|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December IVF/ICSI
4.12.2008 15:05:59   
emaa
No punce, ko sem prej spraševala, sem se šla naročit k Rešu (na srečo blizu delam), naslednji teden pa po novo napotnico za k Rešu. 

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 726
4.12.2008 15:08:39   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: emamair

No punce, ko sem prej spraševala, sem se šla naročit k Rešu (na srečo blizu delam), naslednji teden pa po novo napotnico za k Rešu. 

Super. user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 727
4.12.2008 15:08:57   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76
Zarja hellow, kaj boš počela danes?

dans bom bolj brala...ker sem baje brbljica....user posted image user posted image user posted image ...včasih sem veljala za hirny teddyja

Pija ti pa v gužvi? Pa pri nas tako.....

Larči lepo oblekco maš......

Horny Teddy

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 728
4.12.2008 15:09:03   
mismis

super user posted image user posted image user posted image . A to pomeni, da januarja že štartaš s postopkom

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 729
4.12.2008 15:11:06   
lučka 25
mismis, če bo vse v redu, mene lahko za 20.12. kar računaš. Ampak opis poti sem pa že nekje osjala, pa mi boš morala spet poslat novega. Tako, da jaz bi kar prišla. user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 730
4.12.2008 15:12:05   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

mismis, če bo vse v redu, mene lahko za 20.12. kar računaš. Ampak opis poti sem pa že nekje osjala, pa mi boš morala spet poslat novega. Tako, da jaz bi kar prišla. user posted image

superuser posted image user posted image , si mi že polepšala dan. Opis poti ti pošljem po z.s. in to kar prec

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 731
4.12.2008 15:12:33   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

superuser posted image user posted image , si mi že polepšala dan. Opis poti ti pošljem po z.s. in to kar prec

user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 732
4.12.2008 15:24:44   
emaa
Zdaj ne vem a januarja štartam, ampak po moje veliko eksperimentiranja ne bo, ker se itak ve kaj je pri meni problem, razen če bo še kaka laparo, histero na sporedu, da nimam spet kakih zarastlin. Po klomifenu kaj veliko pri meni ni, ker so problem O. Bom malo zraven svetila do takrat pa vam družbo delala. 

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 733
4.12.2008 15:49:17   
Hope2

Zdaj ne vem a januarja štartam, ampak po moje veliko eksperimentiranja ne bo, ker se itak ve kaj je pri meni problem, razen če bo še kaka laparo, histero na sporedu, da nimam spet kakih zarastlin. Po klomifenu kaj veliko pri meni ni, ker so problem O. Bom malo zraven svetila do takrat pa vam družbo delala. 

ooo emamair, ste že zaštartali po bratca oz sestricouser posted image . Mogoče pa vas bo spet sreča doletela in se boste že pred Rešem veselili pluskauser posted image . Srečno v postopkuuser posted image user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 734
4.12.2008 16:16:46   
Reby

A to velja samo za vas "tastare RR", ker če ne, sem tudi za, seveda če bo vse ok :)

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 735
4.12.2008 17:25:32   
Bumo
Reby, super za zamrznjenčkeuser posted image user posted image . Že to je ful lep uspehuser posted image user posted image .

Šopka lepo ,da si se nam oglasila. full lepa zaloga celicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Počivaj pa dosti pij.

Mismis, si lepo vabila dala sem gor. Pod seznam se ne bom pofočkala, ti pa že vnaprej želim oz. vsem,
ki praznujete roj. dneve v teh časih tisto kar si najbol jsame želite, predvidevam, da user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 736
4.12.2008 17:59:21   
gloria
Gloria, kako je nik? Je priden, raste?
Enga objemčka od nas.

Sem hotla nosečkam napisat kako sem rada gledala tvoj tikerček in odštevala dni zate, ko sem bila na začetku.... in glej še 50 dni pa bom tudi jast po svojga pikca.

...Nik je priden,raste ful zdej ma že 6900 g. kolk je pa velik zvem v sredo ko dobi tudi prvo pikico....jaz tudi vaše tikerčke spremljam za to mam časuser posted image branje mi pa včasih ne uspeuser posted image ...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 737
4.12.2008 18:00:40   
gloria
Gloria, oj, samo da ste fajn, lubčka tebi in mojemu lepotcu!

