|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
5.12.2008 17:46:14   
sayuri
dojenč imaš ZS

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
5.12.2008 17:53:21   
Erin
ooooooooooooooooo dojenč se je ponovno oglasila user posted image user posted image user posted image

WELCOME BACKuser posted image aja angleščina...dobrodošla nazaj user posted image

sayuri - a ko si včeraj dobila tiste recepte za GH si mislila Paparico a je to še nekaj drugega.user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
5.12.2008 18:30:43   
naty13
Čvekeeeeeeeeeeee. Saj ste nore tako kot vreme. user posted image user posted image user posted image user posted image

Andrejaboris sta fletna Enej in Lan. user posted image user posted image  Pa še podobna sta si. user posted image  Tudi vam user posted image user posted image user posted image user posted image  za ustvarjanje. user posted image

Zoja Miša user posted image user posted image user posted image  za postavitev smrekice. Nisem več edina zgodnja s smrekico. Pri nas že tri dni stoji. user posted image

Vid, David, Kaja Lina ste pa pravi akrobati. user posted image user posted image user posted image  Moj Jošt je pa sedaj šele pod kolenom. Stopalca še ni osvojil. Mu je pa fajn, ko ga s prstkom na nogici po nosku požgečkam. user posted image

Sayuri pri vas bo pa Miklavž radodaren. user posted image user posted image user posted image  Se splača it zgodaj spat. user posted image  Bom še jaz en peharček k vam prinesla nastavit (mal heca). user posted image

dojenč - dobrodošla nazaj user posted image user posted image user posted image

tatly tale miška se je pa fajn lotila igralne podloge user posted image

Gajka saj ne morem verjet, da tvoj sine že "cajtnge" bere user posted image user posted image user posted image  Pa ne ga preveč matrat z branjem, bo prehitro preveč vedel user posted image user posted image user posted image

Srečanje 22.1. - lahko me daste na seznam, načeloma prideva z Joštom edino, če kaj vmes ne pride

Erin slikala bom voščilnice, ko bodo vse narejene. Okuser posted image  Čebelice pa še nismo kupili. Pomoje bomo takrat, ko bomo šli s toplic, se še na Rudniku ustavili, sem zadnjič videla, da se kar nekaj tam da zapravit user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
5.12.2008 18:46:40   
naty13
http://www.hipp.si/gotove_mlecne_kasice

Še kašica, ki jo pri nas papamo. Je tretja po vrsti. Je pa v Mullerju v KR mal drugačna embalaža - sicer ime kašice isti, ampak zadaj ni riž narisan, ampak ena žitauser posted image  V glavnem notri je pomojem ista

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
5.12.2008 18:53:05   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Čvekeeeeeeeeeeee. Saj ste nore tako kot vreme. user posted image user posted image user posted image user posted image

Andrejaboris sta fletna Enej in Lan. user posted image user posted image  Pa še podobna sta si. user posted image  Tudi vam user posted image user posted image user posted image user posted image  za ustvarjanje. user posted image

Zoja Miša user posted image user posted image user posted image  za postavitev smrekice. Nisem več edina zgodnja s smrekico. Pri nas že tri dni stoji. user posted image

Vid, David, Kaja Lina ste pa pravi akrobati. user posted image user posted image user posted image  Moj Jošt je pa sedaj šele pod kolenom. Stopalca še ni osvojil. Mu je pa fajn, ko ga s prstkom na nogici po nosku požgečkam. user posted image

Sayuri pri vas bo pa Miklavž radodaren. user posted image user posted image user posted image  Se splača it zgodaj spat. user posted image  Bom še jaz en peharček k vam prinesla nastavit (mal heca). user posted image

dojenč - dobrodošla nazaj user posted image user posted image user posted image

tatly tale miška se je pa fajn lotila igralne podloge user posted image

Gajka saj ne morem verjet, da tvoj sine že "cajtnge" bere user posted image user posted image user posted image  Pa ne ga preveč matrat z branjem, bo prehitro preveč vedel user posted image user posted image user posted image

Srečanje 22.1. - lahko me daste na seznam, načeloma prideva z Joštom edino, če kaj vmes ne pride

Erin slikala bom voščilnice, ko bodo vse narejene. Okuser posted image  Čebelice pa še nismo kupili. Pomoje bomo takrat, ko bomo šli s toplic, se še na Rudniku ustavili, sem zadnjič videla, da se kar nekaj tam da zapravit user posted image user posted image user posted image

