|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
6.12.2008 20:44:16   
K_a_t_j_a
Je danes Jan tak siten, je zaspan pa spat ne. Zdaj končno spi, kako dolgo...
Zoja Miša user posted image user posted image user posted image za uspešno operacijo tvoje mame!Pa lepo smrekico si naštimala!user posted image

Jaz dajem Janu isto riževo kašico kot neža7. In jo rad je. Danes je prvič jedel korenčkovo kašo. Se je kar tresel, če ni takoj dobil žliče. Z velikim užitkom jo je jedel.
erin user posted image user posted image user posted image , tudi jaz imam slabe izkušnje s prijateljicami. Zato pa nobeni več ne zaupam tako.
nežauser posted image user posted image user posted image za tvojo prijateljico. Kako je svet krutuser posted image user posted image
mishel super adventni veček!! user posted image user posted image Si bila pa vztrajna.user posted image Res je zelo lepi. Pa David je tudi taki cartek na slikah!
user posted image
tatly ti, ti miška!user posted image user posted image Upam, da vam ne bo nagajala več. Pa Stella je tak lepa Božička!user posted image
dojenč fajn te je spet brati! user posted image
Vilika tudi našemu občasno naabrekne lulček, sploh če se napenja.
Kopanje; jaz Jana skopam na 2 ali 3 dni. Bodi mu spreoblečem na 2 dni.
ANA_P dobrodošla nazaj!user posted image Pa še kaj se javi! Tai je taki cukr. Je tak temne polti.user posted image
Sayuri kake lepe slikice ob odpiranju daril od Miklavža.
Vse slikice so lepe! user posted image user posted image user posted image

Jaz sem korenčkovo kašo naredila enkako kot Sayuri, domače korenje skuhala in ga z malo vode v kateri se je kuhal korenček zmiksala s paličnim. In tudi jabolko in hruško bom naredila enako.
Koooončnooooooooo mi je uspelo prebrat vse.
Jan je danes spal od 18.00 do 21.45 in od 23.00 do 08.00. Pa še nekaj slikic pripopam v naslednjem postu.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
6.12.2008 20:52:33   
K_a_t_j_a
Prvič papam riževo kašico
user posted image
Moj novi stolček:
user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 6.12.2008 20:54:33 >

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
6.12.2008 22:59:08   
bella02
user posted image

Hej!
No, pa so šli vsi v mižule. Popoldne smo bili pri prijateljih in je Tjaša postala nekam čudna, da je zaspana in nič ni hotla jest. Ko je začela nekaj pokašljevat, je rekla, da se duši in ko sem jo udarila po hrbtu, je bruhnila v loku vse, kar je danes pojedla. Pa vroča je bila. Ni se dušila, samo bruhanje je bilo že na poti. Na poti domov je zaspala in doma je šla direkt v posteljo in panča. Jo hodim gledat, pa je vse uredu. Upam, da je bila samo enodnevna viroza in da je mimo. In seveda, da ne bo kaj Teja pokasirala.

Malo bom še brala Zbogom, Afrika, sem čist noter padla. Sej, študijska literatura pa lepo čaka v kotu. Ah ja! Želim vam lepo nedeljo!
Nočka

user posted image

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
7.12.2008 7:23:11   
anita goitan
jutroo,
postrezite si z vročo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Moj user posted image šel že ob 4.30 v hribe, nama pa dal zeleno luč da jo mahneva do torka na Vipavsko k mamiuser posted image
karmar boš kaj po Vipavi hodila?
Punce se beremo v torek, lepo nedeljo, grem pakirat, Zoja še nina, čaw

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
7.12.2008 8:37:47   
tatly
ojla dobro jutro.nic niste kaj pisaleuser posted image
katja-upam da res nebo vec te p.... misi--tvoj jan pa je tudi pravi cukeruser posted image
majci-to pa kaj si je ona mislila nebomo nikoli izvedliuser posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
7.12.2008 9:42:30   
sayuri
Dobo jutro. Se pozna, da je nedelja in je tu pravo zatišje. user posted image   Mogoče se bo pri nas celo sonček danes pokazal, da gremo končno na kakšen sprehod. user posted image  Uživajte, pa bomo jutri bolj zgovorne user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
7.12.2008 9:49:00   
anaya
Jutro....

Moj user posted image  še spi,al pa že spi je boljše je prišel ob 6h domov iz službenega zaključka leta. Tako da mi je dolgčas, Nelinka tut spi tak da.... hm...

