Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 10:12:45
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo, tudi jaz mam 2 črnobeli slikici iz otroštva, in tule je ena izmed njih, Stara pa sem bila 2 leti in 3 mesece (dobr da je moja mami takrat pisala na slike kdaj so ble posnete) lušna si
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 10:14:38
|
|
|
|
Katina
|
Mi smo prišlo od P. Podatki: 8.190g 67,5cm, og 44,5 cm. Pikico smo prestali brez jamranja in joka . Dobili smo napotnico za alergologa in se moramo naročit. Kakšne posebne koristi si od tega pregleda ne obetam , probal pa bomo. Naslednja P=18.2.08 Ko sva šla z ven iz ZD sem tako čmoknila skupaj z njim po tleh, da sem si razbila koleno in zgleda da tudi zvila gleženj . K sreči ni nič, ker sem lovila njega , sebe pa nisem uspela . Pridelala sem še strgane hlače, tko da zdej pa še tistih poletnih nimam več za nosit. Za vse, ki imate bolne in zahtevne pošiljam . Če bo čas še kaj preberem in se kasneje javim.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 10:15:13
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dobro jutro punce jaz bom znorela Anja noče jest čisto nič, razen joške Pa tako lepo smo že vse papale, da ne govorim kako z užitkom je flaško ad. mleka spila, zdaj pa čim zagleda flaško začne kričat, da o žlički sploh ne govorim . Včeraj cel dan nisem uspela spravim v njen želodček čisto nič (še tistih 50ml frutka mi je zbruhala), no vsaj dojila se mi je. Se opravičujem trenutno nimam volje brat za nazaj, bom poskusila ko bo šla Anja na dopoldanski spanec Mogoče je samo faza in bo minilo pa upam da čimprej.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 10:16:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo, tudi jaz mam 2 črnobeli slikici iz otroštva, in tule je ena izmed njih, Stara pa sem bila 2 leti in 3 mesece (dobr da je moja mami takrat pisala na slike kdaj so ble posnete) lušna si prava mala bejbika SS: te smem vprašat kateri letnik si
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 10:17:37
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
prednovoletna zabava: 1. edinaos 2. Špelin@ 3. Katina 4. Nina7 5. jana81 6. ss 7. estrella 8. barbaw 9.sesil 10. Naty* 11.tally 12. kasso 13. darmar 14.narava Mislim da je tole talče seznam . Bil je še na 5.delu
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 10:18:32
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A se da kateri poiskat spisek udeleženk prednovoletne večerje?? Ta je pa huda. Bom jaz, ker mi mala še spi. Upam, da boš našla... ok, grem po spominu. edinaos Estrella* barbaw hijenca Katina nina7 jana81 narava kasso sesil Soncnica Sandra *** Naty* Čmrlika špelin@ Že samo "ta zihr" nas je najmanj 14!!! Mogoče pridejo: natasa34 CatJa MARTINA25 tally, a ti prideš? Pa tilči? *Tiana*? darmar?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 10:19:22
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo, tudi jaz mam 2 črnobeli slikici iz otroštva, in tule je ena izmed njih, Stara pa sem bila 2 leti in 3 mesece (dobr da je moja mami takrat pisala na slike kdaj so ble posnete) luškana si
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 10:19:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina Mi smo prišlo od P. Podatki: 8.190g 67,5cm, og 44,5 cm. Pikico smo prestali brez jamranja in joka . Dobili smo napotnico za alergologa in se moramo naročit. Kakšne posebne koristi si od tega pregleda ne obetam , probal pa bomo. Naslednja P=18.2.08 Ko sva šla z ven iz ZD sem tako čmoknila skupaj z njim po tleh, da sem si razbila koleno in zgleda da tudi zvila gleženj . K sreči ni nič, ker sem lovila njega , sebe pa nisem uspela . Pridelala sem še strgane hlače, tko da zdej pa še tistih poletnih nimam več za nosit. Za vse, ki imate bolne in zahtevne pošiljam . Če bo čas še kaj preberem in se kasneje javim. o joooj katina upam, da z gležnjem ni hudo lepe merca ima Inti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 10:20:26
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina Mi smo prišlo od P. Podatki: 8.190g 67,5cm, og 44,5 cm. Pikico smo prestali brez jamranja in joka . Dobili smo napotnico za alergologa in se moramo naročit. Kakšne posebne koristi si od tega pregleda ne obetam , probal pa bomo. Naslednja P=18.2.08 Ko sva šla z ven iz ZD sem tako čmoknila skupaj z njim po tleh, da sem si razbila koleno in zgleda da tudi zvila gleženj . K sreči ni nič, ker sem lovila njega , sebe pa nisem uspela . Pridelala sem še strgane hlače, tko da zdej pa še tistih poletnih nimam več za nosit. za malega sončka. Joj, potem si fajn grdo padla Upam, da se boš hitro pocajtala in te bo kmalu nehalo bolet
