|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 7. del
6.12.2008 21:04:45   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

suzi, kakor jaz vem imaš možnost ob najemu kredita kredit zavarovat ali pa da vzameš poroka in ti vv slučaju, da se ti kaj zgodi, kredit do konca odplača zavarovalnica, v drugem primeru pa plačujejo poroki z tabo.

Jaz pa iz lastne izkušnje vem, da ni vedno tako, da kredit do konca odplača zavarovalnica. Moja mami je imela kredit zavarovan pri zavarovalnici, a sem mogla kot dedinja prevzet odplačilo. Kredit ima zavarovan banka, kar pomeni, da ona dobi denar od zavarovalnice, le ta pa potem terja znesek od dedičev. Res pa je, da ni vedno tako. Sama imam zavarovanje kredita pri drugi banki urejeno drugače. Samo za info...

Res je tako. Ampak se neodplačan kredit podeduje samo, če podeduješ tudi premoženje, drugače ne.
Oblik zavarovanja kredita pa je veliko. Zavaruješ lahko s hipoteko, s poroki, z življenskimi zavarovanji, vrednostnimi papirji,
Vse skupaj je odvisno od primera do primera. Bankirji so user posted image . user posted image

jap srečka nosečka... bankirji in zavarovalničarji so user posted image user posted image user posted image .... zdaj bo pa samo še slabše...

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
6.12.2008 21:11:23   
srečka nosečka
blacky - res je veliko vprašanje, kaj nas še čaka user posted image
Mene veseli edino to, da bo ECB znižala obrestno mero in posledično računam, da se mi kredit vsaj malo zmanjša. user posted image  Bomo videli, so rekli slepi. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
6.12.2008 21:18:58   
Blacky*

blacky - res je veliko vprašanje, kaj nas še čaka user posted image
Mene veseli edino to, da bo ECB znižala obrestno mero in posledično računam, da se mi kredit vsaj malo zmanjša. user posted image  Bomo videli, so rekli slepi. user posted image

jap... bomo videli user posted image user posted image user posted image

...no jaz se za danes poslavljam...  grem film gledat, potem pa spat, ker sem že zdaj čist adijo... dva večera ponočevanja je bilo malo preveč user posted image user posted image user posted image ... drug teden nadaljujem... s ponočevanjem mislim user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3353
6.12.2008 21:21:02   
srečka nosečka
blacky - lepo se spočij in lahko noč

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
6.12.2008 21:44:53   
Februarka08

februarka - kje ste nabavili ta božičkov komplet za Lariso?

Dobila sem ga v H&M-uuser posted image
Ne vem kaj je danes s tamalouser posted image že celo uro se matram da bi zaspalauser posted image pa je že spala dobre pol ure, zdaj se pa joka in stoka in premetava in ne vem kaj šeuser posted image upam da bo zdej spala dalje...

Vse ki ste na feštah, uživajte!

Nočkouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3355
6.12.2008 21:49:59   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

februarka - kje ste nabavili ta božičkov komplet za Lariso?

Dobila sem ga v H&M-uuser posted image
Ne vem kaj je danes s tamalouser posted image že celo uro se matram da bi zaspalauser posted image pa je že spala dobre pol ure, zdaj se pa joka in stoka in premetava in ne vem kaj šeuser posted image upam da bo zdej spala dalje...

Vse ki ste na feštah, uživajte!

