Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 11:13:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro Ja včerej sem pobegnila brez slovesa, kar valjar na plano Manca včerej ni in ni hotla zaspat. Zgleda da je blo preveč spanja na poti in zazaj iz LJ Ene 20 čer 10 smo jo le končno uspeli prepričati, da sedaj je pa skrajni čas, da zaspi. No je pa danes spala skor do 8ih. SEm od 7ih naprej poslušala če sploh še diha. Mami ni navajena, da tolk dolg časa spi njena prinčipesa SS danes si gotova DAJMO ŽENSKE, DAJMO!!!!!! anes se pa ne dam. Estrella za katero navijaš Za motivacijo bi rabila stanje najinega dvobojevanja No Edina, kje si? Sej Estrella navija zate, tebe pa nikjer Evo mene Estrella stanje prosim, jaz nimam časa računat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 11:14:04
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally Valentina se že kar nekaj časa ni javila a ne ? Ja, uradno je pogrešana. Valentina ni uradno pogrešana, Sem vam v začetku tedna napisala, da je ful bolna in da vas vse lepo pozdravlja, ampak sta se samo jana81 in špelina spomnili na njo in ji vrnili pozdravčke
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 11:15:18
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Je ful prehlajena, malo povišano temperaturo, drugače so pluča čista, ušesa zaenkrat OK, imava kontrolo naslednji torek. Tisto okoli ust je sedaj OK, morava še jemati fenistil teden dni, potem pa prenehava. Če bi se ponovilo, bomo začeli z izločanjem hrane. Sem šele donc prebrala, ker sem včeraj izginila ko kafra Upam, da se čim prej pozdravita in da ne bo potrebno hrane izločat. Pa ti, kako kej tvoje zdravje?
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 11:15:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Danes je Emilija sama zaspala v svoji pojstlici. Mal je jokala pa sem jo potolažila, dala dudico in parkrat ponovila vajo in je uspelo. Kakšno olajšanjeeeee. Mene spet neki comp jebe . Če me neki časa ne bo je to krivo. Valentina pozdravček a še ni zdrava? To se pa že vleče
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 11:15:57
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tana7 no, upam, da je uspelo tole je naša Brina - danes Kakšna pupika in kakšne očke ima
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 11:16:22
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Naša konkurenca je tekmovanje vzela zelo resno Ma pol bomo pa še kej rekli, majčice nas pa ne bojo. samo kaj, ko mi ne dela uno za kopirat. nimam pojma zakaj ne dela od enkrat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 11:16:29
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tako, zdaj bom pa pop... - Gal spet noče papati GH . Ga grem dat spat, če mi uspe vsaj to. Naša tud dans nekaj štrajka , količinsko mislim Ma ko jo šljivi, bo že ko bo želodček prazen
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 11:16:35
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Edina zdele se me pa pazi Me popoldan spet ne bo, pa morem zdele si mal prednosti naredit moja mami bo zdaj Anja odnesla, gresta mal na sejem tako da draga MOJA PAZI SE TI MENI jaz bom pa kao pospravila stanovanje Jaz napadam dans 7000 no a greva en điro do 3000 udarit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 11:16:41
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Pri nas se je začel gladovni štrajk. Popoila le 110AM in ko sem začela kašljat je spustila flašo in no way, da jo prepričam, da bi pila naprej. Sem bila tako jezna sama nase, ker se mi to tako pogosto dogaja in rezultat je vedno isti Tud naša Manca ni hotla piti, kadar sem jaz začela kašljat. Pa vedno me je "prijelo" da bi kašljala ravno ko je AM pila Snega še ni, baje naj bi padat začel popoldan Upam, da ne. Jz tud upam, da ga ne bo. Morem v KR v Lesnino, so mi končno stole za v kuhinjo dovalili po skoraj mesecu in pol Pa še tast ma RD donc Milan vse najboljše!!! Dajte mi povedat tiste , ki uporabljate baby vac, kdaj ga uporabljate? Jz sem ga večrat na dan. Skor vsako uro, takrat ko je mela res zabasan nos. Sam se je pa drla kot sraka zarevn, pa glavo obračala na vse strani Men se zdi, da je dobro le za kakae par minut, potem pa kihne in gre spet ful sluzi ven A ji ne znam spucat??? Tud pr nas je pomagalo le kratek čas, ampak mislim, da je to normalno, sej ko maš sama zabasan nos je isto, a ni tko? Ta sončna, hvala za odgovore, sem se kar mal pomirila glede baby vaca Sem si to mal drgač predstavljela.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 11:16:52
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally Valentina se že kar nekaj časa ni javila a ne ? Ja, uradno je pogrešana. Valentina ni uradno pogrešana, Sem vam v začetku tedna napisala, da je ful bolna in da vas vse lepo pozdravlja, ampak sta se samo jana81 in špelina spomnili na njo in ji vrnili pozdravčke SS lepo jo pozdravi še od mene in ji sporoči, da pogrešamo njene slikce. Pa naj se čimprej pozdravi. Kako je pa z ****? Aurea še enkrat hvala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 11:16:55
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Zdej dam pa EDini mal časa, da si nabere prednost. Je prišla pra babi papa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 11:18:04
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Je ful prehlajena, malo povišano temperaturo, drugače so pluča čista, ušesa zaenkrat OK, imava kontrolo naslednji torek. Tisto okoli ust je sedaj OK, morava še jemati fenistil teden dni, potem pa prenehava. Če bi se ponovilo, bomo začeli z izločanjem hrane. Sem šele donc prebrala, ker sem včeraj izginila ko kafra Upam, da se čim prej pozdravita in da ne bo potrebno hrane izločat. Pa ti, kako kej tvoje zdravje? tako je pa moje zdravje. Se moram pocajtat, ker se 20 ti bliža
