|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!!
12.12.2008 10:26:27   
hijenca
Evo sitnobo sem spat spakirala, zdaj pa je mir. Sušim iz ipike že drugi stroj cot, pa nisem še planov uspela nardit, kako bom jaz do 14. ure vse uredila. V 3 trgovine moram, mimogrede kupit moram olje za avto v eni trgovini, potem v drugi trgovini pa moram it iskat neko dihtungo za avto. Pa pop*****.  Pa rada bi šla gledat v KIK, če imajo kaj zanimivega, da unovčim to kartico popusta. Ker jutri ne bom imela časa, ker bom letala, kot da sem malo blesava od parcele, pa v mesto, pa domov, pa....

Sky kak sta lepi božičkovi pomočnici .

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
12.12.2008 10:26:31   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: mya26

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Uf, komaj čakam na deseto uro, da gremo kofetkat user posted image  Samo zdaj bo sitni Gregi odpadel kot knof od gat, ker se bo za edino punco tam (Evo) zagrebel Žan od Naty* user posted image

user posted image  pa fajn kofetkajte

O, bomo user posted image  Jaz sicer z miceno slabo vestjo, ker imam še toliko stvari za poštimat, jutri pa pride še tašča in bo zagotovo opazila vse, česar nisem naredila user posted image  No, saj sem dedcu rekla, da naj ne pričakuje, da bom delala generalno za visoki obisk user posted image

če ti kej reče, ji ponudi krpo pa reč ' izvoli' user posted image

Dober nasvet user posted image user posted image user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
12.12.2008 10:26:45   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

punce, kako se pride iz par žličk goste hrane na 1 obrok GHuser posted image user posted image

tolk časa ponujaš različne kombinacije, da ji je eno dovolj všeč?
ali par znanih kombinacij "kolobariš", pa že enkrat sama od sebe začne več jesti, čeprav je isto zadevo recimo en teden nazaj samo par žličk pojedla?
ali pač čakaš čas, ko bo pač sama želela več GH pojesti, pa karkoli ji bo že takrat ponujeno?

nimam pojma, kako sedaj naprej
testirali smo že jabolko, banano, korenček, kolerabico, bučke, grah (mislim, da je to vse)
največ je pojedla bučke in grah, kar je tudi sedaj nazadnje dobila
mogoče celo največ graha, ki je bil pa res zadnji (še včeraj)
ampak sedaj ne vem, kaj naj ji recimo danes dam
imam še bio avokado doma, jabolk (dovolj sladkih) pa ne
pa krompir lahko - ali pa se začnem ponavljat s kolerabico in korenčkom,...
koliko sploh mora pojesti dojenček, da prvič rečeš "to je pa sedaj bil obrok" - ali to nikoli ne "rečeš", ampak samo potem manj mleka popapa?

prosim za pomoč, ker se mi res ne sanjauser posted image user posted image

Tana, prosim, da nehaš komplicirat!!!!!!Ker drugače bo treba polat intervencijo na območje F.......user posted image  Kar sta že probale in ni bilo reakcije, ji daj toliko kot želi pojest. Količina koliko je dovolj za obrok je težko rečt, ker ima vsaka hrana različno kalorično vrednost. Ko noče več , nehaj. In ko bo kazala , da je lačna ji daj drug obrok. Če ne kaže lakote, ji ponudi zopet čez 2,5 do 3h.

Za obrok je dovolj , ko je otrok sit npr.3h. Jaz si pomagam tako, da kar je nad 100g, pri naši drži vsaj 2h.

Za jest ji daj za glavne obroke tisto, ki ima najraje.

saj ne kompliciram
pač prosim za pomočuser posted image ti me pa tukaj na.pi....d...ješuser posted image user posted image
res ne kompliciram
pač me zanima, kako ste ostale prišle na en obrok
saj ji dam toliko, kolikor želi pojest, me pa zanima, ali enako delam naprej in čakam, da bo začela več jesti, ali moram iskat nekaj, kar ji bo dovolj všeč, ali kaj
a te prav razumem, da bi ji ti večkrat na dan ponujala GH? ker jaz to naredim samo enkrat  - dopoldan (potem proti večeru pa poskusim še z riž/mleko kašico, česar pa skoraj da nič ne poje)
a različne zadeve bi ji ponudila v istem dnevu?

