|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 4.del
11.12.2008 22:42:05   
sasa.vracko
Joooooooooooooooj, jaz bi tudi bel božič!!!! user posted image  Upam, da bo kaj snega v kratkem, sem gledala napovedi in nekaj obetajo naslednjo nedeljo...user posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
11.12.2008 22:42:55   
sasa.vracko
Ja, tvoje Kleo, pa od otrok, pa od moža....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2652
11.12.2008 22:43:40   
sasa.vracko
Pa novoletne jelke mi še nisi pokazala, kakšno si naredila, pa te že skoz od novembra žicam...user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2653
11.12.2008 22:43:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

a slovenkingauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2654
11.12.2008 22:46:10   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

a slovenkingauser posted image user posted image user posted image   a od njega maš tud?? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
11.12.2008 22:49:02   
sasa.vracko
nekam ste poniknile, grem jaz tud počas v horizontalo... sicer vem, da zdej enkrat pride Tina29 gor, samo jaz bom prej omagala, ker ona je pa res nočna ptička user posted image  pa Tina - ful so grdi v šoli!!!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2656
11.12.2008 22:49:40   
Anonimen

Pa novoletne jelke mi še nisi pokazala, kakšno si naredila, pa te že skoz od novembra žicam...user posted image user posted image

Naj ti bo.Evo ti jelko,no,kaksna je?

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2657
11.12.2008 22:59:45   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

a slovenkingauser posted image user posted image user posted image   a od njega maš tud?? user posted image

ja tut,evo ga

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2658
11.12.2008 23:02:20   
Anonimen

pa se mojo....si zdaj srecna?

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2659
11.12.2008 23:04:53   
Anonimen

nekam ste poniknile, grem jaz tud počas v horizontalo... sicer vem, da zdej enkrat pride Tina29 gor, samo jaz bom prej omagala, ker ona je pa res nočna ptička user posted image  pa Tina - ful so grdi v šoli!!!!! user posted image

kdo je zdaj ponikniluser posted image ,jaz se pa tolk trudimuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2660
11.12.2008 23:26:21   
Tina 28
no, najprej LAHKO NOČ vesm...sašauser posted image sem prispela

SNEG
... PRI NAS JE BOŽIČNA PRAVLJICA, KER SNEŽI IN SNEŽI ŽE DVA DNI. POPOLDNEJE PA ZAČEL DEŽ IN ZDAJJE ZUNAJ OGOMNO ZMOČENEGA SNEGA IN VODA POVSOD STOJI..KATARSTOFA. sAMO GUMIJASTI ŠKORNJI DO KOLEN ŠE PRIDEJO V POŠTEV.

Zgleda pa to takole. Zjutraj mi je gred padla na avto, da se je udrla streha...smo uštimaluser posted image ...potem vsi s traktorji vozjo sneg stran, ker živim v centru vasi, kjer so hiše tko skupaj, da ni kam kidatuser posted image . Z avtom, komaj pridem kam in danes je imel Nejc eno luštno prireditev v vrtcu in sem od doma, do njegovega atija in nazaj v vrtec porabla 45 min...kar bi drugače 15. Parkirat nijer...nasedla, se zakopala...bila vsa trda in tresla sem se, ko sem končno prišla do vrtca. K sreči so pol splužil glavno cesto, da sva prišla srečno domov. Imama namreč do doma en hrib, kjer je prej ostalo kar nekaj avtomobilov. Zvečer sem šla na aerobiko, saj je mali vročina popustila in je spala atiju na ročku. Bile smo tri in je vaditeljica rajš predlagala kavo. tko da je bla kava, ne skakanje.

Povzetek božične pravljice zarad snega. Aja pa da ne govorim o vseh mokrih čevljih, ki ne prenesejo 20 sm snežno-dežne plundre!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
11.12.2008 23:34:41   
Tina 28
Samsa...mala zgleda prav bogo...upam, da bo kmal boljš. Na tvojem mestu bi definitivno črtala kar oboje...bučke in olje...tudi naša je ta dva dni boga...samo dokler ima apetit in je...bo pomejm šlo hitro mim. Ma pa noro zabasan nosek in v pljučih ma polno za odkrhat. Zdaj kar lepo dihauser posted image .

Kravle mleko....bi prstavla svoj piskrček pa ne bom...ker je blo že dosti kresanja mnenj. Mam pa izkušnjo, kosem Nejcu do enega leta dajala AM in potem ni hotel piti kravjega mleka po flaši...drug okus. Tako, da smo flašo ukinil in uvedli čokolino,keksolino....v glavnem..mlečne jedi..po flaši pa ni šlo. Se je sam odstaviluser posted image

Kaj še...spet luknja v glavi...

aja...AS...hvala za nasvet za avokado...sem pol sicer zvohala,da mora bit surov in smo ga dali med zeljenjavno kašico...tudi sam ji je teknil. Ma naši tekne vse (si pa dala nekaj dobrih predlogov...fajn se mi zdi, ker je sedaj na razpolago v trgovini in še zelo zdrav je)...kar ga bo pa ostalo, bo pa mami na faco namazala...baje je tud zelo dobro za kožouser posted image .

