|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December IVF/ICSI
4.12.2008 21:21:34   
mismis
user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU   

Petek, 05.12.

Baci - ETZ

Ponedeljek, 08.12.
Obayifo - 4. IUI

Četrtek, 11.12.
Zarja1 - ETZ

Petek, 12.12.
Kajatina - UZ

Petek, 19.12.
Netka34 - posvet z dr. D.

Sreda, 24.12.
Zarja - lula

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V DECEMBRU  

Ponedeljek, 08.12.
Goldy - NS
sabsa - NS

Torek, 09.12.
Lučka25 - UZ
stijan - pregled

Sreda, 10.12
Zvezdica - pregled
Kicsi - razgovor z dr. Cerarjem

Četrtek, 11.12
Mojsonček - pregled

Ponedeljek, 15.12.
Lara Light - pregled
Želvica99 - UZ
Mlinčkovi - UZ

Torek, 16.12.
Goldy - pregled
sonček85 - pregled

Sreda, 17.12.
sabsa - pregled

Petek, 19.12.
Hedviga - UZ
Nokes  - UZ

Ponedeljek, 22.12.

Shuka - UZ
blanči - UZ
mismis - user posted image

Torek, 23.12.
mandreja - pregled

Sreda, 24.12.

Shuka - pregled

Ponedeljek, 29.12.
Jazzz27 - NS

Torek, 30.12.
mandreja - AC
 user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JANUARJU   

Ponedeljek, 05.01.2009
anci banci - NS
ledenka - morfologija

Torek, 06.01.2009
Kisci - pregled

Petek, 09.01.2009

Dakec - UZ

Ponedeljke, 12.1.2009
Lučka 25 - NS

user posted image user posted image user posted image

OBJEMČKI
          user posted image   Tina1 user posted image

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image T R E P E T A L K E user posted image
(beri TESTI)

sapi greje user posted image user posted image
test 09.12.2008
Shadow greje user posted image user posted image
test 11.12.2008
Bumo greje  user posted image
test 12.12.2008
Reby greje user posted image test 13.12.2008
bambi75 greje user posted image user posted image user posted image test 15.12.2008
Se* grejeuser posted image user posted image test 15.12.2008

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

user posted image   KANDIDATKE  user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, zmrznjenčki)
  • Reby (1.IVF/ICSI, dr. Reš, november)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Želvica99 (2. IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Sapi (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)  
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB, femoden, Dipherline)  
  • Serendipity (1. ICSI, MB, dr. Gavrič)
  • Bumo (1. IVF, MB, Dipherline + Gonal)
  • Shadow (2. IVF, MB)
  • Obayifo (4. IUI, Graz)
  • Vitaebella (IVF)
  • Sulfinija (GK LJ, dr. Zorn)
  • Baci (1. IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič, zamrznjenčki)
  • Netka34 (4.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič, posvet 19.12.)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image     

• M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB) 
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Pika74 (34 let, 5. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa,1 UZ - 15.1.2009)
  • bbpikica (5. IVF/ICSI, PO, dr. Reš, 5.januarja pregled)
  • Pikovit (6. IVF, MB, femoden, akcija januarja)
  • Nikita***(3. IVF, GK LJ, dr. Zorn)
  • Reni70 (6.ICSI,PO, dr.Reš)
  • mismis (2.IVF;LJ, dr.Drobnič)
  • gospodarica (3. IVF, dr. Reš)
  • Paddy (2.ICSI, MB, zamrznjenčki)
  • cukica (24let)(LJ, dr.Ribič, novembra zamrznjenčki) 
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • zup2(dr. Reš, PO)
  • Oktavija (MB, 3. IUI)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • T1979 (3. IVF, PO,dr. Reš) 
  • Kiwi (1. IVF, MB)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ)
  • miška73 (2. IVF, GK LJ)
  • zofka7 (3.IVF, GK LJ)
  • womanpolice (3. ICSI, GK LJ, 03.01. dr. Bokal posvet)
  • BEBIII (GK LJ, dr. Pinter, 29.1.09 pregled)
  • anna1 (2. IVF, GK LJ)
  • n74 (2. IVF/ICSI, dr. Reš, PO)
  • Gigi (3. ICSI, GK LJ, dr. Vogler) 
  • daisy23 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, 3.12.po napotnico za eskimčke)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič, posvet 9.2.) 
  • Jill (1. ICSI, MB) 
  • Barbarella77 (2. ICSI, MB) 
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • 11122379b (1. IVF, LJ)
  • vijolica30 (3.IVF, Dr. Bokal, GK LJ) 
  • Anonimna MAJA (1.IVF, Dr.Reš, LJ/PO)
  • žogica13 (2.IVF, dr. Požlep, GK LJ)
  • citrončica (4.icsi, GK LJ)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič, posvet 6.2)
  • emamair (IVF, dr. Reš, posvet 20.01.) 

