Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Midve sve nazaj s sprehoda na dežu , kar naporen je tale šport, kingurujček, dežnik , drugače pa Estrella tista šprtna dvorana se odpre šele ob 14h, tak da nisem nič zvedla, bom ju3 poklicala Edina kakšnega kengurujčka imaš? Jaz imam enega doma pa Gala komaj stlačim noter BABYBYORN drag kot hudič (70 eur) pa tudi jaz malo z vso to zimsko opremo komaj notr stlačim , slaba naložba!! A je sploh kakšen v katerega lahko otroka napravljenega v zimsko opremo normalno daš noter? čao punce, vidim, da je debata o nosilkah - jaz si bom naročila MEI TAI, sem se ful navdušila, princip je star kitajski način nošenja otroka in je tudi za večje otroke, do 20 kg možna je nošnja spredaj, zadaj, na boku. Zavezovanje enostavno, brez nekih paščkov, ipd. Najbolj pa navdušuje pestra ponudba barvnih kombinacij, človek bi imel kar vsako po eno. In kje boš MEI TAI naročila? Anitka, verjetno na tej strani, poštnina je samo 9 eur, ampak še čakam na odgovor glede dobave, kolikšen je rok: KLIK Imam pa še nekaj drugih strani, tudi nemško (Tragemaus.de), kjer računajo 13 eur, samo so malo dražji slingi. A mi javiš ko boš naročala, pa bi se morda zmenili, da bi še jaz zase enega naročila pa si delive poštnino, če si za Ni problema, ti pa kar malo poglej, katerega bi izbrala pa daj za vsak slučaj še na Tragemaus poglej, ker je mogoče, da bom vseeno tam naročila, če mi teli do jutri ne odgovorijo o roku dobave: KLIK