Sayuri in ostale če katera uporablja milumil, meni Neli po njem full smrdljivo prdi... je možno da se ji prebava uravnavana novo? Ker jea milumil kakšne 3 dni zdaj, prej je jedla novalac in je bla čist zaprta (kakala vsak drug dan čist trdo blato). Al pač milumil tako smrdi ko gre pri tazadnji luknji ven? user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
7.12.2008 10:09:13   
sayuri
anaya, kaj pa vem tole glede Milumila user posted image . Mi smo imeli prvi mesec mleko BEBA in je kakec ali pa prdec po tistem mleku zlo smrdel, pa tud Lovro je zeleno kakal po njem. Ko smo prešli na milumil, je blo ok. Sam da bi pa ful prdci smrdeli, pa nisem opazila. Je pa res, da prebava potrebuje čas, da se uravnovesi in navadi na novo spremembo. user posted image

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
7.12.2008 10:52:59   
andrejaboris
jutro vsem!

pakiram mala dva da gremo v trgovino. upamm da mi bo ratalo do 12.user posted image user posted image user posted image user posted image

lepo nedeljo vsem in upam da bo kaj sončka.

papa

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
7.12.2008 11:05:47   
Zoja Miša
Se vidi, da je nedelja in zatišje!
Mi smo bili včeraj pri moji mami in izgleda res super! Veliko bolje, kot po prvi operaciji!user posted image  Je rekla, da je kar ozdravela, ko smo prišliuser posted image . Pikica je bila nekaj malega sitkana, a verjetno zato, ker je bila malo utrujena in nekaj se ji je pretakalo po želodčku. Celo pot nazaj spala in Mullerja prespala, se doma zbudila in smo morali jesti in potem je končno, po 2,5 dneh zopet kakala! Je bilo naprej tudi zeleno, kasneje, ko ji je uspelo še enkrat, pa normalno, rumeno. Potem je zopet jedla in jedla in jedla...pa divjala na vso moč. Po mojem, ji je pasalo, ko je rito spraznila! Danes je ful dobre volje. Upam, da bo tudi kasneje, ko pridejo prijatelji in gremo ven jest. Sicer peš, z vozekom do gostilne, ampak...no 2 x se je to dobro obneslo, upam, da se bo tudi tokrat.
Spali bolj tako, tako. 23-3 in potem do 7h. Vmes sem jo ob 5.30 nekaj mirila.

IZVIRNO SPOROČILO: ozziebo
Meni se zdi ful lepo, da verjamejo v božičke....in ostale, jaz sem vsako leto komaj čakala, je bilo res čarobno, samo je bilo pa res kriza, ko sem izvedala, da ni "dobrih mož". Ampak pričakovanje je pa vseeno ostalo.
Upam, da mojadva ne bosta preveč razočarana. (čez nekaj let)

Se popolnoma strinjam. Naj otrok v nas in naših otrocih, nikoli ne izzveni!

Mariane, super za 2 smrekici! In eno takoooooooooo veliko! Prav je tako, da imata otroka svojo v sobici. MI2 s sestro sva tudi tako imeliuser posted image

Erin, bravo za Tilnovo papanje. In za stolček. Ampak, še ni malo prekmalu?!user posted image

Tatly, čedni sta, ni kaj!

Sayuri, lepe slikice! Res, bravo!

Sandra, vidiš, ti je Miklavž prinesel pridnega user posted image . Pa tak naj ostane vse letouser posted image

Katja, tudi vi ste pridni pri papanju!user posted image  Lepe slikice in Jan seveda!

Bella, ti si pa pridna pri branju knjig! Lepo! Jaz sem tudi, bila. Sedaj se pa od poroda naprej še nisem spravila, kaj vem, mi nekako ne rata. In upam, da je s Tajo vse o.k.!

Želim vam lepo nedeljo!user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
7.12.2008 12:34:33   
ANA_P
Se bom potrudila in se probala večkrat javit, obljubim.

Erin - pa res, neverjetno podobna sta si Tilen in Tai. Kar ne morem verjetiuser posted image user posted image user posted image . Kot da sta bratauser posted image user posted image

sayuri - ja rota virus smo imeli. In to prav vsi razen mene. Tai ga je dobil v blažji obliki in tako je potem s temi virozami, če so cepljeni, ne pomeni da ga ne dobijo ampak da ga dobijo v lažji obliki. Dobili pa smo ga od moje omice. Od danes naprej je spet na Novalacu in ne več na dietni hrani. Korenček in banano pa še mu bom danes kar dala.

Vsem puncam hvala za dobrodošlico, obljubim '' I'm back ''.

Uživajte nedeljo!