..o hvalauser posted image ...ful dobro slikco maš mamikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 738
4.12.2008 18:01:59   
gloria
SULFINIJA IN BLANČ TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 739
4.12.2008 18:04:20   
gloria
Gloria, pozdravčke tebi in malemu Niku. A je Nik že nastavil za Miklavža?

....hvala,hvala....je že nastavil za Miklavžauser posted image ....kak si tiuser posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 740
4.12.2008 18:05:04   
sapi
Evo mene zdajle z roza izcedkom in negativnim testom. Nič gremo naprej v tretji krog. Imam že datum pri Ribič-evi in sicer 03.02.2009, samo še za evidenčno številko pokličem.

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 741
4.12.2008 18:08:50   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: sapi

Evo mene zdajle z roza izcedkom in negativnim testom. Nič gremo naprej v tretji krog. Imam že datum pri Ribič-evi in sicer 03.02.2009, samo še za evidenčno številko pokličem.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 742
4.12.2008 18:09:26   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

A to velja samo za vas "tastare RR", ker če ne, sem tudi za, seveda če bo vse ok :)

Reby, to velja za vse, ki so se nam pripravljene pridružiti. Tako, da vabljena med nas.
Opis poti ti pa pošljem, ko pridem iz pasje šole.

IZVIRNO SPOROČILO: Bumo

Mismis, si lepo vabila dala sem gor. Pod seznam se ne bom pofočkala, ti pa že vnaprej želim oz. vsem,
ki praznujete roj. dneve v teh časih tisto kar si najbol jsame želite, predvidevam, da .

Mi je že žal, a razumem. Hvala za čestitike vnaprej

quote]IZVIRNO SPOROČILO: gloria

Gloria, pozdravčke tebi in malemu Niku. A je Nik že nastavil za Miklavža?

....hvala,hvala....je že nastavil za Miklavža ....kak si ti

V redu, čakamo da bo januar, pa da gremo otroke iskati. Mogoče moram pa jaz tudi nastaviti Miklavžu???

quote]IZVIRNO SPOROČILO: sapi

Sapi user posted image user posted image user posted image , žal je res tako, da se moramo nekatere full matrati, drugim pa k sreči uspe v prvem postopku

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 743
4.12.2008 18:11:30   
gloria
V redu, čakamo da bo januar, pa da gremo otroke iskati. Mogoče moram pa jaz tudi nastaviti Miklavžu???

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 744
4.12.2008 18:32:43   
lučka 25
sapi   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 745
4.12.2008 18:39:09   
Reby
Mismis - super!!! user posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil Reby -- 4.12.2008 18:40:41 >

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 746
4.12.2008 18:40:16   
Reby

Sapi - žal mi je user posted image  user posted image  user posted image , držim pestke za drugič  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 747
4.12.2008 18:50:53   
Bumo
Sapi user posted image user posted image user posted image , upam, da si boš hitro nabrala moči za naslednji postopek in takrat bom ful navijala zate, da bouser posted image user posted image .

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 748
4.12.2008 18:53:31   
gigi1

Sapi user posted image user posted image user posted image  žal mi je...vendar se mi zdi malo prezgodaj za testuser posted image . Danes je 10 ali 11 dan po ET?? Mogoče je pa le spet ista finta...izcedki..pa se nehajo...pa čez par dni pozitiven test. Upam, upam user posted image user posted image user posted image

Drži se draga. Še nekaj dni pa bo vse jasno.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 749
4.12.2008 18:56:33   
mlinčka

mlinčka in mlinček, že 8 tednov je. user posted image  A imaš zdaj že kaj tipičnih nosečniških znakov?No, ti si dokaz, da nimajo vse že takoj slabosti,.... A delaš, a si na bolniški?

Že 8 ja. Saj gre kar hitro, sam do pregledov se pa res vleeečeee. Zdaj razumem, ko je ena pravla, da bi imela UZ kar doma. Te zaskrbi pa se kar mal priklopiš user posted image .
Najbolj tipičnih znakov, kot so slabosti in povečani air bagi, ni. Nad prvim se ne pritožujem, na drugo še upam user posted image . Sem pa bolj utrujene in zaspane sorte, apetit abnormalen, napihnjena,... Take zadeve. Vsake tolko časa me rahlo špikne v podvozju, ampak res zelo poredko. Kako pa kaj ti, srečkica nosečkica?

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?