Zoja Miša
|
Tatly, čedno božičko imaš. Sayuri, jaz Kajo Lino kopam samo 2x na teden. Mi je patronažna rekla, da naj pozimi kar tako delam, ker itak ne švica in ne rabim. Drugače se vsak dan dobro umijeva, pa je. Las ima pa toliko, da ji res ne bi jih vsak dan fenala Ja, smrekica je že. Pri nas je vedno cel december! Verjetno te bomo spustile s srečanja do 16h . Torej ti si na DIF hodila plavati? In bila zadovoljna? No, potem Krysia res nimava kaj študirati. Lahko le tako narediva, da skupaj z enim avtom hodiva. Če greva brez ogrodja, gresta obe lupinici in MI2 v moj avto. Res je vsa začudena ko si nogice gleda, jo je tako lepo opazovati. Pa super za Miklavža. Je verjetno lepo otroke gledat ko odvijajo darile, ne? No, ali še verjemejo v vse te fore - Miklavž, Dedek mraz, Božiček? Upam, da ja! In kako potem izvedo, da to ni to? Boščeki. Andrejaboris, potem prideš na seznam! Dojenč, seveda. Kje si se pa skrivala? Naty, MI2 sva tapravi! Podpiram takšne, ki me razumejo! Itak bi te dala na seznam, kako pa drugače?! Tejkaz, tale tvoj šef pa resno to. Upam, da ti bo božičnico dal Recept za kruh, prosim, če ni preveč zakomplicirano seveda. Sem si zadnjič eno knjigo kupila, pa je toliko neznanih sestavin skoraj pri vsakem kruhu, da me je minilo Tejkaz, daj malo nam pojamraj, pa bo Tudi Kaja Lina zopet 2 dan ni kakala . Me že zopet prestavlja In tudi ti si na seznamu, da ne boš drugače mislila. No, pa je prišel obisk, pa-pa