user posted image user posted image user posted image

sayuri 
    user posted image user posted image , pf user posted image , Gloria user posted image , Amelia user posted image , Goldfish user posted image , Anime user posted image user posted image , Mijavček user posted image  user posted image , Konina user posted image  user posted image , Hope2 user posted image

dakec user posted image  user posted image
    Zvezdica user posted image  user posted image , Pinki36 user posted image  user posted image , Abra user posted image  user posted image , Sonček33 user posted image  user posted image , Julija30user posted image , Orto2user posted image , Hedviga user posted image user posted image  user posted image , Shukauser posted image , Linda25user posted image , Nokesuser posted image user posted image  user posted image , Rožica29user posted image , Jadrnica user posted image  user posted image , Sonček85user posted image , Dobrovoljčicauser posted image , Ledenka user posted image  user posted image , LaraLightuser posted image , Stijanuser posted image , mojsončekuser posted image , martin6user posted image , Mandrejauser posted image , Kicsiuser posted image , Goldyuser posted image , Sabsauser posted image , Jazzz27user posted image , lana08 user posted image , Kalinauser posted image , anci banciuser posted image , mlinčkoviuser posted image , Lučka 25user posted image

Špelka12user posted image , Libi user posted image , Grethy user posted image , Dajamaja user posted image , Bozza user posted image , Gigi
    user posted image , n74 user posted image , DaisyE user posted image , netka 34  user posted image

Mlinčekuser posted image , Folikel09 user posted image , Krucefiksuser posted image     

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije: http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
    Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
    Naročanje na GK:
    narocanje.spec.gin.amb@kclj.si
    Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image NOVE NOSEČKE  DECEMBER user posted image  

user posted image    želvica99 (LJ)
    user posted image  
    blanči (PO)
    user posted image   Sulfinija (N)

Dekleta, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano. Da se ne bomo lovili. Katera tega ne bo naredila, jo lahko pomotoma spustimo.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
    Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonček85)
  • Neposredna povezava do sporočila: 776
    4.12.2008 21:25:50   
    mismis
    A bomo kaj navijale, jutri naša Baci dobi svojo deco nazaj

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Baci, želim ti, da dobiš svoji pikici nazaj, da se lepo primeta in vgnezdita, da ju boš cartala še naslednjih 9 mesecev...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 777
    4.12.2008 21:33:11   
    sonček85
    IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Baci, želim ti, da dobiš svoji pikici nazaj, da se lepo primeta in vgnezdita, da ju boš cartala še naslednjih 9 mesecev...

jaz tudi navijalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
    ALEKS 23.4.2009 <3
    TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 778
    4.12.2008 21:39:25   
    sapi
    Jaz sem čist ok, hvala vam punce za vse lepe želje ... kaj pa vem mislim, da 10 dan bi že lahko kaj pokazalo, lahko me pa še kaj preseneti nikoli se ne ve, bomo videli user posted image  ... U še v pogonu dokler se mi konkretno ne vlije ... sem šla kar v šoping za dušo pa nič kupila, samo gledala, ker očitno nisem bila čisto pri stvari, revčka moža pa samega doma pustila, moram sedaj vse nadoknaditi, sem tudi ta prava user posted image  ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 779
    4.12.2008 21:40:41   
    mismis
    Reby, imaš na z.s. opis poti kako do nas na vas.

Kruce, potem praviš, da je sedaj kužon lep. A nam prilepiš še kakšno fotko tvojega šarmerja? pa so ženske kaj pametnega/uporabnega kupile.

Lučka, ja pri nas je tako, če se le da kupim vsa božinčna darila prej, da mi ni treba zadnji teden letati in se gužvati po trgovinah, ker to pa sovražim.

Žižek, upam da se imaš danes fajn.

Sapi, kot so punce rekle, vztrajaj na utripizderaju, mogoče je pa res še prekmalu, glede na to, da imaš datum za test šele 9.12.

