Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:47:35
|
|
|
|
hijenca
|
jezus punce, a zdaj teče debata o dedcih. Meni je že ta, ki je siten domov prišel preveč, ne vem če ne bom ponovno to nardila , ker imam tega obnašanja že poln kufer.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:47:57
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Za nocoj se odpovedujem čveku, ste to much brzinske za mene, saj sem na fuul zmatrana na plavanju, pa še samo mi smo bili, pa še eni, s tem da je ta fantek večino časa jokal, (od 8 prijavljenih) tako, da si lahko mislite kako se nam je ''KLEMEN'' posvečal . Drage moje fajn čvekajte, vas jutri vse lepo po vrsti preberem in komentiram. Lahko noč A zdaj greš pa spat, da boš sanjala o njem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:48:00
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil se predam....nič slikic z moje strani. uno zgoraj je bil pa dober namen Pa kake probleme imaš s slikami???????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:48:34
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Za nocoj se odpovedujem čveku, ste to much brzinske za mene, saj sem na fuul zmatrana na plavanju, pa še samo mi smo bili, pa še eni, s tem da je ta fantek večino časa jokal, (od 8 prijavljenih) tako, da si lahko mislite kako se nam je ''KLEMEN'' posvečal . Drage moje fajn čvekajte, vas jutri vse lepo po vrsti preberem in komentiram. Lahko noč Lahko noč
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:48:56
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca jezus punce, a zdaj teče debata o dedcih. Meni je že ta, ki je siten domov prišel preveč, ne vem če ne bom ponovno to nardila , ker imam tega obnašanja že poln kufer. Uf hijenca je pa danes hudaaaaaaaaa Bejžmo babe....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:49:11
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca jezus punce, a zdaj teče debata o dedcih. Meni je že ta, ki je siten domov prišel preveč, ne vem če ne bom ponovno to nardila , ker imam tega obnašanja že poln kufer. Oprosti, ampak meni je Pa zdajle še za povrh gledam Trenja o đamiji.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:49:13
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca jezus punce, a zdaj teče debata o dedcih. Meni je že ta, ki je siten domov prišel preveč, ne vem če ne bom ponovno to nardila , ker imam tega obnašanja že poln kufer. Zakaj je pa siten?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:49:13
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil se predam....nič slikic z moje strani. uno zgoraj je bil pa dober namen Pa kake probleme imaš s slikami??????? copy/ paste ne deluje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:49:41
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Za nocoj se odpovedujem čveku, ste to much brzinske za mene, saj sem na fuul zmatrana na plavanju, pa še samo mi smo bili, pa še eni, s tem da je ta fantek večino časa jokal, (od 8 prijavljenih) tako, da si lahko mislite kako se nam je ''KLEMEN'' posvečal . Drage moje fajn čvekajte, vas jutri vse lepo po vrsti preberem in komentiram. Lahko noč Lahko noč edina, pa ti si čisto zarjavela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:49:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Za nocoj se odpovedujem čveku, ste to much brzinske za mene, saj sem na fuul zmatrana na plavanju, pa še samo mi smo bili, pa še eni, s tem da je ta fantek večino časa jokal, (od 8 prijavljenih) tako, da si lahko mislite kako se nam je ''KLEMEN'' posvečal . Drage moje fajn čvekajte, vas jutri vse lepo po vrsti preberem in komentiram. Lahko noč A zdaj greš pa spat, da boš sanjala o njem. ne ne spat pa še ne grem pregledam Trenja in potem pa res na spavanje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:49:57
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca jezus punce, a zdaj teče debata o dedcih. Meni je že ta, ki je siten domov prišel preveč, ne vem če ne bom ponovno to nardila , ker imam tega obnašanja že poln kufer. Uf hijenca je pa danes hudaaaaaaaaa Bejžmo babe.... Danes pade tista + nekaj, pa če svinje padajo al letijo al kaj že.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:50:21
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša tud noče zaspat upam, da se ne ponovi včerajšnja noč jaz sem jo odložila in čakam kaj bo Pri nas je zenkrat tiho, samo koliko časa še bo , je pa ? Naša vsaj zvečer ne dela štalo in hitro zaspi. Naša tudi ponavadi ne. Danes je izjema. Naša nikoli ne dela štale pred spanjem Saj sedaj je mir. Sem ji dala kar naš povšter okli 3h, pol je pa zaspala in tud dnevni spanec je bil OK, mogoče jo danes zvozim, brez kakih hudih pretresov Držim pesti zate in za Aljo! Hvala. Sem pa sama začela kihat Grem vzet aspirin C Nisem vsega za nazaj brala. Kako sta danes opravili pri P???
