|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
5.12.2008 21:17:06   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

A že vse spite? A na parkeljne čakate? user posted image

Jaz mislim, da so šle Miklavžu nastavit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
5.12.2008 21:18:02   
Vilika
Danes pa vsakič ko želim kaj komentirat, moram najprej eno uro brati...

Samo kar se spomnim...

Zoja Mišauser posted image super za tvojo mami. Mojo mami tudi operacija kolka v prihodnosti čaka, ima izpah od rojstva.

Miklavž je prinesel:
user posted image
Plavanje - mi smo se prijavili v Dolenjske, ob ponedeljkih od 14-15ih. Uvodno predavanje imamo 8.1.09 user posted image , sem vesela da smo se odločili, sedaj bomo pa videli če bo fajn.

Blagor tistim ki imate lahko 1 bodi več kot 1 dan. pri nas je to nemogoče. Vsaj 2 na dan, če ne več. Ker fant tako poliva da z ničemer ne moremo tega zajet. Podstavljamo gazice pod vrat, plenice... vse živo. če pa ne steče za vrat, potem se mu pa uspe po rokavu pobruhat... user posted image user posted image user posted image

Kopanje - mi se že od zacetka (september) kopamo na 3 dni, se nam zdi čisto OK. Drugače pa se vsak dan umivamo z vatko, tako kot so pokazali v P.
Aha, eno vprašanje se mi je ob tem pojavilo. Prijateljica mi je rekla da njenemu 2mesečnemu fantku občasno nabrekne lulček - stoji, po domače - in da se to ponavadi dogaja pri dojenčkih. Jaz pri našem tega še nisem opazila user posted image A je to kaj narobe?

Sayuri - Vidu gre papanje kar dobro od ust, danes že tretji dan. Prva žlička je bolj tako, dokler ne pošteka.. potem pa mmmm, se ne zna ustavit. Ampak mu ne dam preveč, se bojim da ne bo kaj narobe. Potem mu pa hitro flašo v usta porinem da ni panike user posted image
Tatly - pri vas pa je pestro s tole miško. Luštkana je Stellica božička user posted image

Tejkaz
- mene tudi malo prestraši tvoj avatar - kot da nas nočeš poslušat 8brati) in si mašiš ušesa in si poješ lalalala user posted image

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
5.12.2008 21:31:54   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Naty, a pridemo jutri na pico? user posted image

Ju3 ne, ker ima tašča RD in je povabila na kosilo. In kaj bo -trikrat lahko ugibaš..... PICA, ampak jo bo iz gostilne prinesla, ker je očitno že preveč jo doma narest user posted image user posted image

Lahko pa v nedeljo, če bo picopek G za to. user posted image

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
5.12.2008 21:42:25   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: Vilika
Aha, eno vprašanje se mi je ob tem pojavilo. Prijateljica mi je rekla da njenemu 2mesečnemu fantku občasno nabrekne lulček - stoji, po domače - in da se to ponavadi dogaja pri dojenčkih. Jaz pri našem tega še nisem opazila user posted image A je to kaj narobe?

tudi mojemu, menda je to čist normalno.

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri
A ve sedaj v tem gnilem vremenu in mrazu vsak dan kopate otročke? Jaz ju tam na 3-4 dni.  Vsak večer pa umijem poleg obraza (tega moram večkrat na dan) še dlani, stopala in ritko. Se mi zdi zdaj čist dovolj, ko ni toliko potenja in zunanje vročine.

js ga vsak drugi dan kopam.

lep večer vsem in jutrišnji dan!!

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
5.12.2008 21:47:03   
gajka

IZVIRNO SPOROČILO: tinka14

Enako.

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
5.12.2008 21:48:24   
gajka
Vilika - pri vas pa je bil Miklavž zelo radodaren. Je ja komaj skozi vrata prišel z vsemi temi darilci. user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
5.12.2008 21:50:08   
Vilika

IZVIRNO SPOROČILO: tinka14

Enako.