Shuka, kaj pa jaz delam na seznamu nosečk. A jaz kaj ne vemuser posted image user posted image user posted image

Lara in Netka, jaz vem, da smo daleč, ampak dajta se nam probati pridružiti, ne bo vama žal

Goldfish, mali je pravi cuker, pa še šarmer, samo poglej ti ta nasmeh, zlata vreden user posted image user posted image user posted image

Daisy in Mlinčka & Mlinček, vi 3 prideta na žur ali ja? Mislim, brez vas ni pravega žura.

emamair, ma sej 20.01. bo mimogrede tukaj, eni se še streznili ne bodo po novem letu, ti boš pa že v akciji

bbpikica, si že doma, ali še delaš

Miška, kaj pa ti, spet tolčeš nadure in iz ilegale oprezaš za nami.

Zarja, saj bo, če sem jaz prav razumela, samo še jutri delaš, potem pa relaksacija in pikice here I come

Zvezdica, ti se pa čuvaj, da te ne bo Medo kaj prej presenetil, mogoče se mu bo mudilo gledal pod jelko

kajatina, samo da je vse v redu s teboj in da gte krvavitve ne pomenijo nič hudega

Kajšica, potem sva zmenjene user posted image . Ti ga pa fino jutri praznuj (IN NE FOLK NIMA JUTRI R.D.)

Hedi, Noki, Abra, Shuka in vse vse vse naše nosečke, kje ste. Javite se, da nas ne bo skrbelo

tako, vem da sem vas spet en mali milijon spustila, ampak moram pod tuš, tale blato s poligona dol s sebe odluščiti (joj kolk sem jaz vesel, ker šumniki spet delajo). Eno lepo lahko noč vsem skupaj

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 780
    4.12.2008 21:41:26   
    zarja1
    IZVIRNO SPOROČILO: netka34
    O ti pikipoki, no sej te zastopm, sam d nis kej metra uporablala! Ti kr počivej! Sej bo še cajt za čvekat.

Netka jaz sem Štajerka...rabim prevod...user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu netka34)
    Neposredna povezava do sporočila: 781
    4.12.2008 21:43:39   
    zarja1

to pa je pravi zadetek za navijanje. Baci draga držim pesti zate!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 782
    4.12.2008 21:45:37   
    Reby
    Mismis - hvala ti za napotke in zgleda, da sva čistu blizu doma user posted image  user posted image  user posted image

In navijam za jutri

Petek, 05.12.
    Baci - ETZ

user posted image

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 783
    4.12.2008 21:48:09   
    zarja1
    Mišmiš hvala. Saj vem da bo, sam se mi zdi da je bla prvič reakcija čist drugačna, al pa sem jaz res preobremenjena s službo. No pa pijem in žuram ga zdaj tud precej več...user posted image user posted image user posted image  Mogoče je to tud Shuki pomagalo...
    Si pa prava......na poligon s kužonom. Le nabirajta kondicijo tvoj D dan se približuje. Čez dobri 2 leti bo pa kužon za deco laufal...user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 784
    4.12.2008 21:49:21   
    lučka 25
    IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

mlinčka in mlinček, že 8 tednov je. user posted image  A imaš zdaj že kaj tipičnih nosečniških znakov?No, ti si dokaz, da nimajo vse že takoj slabosti,.... A delaš, a si na bolniški?

Že 8 ja. Saj gre kar hitro, sam do pregledov se pa res vleeečeee. Zdaj razumem, ko je ena pravla, da bi imela UZ kar doma. Te zaskrbi pa se kar mal priklopiš user posted image .
    Najbolj tipičnih znakov, kot so slabosti in povečani air bagi, ni. Nad prvim se ne pritožujem, na drugo še upam user posted image . Sem pa bolj utrujene in zaspane sorte, apetit abnormalen, napihnjena,... Take zadeve. Vsake tolko časa me rahlo špikne v podvozju, ampak res zelo poredko. Kako pa kaj ti, srečkica nosečkica?