Se pospišem prav pod vse, ker se mi ne da še enkrat tipkat. user posted image

Pečem kruh, mož in brat se učita, otroka spita, jaz grem pa delat za službo, da bo do konca drugega tedna gotovo.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
5.12.2008 18:59:09   
tatly
tejkaz-nevem zakaj samo zdi se mi da si zadnje case nekam slabe voljeuser posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
5.12.2008 19:00:44   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

tejkaz-nevem zakaj samo zdi se mi da si zadnje case nekam slabe voljeuser posted image user posted image

Če odštejem neprespanost, jašev zeleni kakec (skrb), polno dela, sem čist ok. Pa hvala za skrb user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
5.12.2008 19:04:52   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

IZVIRNO SPOROČILO: tatly

Če odštejem neprespanost, jašev zeleni kakec (skrb), polno dela, sem čist ok. Pa hvala za skrb user posted image

Sem že hotla jaz tatly razložit, da vse skupaj nimaš nič kaj rožnato, pa si me prehitela user posted image

Madonca se kar zrukam, ko tvojo grozno slikco vidim.user posted image

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
5.12.2008 19:06:51   
tejkaz

Mojo grozno slikco?

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
5.12.2008 19:09:56   
sandra123
Sayuri, Naty, Neža , hvala za informacije o prvih kašicah user posted image user posted image ...no, pa da vam povem še to, da je kar upalilo, ko sem se tako razjezila na user posted image po gsm-juuser posted image user posted image user posted image , je bil že ob 17-ih domauser posted image ...
Hvala vsem za tolažbo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...
No, mali dve zdajle spita že kakšne pol urceuser posted image user posted image user posted image , o jojjjjjjjj, kaj me le spet danes čakauser posted image user posted image user posted image ....
Ne vem, če ne bom zdajle malo pobegnila od domauser posted image ....še kakšno sladkarijo za Miklavža kupituser posted image ....ampak me skrbi, da se bosta ravno takrat, ko me ne bo, spet katastrofalno drli, moj user posted image bo pa samuser posted image ....

Lp, Sandra

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
5.12.2008 19:15:39   
Zoja Miša

Tatly, čedno božičko imaš.

Sayuri, jaz Kajo Lino kopam samo 2x na teden. Mi je patronažna rekla, da naj pozimi kar tako delam, ker itak ne švica in ne rabim. Drugače se vsak dan dobro umijeva, pa je. Las ima pa toliko, da ji res ne bi jih vsak dan fenalauser posted image  Ja, smrekica je že. Pri nas je vedno cel december!user posted image  Verjetno te bomo spustile s srečanja do 16huser posted image . Torej ti si na DIF hodila plavati? In bila zadovoljna? No, potem Krysia res nimava kaj študirati. Lahko le tako narediva, da skupaj z enim avtom hodiva. Če greva brez ogrodja, gresta obe lupinici in MI2 v moj avto.user posted image
Res je vsa začudena ko si nogice gleda, jo je tako lepo opazovati. Pa super za Miklavža. Je verjetno lepo otroke gledat ko odvijajo darile, ne? No, ali še verjemejo v vse te fore - Miklavž, Dedek mraz, Božiček? Upam, da ja! In kako potem izvedo, da to ni to? Boščeki.user posted image

Andrejaboris, potem prideš na seznam!user posted image

Dojenč, seveda. Kje si se pa skrivala?
Naty, MI2 sva tapravi! Podpiram takšne, ki me razumejo!user posted image  Itak bi te dala na seznam, kako pa drugače?!user posted image

Tejkaz, tale tvoj šef pa resno to. Upam, da ti bo božičnico daluser posted image  Recept za kruh, prosim, če ni preveč zakomplicirano seveda. Sem si zadnjič eno knjigo kupila, pa je toliko neznanih sestavin skoraj pri vsakem kruhu, da me je minilouser posted image
Tejkaz, daj malo nam pojamraj, pa bouser posted image  Tudi Kaja Lina zopet 2 dan ni kakalauser posted image . Me že zopet prestavljauser posted image
In tudi ti si na seznamu, da ne boš drugače mislila.user posted image