Ti ji probaj dat zelenjavo za "kosilo", dopoldan ji daj sadje, popoldan pa ji daš kaj mlečnega. Probaj preit na 2x dnvno za štart. Sadje pa potem zelenjavo. Pa boš videla. Ti samo vztrajaj.

Še vedno ne vemo, kaj ji daš za jest, ko noče naprej jest na žlico.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
12.12.2008 10:26:59   
Soncnica Sandra ***
A katera že pripravlja naslednji del??? user posted image user posted image user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
12.12.2008 10:27:00   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: Skye

Ko smo že pri slikicah, pa še od nas ena božična user posted image

user posted image

Ijaj sta fljetne.

Lepotički user posted image user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
12.12.2008 10:27:08   
Skye
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Dobro jutro!

Madona. Videk je pa danes siten kot njegov ati včeraj. Samo nekaj žlendra.

Ati je danes skoraj celo noč gledal TV, posledično seveda nisem mogla spat, se mi je proti jutru nekaj šmajhlal, ampak sem se samo hladnokrvno obrnila vstran, ker sem bila našpičena.

Danes imam toliko poti, pa zunaj dež lije kot iz škafa, pa naj zdaj še Videka sitnega po dežju sabo šlepam. user posted image

Zraven tega še računalnik dela tako počasi, da se mi bo zmešalo. Grem si sedaj še eno kavo skuihat, potem pa malo prebrat, kaj ste nakloftale danes zjutraj.

user posted image user posted image user posted image
Meni je tudi tale dež pokavril plane. user posted image Še razmišljam ali se naj predam ali ne.

meni gre že prav na user posted image od tega vremena.  Pa tako rada grem z malima na sprehod user posted image

A ste se vi kaj sprehajali po Mestnem parku? Sem enkrat videla enega atija s takim ferarijem kot ga imaš ti, pa se mi je zdelo, da bi bil lahko tvoj mož. Če se prav spomnim si nekje v centru doma. user posted image

čisto možno...čeprav ima še ena družinica z 5. mesečnima fantkoma isti voz user posted image

Ne vem kakšen je tvoj mož. Je pa bilo to poleti, pa v voziček nisem videla. user posted image
Sicer je pa vseeno. Ti nisi bila, ker bi verjetno pristopila.

moj "mož" (sva še koruznika) user posted image ima črne kratke lase in očala.

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
12.12.2008 10:27:30   
Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

CatJa:

Je mnogo stvari, ki si jih želiš
in je mnogo stvari, ki si jih zapomniš,
so skromne besede, ki pomenijo veliko
in so prijateljstva, ki obstajajo.
Samo enkrat v življenju si starš
Naj bo tvoja pot posuta z rožami sreče
in naj bo na tvojem licu vedno nasmeh.
Vse najboljše!

user posted image

user posted image uhhhh...mi je kar vroče postalo ob tej slikici user posted image

Ja, no, če je že zunaj mraz in grdo vreme, je treba učke lepega in toplega nekako drugače napast.user posted image user posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
12.12.2008 10:27:51   
Soncnica Sandra ***
Edina zdele se me pa pazi user posted image user posted image user posted image

Me popoldan spet ne bo, pa morem zdele si mal prednosti naredit user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
12.12.2008 10:28:58   
tana7

punce, kako se pride iz par žličk goste hrane na 1 obrok GHuser posted image user posted image

ali par znanih kombinacij "kolobariš", pa že enkrat sama od sebe začne več jesti, čeprav je isto zadevo recimo en teden nazaj samo par žličk pojedla?
ali pač čakaš čas, ko bo pač sama želela več GH pojesti, pa karkoli ji bo že takrat ponujeno?

testirali smo že jabolko, banano, korenček, kolerabico, bučke, grah (mislim, da je to vse)
koliko sploh mora pojesti dojenček, da prvič rečeš "to je pa sedaj bil obrok" - ali to nikoli ne "rečeš", ampak samo potem manj mleka popapa?

Tana, prosim, da nehaš komplicirat!!!!!!Ker drugače bo treba polat intervencijo na območje F.......user posted image  Kar sta že probale in ni bilo reakcije, ji daj toliko kot želi pojest. Količina koliko je dovolj za obrok je težko rečt, ker ima vsaka hrana različno kalorično vrednost. Ko noče več , nehaj. In ko bo kazala , da je lačna ji daj drug obrok. Če ne kaže lakote, ji ponudi zopet čez 2,5 do 3h.

