Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 11:38:35
|
|
|
|
Estrella*
|
barbaw, a boš naštimala 8ko??Pa ne pozab na Thumbs up
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 11:39:00
|
|
|
|
barbaw
|
Sem bila malo zunaj pa ni niti pod marelo varno. Lije kot na sodni dan. Sem prav vesela, da sem na peščenem območju doma, pa da drava ne pride do sem. Poštarja še vedno ni, da bi šla lahko otroške zapravit. Z obema mulcema se pa meni ni za po trgovinah hodit. Zgleda, da bom mogla. Maja je sitna ko vreme in upama, da bo šla kmalu spat, ker se mi je ni za prenašat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 11:39:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, a boš naštimala 8ko??Pa ne pozab na Thumbs up a da bi?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 11:40:32
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem bila malo zunaj pa ni niti pod marelo varno. Lije kot na sodni dan. Sem prav vesela, da sem na peščenem območju doma, pa da drava ne pride do sem. Poštarja še vedno ni, da bi šla lahko otroške zapravit. Z obema mulcema se pa meni ni za po trgovinah hodit. Zgleda, da bom mogla. Maja je sitna ko vreme in upama, da bo šla kmalu spat, ker se mi je ni za prenašat. A otroški so že dons???Majo pa mora res fajn matrat. Bogica mala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 11:41:09
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, a boš naštimala 8ko??Pa ne pozab na Thumbs up a da bi? Ja zakaj pa ne. Saj si tud 1 del odprla, kolikor se jaz spomnim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 11:42:22
|
|
|
|
Estrella*
|
Sedaj grem kuhat kosilo za Aljo, za nas bo pa kar rižota in solata.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 11:43:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, a boš naštimala 8ko??Pa ne pozab na Thumbs up a da bi? Ja zakaj pa ne. Saj si tud 1 del odprla, kolikor se jaz spomnim Ja to sem pa res.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 11:43:32
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sedaj grem kuhat kosilo za Aljo, za nas bo pa kar rižota in solata. kaj bo pa za ALči?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 11:43:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem bila malo zunaj pa ni niti pod marelo varno. Lije kot na sodni dan. Sem prav vesela, da sem na peščenem območju doma, pa da drava ne pride do sem. Poštarja še vedno ni, da bi šla lahko otroške zapravit. Z obema mulcema se pa meni ni za po trgovinah hodit. Zgleda, da bom mogla. Maja je sitna ko vreme in upama, da bo šla kmalu spat, ker se mi je ni za prenašat. A otroški so že dons???Majo pa mora res fajn matrat. Bogica mala Povrhu vsega jo prehlad šlata. Verjetno jo bom zdaj dala v posteljo. Upam, da bo zaspala. Ja, otroški so že.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 11:45:07
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Sedaj grem kuhat kosilo za Aljo, za nas bo pa kar rižota in solata. kaj bo pa za ALči? Riž, bučka, piščanec, zalit z govejo juho. Jutri pa probam barila 1 in kako zelenjavno omakco zraven.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 11:46:15
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem bila malo zunaj pa ni niti pod marelo varno. Lije kot na sodni dan. Sem prav vesela, da sem na peščenem območju doma, pa da drava ne pride do sem. Poštarja še vedno ni, da bi šla lahko otroške zapravit. Z obema mulcema se pa meni ni za po trgovinah hodit. Zgleda, da bom mogla. Maja je sitna ko vreme in upama, da bo šla kmalu spat, ker se mi je ni za prenašat. A otroški so že dons???Majo pa mora res fajn matrat. Bogica mala Povrhu vsega jo prehlad šlata. Verjetno jo bom zdaj dala v posteljo. Upam, da bo zaspala. Ja, otroški so že. Sem pogledala na net stik pa jaz še nimam nakazanih Sicer mi ta revšna ne bo kaj dosti pomagala, pa vseeno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 11:47:22
|
|
|
|
Estrella*
|
Jana: naš Draže je bil tus čist podrt, ko je imel vročino in je spal nenormalno veliko. To se je končalo po 2letu, ko je z vročino divjal naokoli
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 11:48:18