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 10:21:18
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A se da kateri poiskat spisek udeleženk prednovoletne večerje?? Ta je pa huda. Bom jaz, ker mi mala še spi. Upam, da boš našla... ok, grem po spominu. edinaos Estrella* barbaw hijenca Katina nina7 jana81 narava kasso sesil Soncnica Sandra *** Naty* Čmrlika špelin@ Že samo "ta zihr" nas je najmanj 14!!! Mogoče pridejo: natasa34 CatJa MARTINA25 tally, a ti prideš? Pa tilči? *Tiana*? darmar? kaj pa svojeglava, ne pride? pa mya, tana...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 10:21:22
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A se da kateri poiskat spisek udeleženk prednovoletne večerje?? Ta je pa huda. Bom jaz, ker mi mala še spi. Upam, da boš našla... ok, grem po spominu. edinaos Estrella* barbaw hijenca Katina nina7 jana81 narava kasso sesil Soncnica Sandra *** Naty* Čmrlika špelin@ Že samo "ta zihr" nas je najmanj 14!!! Mogoče pridejo: natasa34 CatJa MARTINA25 tally, a ti prideš? Pa tilči? *Tiana*? darmar? Jst tud jst tud-Katy82
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 10:21:39
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** prednovoletna zabava: 1. edinaos 2. Špelin@ 3. Katina 4. Nina7 5. jana81 6. ss 7. estrella 8. barbaw 9.sesil 10. Naty* 11.tally 12. kasso 13. darmar 14.narava Mislim da je tole talče seznam . Bil je še na 5.delu Sem hotela komentirat pa ste me prehitele. ok
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 10:21:44
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos prava mala bejbika SS: te smem vprašat kateri letnik si Ta boljši 80
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 10:22:01
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Pri nas lije, pa bliska se Pri nas tudi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 10:22:21
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A se da mogoče rezervacijo spremenit in dobit klasične mize, ki jih potegnejo skupaj?? Se namreč bojim, da bi nas prišlo kar nekaj več, ampak se bodo punce zdaj premislile in jih zaradi pomanjkanja prostora ne bo KAR PA BI BILA VELIKA ŠKODA!!!!!!! edinaos, ponavljam kos svojega posta - ti poznaš to restavracijo. A se ti da poklicat in preverit?
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 5.12.2008 10:26:15 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 10:22:54
|
|
|
|
barbaw
|
Upam, da boš našla... ok, grem po spominu. edinaos Estrella* barbaw hijenca Katina nina7 jana81 narava kasso sesil Soncnica Sandra *** Naty* Čmrlika špelin@ Že samo "ta zihr" nas je najmanj 14!!! Mogoče pridejo: natasa34 CatJa MARTINA25 tally, a ti prideš? Pa tilči? *Tiana*? darmar? [/quote] Jst tud jst tud-Katy82 Pa Narava mogoče pride.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 10:23:50
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos prava mala bejbika SS: te smem vprašat kateri letnik si Ta boljši 80 Ta žlehten kot jaz.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 10:24:25
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina Mi smo prišlo od P. Podatki: 8.190g 67,5cm, og 44,5 cm. Pikico smo prestali brez jamranja in joka . Dobili smo napotnico za alergologa in se moramo naročit. Kakšne posebne koristi si od tega pregleda ne obetam , probal pa bomo. Naslednja P=18.2.08 Ko sva šla z ven iz ZD sem tako čmoknila skupaj z njim po tleh, da sem si razbila koleno in zgleda da tudi zvila gleženj . K sreči ni nič, ker sem lovila njega , sebe pa nisem uspela . Pridelala sem še strgane hlače, tko da zdej pa še tistih poletnih nimam več za nosit. Za vse, ki imate bolne in zahtevne pošiljam . Če bo čas še kaj preberem in se kasneje javim. lepe mere pa upam, da je s tabo čim bolje te ful boli gležen
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 10:24:49
|
|
|
|
špelin@
|
edinaos Estrella* barbaw hijenca Katina nina7 jana81 kasso sesil Soncnica Sandra *** Naty* Čmrlika špelin@ tally katy82 darmar Že samo "ta zihr" nas je najmanj 16!!! Mogoče pridejo: natasa34 CatJa MARTINA25 narava Ali pridete: tilči, *Tiana*, Svojeglava, mya26, tana7?
