Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 9:03:25
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Zdele je pa moja Manca že na dopoldanskem spanju, tako da grem še jz mal v vodoravni položaj-bei pred TV Glej, da se boš kaj obračala, da ne boš zažgala sedežne. Moja pa ravno kaka na puzllah (v plenico). Še čakam na spanje. Upam, da bo kamlu, ker je že sitna.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 9:03:34
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A ste slišale za to, ko je en fant priklenil svojo mamo na radiator v Mb? Mu je mama odpustila. Jo je pa pustil v neogrevanem stanovanju 3 dni brez hrane in vode. On je v priporu, ona je pa po mojem mnenju zrela za psihiatra. Sej baje da je imela čudno otroštvo njegova mama
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 9:04:34
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A ste slišale za to, ko je en fant priklenil svojo mamo na radiator v Mb? Mu je mama odpustila. Jo je pa pustil v neogrevanem stanovanju 3 dni brez hrane in vode. On je v priporu, ona je pa po mojem mnenju zrela za psihiatra. Sej baje da je imela čudno otroštvo njegova mama Nimam pojma. Saj svoje otroke imamo radi in naredimo vse zanje ampak tole je pa preveč.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 9:04:52
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Zdele je pa moja Manca že na dopoldanskem spanju, tako da grem še jz mal v vodoravni položaj-bei pred TV Glej, da se boš kaj obračala, da ne boš zažgala sedežne. Moja pa ravno kaka na puzllah (v plenico). Še čakam na spanje. Upam, da bo kamlu, ker je že sitna. za ene 180 stopinj, več ne bo šlo Pa prijetno previjanje pokakane ritke, jaz sem dal to prvo rundo donc že skoz
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 9:05:38
|
|
|
|
barbaw
|
Danes je Cetinski v Mb. Jaz bi pa takooooo šla. Grem malo dat spat, ker je sitna ko , meni je pa zdaj slabo po tej kavi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 9:10:04
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ANEJ in Sashy VSE NAJ NAJ ZA 7 MESECEV!!!! Tudi od naju z Manco!!! Jutro, tudi midve z Nio se pridružujeva. Noč je bla še za zdržat, samo trdno zaspat je problem. Spat sma šle ob 20.00, je spala pol ure, potem pa je redno zaspala šele 23.30 , po mukah, zaspana pa tak da ni mogla več gledat. Ne vem no, jaz jo bom začela ob 22.00 spat dajat, mogoče bo boljše. Kaj ste ve vaše že kaj naučile? Jaz sem mojo poč, poč-bravo (ploskanje kao), vendar se reva z rokicami po nosu tolče pa smeji se zraven , jaz pa tudi , malo še jo koordinacija zafrkava . Zdaj pa moj hiperaktivec zahteva animacijo, čao.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 9:13:05
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A ste slišale za to, ko je en fant priklenil svojo mamo na radiator v Mb? Mu je mama odpustila. Jo je pa pustil v neogrevanem stanovanju 3 dni brez hrane in vode. On je v priporu, ona je pa po mojem mnenju zrela za psihiatra. Sej baje da je imela čudno otroštvo njegova mama Nimam pojma. Saj svoje otroke imamo radi in naredimo vse zanje ampak tole je pa preveč. Če bi meni to naredil, bi bil zame kratkomalo mrtev. Če ga celo življenje vzgajaš po najboljši moči, ampoak ne za taka bolna dejanja.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 9:14:25
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* ANEJ in Sashy VSE NAJ NAJ ZA 7 MESECEV!!!! Tudi od naju z Manco!!! Jutro, tudi midve z Nio se pridružujeva. Noč je bla še za zdržat, samo trdno zaspat je problem. Spat sma šle ob 20.00, je spala pol ure, potem pa je redno zaspala šele 23.30 , po mukah, zaspana pa tak da ni mogla več gledat. Ne vem no, jaz jo bom začela ob 22.00 spat dajat, mogoče bo boljše. Kaj ste ve vaše že kaj naučile? Jaz sem mojo poč, poč-bravo (ploskanje kao), vendar se reva z rokicami po nosu tolče pa smeji se zraven , jaz pa tudi , malo še jo koordinacija zafrkava . Zdaj pa moj hiperaktivec zahteva animacijo, čao. nia5: se bi morala na dru konc SLO preselit, da bi Nia bolje spala Saj bo, jaz sem si vedno govorila to je bilo ta zadnjič in sem lažje furala naprej.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 9:15:47