No, zdaj me bo pa začelo skrbeti, ker tega pri nas ni ali pa nisem opazila.... user posted image ... Upam da to še nič ne pomeni.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
5.12.2008 21:53:24   
K_a_t_j_a
Ste tolk načvekale, da ne vem če bom uspela vse kometnirat. Čvekice user posted image

bella
 user posted image user posted image za tvojo prijateljico.
Lari od ozziebo za 4 mesece! user posted image user posted image user posted image
Sayuriuser posted image user posted image user posted image za prespano noč!
Sandra123 lep avatar, pa user posted image user posted image user posted image za neprespane noči.
tejkaz ti imaš tudi novi avatar vidim. user posted image user posted image user posted image za neprespano noč.
MajaT. kaka lepa je tvoja raperka!user posted image

Jan me kliče...

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
5.12.2008 21:55:38   
Vilika

Vilika - pri vas pa je bil Miklavž zelo radodaren. Je ja komaj skozi vrata prišel z vsemi temi darilci. user posted image

hahahaha, res je
Pri nas tašča vedno organizira miklavžev večer, ker so pri mojemu zelo verni... No in tako vsak prinese eno majhno darilce in se to kar nabere. Je pa to bolj mišljeno samo za otroke (nečakinja in po novem naš Videk). Moj user posted image in svak dobita vedno parkenla čokoladnega, šibo in nogavice user posted image .
Najino darilo je obroč in kopalke - bomo itak rabili za plavanje user posted image

Mislim da bojo ostali dobri mižje manj prinesli, ali pa tudi ne - bomo videli.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
5.12.2008 22:03:40   
Vilika
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri
No, jaz sem sama doma. Pridete na žurko? user posted image  Moj je tam nekje v Celju user posted image , otroci spijo... SAj sama bom tud kar kmalu šla spat. Še darilca pripravim na mizo. user posted image

Jaz sem tudi sama doma. Moj ta teden spet ponoči dela, po mi celo dopoldne v sobi smrči... ah, to ni nič. Jutri gre na žurko, pa bo v nedeljo spet spal...  Ja, december. Do lani sem tudi jaz v decembru žurkala, letos pa ne bo nič.

A gre katera kam za silvestrovo?? Mi bomo očitno kar doma.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
5.12.2008 22:05:09   
Vilika
Kot opažam imam danes jaz samogovore user posted image user posted image user posted image
grem počas v pižamo in ajkat pajkat.

Bodite fajn, se beremo jutri.
Pa da me ne bo spet kap ko bom RR odprla.

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
5.12.2008 22:05:28   
karmar
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

tak sem jezna da sem bom razpihnila od jeze...sem zdaj vzela iz omare igralno podlogo -center ker ji prej ni blo zanimivo in sem jo mislila dat gor in vzamem ven pa je mis celo spohubala razcufala...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

o ti šment... a sira so se že prenajedle?
Pa še to..a misliš da tvoje božičke ne bo v noge zeblo, ko bo darila nosila?user posted image  lušna je.

Anita jaz ji vsakič umijen tudi frčafelo, sam zelo na nežno. kopam jo pa na 2 dni. Body pa menjam vsaki dan. Kaka zelo veliko in se mi zdi da četudi ima pleničko, po celem dnevu in noči ni več glih higiensko da bi ga spet stavila gor. Zjutraj, ko jo celo umijem, jo tudi komplet preoblečem.

Zoja Miša lepo, da je z mamo OK!

mishel ti si si pa dala cajt za venček...jaz pa čisto enostavnega...rdeč velik krožnik posut s soljo (sneg kao) in gor 4 srebrne svečke...

bambi zlato medaljo za oskrbo mucka user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
5.12.2008 22:06:17   
tinka14
A gre katera kam za silvestrovo?? Mi bomo očitno kar doma.

uh, mi tudi. zdej smo 2 leti silvestroval na prostem na gradu - ognjemeti v dolini, lepi razgledi... super je blo. ampak to glih ni za malega. pa drugo leto...