Nočkouser posted image

točno tako je bila včeraj Lana, vzrok - pojma nimam user posted image
Upam, da pikica čimprej zaspi. user posted image

Vam povem, kaj berem:
Februarski sončki 2008 1.del user posted image  - kako user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
6.12.2008 22:03:00   
srečka nosečka
Mah, niste nič zgovorne user posted image , grem Lani delat družbo. user posted image

nočko user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 3357
6.12.2008 23:44:59   
mesecnica
Itata - jaz sem že enkrat nazaj ta film gledala pa je res grozen. Ne moreš verjet, kaj dogaja po svetu.user posted image
Janey - user posted image  za dobro noč.
Listek1 - user posted image  za fantastično noč in za izbiro tapete. Lepo boste imeli.
Februarka08 - user posted image  za Miklavža. Pa super slikca. Boste imeli lepe voščilnice user posted image .
Elma - super, da je Elma boljše user posted image . Pa user posted image  za mini RD.
Bamby - user posted image  Tim in Anaja, da si tako lepo delita igračke.
SN - a tvoja Lana ponoči še kaj je ali celo noč prespi? Sem malo pozabila, kako kaj tvoja spi user posted image . Vprašam zato, ker me zanima kako bo v varstvu, ali jo morajo kaj hranit ali ne?

Jaz si drugače sploh ne predstavljam pustiti malo pri starših. Imam občutek, da bo ravno takrat najbolj kriza user posted image . Bom morala najprej malo čez dan probat. Pa še to bo kriza, ker v vseh 10 mesecih ni bila mala nikoli brez naju. Ali je bil eden ali pa drugi z njo.
Mi smo danes tudi pobirali miklavže - je dobila nekaj igrač in oblačil. Je kar zmedena zdaj od vseh teh novih stvari. Jaz nisem dobila nič - zgleda, da nisem bila dovolj pridna user posted image . Bom pa vsaj jutri pri naših kakšno malenkost dobila.user posted image
Moram povedati, da je mala včeraj prvič tudi po flaši zagrabila AM. user posted image  Sem ji naredila ponoči 1dcl, ker sem bila prepričana, da ga ne bo hotela (kot ga že parkrat ni). No in ko se zbudi, ga grem hitro pripravit in ji ponudim ene 5x in je vsakič ven odrivala flašo. Ta šestič je pa zagrabila in povlekla. In je vse spila. Ko je zmanjkalo sem flašo umaknila in je začela jokat, tako, da sem hitro že zizo dala. user posted image  Je bila kar orenk lačna.

Evo - zdele grem pa tudi jaz spat.

AJde nočko user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
7.12.2008 8:19:57   
ELMA
Jutro...

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
7.12.2008 8:28:50   
ELMA

Hvala za čestitke  .user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Končno sem se naspala user posted image user posted image , Elma je tko bla zmatrana od tekme ,da ni popoldan nič mogla spati, in je ob 20h zaspala -innspala 6.30 . Vmes sem naredila flaško in je pojedla .user posted image

Februarka user posted image user posted image  zelo lepega Božička imate doma .user posted image  

Mesečnica jaz sem sam 1x pustila Elmo pri moji mami in je rekla da se je tko drla da jo je komaj umirila user posted image  

< Sporočilo je popravil ELMA -- 7.12.2008 8:31:56 >

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
7.12.2008 8:36:06   
misar
dobro jutro

danes sam poročilo zadnjih dni..za nazaj spljoh nimam časa brat, ker čez eno uro gremo na sankanjeuser posted image user posted image user posted image

v petek zvečer sva šla  z mojim na žurko in je blo user posted image user posted image user posted image user posted image ...mal sva se ga nacedila..no saj dost res nisem rabila user posted image user posted image user posted image , celo noč smo plessali (po šanku) in sva prišla domov ob 5h. joj sem že pozabila, kako fenomenalno ga znava z mojim user posted image zažurat.  sem se spet mal zaljubila user posted image ja večkrat bi mogla mal tko čas zase vzet, hudo pašššeee.