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 11:19:11
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jutro! Spali smo celo noč, le prezgodaj smo pokonci 6.40h Grem ritat Alči in na kofi, če jo bo katera skuhala A sta Alja in Manca mal ure zamenjali?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 11:22:18
|
|
|
|
jana81
|
hej hej na hitro se vam javim, ker kej več nisem sposobna Nejc je imel ponoči vročino 39 stopinj, sem mu zbijala s sirupom in svečkami, včeraj je skos cel dan prespal, tudi ponoči je spal od 22h (ob 00 sva ga budila za antibiotik), do 3h, potem sdva se najedla in je spal do 8h(spet antibiotik), in še potegnil do 9.40h, no ob 10.30h je pa spet zaspal ...tale vročina ga kar fejst daje. Jst sem malenkost bolje, ker je antibiotik prijel, ampak vseeno bom še raje ležala z malim. Vsem ki ste bolani pošiljam ... in vsem ki praznujete želim vse naj, naj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 11:23:21
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* tako je pa moje zdravje. Se moram pocajtat, ker se 20 ti bliža se čist strinjam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 11:23:55
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** A katera že pripravlja naslednji del??? To je bila Anitkina zadolžitev. Ta del je tokrat v tvojih rokah
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 11:25:30
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 hej hej na hitro se vam javim, ker kej več nisem sposobna Nejc je imel ponoči vročino 39 stopinj, sem mu zbijala s sirupom in svečkami, včeraj je skos cel dan prespal, tudi ponoči je spal od 22h (ob 00 sva ga budila za antibiotik), do 3h, potem sdva se najedla in je spal do 8h(spet antibiotik), in še potegnil do 9.40h, no ob 10.30h je pa spet zaspal ...tale vročina ga kar fejst daje. Jst sem malenkost bolje, ker je antibiotik prijel, ampak vseeno bom še raje ležala z malim. Vsem ki ste bolani pošiljam ... in vsem ki praznujete želim vse naj, naj čimprej se pocajtajta
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 11:25:55
|
|
|
|
aurora28
|
Dober dan! Catja vse najboljše za tvoj dan! z vse majčke in majčice, ki pridno spijo in ne jezijo svojih staršev. Naš Gal je ponoči samo trikrat zizal . Mogoče bo pa kaj bolje, upam. Edina kako poteka odstavljanje? Povejte mi, Galu kuham po Paparici in v kakšnem receptu najdem, da piše dodajte po 150 ml mleka...kakšno mleko, a to navadno kravje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 11:27:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Dober dan! Catja vse najboljše za tvoj dan! z vse majčke in majčice, ki pridno spijo in ne jezijo svojih staršev. Naš Gal je ponoči samo trikrat zizal . Mogoče bo pa kaj bolje, upam. Edina kako poteka odstavljanje? Povejte mi, Galu kuham po Paparici in v kakšnem receptu najdem, da piše dodajte po 150 ml mleka...kakšno mleko, a to navadno kravje Super, počutim se svobodna kot ptička no resno, nič kaj takega, mala je že čisto pozabila na to
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 11:28:17
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Dober dan! Catja vse najboljše za tvoj dan! z vse majčke in majčice, ki pridno spijo in ne jezijo svojih staršev. Naš Gal je ponoči samo trikrat zizal . Mogoče bo pa kaj bolje, upam. Edina kako poteka odstavljanje? Povejte mi, Galu kuham po Paparici in v kakšnem receptu najdem, da piše dodajte po 150 ml mleka...kakšno mleko, a to navadno kravje Dan tudi tebi in za Gala. O mleku v teh receptih se pa tudi jaz sprašujem , glede na to, da kravjega naj ne bi dajali do enega leta.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 11:29:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Čeprav me SS šiša za keks, moram zdajle res malo spucat papa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 11:33:05
|
|
|
|
Aurea
|
Anitka, najini mei tai so naročeni Komaj čakam, sem kot majhen otrok, ki čaka igračko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 11:34:06
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Valentina
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 11:36:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally Valentina se že kar nekaj časa ni javila a ne ? Ja, uradno je pogrešana. Valentina ni uradno pogrešana, Sem vam v začetku tedna napisala, da je ful bolna in da vas vse lepo pozdravlja, ampak sta se samo jana81 in špelina spomnili na njo in ji vrnili pozdravčke Za mene je bila pogrešana, ker se ni javljala. Sem mislila, da je že pregurala bolezen. pošlji ji
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 11:37:02
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 hej hej na hitro se vam javim, ker kej več nisem sposobna Nejc je imel ponoči vročino 39 stopinj, sem mu zbijala s sirupom in svečkami, včeraj je skos cel dan prespal, tudi ponoči je spal od 22h (ob 00 sva ga budila za antibiotik), do 3h, potem sdva se najedla in je spal do 8h(spet antibiotik), in še potegnil do 9.40h, no ob 10.30h je pa spet zaspal ...tale vročina ga kar fejst daje. Jst sem malenkost bolje, ker je antibiotik prijel, ampak vseeno bom še raje ležala z malim. Vsem ki ste bolani pošiljam ... in vsem ki praznujete želim vse naj, naj
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?