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem bila malo zunaj pa ni niti pod marelo varno. Lije kot na sodni dan. Sem prav vesela, da sem na peščenem območju doma, pa da drava ne pride do sem. Poštarja še vedno ni, da bi šla lahko otroške zapravit. Z obema mulcema se pa meni ni za po trgovinah hodit. Zgleda, da bom mogla. Maja je sitna ko vreme in upama, da bo šla kmalu spat, ker se mi je ni za prenašat. A otroški so že dons???Majo pa mora res fajn matrat. Bogica mala Povrhu vsega jo prehlad šlata. Verjetno jo bom zdaj dala v posteljo. Upam, da bo zaspala. Ja, otroški so že. O a tud njo Upam, da je ne zagrabi tolk kot Aljo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 11:54:10
|
|
|
|
Aurea
|
Evo, naša je zopet zaspala pri meni v slingu sem jo zdaj položila v posteljico, pa da vidimo, koliko časa bo potegnila Za vse bolančke (Alja & Estrella, Jana & Nejc, Valentina,...) držim pestke, da se kmalu izboljša stanje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 11:55:01
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Vidim da ni bilo hudega čveka ta čas
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 11:55:54
|
|
|
|
barbaw
|
Sem jo dala zdaj spat. In upam, da bo kako uro mir, ker moram nekaj popucat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 11:56:18
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Je ful prehlajena, malo povišano temperaturo, drugače so pluča čista, ušesa zaenkrat OK, imava kontrolo naslednji torek. Tisto okoli ust je sedaj OK, morava še jemati fenistil teden dni, potem pa prenehava. Če bi se ponovilo, bomo začeli z izločanjem hrane. Sem šele donc prebrala, ker sem včeraj izginila ko kafra Upam, da se čim prej pozdravita in da ne bo potrebno hrane izločat. Pa ti, kako kej tvoje zdravje? tako je pa moje zdravje. Se moram pocajtat, ker se 20 ti bliža ti se le pozdravi!!!! jaz upam, da me do takrat kaj ne prime al pa da me ne bo zamedlo
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 11:56:46
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea Anitka, najini mei tai so naročeni Komaj čakam, sem kot majhen otrok, ki čaka igračko Jeeeeeeee, super - to bo lepo darilo za moj RD
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 11:56:49
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 hej hej na hitro se vam javim, ker kej več nisem sposobna Nejc je imel ponoči vročino 39 stopinj, sem mu zbijala s sirupom in svečkami, včeraj je skos cel dan prespal, tudi ponoči je spal od 22h (ob 00 sva ga budila za antibiotik), do 3h, potem sdva se najedla in je spal do 8h(spet antibiotik), in še potegnil do 9.40h, no ob 10.30h je pa spet zaspal ...tale vročina ga kar fejst daje. Jst sem malenkost bolje, ker je antibiotik prijel, ampak vseeno bom še raje ležala z malim. Vsem ki ste bolani pošiljam ... in vsem ki praznujete želim vse naj, naj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 11:57:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 hej hej na hitro se vam javim, ker kej več nisem sposobna Nejc je imel ponoči vročino 39 stopinj, sem mu zbijala s sirupom in svečkami, včeraj je skos cel dan prespal, tudi ponoči je spal od 22h (ob 00 sva ga budila za antibiotik), do 3h, potem sdva se najedla in je spal do 8h(spet antibiotik), in še potegnil do 9.40h, no ob 10.30h je pa spet zaspal ...tale vročina ga kar fejst daje. Jst sem malenkost bolje, ker je antibiotik prijel, ampak vseeno bom še raje ležala z malim. Vsem ki ste bolani pošiljam ... in vsem ki praznujete želim vse naj, naj pa še za Majo in Aljo Zdej grem pa kuhat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 11:57:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem bila malo zunaj pa ni niti pod marelo varno. Lije kot na sodni dan. Sem prav vesela, da sem na peščenem območju doma, pa da drava ne pride do sem. Poštarja še vedno ni, da bi šla lahko otroške zapravit. Z obema mulcema se pa meni ni za po trgovinah hodit. Zgleda, da bom mogla. Maja je sitna ko vreme in upama, da bo šla kmalu spat, ker se mi je ni za prenašat. A otroški so že dons???Majo pa mora res fajn matrat. Bogica mala Aha že,porodniška bo pa v ponedeljek. Jest sm zdej 170Eur v minusu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 11:58:01
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
HIJENCA: sem dobila pošto hvala za kartici
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 12.12.2008 12:01:05
|
|
|
|
Anitka
|
Moj Galči tudi panča - GH je zavrnil, ziza pa je bila in Kosilo se kuha: - za Gala: košček piščančka, brokoli, cvetača in korenček; - za ta večje: juhica, rižota s piščančjim mesom in zelenjavo in zelena solata. Aja - HIJENCA hvala za KIK-ovi kartici za popust.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?