valjda sem mogla tud mal telefon čekirat, če je vse ok. v glavnem moja mama je rekla, da je tamala šla spat ob 21H (ja valjda jo je mal iz tira vrglo), pojedla flašo mojega mleka, se zbudila ob 23H spet pojedla eno flašo in potem še ob 3h, ko je spet ful pojedla, pol sta pa spali do jutra user posted image user posted image user posted image ...nisem mogla verjet, da je toliko pojedla, ker pri men na eni zizi poje cca 150ml, dvakrat na noč...ja no sam po flaši pa skor samo tečeuser posted image user posted image user posted image ..posledično včer skor cel dan ni nič mogla jest user posted image
no tko, da v bistvu je matrala mojo mat sam enkrat, to je ob 3h, prej pa je baje itak ona šla šele ob 11h spat. mal me je blo strah, kako bosta,ker je blo to šele 2., da sem jo pustila čez noč z mamo in taprvič ni hotla flaše.

v glavnem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

včeraj smo bli mal vsi scrkljano razpoloženi, mal mačkasti user posted image user posted image , moje mlekarne so hotele, da jih raznese, pa še pumpica mi je nagajala, tko, da sem bla ko pamela anderson user posted image user posted image , sem mogla it prav v vročo vodo ležat, da sem spravla mleko ven. no psiha tud dela svojeuser posted image

danes pa komaj čakam sankanje. gremo na Roglo, slikice pa ziher vržem gor jutri.

babnice, rada vas imam...lep dan vsem

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
7.12.2008 8:38:29   
misar

dobro jutro

danes sam poročilo zadnjih dni..za nazaj spljoh nimam časa brat, ker čez eno uro gremo na sankanjeuser posted image user posted image user posted image

v petek zvečer sva šla  z mojim na žurko in je blo user posted image user posted image user posted image user posted image ...mal sva se ga nacedila..no saj dost res nisem rabila user posted image user posted image user posted image , celo noč smo plessali (po šanku) in sva prišla domov ob 5h. joj sem že pozabila, kako fenomenalno ga znava z mojim user posted image zažurat.  sem se spet mal zaljubila user posted image ja večkrat bi mogla mal tko čas zase vzet, hudo pašššeee.

valjda sem mogla tud mal telefon čekirat, če je vse ok. v glavnem moja mama je rekla, da je tamala šla spat ob 21H (ja valjda jo je mal iz tira vrglo), pojedla flašo mojega mleka, se zbudila ob 23H spet pojedla eno flašo in potem še ob 3h, ko je spet ful pojedla, pol sta pa spali do jutra user posted image user posted image user posted image ...nisem mogla verjet, da je toliko pojedla, ker pri men na eni zizi poje cca 150ml, dvakrat na noč...ja no sam po flaši pa skor samo tečeuser posted image user posted image user posted image ..posledično včer skor cel dan ni nič mogla jest user posted image
no tko, da v bistvu je matrala mojo mat sam enkrat, to je ob 3h, prej pa je baje itak ona šla šele ob 11h spat. mal me je blo strah, kako bosta,ker je blo to šele 2., da sem jo pustila čez noč z mamo in taprvič ni hotla flaše.

aja pa mala ni niti enkrat zapiskala, zjutraj, ko sva vstala naju je bla celo za en trenutek vesela, ampak z mojo mamo sta tko hudo ustvarjalni, da naju sploh ne pogreša. cel dopoldan je hotela bit sam pri njej. user posted image user posted image user posted image

v glavnem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

včeraj smo bli mal vsi scrkljano razpoloženi, mal mačkasti user posted image user posted image , moje mlekarne so hotele, da jih raznese, pa še pumpica mi je nagajala, tko, da sem bla ko pamela anderson user posted image user posted image , sem mogla it prav v vročo vodo ležat, da sem spravla mleko ven. no psiha tud dela svojeuser posted image

danes pa komaj čakam sankanje. gremo na Roglo, slikice pa ziher vržem gor jutri.

babnice, rada vas imam...lep dan vsem

P.S. IN KVA PRI VRAGU JE TLE ZDEJ RATALO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil misar -- 7.12.2008 8:39:18 >

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
7.12.2008 8:39:21   
nizy
elma -user posted image user posted image user posted image za spanje 