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 5.12.2008 10:25:28 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 10:24:49
|
|
|
|
suzy85
|
hej hej! pri nas tudi dežek gre . spali smo še kr. eva je zaspala že ob 8ih, pol pa ob 10ih, ko bi šla mamca spat, pa auf. bistre očke, kot da ne bi bla noč. pa smo se pol urce po postli premetavali, pol je pa okrog 11ih le nazaj zaspala, ko sm jo k sebi stisnila, pa jo pleničko naštimala. pol je pa spala brez problemov celo noč. opažam, da raje je zelenjavo kot sadje, al pa ji jabolko pa hruška ne pašeta preveč. ji je ati včeraj skuhal brokoli, pa krompirček in korenje, pa je baje dosti pojedla! dans po službi pa grem po ta malo sestrico v vrtec. ji je kristjan v soboto obljubil, da gresta nekaj kupit za miklavža in je že včeraj bila čist na trnih. edina upam, da ti Anja začne nazaj jest aurora jst tud po navadi stran vržem, če kaj ostane. razen če jst ne pojem. vidim, da boste uživale na večerji. jst bi tud šla v kitajsko, pa mojmu ni preveč všeč, pa je še poskusu ni!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 10:26:42
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina Mi smo prišlo od P. Podatki: 8.190g 67,5cm, og 44,5 cm. Pikico smo prestali brez jamranja in joka . Dobili smo napotnico za alergologa in se moramo naročit. Kakšne posebne koristi si od tega pregleda ne obetam , probal pa bomo. Naslednja P=18.2.08 Ko sva šla z ven iz ZD sem tako čmoknila skupaj z njim po tleh, da sem si razbila koleno in zgleda da tudi zvila gleženj . K sreči ni nič, ker sem lovila njega , sebe pa nisem uspela . Pridelala sem še strgane hlače, tko da zdej pa še tistih poletnih nimam več za nosit. Za vse, ki imate bolne in zahtevne pošiljam . Če bo čas še kaj preberem in se kasneje javim. Lepe mere. Upam da gleženj in koleno ne bolita preveč.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 10:29:17
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina Mi smo prišlo od P. Podatki: 8.190g 67,5cm, og 44,5 cm. Pikico smo prestali brez jamranja in joka . Dobili smo napotnico za alergologa in se moramo naročit. Kakšne posebne koristi si od tega pregleda ne obetam , probal pa bomo. Naslednja P=18.2.08 Ko sva šla z ven iz ZD sem tako čmoknila skupaj z njim po tleh, da sem si razbila koleno in zgleda da tudi zvila gleženj . K sreči ni nič, ker sem lovila njega , sebe pa nisem uspela . Pridelala sem še strgane hlače, tko da zdej pa še tistih poletnih nimam več za nosit. Za vse, ki imate bolne in zahtevne pošiljam . Če bo čas še kaj preberem in se kasneje javim. za koleno in za mere
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 10:31:10
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina Mi smo prišlo od P. Podatki: 8.190g 67,5cm, og 44,5 cm. Pikico smo prestali brez jamranja in joka . Dobili smo napotnico za alergologa in se moramo naročit. Kakšne posebne koristi si od tega pregleda ne obetam , probal pa bomo. Naslednja P=18.2.08 Ko sva šla z ven iz ZD sem tako čmoknila skupaj z njim po tleh, da sem si razbila koleno in zgleda da tudi zvila gleženj . K sreči ni nič, ker sem lovila njega , sebe pa nisem uspela . Pridelala sem še strgane hlače, tko da zdej pa še tistih poletnih nimam več za nosit. Za vse, ki imate bolne in zahtevne pošiljam . Če bo čas še kaj preberem in se kasneje javim. zvin gležnja pa zna biti zoprn boga. pa HB da je Inti cel.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 10:31:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A se da mogoče rezervacijo spremenit in dobit klasične mize, ki jih potegnejo skupaj?? Se namreč bojim, da bi nas prišlo kar nekaj več, ampak se bodo punce zdaj premislile in jih zaradi pomanjkanja prostora ne bo KAR PA BI BILA VELIKA ŠKODA!!!!!!! edinaos, ponavljam kos svojega posta - ti poznaš to restavracijo. A se ti da poklicat in preverit? tu je številka 01 54 44 500 odprejo ob 12h, mi2 bove takrat pri P Pokličite in preverite
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
HipoterapijaTaddy78Ali veste kaj je hipoterapija in kakšen ima vpliv na otroka s PP ali kakšnimi drugimi težavami?Ja, vem (
27%)
Sem že slišala, ampak ne vem točno (
16%)
Ne, bom pa poiskala kaj o tem (
37%)
Ne vem, me ne zanima (
21%)
Število vseh glasov: 226Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!