|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December IVF/ICSI
5.12.2008 10:12:15   
sonček33
Mismis -evo me na raportu. Sem čist le lekutro padla, pa najboljša prijateljica je prišla na kavo in mi povedala veselo novičko, da junija dobijo štorkljo na obisk. Sem tako vesela.

Se* - miss M zdaj en lep čas ne bo, zato je nikar ne čakaj.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 826
5.12.2008 10:13:11   
kajsica
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

Mišmiš, a mi3 lahko tut pridemo na žurko? user posted image

Glih zdaj te bom po riti nasekala boš vidla, če boš taka vprašanja postavljala! user posted image user posted image user posted image  Ampak jaz sedim zraven tebe.....da se kaj nalezem, da če bom lahko trebuščka malo pobožala!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 827
5.12.2008 10:13:35   
Shadow
Dobro jutro, miške!

Kako smo kaj danes? Čakamo na dež? No, če bomo toliko čvekale, je še samo vprašanje časa, kdaj se vlije. Z neba, seveda, ne iz podvozja! user posted image

Bumo, Se*, tudi mene spremlja belina, šraufa me pa samo, ko moram iti ... ekhm... saj vemo, kam... tam, kamor gre še cesar sam! user posted image  Je pa malo hecno, ko vidim, da bom kmalu na vrhu trepetalk.

Baci, držim pesti za danes, pa še eno user posted image  za srečo!

Grem malo za nazaj brat.

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 828
5.12.2008 10:15:55   
mismis

ne, vi trije pa ne user posted image user posted image user posted image

swašta, kakšne neumnosti ljudje sprašujejo user posted image user posted image

čaki, čaki ti si sedaj nosečka in pod vplivom hormono, zato moram to bolj nežno napisati. Draga Hedi, Micka in Franceljček, vsi trije ste lepo vabljeni k nam na vas. Bomo pripravili za vas 3 stoleuser posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 829
5.12.2008 10:17:31   
netka34
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

Netka če boš rabla prenočišče za 19.12. ga maš pri meni pa tud za 20.12.user posted image

Vsem ostalim želim lep in zabaven Miklavžev petekuser posted image

O, ma hvala punči!! Zej bom pa res fajn premislna!user posted image user posted image

Netka in Larči, računam na vajin pogum, Netka ti kar pridi, da spoznaš konkurenco pri dr. D-ju

Ja, tudi za  to bi blo vredno se udeležiti. D sploh vidm, kake šanse mamuser posted image user posted image dddd?!

No, sprehod z mrcinami je bil ena sama poplava. Tolk uliva, d so vse vode čez cesto za ene 5cm udarile, pa dežnik je itak sam v napoto...prow grozljivka!user posted image user posted image user posted image

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 830
5.12.2008 10:20:15   
netka34
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

ne, vi trije pa ne user posted image user posted image user posted image

swašta, kakšne neumnosti ljudje sprašujejo user posted image user posted image

čaki, čaki ti si sedaj nosečka in pod vplivom hormono, zato moram to bolj nežno napisati. Draga Hedi, Micka in Franceljček, vsi trije ste lepo vabljeni k nam na vas. Bomo pripravili za vas 3 stoleuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 831
5.12.2008 10:21:04   
Grethy

IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Ojla Grethy veš da sem se prjavla takoj zvečer ko sem se prvlekla iz službe. Kaj pa ti čakaš? In drugač ?

Nč ne čakam, usklajujem user posted image user posted image user posted image user posted image , bo pa verjetno tale fešta prioriteta ... tko da ... eko, zdej sem dala kruh pečt, pol pa zviz na teren, pa na šiht ...

No lepo se bova končno spoznaleuser posted image , sem si jaz tud tale žur za prioriteto dala, ker tega pa res nebi rada zamudilauser posted image . jaz pa nisem tko pridna sem prejle šele vstalauser posted image  in kavico popila, zdaj se bom pa počas za službo spedenala pa veselo na delo.

tko tko ja ... jz tut zdejle kafe pijem ...

eeeeeeejjjj ti si rekla da rabiš 2x MM ?????