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
7.12.2008 9:50:22   
ella79
mesecnica user posted image user posted image user posted image da je Luna zagrabila flašo

suzi user posted image user posted image za super noč user posted image user posted image

janey in listek user posted image user posted image user posted image za super noč

februarka user posted image user posted image user posted image za super miklavža. To bo pasalo user posted image

elma user posted image user posted image user posted image vse naj za mini roj dan user posted image in super spanje user posted image user posted image user posted image

februarka super slikica za voščilnice user posted image user posted image user posted image

misar user posted image user posted image user posted image za super odklop

< Sporočilo je popravil ella79 -- 7.12.2008 9:52:33 >

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
7.12.2008 10:28:01   
ella79
sem prehitro potrdila..
sva včeraj potem kar prej šla domov, tako da je bila Zoja samo čez dan v varstvu user posted image ampak čez dva tedna, jo pa zagotovo pustiva čez noč user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
7.12.2008 10:31:37   
Janey
jutro

NITI SEKUNDO NISEM SPALAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaka ima tako zamašen nos da je celo noč jokaluser posted image user posted image user posted image user posted image ko sma mu ščistila z baby vacom je bilo dobro 2 minuti. spal je edino vsake tolko kake pol ure ko sem se vsedla in ga vzela v naročje tako da je sedel, ker samo tako je lahko dihal
zdaj moram pa it, ker je lačen.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
7.12.2008 10:48:18   
listek1
jutro user posted image

sem šele zdele vstala. Včeri je blo pa fulll fajn, mami se ga je mal napila, ati je vozu, ker je mel dones zjutraj neke zadeve. NIsva bla ful pozna (tko kot misar user posted image ), ampak je blo pa ful dobr.. Res paše it mal tkole. Mali je bil priden pri babici, je ob 4:30 spil flašo in spal do 7:30. V bistvu skor celo noč. Zdele grem pa po njega in v LJ, k teti od mojga na kosilo, potem pa dobimo obiske.
Aja mama Jencili se mi je javla, da ji je crknil računalnik user posted image .

Elma- vse naj naj za mini RD
Februarka - kok je lušna Larisa v tem kostumčku. Pa user posted image  za Miklavža. Pašejo tele masaže, jest že sto let nisem bla.
Janey- upam, da se Jaka čimprej pozdravi, da boste spet tako spančkali kot včeraj.
ella - važn, da sta se mela fajn. Jo bosta pa drugič pustila za prespat. Jencili me je spraševala, če velja za bowling za 19.12? Jest bi ful šla. Sem se tud že z mojim zmenila. Kaj praviš? Gremo? Bi blo moogče fajn rezervirat, ker je verjetno gužva.
Misar - user posted image  za uspešno fešto, pa uživajte na sankanju.

aja, mi mamo pa dones 10 mesecev user posted image user posted image user posted image

lep vikend še naprej

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
7.12.2008 10:49:33   
blaža
janey, ubogi vi z vašim spanjemuser posted image . Tudi to bo šlo mimo. No sej mi tudi nismo lih nevem kako spali. čakamo še kakšen zob. Vsakonoč vstanemo vsaj 4x, če ne več. Včeraj smo vstali 7x.user posted image

Jutro, sem pozablauser posted image

no zunaj sije sonček. joto sem lih kar skuhala, cesarski praženec je že v pečici in čakam, da se zbudi Blaž. po kosilu pa gremo v Kp. Si gremo kupit kamero, na kartico, da bomo malo posneli naše sončke.

Evo Blaža, je že buden, je spal cele pol ure. Včeraj pa dvakrat po deset in enkrat po 20 minuser posted image user posted image

Se oglasim kaj kasenje la pa jutri, bom vidla kako utegnem.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
7.12.2008 11:13:49   
Blacky*
jutro user posted image

se strinajm z vami, ki ste malo ponočevale... res paše malo pofeštat user posted image user posted image user posted image ... jaz nadaljujem v sredo, a gre za malo bolj na pol uradno zadevo, zato ne bo tako "sproščeno". Pa še izpit se mi bliža z nadzvočno hitrostjo, tako ne smem biti pozna user posted image user posted image

Listek, nisem še poslala slik ker iščem kabelček za prenos iz fotkiča na računalnik. Upam, da ni ostal pri babi in dediju.