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:50:24
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Za nocoj se odpovedujem čveku, ste to much brzinske za mene, saj sem na fuul zmatrana na plavanju, pa še samo mi smo bili, pa še eni, s tem da je ta fantek večino časa jokal, (od 8 prijavljenih) tako, da si lahko mislite kako se nam je ''KLEMEN'' posvečal . Drage moje fajn čvekajte, vas jutri vse lepo po vrsti preberem in komentiram. Lahko noč pridno pančaj, pa se bom še jaz čveku odpovedala, da me boš lahko jutri lovila naprej
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:50:25
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil se predam....nič slikic z moje strani. uno zgoraj je bil pa dober namen Pa kake probleme imaš s slikami??????? copy/ paste ne deluje Pa jih shrani na shrani .si, al pa po mailu pošl
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:50:48
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Za nocoj se odpovedujem čveku, ste to much brzinske za mene, saj sem na fuul zmatrana na plavanju, pa še samo mi smo bili, pa še eni, s tem da je ta fantek večino časa jokal, (od 8 prijavljenih) tako, da si lahko mislite kako se nam je ''KLEMEN'' posvečal . Drage moje fajn čvekajte, vas jutri vse lepo po vrsti preberem in komentiram. Lahko noč A zdaj greš pa spat, da boš sanjala o njem. ne ne spat pa še ne grem pregledam Trenja in potem pa res na spavanje ja, ja saj vem da boš šla tisto pohoto ven spravljat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:50:52
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: hijenca jezus punce, a zdaj teče debata o dedcih. Meni je že ta, ki je siten domov prišel preveč, ne vem če ne bom ponovno to nardila , ker imam tega obnašanja že poln kufer. Zakaj je pa siten? Nimam pojma, po mojem ima zadnje čase to v krvi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:51:09
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Za nocoj se odpovedujem čveku, ste to much brzinske za mene, saj sem na fuul zmatrana na plavanju, pa še samo mi smo bili, pa še eni, s tem da je ta fantek večino časa jokal, (od 8 prijavljenih) tako, da si lahko mislite kako se nam je ''KLEMEN'' posvečal . Drage moje fajn čvekajte, vas jutri vse lepo po vrsti preberem in komentiram. Lahko noč A zdaj greš pa spat, da boš sanjala o njem. ne ne spat pa še ne grem pregledam Trenja in potem pa res na spavanje Edina: a si šla včeraj v KC???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:51:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Za nocoj se odpovedujem čveku, ste to much brzinske za mene, saj sem na fuul zmatrana na plavanju, pa še samo mi smo bili, pa še eni, s tem da je ta fantek večino časa jokal, (od 8 prijavljenih) tako, da si lahko mislite kako se nam je ''KLEMEN'' posvečal . Drage moje fajn čvekajte, vas jutri vse lepo po vrsti preberem in komentiram. Lahko noč Lahko noč edina, pa ti si čisto zarjavela bom jutri nadoknadila ti pa glej da bo danes 7-ka padla SS ti se pa pa ju3 pazi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:52:08
|
|
|
|
barbaw
|
Zakaj enih slik ne gre popat? Kaj imajo vse zaščiteno?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:52:51
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: kasso Moji psici se kar utrga, ko vidi Rexa na TVju,. Je začela tako na glas lajat, da se je Varja kar ustrašla...no psica pa drugače zelo poredko zalaja, ampak ima pa tak konkreten močan pasji lajež..težkokategornik. A je zaljubljena ? Najbrž, ker sem jo zdaj že drugič v pol ure nagnala na vežo...no zdaj je konec rexa, tako, da se nama bo spet pridružila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:53:15