Za obrok je dovolj , ko je otrok sit npr.3h. Jaz si pomagam tako, da kar je nad 100g, pri naši drži vsaj 2h.

saj ne kompliciram
pač prosim za pomočuser posted image ti me pa tukaj na.pi....d...ješuser posted image user posted image
res ne kompliciram
saj ji dam toliko, kolikor želi pojest, me pa zanima, ali enako delam naprej in čakam, da bo začela več jesti, ali moram iskat nekaj, kar ji bo dovolj všeč, ali kaj
a te prav razumem, da bi ji ti večkrat na dan ponujala GH? ker jaz to naredim samo enkrat  - dopoldan (potem proti večeru pa poskusim še z riž/mleko kašico, česar pa skoraj da nič ne poje)

Ti ji probaj dat zelenjavo za "kosilo", dopoldan ji daj sadje, popoldan pa ji daš kaj mlečnega. Probaj preit na 2x dnvno za štart. Sadje pa potem zelenjavo. Pa boš videla. Ti samo vztrajaj.

Še vedno ne vemo, kaj ji daš za jest, ko noče naprej jest na žlico.

ko neha na žlico, se gre al igrat al previjat, al karkoli
ker doji se samo na pol uspavana
jin ko postane malo zaspana, ji še malo pomagam zadremat, potem se pa doji, kolikor pač hoče
ja, mi imamo pač še ta problem, da ji ne morem takoj potem ali tik pred GH ponuditi joške, ker se budna že dolgo več noče dojituser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
12.12.2008 10:29:25   
Soncnica Sandra ***

tako kot ti je napisala že Estrella.

manj ko kompliciraš lažje bo

pa ne vzemi tega slabonamerno user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
12.12.2008 10:30:00   
Anonimen
Hvala za odgovore glede jogurta. Ji bom dala čist mal jabčka zravn ker sm ga že skuhalauser posted image ,jutr pa sam jogurt.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
  Neposredna povezava do sporočila: 4711
12.12.2008 10:30:30   
Soncnica Sandra ***

Punce kaj boste letos kaj kupile za božična darila ?
Mi smo se odločili, da dobijo vsi koledar za leto 2009 z slikicami naših dveh princeskuser posted image ...jih foto Tabor ful lepo naredi.

Mi bomo najbrž tudi koledarje dali naredit, in sicer v foto Mixi user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
12.12.2008 10:31:10   
Estrella*

saj ne kompliciram
res ne kompliciram

Tana, problem je v tem, da so si otroci tako različni, da je težko nekaj posploševat. Naša je GH sprejela zelo dobro in je že drugi al tretji dan pojedla za cel obrok. Hotela sem povedati, da nima smisla otroka siliti oz vztrajati na neki določeni vrsti hrane, če je ne mara, zato ji ponujaš stavro, ki jih raje poje.

Glede na to, da imata kar nekaj živil uvedenih, bi ji lahko dala 3 obroke GH in 3x dojenje. Samo predlog. Za uvah+janje bi si izbrala dopoldansko malico in potem bi jo še podojila.
Tana iskreno povem, da je za drugega otroka zelo težko kaj pametnega svetovat, ker ga ne poznam.
Naša ne mara mlečnih kašic, zato jih ne dajem. Vsak teden pa poskusim 1x, da vidim, če si je že premislilauser posted image

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
12.12.2008 10:31:15   
Soncnica Sandra ***

Ko smo že pri slikicah, pa še od nas ena božična user posted image

user posted image

Iiiiiiiiii lepotički

Sem tole slikico vidla že na eni drugi temi

Fula sta lepi user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
12.12.2008 10:31:34   
Srčekgirll
ZAHVALA  

Vsem, ki ste mi za leto 2008 želeli vse dobro in najlepše, sporočam
 da do sedaj še NI  bilo efekta!    HVALA IN  LEP POZDRAV!

user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
12.12.2008 10:32:14   
Soncnica Sandra ***