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
5.12.2008 22:07:36   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: karmar

jaz pa čisto enostavnega...rdeč velik krožnik posut s soljo (sneg kao) in gor 4 srebrne svečke...

ooo, kul, sigurno ful lepo.
kolk idej bomo dobile na RR user posted image

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
5.12.2008 22:31:50   
Erin
Vilika - lepa darila! Smo mi tudi te knjigice kupiliuser posted image Pa ful so mi všeč čeveljci..kje si jih???user posted image
Našemu tudi ne stoji, samo ko mu ga umivam otrdi... Nč skrbet..še ma čas. Bodo vnukciuser posted image

Gremo spat... jutri je žurka... 1 kašica za 4 mesece..a še svečko not porinem??user posted image user posted image user posted image

Nočkoooooo..........

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
5.12.2008 22:50:16   
sayuri
Vidim, da nas je še kar nekaj na RR user posted image . Men se še kar ne da it spat. Saj vem...glih se bom ulegla, pa bo prvo hranjenje.user posted image

Vilika lepo ste tole prištimali. Jaz sem pa letos vsa darila zavila. Ker je Filip že tko velik, da vse prefirbca.user posted image So tukaj še nečaki, potem pa ugotavlja, kaj so oni za darilca dobili..... Letos je pa vse zavito. user posted image

Erin jutri pa dan D oz. dan GH user posted image

Za silvestrovo bomo verjetno doma...kot vsa leta do sedaj ...v krogu družine. NAm tko najbolj paše. user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
5.12.2008 23:57:01   
iskanje
user posted image evo našo Malu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
6.12.2008 0:50:31   
bella02
user posted image

Hej!
Tudi nas je Miklavž že obiskal. Tjaša je dobila flavto, 2 obroča za v lase, skodelico in še nekaj drobnarij, Teja pa copatke, grizalo in posodico za mleko v prahu (razdeljena na tri dele). Pri tašči Tjašo čakata 2 konjička in prstne barve, pri mojih doma pa Modri Janko. Teja pa pri tašči dobi plenice, pri mojih pa enga kužita, ki se ti umika, ko pripuzaš do njega. Torej kar nekaj lepih stvari.

Hvala vsem za lepe besede, kar ogrejejo srce. Ko bi le lahko to prihranila prijateljici. Vendar je življenje ena čudna stvar, se ti obrne, ko najmanj pričakuješ. Ob vseh teh dogodkih čar praznikov izgubi svoj lesk. Več kot to, da sem ji na voljo, ji ne morem pomagat.

Veliko ste napisale, le nekaj na hitro, kar se spomnim.

Zoja Miša, samo da je z mami vse uredu. Je šel star ata lani na tako opreacijo, pa ti povem, da je pri dobrih 80-ih letih to že zelo tvegana stvar in da me je bilo zelo strah, kako bo. Pa je blo HB vse OK. Vsak poseg je tveganje, leta pa naredijo še svoje. Je šel mož lani na op za kilo in dokler ga nisem slišala po posegu, sem bila vsa v strahu. Nikoli se ne ve.
Pa lepo smrekco maš. Mi jo bomo verjetno postavili okol božiča.

tejka in sandra, user posted image za nova avatarja, sta oba luštna

sandra, želim ti, da bi bil tvoj kaj več doma in čimveč prespanih uric. Če bi se dalo to podarit, bi ti podarilauser posted image

sayuri, upam, da spiš al pa da ga feštaš, ko možeka ni doma

Veliko je blo dons venčkov in slikic, se spomnim gajkinih fantov za cajtngom, sta res kul. Ostalih se ne spomnim, je preveč vsega, pa še glava me že cel dan boli. Vsi venčki so krasni in vsi avgustovčki prav tako.