No, pa je prišel obisk, pa-pauser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
5.12.2008 19:21:37   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša
Tejkaz, tale tvoj šef pa resno to. Upam, da ti bo božičnico daluser posted image  Recept za kruh, prosim, če ni preveč zakomplicirano seveda. Sem si zadnjič eno knjigo kupila, pa je toliko neznanih sestavin skoraj pri vsakem kruhu, da me je minilouser posted image
Tejkaz, daj malo nam pojamraj, pa bouser posted image  Tudi Kaja Lina zopet 2 dan ni kakalauser posted image . Me že zopet prestavljauser posted image
In tudi ti si na seznamu, da ne boš drugače mislila.user posted image

Zoja Miša, Jaša kaka zdaj vsak dan, po večkrat na dan, zeleno sluzasto. Imam skoraj raje da po nekaj dni ne kaka in se potem pokaka normalno rumene-rjave barve.
Ja, moj šef resno misli. Sem dobila enciklopedijo števil - 589 strani za v latex predelati. Božičnice pa še nikoli nisem dobila - še to bo preko pogodbe, ker sem brezposelna user posted image

Kruh: Sestavine

1 kg moke (bele, črne, ržene...) (Jaz sem dala 150g polnozrnate, 50 g ržene, ostalo bele in bomo videli)
2 vrečki suhega kvasa
2 mali žlički soli
1 dl olja (olivnega)
7,5 dl vode

Postopek

V skledi zmešamo poljubno kombinacijo moke s kvasom in soljo. V jamico dolijemo olje in malo vode. Gnetemo z ročnim mešalnikom (metlice za gnetenje)in dodajamo vodo. Začnemo z nizko hitrostjo mešanja, postopoma jo povečujemo. Količina vode je odvisna od vrste moke (črna in ržena jo potrebujeta več). Testo mora postati svilnato. Vmešamo lahko tudi različna semena. Pustimo vzhajati približno 1 uro. Pečico segrejemo najprej na 200 stopinj. Testo pregnetemo na pomokani površini in ga oblikujemo (hlebec, štručke, žemljice...). Položimo ga na pomokan pekač in pustimo vzhajati 15 minut. Preden ga potisnemo v pečico zmanjšamo temperaturo na 180 stopinj, kruh pa zarežemo z ostrim nožem. Kruh pečemo cca. 1 uro, bolj ko ga bomo zapekli, debelejša in trša bo skorja. Vroč kruh zavijemo v krpo in pustimo, da se ohladi.

Jaz sem kar z rokami gnetla.

Pri nas je miklavž že na mizi in čaka otročka da se zbudita zjutraj.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
5.12.2008 19:22:40   
mariane
Uf,končno sem vas prebrala,me je že rit začela pečt od sedenjauser posted image user posted image .

Vse slikice so ful lušne,pa vašiuser posted image so že tak gibčni,Tai komi noge gor dvigne,je bolj len za telovadbouser posted image .
Andrejaboris-jaz sem začela uporabljati sling pri 3 mesecih.Se nam je večkrat pokvaril dvigalo in sem obtičala doma.Zdej pa naj kr crkuje če hočeuser posted image .

Zoja Miša-user posted image user posted image za mamino operacijo

Aja,glede glutena,mu itak še nisem imela namen dati GH ,sploh ne vem zakaj sem jo že kupilauser posted image Kašico bom pa kr jaz pojedla imam rada te žitne zadeveuser posted image .Sem med nosečnostjo kr naprej jedla proseno kašo,pa laneno seme,pa svaštauser posted image .

Aja pa danes zmo zlo dobr opravli pri zobarju,je dobila Lea injekcijo,pa je bila zelo pridna.Je imela pred letom grozen strah pred njimiuser posted image .

Pa miklavž je bil tudi pri nasuser posted image ,so dobili otročki od pižamic,kape,rokavičke,sladkiše,barvice..je bil zelo radodarenuser posted image lepo se imejteuser posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
5.12.2008 19:37:19   
mariane
Sam tole še Erin-glede prijateljic,me je zadnjič moja poklicala,da se bo oglasla čez vikend,da vidi malega ,ki ga še niuser posted image ,pa novo stanovanje tudi še ni uspela videt.No in ga še tudi ni vidlauser posted image ,ja kaj pa pol kliče ,če ne moreuser posted image .Pa sva se zadnjič srečali pred šolo,pa mi spet neki obljublja ,da se bo oglasla,tak da mi je že zdej skor čist vseen,sej ni edinauser posted image ,se pa res poznava iz otroštva in sva marsikej dali skoz.Jo bom mogla mal za lase povlečtuser posted image user posted image ,pol se bo pa mogoče privlekla že enkrat na to kavouser posted image .