Kleo
...si me spomnila, da sem mela v bistvu žurko za RD. In hvala še enkrat za visenje z mano tu gor (slovenka in kleo). pa naslednji dan sem brala svoje pisanjeuser posted image .

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
11.12.2008 23:37:06   
Tina 28
SHE...TEMA ZA POLNOČNI KLUB. ZAKAJ SO MOŠKI DOMA ZA VSE PREVEČ UTRUJENI, KO PA JIH SOSED PRSI, ČE MU PRIDE POMAGAT NEKAJ, ZAŠRAVBAT, ZŽAGAT,..., PA JE ENEGIJE ZA IZVOZ....PRIHOD NAZAJ PA SPET AAAAAA, KVAS REKLAuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
11.12.2008 23:38:49   
Tina 28
kLEO...je to res tvoja jelka...če jeuser posted image user posted image user posted image ...in če je to tvoja dnevna, mi je zelo všeč široko okno in te zavese.

Ja pa nimam dnevneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
11.12.2008 23:40:41   
Tina 28
niny...midve bova pa odprli klub za tiste, ki imajo samogovore...ti dopoldan, jaz zvečer (samo dolžina postov je drugačnauser posted image )...no jaz jih mam velikokrat doma, ko kaj razlagam, pa me sam stene poslušajouser posted image ...je že nekaj drugega bolj zanimivega.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
11.12.2008 23:40:51   
Anonimen
Te lahko malo zmotimuser posted image ...saj grem spat,ceprav nisem zaspana,sam bo zjutraj kriza.
A vi pa tak sneg?Dobra si da si sploh upas vozit v takemuser posted image .Pri nas ga je tokrat prvic odkar sem v Nemciji tolk zapadlo,da se res vidi.Upam,da ga bo jutri se vec.

Pa lahko noc vsem.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2666
11.12.2008 23:42:08   
Tina 28
Saša..kera pa je Tina29 gor..a mi bo prišla konkurenco delatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
11.12.2008 23:44:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

kLEO...je to res tvoja jelka...če jeuser posted image user posted image user posted image ...in če je to tvoja dnevna, mi je zelo všeč široko okno in te zavese.

Ja pa nimam dnevneuser posted image user posted image user posted image

Ne ni,sem dala potem se 2sliki,da se vidi,da je hec.Imam pa res taka oknauser posted image .

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2668
11.12.2008 23:46:03   
Tina 28
nya...ti tudi delaš nuttela torto. Namig, kako sem jaz po mnenju domačih naredla še okusnejšo. Miklavž je prinesel tolk banan (ker jih kao Anja tko obožuje)...da sem na vsako plast gosto narezala kolobarje banan...božansko! aja...pa v orignal receptu ni ruma...pri meni pa je za pomočit biskvituser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
11.12.2008 23:48:58   
Anonimen
Halooo,evo meneuser posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 2670
11.12.2008 23:49:08   
Anonimen
Mi imamo reakcijo na cepljenje.user posted image Je ob 22-ih spila 120 ml, zaspala pa komaj zdaj s veliko težavo.user posted image Sem mogla še obrobo popravit okol posteljce, da ne bo butala z glavo.

Lahko noč.Upam, da mirno.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2671
11.12.2008 23:49:26   
Tina 28
Še nekaj glede GH...GRAH : - ali že lahko?, kakšnega naj uporabim (domačega nimam)?, ali ga moram olupiti?

kleo....slive pa res dobro vplivajo na prebavo. Odkar je Anja dva večera dobila eno slivo v večerno kašo...kaka pri vsakem odboku in to mehkouser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
11.12.2008 23:53:08   
Tina 28
O Kleo, Didlina...sem vaju šele sedaj opazla med mojim šmornom. kleo...kje je poj še ta slikca?

Didlina....meni je pediatrinja rekla, da je dobro, če je malo reakcije, saj je telo le sprejelo neka nova protitelesa...in tko se ve, da so nekaj spremenila.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
11.12.2008 23:54:31   
Tina 28
Sam imam pa res lušten avataruser posted image ...še barvno mi je všeč...ne le tisti buhteljček moj maliuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
11.12.2008 23:55:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Mi imamo reakcijo na cepljenje.user posted image Je ob 22-ih spila 120 ml, zaspala pa komaj zdaj s veliko težavo.user posted image Sem mogla še obrobo popravit okol posteljce, da ne bo butala z glavo.

Lahko noč.Upam, da mirno.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image boscek mali.Tali je bila pa pri prvem ceplenju boga,je bilo res grozno,meri pa pri drugem.Lahko in mirno noc.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?