Aja, erin, naša si že nogavice sama obuje, tako da mi res ni jasno, kaj delaš s sinetom, da nam ne sledi v razvojuuser posted image

Upam, da ste tudi same kej nastavle bradatemu možu, mi mamo še skoz teto s Krvavca na obisku, v troje se pa ne gremo. Bo kakšna nova septemberka?user posted image

Grem še user posted image , pa prej mi je uspelo celo  vseuser posted image    , nato pa grem  user posted image inuser posted image . HB Teja spi tam do 9h, da mam vsaj kaj od noči. Sej sem sama kriva, bi šla z njo spat, pa bi blo, tako pa ...
Nočka!
user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
6.12.2008 7:53:06   
tatly
ja kje ste so vas vse parkli odnesliuser posted image evo eno kavico za vseuser posted image user posted image za malcke pa mlekouser posted image
vilika-pri vas pa je bil miklavz radodarenuser posted image
tejkaz-upam da bo jasa hitro zdrav in bo ze ta zeleni kakec seluser posted image

iskanje-ta vasa princeska je pa prav lusnauser posted image
karmar-ma ta nasa miska je bla prav spurava ni skor nic sira pojedla,ji je pol strup pasal,ko bo pa sla stella darila nosit ji bom pa batace obulauser posted image
pa pa

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
6.12.2008 8:11:39   
tatly
zoja misa-vidim teuser posted image kak je kaja lina?je lepo ajala?

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
6.12.2008 8:18:12   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: bella02

user posted image

Upam, da ste tudi same kej nastavle bradatemu možu, mi mamo še skoz teto s Krvavca na obisku, v troje se pa ne gremo. Bo kakšna nova septemberka?user posted image

Tudi mene je prišla obiskat, vendar sem TAKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO vesela, da sem jo dobila. Mi je že bilo vroče user posted image

Lepo vikend vsem želim user posted image

Mi smo lepo spali od 19:00 do 6:00 potem do 7:30. Sedaj se pa igra z nove igračke user posted image

Adijoooooooooooooooooooooo

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
6.12.2008 8:24:38   
Zoja Miša
Tatly, zadnje dni si pa ti kofetarca.user posted image  Hvala, paše tale kavica.
Miklavž je lepo vse prinesel. Kaja Lina še ni bila pri volji, da bi si stvari tudi ogledala.user posted image  Jedli ob 1.30h, pa ob 5.30h. Ker sem šla pozno spat, sem malo user posted image , a bom že. Saj ni prvičuser posted image
Oj, ja, spančka še.

Uuuuuuu, srkci so! user posted image user posted image user posted image

Vilika, super darila! In Miklavžev večer!

Tejkaz, hvala ti, ker si se tako potrudila! Ti povem kako mi je uspel, drug teden enkrat se bom spravila nad receptuser posted image . Upam, da je tvoj šef tak, da to vsaj ceni in dobivaš + točke. Saj vedno pa ni vse v denarju, če se ti le kako drugače vrneuser posted image  In meni je pa ful všeč tvoj avataruser posted image

Mariane, si tako kot jaz, vse kar je mlečnega mi gre v slast!user posted image  Tako da dieta brez KM, bi me pokopalauser posted image

Bella samo user posted image , tako da se boš bolje počutila.

Nobena mi ni odgovorilauser posted image , pa me tole res zanima, zato še enkrat :
No, ali še verjemejo v vse te ''fore'' - Miklavž, Dedek mraz, Božiček? Upam, da ja! In kako potem izvedo, da to ni to? Boščeki.user posted image

Lepo soboto, ali raje kar cel vikend!user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
6.12.2008 8:25:40   
Zoja Miša
Srkciuser posted image user posted image user posted image   Smrkci! Madoniš sem smotanauser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
6.12.2008 8:30:11   
anita goitan
jutroo,
Zoji je Miklavž prinesel spanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image , jedle 3x od 20ih do 7ih,
šibam po delu

Neposredna povezava do sporočila: 3449
6.12.2008 8:43:18   
bella02
Dobro jutro!
Zoja Miša, naša Teja še verjame. Mislim, da se to izve v osnovni šoli, ker enim starši ne skrivajo, kdo so ti možje. Men je blo ful bed, ko sem izvedela, da je mami Miklavž, sam darila sem pa vsako leto težko čakala.
Naša mala princeska pa še pančka, zaspala pa je okoli pol 22h. Zlata je!!!
Lep dan!

Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?