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 832
5.12.2008 10:21:15   
bambi75
No pa mi je končnoo uspelo priti gor. Sem že pred uro poskušala pa nikakor ni šlo. Sem prišla samo do Zanositve potem pa nič več. user posted image

Se* vidim da tebe danes nekaj pesimizem daje. A nisi mene včeraj nekaj kregala. Saj vem da je težko zato pa mislim, da se skoraj vsem spreminja razpoloženje, tako kot meni tudi ostalim.  Pa saj bo že drug teden vse jasno. No vsaj pri meni.

Baci seveda tudi jaz navijam, da se pingvinčki uspešno odtalijo on jih dobiš k sebi.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 833
5.12.2008 10:23:53   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

Glih zdaj te bom po riti nasekala boš vidla, če boš taka vprašanja postavljala! user posted image user posted image user posted image  Ampak jaz sedim zraven tebe.....da se kaj nalezem, da če bom lahko trebuščka malo pobožala!!!!!user posted image user posted image user posted image

Sori ko nisem najdla odgovora ... a si mi odgovorila na včerajšnje vpitanjce ???

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 834
5.12.2008 10:23:59   
netka34
Ojli, Gretki!!

Kako kej furaš ti tist K' ? A bo kej, nisi nič sporočila!!??

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 835
5.12.2008 10:24:49   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

Se* vidim da tebe danes nekaj pesimizem daje. A nisi mene včeraj nekaj kregala. Saj vem da je težko zato pa mislim, da se skoraj vsem spreminja razpoloženje, tako kot meni tudi ostalim.  Pa saj bo že drug teden vse jasno. No vsaj pri meni.

user posted image  user posted image  user posted image  
saj vem - se gibljem med optimizmom, potem pa dobim pesimistične pikice user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 836
5.12.2008 10:25:10   
Grethy

No pa mi je končnoo uspelo priti gor. Sem že pred uro poskušala pa nikakor ni šlo. Sem prišla samo do Zanositve potem pa nič več. user posted image

Baci seveda tudi jaz navijam, da se pingvinčki uspešno odtalijo on jih dobiš k sebi.

lej jo bambiko in njene tri malčke ... hello punčka ... kako ste ????... boš šla 20. na žurko ????

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 837
5.12.2008 10:26:09   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: netka34

Ojli, Gretki!!

Kako kej furaš ti tist K' ? A bo kej, nisi nič sporočila!!??

Hehehehhe ... sem v fazi ovuliranja pa tolk user posted image user posted image user posted image , da nimam časa poročat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IMAŠ Z.S.

< Sporočilo je popravil Grethy -- 5.12.2008 10:27:09 >

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 838
5.12.2008 10:28:11   
bbpikica
Grethy daj sam eno Maco , sam mal prečekirala pa jaz jo mam dovolj ker sam 1 tab. na dan papam mam še Vitex zraven, za mojga jo bom pa rabla.

Netka nč ne premišljuj ti sam priduser posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 839
5.12.2008 10:32:21   
kajsica
Grethy, oprosti ampak kako je bilo že pitanjce?! user posted image  Marija, kaj me že skleroza matra....pa še na hormone se ne morem izgovarjat....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 840
5.12.2008 10:35:09   
Grethy
Pikica zmenjeno user posted image user posted image user posted image user posted image ... spisek delam kolk jih moram nabavit user posted image user posted image ... pa da ne bi kera zvisela ... sej veš kako je pol med prazniki ... jz sem tako od 19.12. doma in bom skor nič hodila v tisti konec ene 3 tedne ... pa bi znala bit pr keri že kr kriza, če ji zmanjka ... 

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 841
5.12.2008 10:38:18   
šopka
hej babuške! dajte me mal pomirit pred jutrišnjim ET-jem. a to sranje tudi boli tak kot punkcija? ker jst sm še v riti od punkcije. pa bušita mam še zmeri k v 5 mesecu nosečnosti.al je to mogoče po utrogestanu(po katerm btw moram met pojstlo kozi v bližini ker se mi vrti in slabo mi je k ps).

