|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :)
11.12.2008 22:08:10   
Lara Croft
Joj punce.... še malo pa se bojo začele septembrke 2009 zbirat.... ene so že noseče, ma še ne vejo.....user posted image user posted image ma joj, ku lepu, ko se spovnem... se kr malo otožno počutim, ko vem, da ne bom nikoli več... čeprav si več otrok niti ne želim... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 301
11.12.2008 22:19:46   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

gold fish - a je bila 13. plača?

ne še....bom videla 18user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 302
11.12.2008 22:20:02   
Bambi D
Ja, tudi jaz sem kar otožna, ko se spomnim nosečnosti. Sem danes pomerjala nosečniška krilca, ki mi še stojijo v omari za zlikat. Prav manjkal je tisti simpatičen trebušček v njih.
Moja deklica je pravkar ponovno zaspala, se je drla kot zmešana, ko sem jo previjala, pa sploh ne vem, kaj ji je manjkalo.
Grem zdej malo na stepper, da se vsaj malo razgibam... Lahko noč vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 303
11.12.2008 22:22:00   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Bambi D

Pa kdaj bo tega dežja konc??? user posted image

.... meni zdaj prav paše, ker sem voziček uničla..... user posted image

(odgovor članu Bambi D)
Neposredna povezava do sporočila: 304
11.12.2008 22:24:48   
gold fish

Rokce si bo pa pojedla, tolko si jih v usta tlači. A je vašim user posted image  tudi videt prve zobke malo bolj izrazito skozi dlesni?

naš ma tud roke raduser posted image ....  za zobe se mi pa zdi spredaj zgoraj, da se nekaj belega vidi....samo kolko se spomnim pridejo najprej spodnjiuser posted image ...sem že pozabla....iskat se mi pa ne da..beri nimam cajtauser posted image

(odgovor članu Bambi D)
Neposredna povezava do sporočila: 305
11.12.2008 22:26:16   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

jooooooooooo,so naše bejbe danes tečne.Mala gnjavi že od samega jutra.Pa za p.....user posted image .Ampak v takem dežju pa res ne mislim šetatuser posted image

....... jaz pa tak fajn luftam nonstop, pa diham sveži zrakec...pol pa malega z vozičkom po stanovanju vozim...pa si tak misli, da sma zunajuser posted image ...samo malo bolj toplo je...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 306
11.12.2008 22:27:00   
gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

JA, kaj se lara tolk slini... stalno ji slinčke menjavam...pa še včasih tud bodi moker...

naša pa ničuser posted image

naš tud ne....malo ja, samo še ne rabi slinčka...bolj dela neke balončkeuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 307
11.12.2008 22:32:29   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Sej ne delam nič posebnega, samo vsak dan isto: Previjem ga in oblečem pižamico, ugasnem ta veliko in prižgem ta malo lučko, ga podojim, dam flašo, podreva kupčka-vmes pržgem vrtiljak, ga še par minut crkljam v naročju, da se umiri, ga dam v posteljico, mu dam dudo, lupčka, rečem lahko noč in oddidem-to je moja "čarovnija".

Lovro  - a češ malo k nam prit, da se vidva pubeca malo pomenitauser posted image .....

Pa si ne delam utvar, da je to meni uspelo, najbrž mam srečo, da imam takega otroka. Zdaj pač vztrajam, da mu bo prej ali slej jasno, da je to čas za spanje.user posted image

...pičica...pa res imaš srečouser posted image

Pa še to-od 2. meseca spi v svoji sobi, ker se ponoči zbudi in cmoklja pa vzdihuje in jaz ves čas čakam, da bo zajokal, tak da zraven njega nič ne spim. Zdaj sem pa v sosednji sobi pri odprtih vratih in s prižganim angelcare-om in je ok.

user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 308
11.12.2008 22:33:11   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

ojla čveke!!!

me en teden ni, pa vas komaj najdem.................user posted image user posted image user posted image .............madonca ste se pa napričale...............le kdaj bom imela čas vse prebrati...................user posted image user posted image user posted image

nč, šibam...............upam, da se zvečer kej več tipkamo...............
čao..............user posted image

sem te že hotela danes dat med pogrešaneuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 309
11.12.2008 22:34:28   
gold fish

leda,lepe fotkeuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 310
11.12.2008 22:36:23   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: onur

Živjo! Bi vas vprašala, kdaj ste šle ve z vašimi bambinoti na kako daljšo vožnjo? Recimo cca. 50 minut v eno in 50 minut v drugo stran.

mi smo bili pri cca 3 mesecih .... do Graza - je sicer malo manj kot 50 min.....ampak če štejemo še postanke vmes....bi lahko bilo tu nekje....se pa naš rad vozi...v bistvu vedno spi v avtu....