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Za nocoj se odpovedujem čveku, ste to much brzinske za mene, saj sem na fuul zmatrana na plavanju, pa še samo mi smo bili, pa še eni, s tem da je ta fantek večino časa jokal, (od 8 prijavljenih) tako, da si lahko mislite kako se nam je ''KLEMEN'' posvečal . Drage moje fajn čvekajte, vas jutri vse lepo po vrsti preberem in komentiram. Lahko noč Lahko noč edina, pa ti si čisto zarjavela bom jutri nadoknadila ti pa glej da bo danes 7-ka padla SS ti se pa pa ju3 pazi ej prez pomoči pa žal ne bo šlo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:53:20
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: hijenca jezus punce, a zdaj teče debata o dedcih. Meni je že ta, ki je siten domov prišel preveč, ne vem če ne bom ponovno to nardila , ker imam tega obnašanja že poln kufer. Zakaj je pa siten? Nimam pojma, po mojem ima zadnje čase to v krvi. dedci imajo skoz v krvi, samo en čas to zanjo skrivat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:54:23
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca jezus punce, a zdaj teče debata o dedcih. Meni je že ta, ki je siten domov prišel preveč, ne vem če ne bom ponovno to nardila , ker imam tega obnašanja že poln kufer. Uf hijenca je pa danes hudaaaaaaaaa Bejžmo babe.... Danes pade tista + nekaj, pa če svinje padajo al letijo al kaj že. Samo huda sem pa res danes. Cel dan sem nekaj delala, sploh nisem mela nič časa za sebe. Še ko sem frizerko tu mela, sem imela še Vidka. Saj ko slišim težave od kolegice, vidim, da jih jaz sploh nimam, potem pa pride moj , me razkuri, da bi ga .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:55:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Za nocoj se odpovedujem čveku, ste to much brzinske za mene, saj sem na fuul zmatrana na plavanju, pa še samo mi smo bili, pa še eni, s tem da je ta fantek večino časa jokal, (od 8 prijavljenih) tako, da si lahko mislite kako se nam je ''KLEMEN'' posvečal . Drage moje fajn čvekajte, vas jutri vse lepo po vrsti preberem in komentiram. Lahko noč Lahko noč edina, pa ti si čisto zarjavela bom jutri nadoknadila ti pa glej da bo danes 7-ka padla SS ti se pa pa ju3 pazi ej prez pomoči pa žal ne bo šlo bo bo navijam zate kako kaže z konkurenco a jih bomo pihnile ali kaj?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 21:55:38
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Naša tud noče zaspat upam, da se ne ponovi včerajšnja noč jaz sem jo odložila in čakam kaj bo Pri nas je zenkrat tiho, samo koliko časa še bo , je pa ? Naša vsaj zvečer ne dela štalo in hitro zaspi. Naša tudi ponavadi ne. Danes je izjema. Naša nikoli ne dela štale pred spanjem Saj sedaj je mir. Sem ji dala kar naš povšter okli 3h, pol je pa zaspala in tud dnevni spanec je bil OK, mogoče jo danes zvozim, brez kakih hudih pretresov Držim pesti zate in za Aljo! Hvala. Sem pa sama začela kihat Grem vzet aspirin C Nisem vsega za nazaj brala. Kako sta danes opravili pri P??? Je ful prehlajena, malo povišano temperaturo, drugače so pluča čista, ušesa zaenkrat OK, imava kontrolo naslednji torek. Tisto okoli ust je sedaj OK, morava še jemati fenistil teden dni, potem pa prenehava. Če bi se ponovilo, bomo začeli z izločanjem hrane.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?