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Eh sem že nazaj Sej ne da bi se nad RR pritoževala, sam Manca se je že zbudla, zdej pa svojo škatlo igrač pregleduje pa z mojim starim telefonom po parketu buta. SDam čakam kdaj bo prva lukna ratala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 9:17:34
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jutro, tudi midve z Nio se pridružujeva. Noč je bla še za zdržat, samo trdno zaspat je problem. Spat sma šle ob 20.00, je spala pol ure, potem pa je redno zaspala šele 23.30 , po mukah, zaspana pa tak da ni mogla več gledat. Ne vem no, jaz jo bom začela ob 22.00 spat dajat, mogoče bo boljše. Kaj ste ve vaše že kaj naučile? Jaz sem mojo poč, poč-bravo (ploskanje kao), vendar se reva z rokicami po nosu tolče pa smeji se zraven , jaz pa tudi , malo še jo koordinacija zafrkava . Zdaj pa moj hiperaktivec zahteva animacijo, čao. Moja zna pa pa, pa bravo - ploskat, mama reče pa baba, drugega pa še ne zna. Še ima preveč čassa za učenje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 9:17:44
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Danes je Cetinski v Mb. Jaz bi pa takooooo šla. Jct tud Grem malo dat spat, ker je sitna ko , meni je pa zdaj slabo po tej kavi. Upam, da bo kej dalj spala kot naša Manca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 9:18:40
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A ste slišale za to, ko je en fant priklenil svojo mamo na radiator v Mb? Mu je mama odpustila. Jo je pa pustil v neogrevanem stanovanju 3 dni brez hrane in vode. On je v priporu, ona je pa po mojem mnenju zrela za psihiatra. Sej baje da je imela čudno otroštvo njegova mama Nimam pojma. Saj svoje otroke imamo radi in naredimo vse zanje ampak tole je pa preveč. Če bi meni to naredil, bi bil zame kratkomalo mrtev. Če ga celo življenje vzgajaš po najboljši moči, ampoak ne za taka bolna dejanja. Zame tudi, ker kar je preveč je pa preveč. Pa jaz ga nebi poslala v zapor ampak na psihiatrijo zdravit, ker takle človek zame ni čisto pri pravi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 9:19:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw A ste slišale za to, ko je en fant priklenil svojo mamo na radiator v Mb? Mu je mama odpustila. Jo je pa pustil v neogrevanem stanovanju 3 dni brez hrane in vode. On je v priporu, ona je pa po mojem mnenju zrela za psihiatra. Sej baje da je imela čudno otroštvo njegova mama Nimam pojma. Saj svoje otroke imamo radi in naredimo vse zanje ampak tole je pa preveč. Če bi meni to naredil, bi bil zame kratkomalo mrtev. Če ga celo življenje vzgajaš po najboljši moči, ampoak ne za taka bolna dejanja. Zame ravno ne bi bil mrtev, samo jaz bi smrkavca po nagi riti nažgala, pa 24 let gor ali dol.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 9:19:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Eh sem že nazaj Sej ne da bi se nad RR pritoževala, sam Manca se je že zbudla, zdej pa svojo škatlo igrač pregleduje pa z mojim starim telefonom po parketu buta. SDam čakam kdaj bo prva lukna ratala Boljše, da ne vidiš mojega parketa. Laminat ni tako občutljiv kot tole.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 9:23:03
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Eh sem že nazaj Sej ne da bi se nad RR pritoževala, sam Manca se je že zbudla, zdej pa svojo škatlo igrač pregleduje pa z mojim starim telefonom po parketu buta. SDam čakam kdaj bo prva lukna ratala Boljše, da ne vidiš mojega parketa. Laminat ni tako občutljiv kot tole. Pol ji bom pa igrače nesla v spalnico al pa v otroško sobo, kjer imamo laminat, pol nej pa razgraja , sam bom mogla še mojo kišto s sabo vlečt, da bom lohka na RR zraven visela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 9:25:29