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 311
11.12.2008 22:41:19   
gold fish

Moj Lovro je šel pa ravnokar spat in očitno moja teorija o štetju obrokovuser posted image ne drži, ker je danes namesto 6x pojedel kar 7x po 130ml.

kaj vidva sta zmanjšala obrokeuser posted image ....... ker zdaj smo pri neki glihiuser posted image ..prej se mi je pa ful več zdelo pri vama

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 312
11.12.2008 22:42:34   
gold fish

Začuda moja punčka sploh ne joče zaradi lakote, po navadi samo začne malo jamrat in premikat glavico v obe smeri (ponoči), čez dan pa začne strastno sesat rokico, kadar je lačna.

naš je isti

(odgovor članu Bambi D)
Neposredna povezava do sporočila: 313
11.12.2008 22:44:06   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

punce jutri je pa nakazilo otroških dokladov to bo avans
v ponedeljek pa porodniška - jupi user posted image user posted image user posted image

.....tisti otroški ....user posted image user posted image user posted image ...špukec v morje

..ono drugo ...user posted image  ...... ma saj veš.......

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 314
11.12.2008 22:45:37   
gold fish

Ponoči se pa Lovro tudi zbudi in miga ampak, ker se ne oglasi, ga ne dvigujem. Jaz mislim, da bi se sigurno jokal, če bi bil lačen, ker podnevi naredi celo štalo, če ne je tisti trenutek, ko se mu zazdiuser posted image

..kaj čem jaz našega enkrat probat pustit...ker joče se ne, zbudi se..jaz pa mislim, da je lačenuser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 315
11.12.2008 22:46:04   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Mi tud nimamo urnika.. vsak dan je in spi drugače..user posted image

mi tud...... čeprav smo na flaši

Neposredna povezava do sporočila: 316
11.12.2008 22:46:24   
arabela*

Jaz očitno dobim doklade za 3 meseceuser posted image user posted image user posted image , ker jih še nisem dobila do zdaj. Mater bom bogatauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz pa sploh še vloge nisem dalauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 317
11.12.2008 22:47:09   
Lara Croft
Joj babe, jst sem toook lačna..... vsak večer imam te probleme.... pol se pa z vodo nalivam, da malo želodec zamotim... pa kaj pr hudiču imam zdej za bit lačna, nooooooooooooooooooo?! Že tku te kile ne grejo dol... ja, kako le, če pa mi ne rata it mal migat... moja Lara znori, da grem zvečer za eno urco proč.. če bi čez dan vsaj po uro in pol skupaj spala bi takrat šibnila magari na fitnes... samo, kaj ku bi mi blo žal, da ne grem z njo na sprehod... joj, sej ne vem, kaj bi rajši...

Bi si leg magic kupla... sem zadnjič sprobala pr eni frendici... ma kaj ku ta reč toook ruži.... bi me moj hmali nateral...

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 318
11.12.2008 22:48:23   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

....... jaz pa tak fajn luftam nonstop, pa diham sveži zrakec...pol pa malega z vozičkom po stanovanju vozim...pa si tak misli, da sma zunajuser posted image ...samo malo bolj toplo je...

jaz voza sploh v stanovanje ne dobim,kaj šele da bi ga po stanovanju vozlauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 319
11.12.2008 22:48:57   
gold fish
babe...zakaj pa me niste prekinle...da sem nabila zdaj monologovuser posted image user posted image ..

ma tak je, če te cel dan ni gor, pol pa hočeš nadoknadit..... 

..jaz tud grem..... grem probat, če že lahko delam trebušnjakeuser posted image .....po 2 CR prav fajn boli, pa buši je tud user posted image ..

..sem probala pred časom, pa mi je bilo tak kot da me je kdo na frišno vrezaluser posted image

čao

Neposredna povezava do sporočila: 320
11.12.2008 22:48:58   
Lara Croft
jaz pa sploh še vloge nisem dala

Ma škoda dej.... si ob tri mesece...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 321
11.12.2008 22:49:57   
Lara Croft
babe...zakaj pa me niste prekinle...da sem nabila zdaj monologov ..

user posted image user posted image user posted image pa res... skoraj celo stran si zasedla.... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 322
11.12.2008 22:49:58   
tia
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

bo polna luna, ne?? ker naša princeska je .........user posted image user posted image user posted image user posted image ............tečka že od včeraj, danes se samo dere, nič ji ni prav, karkoli ji naredim-jo nosim, jo dam ležat, ji govorim, ji pojem...............nič od nič ne pomaga..............

pri nas je isto,verjetno polna luna

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 323
11.12.2008 22:50:26   
arabela*
.
pol boljše,da ne greš na temo mariborčank,ker se boš zredila še za par kil zravenuser posted image user posted image

Aja,lara tebe mislimuser posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 11.12.2008 22:51:25 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 324
11.12.2008 22:52:08   
gold fish

jaz voza sploh v stanovanje ne dobim,kaj šele da bi ga po stanovanju vozlauser posted image

jaz pa ga zdaj kar večkra not dam, pa malo vozim sem ter tja...pa včasih zaspi, če ne me gleda, ko pospravljam...danes sem zraven likalauser posted image ..

.... včasih mu je fajn, da grema malo po stanovanju na sprehod...ponavadi zjutraj tam pred 8user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

porod
lilip

Ste ob porodnih bolečinah tudi kaj kričale zraven?

Ja, kar veliko (18%)

Sem, samo ne preveč (26%)

Ne, nisem (47%)

Se ne spomnim:-) (9%)

Število vseh glasov: 385

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!