Ja, bi bilo res fino imet UZ kar doma, da bi skoz čekiral. user posted image  se vleče do teh pregledov.
    Jaz pa sem v redu. Slabosti ni nič več, mogoče pomanjšan apetit, tako da jem bolj na silo. Dekolte pa se je hvala boguu nehal večat, ker mi j košarca E več kot dovolj. user posted image
    Špika pa tudi mene občasno, pa popoldan bi samospala.user posted image

gigi, nič bat. Medve z mlinčko sva v redu. Veva, da misliš na naju, ampak čas pa naredi svoje.user posted image

sapi, šele zdaj vidim da si šele 10 dan po ET. Pa mogoče res ne bi bilo slabo, če še malo počakaš in ponoviš test čez par dni.

kajatina, naj bo vse v redu. Ti se lepo še naprej špikaj, folikli p naj rastejo kot naročeni, po šolsko. user posted image

ribica, kako lepega sončka imaš. Je res pravi cuker.user posted image

Kruce, všeč mi je da vstrajata. Kar probajta zatežit za postopek na koncesijo, ker tako lahko samo profitirata. Kar se pa zapravljanja € tiče, pa meni še zaenkrat uspeva, da jih ne, ker se mi ne ljubi it drenat v gužvo. Samo enkrat bo tudi to treba. 

mismis, jaz tudi ponavadi nakupim vsa darila prej. Sem mislila it jutri v LJ, pa sem se spomnila, da bo gotovo nora gužva zarai petka in Miklavža. Tko, da bom prestavila na naslednji teden - en dan mi bo že uspelo.

(odgovor članu mlinčka)
    Neposredna povezava do sporočila: 785
    4.12.2008 21:49:30   
    lučka 25

user posted image user posted image Navijam tudi jaz.user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 786
    4.12.2008 21:53:31   
    lara light
    Baci, za ju3 navijam za lepe otročke!user posted image user posted image user posted image

Zarjica, mi smo lepo, hvala sonceuser posted image

Mismis, nikoli se ve...user posted image

Lepe sanje vsem!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
    Coelho

(odgovor članu lučka 25)
    Neposredna povezava do sporočila: 787
    4.12.2008 21:55:20   
    zarja1
    Dekolte pa se je hvala boguu nehal večat, ker mi j košarca E več kot dovolj. user posted image

kak te nosiš to?user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu lučka 25)
    Neposredna povezava do sporočila: 788
    4.12.2008 21:56:55   
    lučka 25
    IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Dekolte pa se je hvala boguu nehal večat, ker mi j košarca E več kot dovolj. user posted image

kak te nosiš to?user posted image

Težko. user posted image
    Doma mi jih pomaga nosit moj, pa med tem časom ima ves čas velik nasmeh na obrazu. user posted image

(odgovor članu zarja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 789
    4.12.2008 22:00:29   
    zarja1
    evo user posted image  gre počasiuser posted image . Bodi pridne....user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 790
    4.12.2008 22:11:55   
    Zvezdica
    IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

pa še ena slikica našega malega sončka...

user posted image

Sonček je sonček...ni kajuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu gold fish)
    Neposredna povezava do sporočila: 791
    4.12.2008 22:14:19   
    womanpolice
    Živjo...

To pa je res Murphy... Takrat ko imam čas ali ko KONČNO pridem do računalnika - kar je zadnje čase zelo redko, ker moj študira za izpit in piše seminarske (magisterij je ena sama velika seminarska...), vas pa ni skoraj nč tle gor user posted image

No, uspela sem se prebiti čez poste, odkar sem se nazadnje javila (dva dni nazaj), pa ste že toliko napisale... Ja, hudo...

Najprej bi rada čestitala SULFINIJI za naravno nosečnost... in držim pesti, da bo vse ok...

Prav tako bi rada čestitala BLANČ... Super! Želim ti lepo nosečnost user posted image

BOZZA.. Jst se opravičujem, ampak tisti listek kjer sem si napisala pot, sem izgubila. Tukaj je telefonska, pa ti bodo vse obrazložili 01/755 87 65 (Ana-Agatha SEDEJ, Drenov Grič št. 72/c) - se opravičujem zamudi.... beri zgoraj...

MOJ SONČEK hvala za lepe želje...

BBPIKICA... Ja, nism bla skoz celo leto pridna - beri "pesimizem" - tko da Miklavž to vse vidi... Pa vendar hvala... NO, pa smo spet pri pesimizmu... pa če si ne morm pomagaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BAMBI75.. Iz tvojih ust v Božja ušesa bom rekla!!! Hvala.

SAPI...Upam, da se - prelevi v + tekom naslednjih dni, tko da jst zate še nism obupala, zato še ti ne bom dala objemčka...

MIŠKA73.. Kje si "stara" ? Kje se mi skrivaš? Pismo, spet vikend delam... sem pa naslednjo nedeljo prosta, tko da bi se lahko kaj zmenili... Kaj praviš?

