lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: lara light Punce, resno, Abre ni že celo večnost. Ja, ampak res. mene tudi kar malo krbi. Upam, da je to samo zato, ker je dala malo možgane na off. KDO VE KJE JE ABRA??? Lučka, to je tko kot uni k grejo v pokoj, pa potem jasno, da nimajo več časa za nič Moj sonček, lep avatar! Upam,da minejo naorni dnevu v službi! Mismis, jaz bi tudi z vesljem prišla, a si žal predaleč O, Sapi, zdaj sem prebrala...roza izcedki ne pomenijo nič, kdaj imaš datum testa, še upam...drži se in bravo za pogum in misel na nove boje! Upam,de ne bo treba. Pošiljam kup dobrih misli in topel, močan objem! Mlinčka, kot bi brala moje znake v 8 tednu, popolnoma isto...utrujena in zaspane sorte, apetit abnormalen, napihnjena, rahlo špikanje v podvozju, ampak res zelo poredko...to je vse super! Zarjica, ti imaš pefinjen okus, zdaj sem še bolj ponosna na moj hud imidž 'kmetička v mestu' Netkič, kako si? Že planiraš lj. obiske? Gigi, kuku Zarja, to so besede!
< Sporočilo je popravil lara light -- 4.12.2008 19:39:05 >