Neposredna povezava do sporočila: 3486
7.12.2008 18:50:34   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Erin, bravo za Tilnovo papanje. In za stolček. Ampak, še ni malo prekmalu?!user posted image

Smo samo probal čičat, nč skrbetuser posted image ... ga ne dam notri še kak mesec zihr čeprav mi že sam pokonci rine in hoče sedetuser posted image

Ej pa spet ste pozabile na naš 4 mini roj dan, ki je bil včeraj..in to vse...se mi je kar ustnica do tal povesila...user posted image user posted image user posted image Tilen je tud razočaran..

No včeraj smo mel potem od mami praznovanje v gostilni - je bil priden, zvečer so nas malo krči dajal ampak nič resnejšega. Reveža boli če ima preveč zraka v trebuhu in ne more prdat.. smo potelovadili in je blo ok. No, le spat smo šli ob 1h pa potem do 8.30. Nekaj je.
Smo dobili veliko daril za miklavža od babic - knjigice, čokolada(so dovolile da jo jaz pojemuser posted image ), Velika kuharica od sestre Vandelineuser posted image (za mojegauser posted image ), oblekce, denarček,...user posted image user posted image user posted image Pestro.

Danes smo očitno vse nekje..

Kje je naty? Kdaj gre že v toplice???user posted image user posted image user posted image Je prav dolgčas tu brez nje...user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

Neposredna povezava do sporočila: 3487
7.12.2008 18:51:10   
Erin
No pa sem nas še preselila iz 2 strani!!! Mater, nam čvekam da se to zgodi?!?user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
7.12.2008 19:03:20   
matejchi
Punce moje en lep pozdrav iz MB..
A veste zakaj je vibrator boljši od moškega? Ker ima vsaj leto dni garancije, moški lahko pa že jutri crkne...  hudooo
no sam meni je vseeno boljši nsveži mesek... papa

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
7.12.2008 19:08:28   
tatly
erin-oprosti
TILEN VSE NAJ NAJ ZA 4 MINI ROJSTNI DAN
user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
7.12.2008 19:19:06   
mariane
Večer!

sem mislila kolk ste načkvekale ,ker me cel dan ni bilo na RR,no pa sem imela sam dve strani za prebratuser posted image ,ja se vidi da se med vikendi sam okol potepamouser posted image .
Mi smo bili danes na obisku pri sestri,pa pri mami,je blo prav lušnouser posted image ,sem spet preveč jedla samih dobrotuser posted image ,upam da ne kakšne reakcije na user posted image ,ker imava jutri P in že drugo cepljenje.O,kak dolg stavekuser posted image .Bom jutri kaj več pokomentirala,mali ve kdaj sem na RR,pa še kopat se gremo,da bo jutri lepuser posted image .

Lahko noč vsemuser posted image user posted image

Ja pa Tilnu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za 4.meseceuser posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
7.12.2008 20:31:57   
andrejaboris
Srečanje v MB 9.12.08 !!! Katera pride!????

Samo tolko grem otroke kopat!

se jutri slišimo! lepo nočko!!!

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu mariane)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
7.12.2008 22:17:47   
sandra123
Čer user posted image ...po burnem jokajočem uspavanju mojih user posted image user posted image se malo javljam na dolžnostiuser posted image ...Torej, zobka še nista pokukala ven, zdaj so že Teji začele nekaj dlesni nagajati user posted image , posledično jok, jok, jok user posted image user posted image user posted image user posted image , pa zelo malo spanja user posted image ...

Matejchi....ker tako pridno urejaš te naše seznamčke, sem si drznila malo še k julijkam pogledat...user posted image ...imajo zelo lušno legendo o novostih, ki se pojavljajo pri njihovih malčkihuser posted image , ampak mi te legende žal noče kopirati na našo stran....Malo pokukaj k njim, je res zanimivo user posted image ( Legenda: prvi zobek, plazim se, sedim, hodim )...
Sayuri, lepo ujeti trenutki tvojih malčkov user posted image
Andrejaboris, pa sta si mala dva res malo podobna
Erin in AnaP, vajina sinčka sta si pa kar precej podobna user posted image , pa čestitke Tilnu za 4.mesec user posted image user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 7.12.2008 22:19:00 >

Lp, Sandra

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
8.12.2008 6:48:15   
naty13
Jutro.

