Hej!
Tudi nas je Miklavž že obiskal. Tjaša je dobila flavto, 2 obroča za v lase, skodelico in še nekaj drobnarij, Teja pa copatke, grizalo in posodico za mleko v prahu (razdeljena na tri dele). Pri tašči Tjašo čakata 2 konjička in prstne barve, pri mojih doma pa Modri Janko. Teja pa pri tašči dobi plenice, pri mojih pa enga kužita, ki se ti umika, ko pripuzaš do njega. Torej kar nekaj lepih stvari.
Hvala vsem za lepe besede, kar ogrejejo srce. Ko bi le lahko to prihranila prijateljici. Vendar je življenje ena čudna stvar, se ti obrne, ko najmanj pričakuješ. Ob vseh teh dogodkih čar praznikov izgubi svoj lesk. Več kot to, da sem ji na voljo, ji ne morem pomagat.
Veliko ste napisale, le nekaj na hitro, kar se spomnim.
Zoja Miša, samo da je z mami vse uredu. Je šel star ata lani na tako opreacijo, pa ti povem, da je pri dobrih 80-ih letih to že zelo tvegana stvar in da me je bilo zelo strah, kako bo. Pa je blo HB vse OK. Vsak poseg je tveganje, leta pa naredijo še svoje. Je šel mož lani na op za kilo in dokler ga nisem slišala po posegu, sem bila vsa v strahu. Nikoli se ne ve.
Pa lepo smrekco maš. Mi jo bomo verjetno postavili okol božiča.
tejka in
sandra,
za nova avatarja, sta oba luštna
sandra, želim ti, da bi bil tvoj kaj več doma in čimveč prespanih uric. Če bi se dalo to podarit, bi ti podarila
sayuri, upam, da spiš al pa da ga feštaš, ko možeka ni doma
Veliko je blo dons venčkov in slikic, se spomnim
gajkinih fantov za cajtngom, sta res kul. Ostalih se ne spomnim, je preveč vsega, pa še glava me že cel dan boli. Vsi venčki so krasni in vsi avgustovčki prav tako.
Aja,
erin, naša si že nogavice sama obuje, tako da mi res ni jasno, kaj delaš s sinetom, da nam ne sledi v razvoju
Upam, da ste tudi same kej nastavle bradatemu možu, mi mamo še skoz teto s Krvavca na obisku, v troje se pa ne gremo. Bo kakšna nova septemberka?
Grem še
, pa prej mi je uspelo celo vse
, nato pa grem
in
. HB Teja spi tam do 9h, da mam vsaj kaj od noči. Sej sem sama kriva, bi šla z njo spat, pa bi blo, tako pa ...
Nočka!