KAJŠICA... Ti je sedaj kr dolgčas mar ne? Dej, javi se , pa greva na kavo... jst še kr budno spremljam tvojo lučko in avta... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MISMIS... 20.11. Pa sej ne morm verjet.. Mislim, da sva ravno na ta dan povabljena na 70 letnico strica od mojega.. (al sva 19.11. ) Nism zihr.. Bom pr mojmu preverila kaj piše na vabilu... pa ti javim... srčno pa upam, da je 19.11. , saj že malce pogrešam tvojo štango... hahahhahahah... bi mi spet morala pripraviti lasuljo.. tokrat takšno, ki ne pada kr tko dol..
    aja, je pa moj reku "A moški sotrpini pa ne smemo zraven?" sem rekla "ja, če pa nis tolk pogumn, da bi bil del RR - aktiven član kot Mlinček in Krucifiks"

PIKOVIT... Šele dans sm vidla tvoj ZS.... Te bom poklicala... Dans pa me itak ni bilo v službi... Jutr pa delam od 6 do 18.00 ure...

IN KAJ JE NOVEGA....?

Torej.. Gremo po vrsti..

1. dans sm imela podelitev diplome... stlačili so nas v največjo predavalnico na faksu, ampak je bila TAKŠNA GUŽVA.... da tud zravn odra nisi prišel s fotoaparatom.. tko da so lahko fotografirali le tisti, ki so imeli res dobre fotoaparate. Moj Canon ni potegnil tko daleč, tko da je nastala res temna fotka, ko sm na tistem odru... TO mi ni bilo všeč... Lahko bi najeli večjo dvorano, da bi te vsaj domači lahko ovekovečili.... tko pa bom imela ta spomin v mislih.... TUd to nekaj šteje...
    Druga stvar mi ni bila všeč ura podelitve... 13.00... skoraj nihče od naših ni mogel priti.. in v decembru vsi vemo, da je težko dobiti dopust...
    Oblečena sem bila v tisti krilni kostim, katerega mi je kupila tašča, v vijolično srajco in vijolične čeveljčke (res so hudi iz Deichmana) in dve vijolični zapestnici ter vijolični uhani ter seveda vijolična torbica... aja kostim je temno sive barve... ni vijoličen user posted image user posted image user posted image Morm priznat, da sem bla kr HUDA.... Beri "dobra mačka"... Posledico berite čez nekaj vrstic.... Na podelitvi je prevladovala vijolična barva...
    No, po končani podelitvi smo šli na Jamarski dom v Gorjuši pri Dobu... res zelo dobra hrana in zelo ustrežljivo osebje... tam si lahko ogledate tudi železno jamo (jst si jo imam namen, ker si je še nism uspela)... smo najprej spili aperitiv.. srebrno penino... potem pa pojedli "bogato" kosilo...
    Sestra mi je poleg ostalega kupila namizni prt rumene barve.... zakaj prt, se bosta najbolj spomnili GRETHY in KAJŠICA... Za ostale pa na kratko.. Ko sem bila v obdobju nafilana s hormoni, sem bila tečna za popi..... pip... in ko je bla pr men ta sestra (mlajša), je po nesreči mi umazala rumeni namizni prt.. In nebodi si ga treba... privre na plan moja gora hormonov in moja reakcija je bila nedopustljiva... sm bla kr dost huda... čeprav nism hotla bit... In nism opazila njenih solz v očeh, katere je pogumno zadrževala... TKo zelo sm jo prizadela... da si sploh nism predstavljala. Sestrična ji je na poti pojasnila, da so krivi hormoni, vendar imam občutek, da takrat sestra tega ni razumela niti verjela, da hormoni lahko tako vplivajo (tud jst nism verjela mojemu pred postopku)... V glavnem dans sm ji ponovno pojasnila, kako je bilo na stvari, in da mi je iskreno žal...In imela sem občutek, da mi je šele danes resnično odpustila... Včeraj mi je povedala slabo novico.. Niso je sprejeli v policijsko akademijo, ker se je psihologinji na sprejemnih testih zdelo prezgodaj, da gre v Policijo (beri "žrtev spolnega zlorabljana v otroštvu v daljšem časovnem obdobju") Pa kje je tle pravica...? Že tko je bila žrtev obeh storilcev, sedaj pa ji je to zaprlo pot v poklic, kateri jo zelo veseli.. ne morm verjet....
    Torej.. da nadaljujem z mojim "autfitom"... Bil je tko hud.., da je mojemu skoz domišljija delala... In ko sva prišla domov, sva tko .... hmmmm.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kot že dolgo ne... (pa ne da je drugače slabo, da ne boste narobe razumeli...) ampak tokrat je bilo FENOMENALNOOOOOOOOOOOOOOOO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