Spali odlično. Včeraj od 17.45-6.30 v kosu, danes pa od 17.45-5.30 v kosu pojedli in nismo več zaspali nazaj.

smo pa ujeli en res lep ritem hranjenja. Zjutraj okrog 5h,6h, ko se zbudi dobi mleko, potem naslednji obrok kašica, mleko, potem imamo pa kar za kosilo banana-jabolko, pa potem še 2x ali 3x mleko. user posted image  Kašico zjutraj poje za cel obrok cca. 120g, banana in jabolko mu pa tudi fajn gresta. Ko jemo na žlico, popije mal čajčka čez, da kupčka podre. Sicer nam pa čajček ne gre preveč. Cca. 30ml na dan. user posted image

Erin ne boš se me še znebila. user posted image  V toplice pa gremo v nedeljo in pridemo v četrtek. user posted image  Tilenček pa fajn papa. Tudi nam gre korenček, sem ga probala, ampak sem mu kar frutek dala.

ANA_P dobrodošla nazaj. user posted image  Samo, da je Tai zdrav. user posted image

Vilika vaš Miklavž je bil pa fajn radodaren in fajn dober okus ima. user posted image user posted image user posted image  Super knjigice, čeveljčki,..... Sayuri prav tako vaš in zadovoljni otroci,.... user posted image user posted image user posted image

Sandra naj zobki čimpej pokukajo ven, da ne bo punci bolelo,... user posted image user posted image user posted image

Anita uživaj v Vipavi. user posted image

Sine kliče.

pa pa

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
8.12.2008 8:21:25   
tatly
ej babike kje ste?vas ze pogresamuser posted image
dajte mi nekaj svetovat-kot sem ze enkrat povedla sem dobla ob porodu v p 4 vstopnice za terme gdaj se lahko gremo kopat z mojo puziko?
zdaj pa hitro dajte kako slikco gor ood malih sonckov-prelepih avgustovckovuser posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
8.12.2008 8:51:05   
ozziebo
Jutro, naša Lara pa ima prvi zobek!user posted image  Pa mislim, da bo tudi tadrugi kmalu ven pokukal. Zato pa so naše noči user posted image .

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
8.12.2008 8:52:38   
ozziebo
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Punce moje en lep pozdrav iz MB..
A veste zakaj je vibrator boljši od moškega? Ker ima vsaj leto dni garancije, moški lahko pa že jutri crkne...  hudooo
no sam meni je vseeno boljši nsveži mesek... papa

Pa še en na tole temo: Idealen moški - križanec med vibratorjem in bankomatom.

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
8.12.2008 8:59:26   
ozziebo
Erin, sem se spomnila, pa sem čez vikend preveč zaposlenauser posted image , pa zdaj, Tilen vse naj !

Sandra, naj zobki čimprej pokukajo!
Zoja Miša, upam, Da je Kaja Lina zdaj v redu, pa super za mami.
O Ana P, WB.
Bella, ste zdravi?
Anita, uživaj, pa kaj lepega si kupi!
Katja, Sayuri, Erin, Tatly, Iskanje, ful luštni avgustovčki!

Zdaj pa moram Lari nosek spucat, revica, upam, da bo kmalu bolje!

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
8.12.2008 9:01:28   
ozziebo
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

ej babike kje ste?vas ze pogresamuser posted image
dajte mi nekaj svetovat-kot sem ze enkrat povedla sem dobla ob porodu v p 4 vstopnice za terme gdaj se lahko gremo kopat z mojo puziko?
zdaj pa hitro dajte kako slikco gor ood malih sonckov-prelepih avgustovckovuser posted image

kot je meni znano, jo lahko kopaš po 4. mesecu, ko so že sposobni urejanja telesne temperature.

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
8.12.2008 9:07:46   
gajka
Dobro jutro!

Z malo zamude čestitke Tilnu od Erin za 4 mesece! Pa čestitke Zari od Maje T. za 5 mesecev ter Teji in Taji od sandre123 za 4 mesece! user posted image user posted image user posted image

ozziebo - vau, že kar 1. zobek in že 2. na poti! user posted image Naš fante še veselo dlesni kaže in ni ne duha in sluha o kakšnih zobkih. user posted image

Naša sobota je bila za user posted image . Dretje v joško je po skoraj 1 mesecu doseglo svoj višek v soboto. Rok je bojkotiral futranje 300 na uro. Pri meni! user posted image Je jedel v petek zvečer ob 20h, pa potem s petka na soboto okrog 3h ponoči, pa potem šele ob 1h popoldan... user posted image Dretje v joško je dobilo nove razsežnosti, kričanje se je pa itak razlegalo po celi bajti, jesti pa ne in ne oz. z zelo velikimi mukami. Za dodatno češnjico na vrhu smetane pa je potem zvečer brez problema jedel moje mleko iz flaške, če ga je futral user posted image , direktno pri meni pa še vedno ni hotel piti... user posted image HB je bilo včerajšnje stanje pravi blagoslov v primerjavi s sobotnim, čeprav ''popolno'' pa še ni... user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 8.12.2008 9:19:03 >

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?