mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj, sicer sedaj je že skoraj dober dan. PETEK JE... WP, žal mi je za tvojo sestro, ampak saj ni kaj narediti. Kaj pa če bi ti mogoče naredila test, namreč zamuda 5 dni ni kar tako, pa še teta Pehta ti je rekla, da nekaj vidi. Mogoče je pa videla tvojo pikico, nikoli se ne ve. Veš koliko je primerov, ko so čakali na ICSI pa jim je uspelo na naravni način. Upam, da ti bo zneslo za 20.12., če ti pa lasuja ni prav, ti bom pa rožičke posodila. Načeloma bi lahko tudi moški sotrpini prišli, ampak mislim, da se bodo dolgočasili med nami babjimi čvekami. Lahko pa kasneje pride, ko bomo čvek dale že na stran in se bo začel žur. Gretka, kaj pa ti čakaš s prijavo?? bbpikica, vem da nisem daleč od tebe, saj ti si itak z Vrhnike. Miklavžu sem pa že včeraj zjutraj nastavila, bolje je nastaviti kakšen dan prej, da ne bo prepozno sončka, kje sta, alo hitro na RR sijat Tina1, se nam boš pridružila na zabavi, da ti končno vrnem tvojo kastrolo Bumo, Se*, prste k sebi in čakati, naslednji teden bo kar pravi za teste delat. Jaz že vem, sem videla v zvezdah . Se* vem da je za vaju z Bumo malo predaleč, mogoče se bomo pa ostale RR kdaj opogumile in se odpravile preko Mure, preko Drave... Zarja, ti pa samo še danes, jutri je pa nov dan in dopsut, v četrtek pa hop po pikice Netka in Larči, računam na vajin pogum, Netka ti kar pridi, da spoznaš konkurenco pri dr. D-ju Kruce, hvala za kavico, sem ti že odgovorila na z.s., za popoldne pa čakam sliko lepotca. Lučka, sploh ne dvomim, da ti ne boš prišla do Lj in nakupila vsa darila. Ne pozabi, letos moraš kupiti eno darilo več, še za pikico. Miška, kje si ti ilegalna podganca. Kako kaj življenje? Žiži, a že potuješ? Upam, da se bom imela fino.