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 842
5.12.2008 10:38:24   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

Grethy, oprosti ampak kako je bilo že pitanjce?! user posted image  Marija, kaj me že skleroza matra....pa še na hormone se ne morem izgovarjat....user posted image user posted image user posted image

Dušo draga, sem vesela da si na liniji, ko da si zdej pr meni na kofetku ... a vohaš ko se kruhek peče ... mmmm ko "pekarna Maček" matr dišiiiiiiiii ... dobr da bom prej šla preden bo goden za jest .... tkole sam sebe lahko kaznuješ, da ne ješ tisto kar ne smeš hahahahaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vprašanje pa je bilo sledeče:

ali je ostala še kakšna željica za izpolnit (seveda da je v moji moči) za drug teden, da ne tolčem v prazno ali mimo  ????

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 843
5.12.2008 10:40:26   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: šopka

hej babuške! dajte me mal pomirit pred jutrišnjim ET-jem. a to sranje tudi boli tak kot punkcija? ker jst sm še v riti od punkcije. pa bušita mam še zmeri k v 5 mesecu nosečnosti.al je to mogoče po utrogestanu(po katerm btw moram met pojstlo kozi v bližini ker se mi vrti in slabo mi je k ps).

šopka nč bat ... glavna kriza je za tabo ... edin kar te lahk zaboli je da te mal uščipne z uno račko(nastavkom) ... vse ostalo je pa balzam ... sploh ko ti rečejo: no gospa, zdej ste pa noseča ... user posted image user posted image

SREČNO !!!! držim pestke zate

(odgovor članu šopka)
Neposredna povezava do sporočila: 844
5.12.2008 10:44:00   
Goldy
šopka - pa ET je milina, pa še tolk vesel gre človek ven, vsaj jaz sem šla. user posted image

In ostale? Vidim, da pridno klo(e)petate.user posted image  Predenj me orng slabost zadane še letim v trgovino - malenkosti za Miklavža. V ponedeljek pa že nuhalna.

Še pol kaj napišem.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 845
5.12.2008 10:46:49   
bambi75

No tak pa zgledajo naša vhodna vrata, ko že ene tri dni niso umita.Pol pa rečte kak naj se ne jezim nad njim, ko pa mi vse umaže in raztrga.
user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 846
5.12.2008 10:50:38   
bambi75
Šopka ET mene nikoli nič ne boli. Tako, da kar pogumno. Baje boli samo takrat, ko imaš malo drugače narejeno maternico.

Grety malčki so čist preveč pridni. Mi nočejo, dati nobenega znaka ali so ostali pri meni.

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 847
5.12.2008 10:51:09   
bbpikica

No tak pa zgledajo naša vhodna vrata, ko že ene tri dni niso umita.Pol pa rečte kak naj se ne jezim nad njim, ko pa mi vse umaže in raztrga.
user posted image

Joj Bambi men pa mačka tak okn nardi ko praska da jo spustim not, tko da nisi sama v tem zosuuser posted image user posted image

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 848
5.12.2008 10:55:54   
mismis

user posted image

naš tudi take počne, pa okenska polica je tudi cela blatna, ker stoji na njej in me klče. Ampak se sploh ne sekiram, jo bom že spomladi spucala. Bambi, ti imaš bernija, a ne

< Sporočilo je popravil mismis -- 5.12.2008 10:56:09 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 849
5.12.2008 10:56:12   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Dobro jutro srčice moje........

Moj Shuki vidim še spi.....zaspanka, zaspanka.....user posted image Spajdermenček štrajka.

Lep petek......pri nas še ni dežja.
Jutrčka zarči mojauser posted image

Moj spajdermanček mi ne da spati po pol osmi naprej, stalno bi se premikal in me brcal, je pa res, predno jaz pridem k sebi pa trajauser posted image

Kako si ti srčica moja? Še preveč delaš? Al je dons zadnji danuser posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?