misar
|
dobro jutro danes sam poročilo zadnjih dni..za nazaj spljoh nimam časa brat, ker čez eno uro gremo na sankanje v petek zvečer sva šla z mojim na žurko in je blo ...mal sva se ga nacedila..no saj dost res nisem rabila , celo noč smo plessali (po šanku) in sva prišla domov ob 5h. joj sem že pozabila, kako fenomenalno ga znava z mojim zažurat. sem se spet mal zaljubila ja večkrat bi mogla mal tko čas zase vzet, hudo pašššeee. valjda sem mogla tud mal telefon čekirat, če je vse ok. v glavnem moja mama je rekla, da je tamala šla spat ob 21H (ja valjda jo je mal iz tira vrglo), pojedla flašo mojega mleka, se zbudila ob 23H spet pojedla eno flašo in potem še ob 3h, ko je spet ful pojedla, pol sta pa spali do jutra ...nisem mogla verjet, da je toliko pojedla, ker pri men na eni zizi poje cca 150ml, dvakrat na noč...ja no sam po flaši pa skor samo teče ..posledično včer skor cel dan ni nič mogla jest no tko, da v bistvu je matrala mojo mat sam enkrat, to je ob 3h, prej pa je baje itak ona šla šele ob 11h spat. mal me je blo strah, kako bosta,ker je blo to šele 2., da sem jo pustila čez noč z mamo in taprvič ni hotla flaše. aja pa mala ni niti enkrat zapiskala, zjutraj, ko sva vstala naju je bla celo za en trenutek vesela, ampak z mojo mamo sta tko hudo ustvarjalni, da naju sploh ne pogreša. cel dopoldan je hotela bit sam pri njej. v glavnem včeraj smo bli mal vsi scrkljano razpoloženi, mal mačkasti , moje mlekarne so hotele, da jih raznese, pa še pumpica mi je nagajala, tko, da sem bla ko pamela anderson , sem mogla it prav v vročo vodo ležat, da sem spravla mleko ven. no psiha tud dela svoje danes pa komaj čakam sankanje. gremo na Roglo, slikice pa ziher vržem gor jutri. babnice, rada vas imam...lep dan vsem P.S. IN KVA PRI VRAGU JE TLE ZDEJ RATALO
< Sporočilo je popravil misar -- 7.12.2008 8:39:18 >