Zdej,grem pa res jest je že lakotauser posted image

(odgovor članu mariane)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
5.12.2008 20:07:28   
ozziebo
Miklavž naštiman na mizi, čaka na zjutraj, so pa same malenkosti.user posted image

Hvala za čestitke user posted image  za Laro.Revica je začela ful smrkat, sem ji cel dan nosek čistila, zvečer se je revica drla, čim je zagledala fiziološko.user posted image  Upam, da kmalu mine.

Body, menjam vsak dan, itak je poslinjen ali pa pobruhan.
Kopanje  -na dva dni.
Zobki - jih še ni, ima pa ful trdo dlesen, pa ves čas nekaj drgne.

Vse slikce so ful luštne!

(odgovor članu mariane)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
5.12.2008 20:28:26   
anaya
test

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
5.12.2008 20:32:40   
naty13

Mojo grozno slikco?

Ups avatar, da ne boš mislila, da je nate letelo. Sorčiiiiiiiiiiiiiiiii.

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
5.12.2008 20:33:23   
anaya
test

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
5.12.2008 20:34:15   
anaya
Hvala sayuriuser posted image

LAHKO NOČ

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
5.12.2008 20:34:46   
tejkaz

Mojo grozno slikco?

Ups avatar, da ne boš mislila, da je nate letelo. Sorčiiiiiiiiiiiiiiiii.

A ni fletna?

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
5.12.2008 21:07:38   
tejkaz
Naty, a pridemo jutri na pico? user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
5.12.2008 21:09:58   
sayuri
Iiiiiiiiiiiiiiiiiiii, men pa smajliji spet skačejo in delajo, pa mežikajo in ploskajo. user posted image user posted image Do prejle so namreč bli v mirovanju. Pol sem pa orng preštudirala kompjuter in našla en ovirček neobkljukan pri nastavitvah interneta user posted image

No, jaz sem sama doma. Pridete na žurko? user posted image  Moj je tam nekje v Celju user posted image , otroci spijo... SAj sama bom tud kar kmalu šla spat. Še darilca pripravim na mizo. user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
5.12.2008 21:16:03   
gajka
A že vse spite? A na parkeljne čakate? user posted image

Pri nas je pa taka ljuba tišina. Sta oba dedca omagala - enega glava boli in je šel spat (se hecava, da ga že EMŠO je***, ker je ravno danes stopil v Kristusova leta user posted image ), drugi se je pa tudi malo nazaj najedel in zaspal... Danes sva z Rokom spet nabrskala skupaj komaj 5 obrokov... user posted image Sem ga tehtala, pa se mi zdi, da v zadnjem tednu ni šel čisto nič gor! user posted image Pa že spet je 4. dan mimo in spet nič uspeha pri kakanju... user posted image

tejkaz - meni se zdi tvoj avatar user posted image .

sandra123 - ne vem, zakaj te je ''strah'', če bi moral tvoj user posted image sam potrpeti pol urice s 3T. Pa kaj, če začnejo sitnarit. Bo vsaj videl, kaj ti cele dneve prenašaš, ko njega ni. Bo potem lažje spoštoval tvoj trud.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
5.12.2008 21:16:31   
sayuri
Ne vem, koliko kaj berete druge teme po RR. Pa bom semle pripopala tale link. Lepa gesta tole z voščilnicami. In če bo katera pomagala mali Karuni, da čimprej objame svojega očija, bo narejeno dobro delo veselega decembrauser posted image

http://www.ringaraja.net/forum/NAJSVETLEJ%C5%A0E_LU%C4%8CKE%2C_KARUNINE_U%C4%8CKE/m_3468322/tm.htm

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
5.12.2008 21:16:47   
karmar
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

preberite si kaj vam zvezde kažejo za leto 2009 na področju user posted image user posted image

http://www.siol.net/Trendi/Horoskop/2008/12/seksi_horoskop_2009.aspx

user posted image user posted image user posted image  dildo bo do prbe polovice leta stalno v akciji, v drugi polovici pa žpet, ker mi ga priporočajo...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?