Evo naše učke. Pa kolk se opaz razlika 7 tednov pri tako mejhnih user posted image

user posted image

Pozerka user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
12.12.2008 10:32:25   
Skye

pri nas je tako, da jima po  GH vedno ponudim še mleko, ker nisem nikoli prepričana ali sta siti...včasih ga vzameta, včasih ne. Ne gledam pa na količino GH ki jo pojesta (v gramih), ker včasih pojesta več včasih manj...tako kot odrasli...mi tud ne pojemo vedno enako a neuser posted image

< Sporočilo je popravil Skye -- 12.12.2008 10:33:35 >

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
12.12.2008 10:32:47   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

punce v vodstvu smouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz pa šibam na zajtrkuser posted image

Edina zdele si pogorela user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
12.12.2008 10:33:13   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Jaz imam naslednji teden čisto zabasan:
2 dedka mraza
naša večerja
večerja s sestrično
žur z mojim
moj ima žur v službi
frizerja

o jooojuser posted image user posted image user posted image user posted image je pa res veseli decemberuser posted image

boga denarnica user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
12.12.2008 10:34:02   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*
SS pa si tud ti dočakala dolgo jutranje spanje user posted image user posted image user posted image user posted image !

user posted image user posted image user posted image user posted image res je

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
12.12.2008 10:34:06   
Estrella*

Jest bom pa Gaji dons jogurt dala. Dejte mi povedat kolk je kej nasiten? Recimo skuta od Lj,mlekarn s podloženim sadjem jo nasiti vsaj za tri ure. Zdej bom dala pa jogurt pa jabolko, a dam še kšn piškot zravn?

Jaz ne miksam sadja in jogurtov. Enim to povzroča drisko. Meni sicer ne, pa Jaku tudi ne, samo vem, da marsikdo ne prenese te kombinacije. user posted image
Pri Maji jogurt isto nasiti kot skuta.

Moji dve imata najraje od vse hrane zmiksano skuto z banano in jabolko. Če pa slučajno dodam keks pa se ustnice spremenijo v zadrgo user posted image

Ta zadrga mi je znana. user posted image To naredi, ko ji dam mlečno kašouser posted image

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
12.12.2008 10:35:28   
Soncnica Sandra ***
zdej pa prepuščam trdnjavo Edini

Manca ful joka user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 4722
12.12.2008 10:36:14   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

A katera že pripravlja naslednji del??? user posted image user posted image user posted image

To je delo barbaw, baje je imela že naštiman za 7ko, pa sem jaz zagnojilauser posted image Barbaw, pršimej, plac za bojno polje

Neposredna povezava do sporočila: 4723
12.12.2008 10:36:24   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

To je bila Anitkina zadolžitev. user posted image user posted image user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 4724
12.12.2008 10:36:40   
tana7

Tana, problem je v tem, da so si otroci tako različni, da je težko nekaj posploševat. Naša je GH sprejela zelo dobro in je že drugi al tretji dan pojedla za cel obrok. Hotela sem povedati, da nima smisla otroka siliti oz vztrajati na neki določeni vrsti hrane, če je ne mara, zato ji ponujaš stavro, ki jih raje poje.

Glede na to, da imata kar nekaj živil uvedenih, bi ji lahko dala 3 obroke GH in 3x dojenje. Samo predlog. Za uvah+janje bi si izbrala dopoldansko malico in potem bi jo še podojila.
Tana iskreno povem, da je za drugega otroka zelo težko kaj pametnega svetovat, ker ga ne poznam.
Naša ne mara mlečnih kašic, zato jih ne dajem. Vsak teden pa poskusim 1x, da vidim, če si je že premislilauser posted image

saj ne vztrajam, zato pa imamo že toliko različnih, ker je vsako jedla samo po 3 dni in potem nikoli več
edino, kar je pa vsaj nekaj pojedla, so bučke in grah
ampak grah zaenkrat ne bi ponujala (itak sem ga sedaj zadnjega), ker pravijo, da napenja, pa da ne bo samo grah jedla en teden
mislim pa, da ima malo težave s kakanjem - se sedaj dva dni včasih napenja, pa ne kaka
bo treba mogoče po suhih slivah poseč

3 obroke GH in 3x dojenje?
saj ne poje še za cel obrok
ali si mislila 3GH+dojenje in 3 samo dojenje?

Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?