Naty*
|
Jutro!!!! IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Naty slikice so ful . Tisti fantek z medvedki na bodiju je pa verjetno Inti? Anede kaki pozerji so . Ja tisti fantek je Inti, so bli poparčkani dve in dva . IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Naty lepe fotografije. Vidim, da Alja kar napada fante , a ima to po mami to bo pa mami povedala, al pa ati !!!! sesil sm ti poslala povabilo ! Ja v stolčku je pa moj mišek nenormalno užival ! V lupinci je znal že ful tečnarit, ker je gledal nazaj, včeri se je pa celo pot smejal pa skoz okno gledal, ful je blo dobr res . Sploh glede na to, da me je blo kr mal strah, da je še premajhen. Ampak očitno ni . tally kmal boš notranjka ! Anitka v naši knjigici navodil za avtosedež je za zadnjih sedežih napisano yes, na sprednjem pa no. Ne vem pa, če to velja za vse... IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A veš, da smo mi v prvem razredu morali vsako jutro, tisti, ki je bil reditelj, pred začetkom pouka stopit pred tablo in reči: Za domovino.....mi pa s Titom naprej in to leta 81, ko je bil že mrtev. Se vidi, da sem hodila na komunistično šolo Očitno js tud, pa ti neki povem, čist luštn je blo ! Pa tiste kapice pa rutke od pionirčkov so ble tud luštne . špelin@ , upam, da bo Gregec dons kej bolj priden. Pa sanjalo se mi je o tebi in **** . Midve sva ble v eni šoli skupi , **** je prišla pa na kofe k men....ja iz egipta . Tiana čestitke za novo funkcijo ! IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: darmar Zdej vidim zakaj tok naklofate. Ko si enkrat gor ne moreš nehat. Ma ful ste face. Kolk jih bo 20.12. na večerji??? Ne vem, če bodo vse prišle mislim, da okoli 17. Tam nekje. Ej sej nočem bit špilferderber, ampak kokr sm js z edino govorila, jih je za 14 rezerviranih . Takrat je bil skrajni rok za prijave pa ne vem, če je prostor za več. No sicer pa najboljš da edina pove, ker je ona rezervirala pa ma več podatkov. edina upam, da bo Anja dons kej več jedla!!!!