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Eh sem že nazaj Sej ne da bi se nad RR pritoževala, sam Manca se je že zbudla, zdej pa svojo škatlo igrač pregleduje pa z mojim starim telefonom po parketu buta. SDam čakam kdaj bo prva lukna ratala Boljše, da ne vidiš mojega parketa. Laminat ni tako občutljiv kot tole. Pol ji bom pa igrače nesla v spalnico al pa v otroško sobo, kjer imamo laminat, pol nej pa razgraja , sam bom mogla še mojo kišto s sabo vlečt, da bom lohka na RR zraven visela Na našem parketu se vse pozna. Sicer nimamo klasičnega, ampak je les tako mehak, da ti nekaj težjega pade je že luknja,
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 9:27:26
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Grem še enih par slikic poskinirat, ker mam ravn čas. Sem jih še enih par zanimivih včeraj v albumu vidla. Pa strani bomo hitreje polnile
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 9:32:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Grem še enih par slikic poskinirat, ker mam ravn čas. Sem jih še enih par zanimivih včeraj v albumu vidla. Pa strani bomo hitreje polnile Mislim, da bo v ponedeljek padel 7. del, ker bo spet zatišje. Maja se nekaj buni v posteljici in upam, da kmalu zaspi. Danes nisem razpoložena za javkanje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 9:35:36
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Grem še enih par slikic poskinirat, ker mam ravn čas. Sem jih še enih par zanimivih včeraj v albumu vidla. Pa strani bomo hitreje polnile Ma čeprav prejšnji vikend ste ble ultra pridne s polnjenjem strani Sem mela v ponedeljek velik dela Mislim, da bo v ponedeljek padel 7. del, ker bo spet zatišje. Maja se nekaj buni v posteljici in upam, da kmalu zaspi. Danes nisem razpoložena za javkanje.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 9:36:38
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Grem še enih par slikic poskinirat, ker mam ravn čas. Sem jih še enih par zanimivih včeraj v albumu vidla. Pa strani bomo hitreje polnile Ma čeprav prejšnji vikend ste ble ultra pridne s polnjenjem strani Sem mela v ponedeljek velik dela Mislim, da bo v ponedeljek padel 7. del, ker bo spet zatišje. Maja se nekaj buni v posteljici in upam, da kmalu zaspi. Danes nisem razpoložena za javkanje. Bomo videli. meni se danes čisto nič ne da. Za pospravljat imam samo eno rundo v sušilnem , ostalega pa nimam kaj. Pa če bi bilo se mi ne da.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 9:38:03
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Evo, tudi jaz mam 2 črnobeli slikici iz otroštva, in tule je ena izmed njih, Stara pa sem bila 2 leti in 3 mesece (dobr da je moja mami takrat pisala na slike kdaj so ble posnete)
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 9:39:15
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Se mi zdi, da sva že celo stran same naklofale
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 9:42:00
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Barbaw: ti si cvetličarka, če se prav spomnim? Dej mi povej kako je z božično zvezdo. Jaz sem jo kupila lani okrog božiča in mi je cvetela vse do enega meseca nazaj. Pa me zanima, ali bo še kdaj cvetla, ali je finito. Milim, ali cveti večkrat? Ker vsi pravijo, da jim takoj po božicu gre papa, enostavno po domače povedano "crkne"
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 9:42:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Se mi zdi, da sva že celo stran same naklofale Če pa nobene ni. Nimajo toliko časa kot midve. Moja zdaj lepo panča. Slikica pa je
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 9:44:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Barbaw: ti si cvetličarka, če se prav spomnim? Dej mi povej kako je z božično zvezdo. Jaz sem jo kupila lani okrog božiča in mi je cvetela vse do enega meseca nazaj. Pa me zanima, ali bo še kdaj cvetla, ali je finito. Milim, ali cveti večkrat? Ker vsi pravijo, da jim takoj po božicu gre papa, enostavno po domače povedano "crkne" Nisem cvetličarka. Rožice so moja strast. Glede božične zvezde bi mogla pogledat kako je, je pa res da bolj dolgo cveti in ne crkne takoj, če lepo skrbiš zanjo.
|
bolimucica12ali ste imeli punkcijo kolena ali bolija zelo (
13%)
na sredini (
3%)
ne boli (
3%)
je nisem imel (
78%)
pozabil sem (
3%)
Število vseh glasov: 797Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!