparkle little star.....
aja dini sej pred dobrim tednom si pa lahk na nebu opazovala jupiter pa venero ful lepo res,sm se prov namatrala s teleskopom

(odgovor članu tane)
  Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?