Nič, grem za knjigo pa se javim kaj kasneje

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
7.12.2008 14:12:24   
jencili
DAN,

še smo med živimi.
Pred dnevi nam je računalnik crknu in se zdej samo še na vsake kvatre sploh prižge, tko da mam takrat velik stvari na hitro za zrihtat, preden spet crkneuser posted image user posted image

Pri nas nič kaj novega. Dons recimo smo meli 1 budnico, včeraj je za kosilo pojedu 400g kašice, en dan prej 390g, tko da mamo pravega jedca domauser posted image user posted image

Dons gremo na kosilo, je mela mami RD, pa častiuser posted image user posted image

Včeraj sva se pa tud pasle mal z mami po BTC-ju in sm našla ene fajn Adidas copatke, tko da mi jih dons mami pripeljeuser posted image

Komi čakam jutr, ker grem verjetno kr po novega notebooka, mam že enega ogledanegauser posted image

Aja, pa v petek sem mela še sestanek z drugim šefom (je pršu lobirat, da bi pršle k njemu delat, na drug oddelekuser posted image ) in sva se fajn zmenila, pa še več € sem iztržilauser posted image user posted image user posted image

nič, to je to. V zaostanku sem nekih 15-20 strani, tko da če je kej novga, prosim za hitro poročilouser posted image

Punce, predvsem gorenjke...kaj pol za 19?
user posted image  sicer pravi, da so za letos večerni termini že vsi rezervirani (bowling), sam bi šle lahko pa vsaj na kako pijačko, ker sem je že nujno potrebna.
Dejmo, akcija, dnevi se bližajo, jst se moram pa za varstvo zorganizirat!!!

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
7.12.2008 14:24:32   
nizy
listek1- user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image za 10m

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
7.12.2008 14:24:46   
nizy
Azra  ima  tudi zamašen nosek , pomaga nam samo fiziološka in potem vse sama izkiha user posted image ,.....

tudi jaz sem boga s četrtka na petek me je začel zob boleti in včeraj grem v dežurno ,je bilo vse zagnojeno pod dlesnijo , da mi je mogla z skalpelom dlesen preluknjatuser posted image , da je lahko teklo ven user posted image ,....me še zdaj boli , pa še na novo se nabira  spet user posted image ,.....

za nameček pa Adna stopi na obitrek in si priščipne prstke na nogah , zdaj sta z možem na urgenci user posted image , jo je peljal slikat , , ker ima prste zatečene user posted image

< Sporočilo je popravil nizy -- 7.12.2008 14:31:36 >

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
7.12.2008 14:31:26   
nizy
jencili -user posted image za €

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
7.12.2008 16:24:06   
Februarka08
Daaaaaaaaaaaaaanuser posted image

Končno sem se mal do rač. prebila... celo dopoldne sem bla za šporgetom ker sem mela še obiske na kosilu, tako da je blo kar pestrouser posted image no, ampak rezultat je bil pa odličenuser posted image user posted image

Larisa je po včerajšnji večerni seansiuser posted image potem lepo spala celo noč, ampak budnica je bla že ob 6.30user posted image user posted image halooouser posted image no, upam da bo danes boljeuser posted image

Vsem, ki ste se mele super fajn na žurkah user posted image user posted image user posted image
Listek user posted image user posted image za 10 mes.

Zdaj grem pa na en čaj, smo bli 1 urco zunaj in je ful mraz ratalo. Potem pa moj nekam gre za 1 uro in se bova malo igrale...
Lep preostanek nedeljeuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
7.12.2008 16:25:04   
Februarka08
Nizy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?