2. Moje user posted image še ni... "zamuja" (kolikor se lahko tko izrazim, saj mi včasih zamuja včasih ne) 5 dni... slabosti in slabo počutje pa se nadaljuje... To slabo počutje pripisujem "konjskim" tabletam (Maca)... Za čajčke zdajle 4 dni nism bla pridna, saj sm imela našponan urnik v službi. Bo treba jih spet pridno piti... (ti, ti, ti,... )
    "Zamujanje" pa pripisujem postopku...
    A JE KATERI ŠE ZAMUJALA DRUGA MENSTRUACIJA PO POSTOPKU?
    Da ima Teta Pehta prav, skoraj ne morm verjet, saj ko , imam bolečine v ledvenem delu, kot vedno pred user posted image , tko da mislim, da bo user posted image v naslednjih dneh... Bi pa bila zelo vesela, če bi se pridružila zgodbi Sulfinije... za naravno nosečnost... To bi pa res bil takšen čudež, da bi kr umrla od veselja....

KAJ ŠE NAJ NAPIŠEM...? zaenkrat je to to... itak pa bo mi kmal moj ukradu računalnik.. zdajle sm izkoristila priliko....

lp

(odgovor članu zarja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 792
    4.12.2008 22:15:55   
    womanpolice
    IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

jaz tudi navijalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se kr pod tole še podpišem...user posted image

(odgovor članu sonček85)
    Neposredna povezava do sporočila: 793
    4.12.2008 22:32:51   
    Kruce Fiks

Kruce, potem praviš, da je sedaj kužon lep. A nam prilepiš še kakšno fotko tvojega šarmerja? pa so ženske kaj pametnega/uporabnega kupile.

Mah, kuple samo šaro! Ma sta me prav matirale! Sm sam kreditno držal v rokah, pa surlo vihal.....

Malega pofotkam jutri popoldne pa pripopam eno manekenskouser posted image

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 794
    4.12.2008 22:34:02   
    womanpolice
    Ja, nč... sem čakala 10 minut, da kaj napišete... pa nič... pa kje ste? a spite al... user posted image user posted image user posted image   ja, nč, grem še posodo pomit, potem pa v vodoravnega... jutr je naporn dan...

Vsem želim lepe sanje in če jutr pridem do računalnika, se kaj tipkamo, beremo...

lp vsem

(odgovor članu womanpolice)
    Neposredna povezava do sporočila: 795
    4.12.2008 22:36:04   
    miska73
    WP stara pa kje si ti? Zdaj te pa že res pogrešam. Za naslednji vikend ti še zdle ne morem rečt. Se slišma kej drug teden.

Baci navijam tudi jaz za jutri

Sapi navijam, da se zgodba odvije v stilu naših IVF nosečk.

Pozdravček vsem ostalim pupikam in seveda fantoma.

Neposredna povezava do sporočila: 796
    4.12.2008 22:40:55   
    womanpolice
    no, Miška73.. ti pa si tle... user posted image Ja, upam, da boš imela čas... bi že morale kakšno reči... pa da mi poveš kaj ti je rekla Ribičeva ane....

Pa da še mal "obereva" ostala področja...

lp

(odgovor članu miska73)
    Neposredna povezava do sporočila: 797
    4.12.2008 22:41:55   
    womanpolice
    nč, grem zdaj... bom odstopla računalnik....

Lepo se imej pa se slišva.

GIGI... Prej sem te pozabla napisat.. kak si mi pa ti? zdravje ok?

Neposredna povezava do sporočila: 798
    4.12.2008 23:14:49   
    gold fish

Goldfish, mali je pravi cuker, pa še šarmer, samo poglej ti ta nasmeh, zlata vreden user posted image user posted image user posted image

user posted image   hvala.....

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 799
    4.12.2008 23:17:46   
    gold fish
    IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

btw.... a ve mogoče katera kaj je z bety upa?  zdaj bi morala že cartati svojo user posted image

Na enem forumu sem prebrala, da je splavila, kasneje ponovno zanosila in mislim da nažalost spet splavilauser posted image

ma joj.........pa glih tega sem se balauser posted image ....pa zdaj novembra bi mogla bit z user posted image  v naročju...

hvala za info.....

(odgovor članu Anonimen)
    Neposredna povezava do sporočila: 800
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
    Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
    7 nenavadnih dejstev o spermi
    Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?