Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 9:47:46
|
|
|
|
barbaw
|
Na eni strani piše, da naj bi začela cvetet proti pomladi. Bi jo mogla dati v temen prostor in čisto malo na svetlobo, da bi izsilila cvetenje. klik
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 9:52:26
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jutro, tudi midve z Nio se pridružujeva. Noč je bla še za zdržat, samo trdno zaspat je problem. Spat sma šle ob 20.00, je spala pol ure, potem pa je redno zaspala šele 23.30 , po mukah, zaspana pa tak da ni mogla več gledat. Ne vem no, jaz jo bom začela ob 22.00 spat dajat, mogoče bo boljše. Kaj ste ve vaše že kaj naučile? Jaz sem mojo poč, poč-bravo (ploskanje kao), vendar se reva z rokicami po nosu tolče pa smeji se zraven , jaz pa tudi , malo še jo koordinacija zafrkava . Zdaj pa moj hiperaktivec zahteva animacijo, čao. Moja zna pa pa, pa bravo - ploskat, mama reče pa baba, drugega pa še ne zna. Še ima preveč čassa za učenje. ko to berem, si mislim, da je Varja zaostala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 9:53:37
|
|
|
|
jana81
|
dobro jutro komaj sem uspela vse prebrat... in mi je kr žal da včeri nisem mogla bit zraven... no Nejc ga je do polnoči sral z jokom, boleli so ga zobki, pol je mnda calpol prijel in je uspel zaspat na zizi...spal je do 3.30h (ob 4h sem ga mogla previt ker je bil cel polulan), potem spal do 7.40, ko ga je zbudil moj gsm, ki me je budil za k G. Danes imamo atija doma, zato bom verjetno manj na RR.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 9:53:57
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar Ja sem bila na pijački, ne me zatožit. Še hujš, naročila sem vročo čokolado s smetano. In ko je smetane zmankal, sem jo naročila še eno porcijo. To pišem, ko vidim, da ste se neki o kilah zgovarjale. eh ti si pa res kamot lahko to privoščiš.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 9:55:38
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jutro, tudi midve z Nio se pridružujeva. Noč je bla še za zdržat, samo trdno zaspat je problem. Spat sma šle ob 20.00, je spala pol ure, potem pa je redno zaspala šele 23.30 , po mukah, zaspana pa tak da ni mogla več gledat. Ne vem no, jaz jo bom začela ob 22.00 spat dajat, mogoče bo boljše. Kaj ste ve vaše že kaj naučile? Jaz sem mojo poč, poč-bravo (ploskanje kao), vendar se reva z rokicami po nosu tolče pa smeji se zraven , jaz pa tudi , malo še jo koordinacija zafrkava . Zdaj pa moj hiperaktivec zahteva animacijo, čao. Moja zna pa pa, pa bravo - ploskat, mama reče pa baba, drugega pa še ne zna. Še ima preveč čassa za učenje. ko to berem, si mislim, da je Varja zaostala ja enako, zna pokazat kje je tikataka, drgač pa govori baba, pa balončke dela, o mama al pa ata ni duha ne sluha, bravo dela če za moje rokice drži, pa pa pa če mu ravn rata.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 9:55:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jutro, tudi midve z Nio se pridružujeva. Noč je bla še za zdržat, samo trdno zaspat je problem. Spat sma šle ob 20.00, je spala pol ure, potem pa je redno zaspala šele 23.30 , po mukah, zaspana pa tak da ni mogla več gledat. Ne vem no, jaz jo bom začela ob 22.00 spat dajat, mogoče bo boljše. Kaj ste ve vaše že kaj naučile? Jaz sem mojo poč, poč-bravo (ploskanje kao), vendar se reva z rokicami po nosu tolče pa smeji se zraven , jaz pa tudi , malo še jo koordinacija zafrkava . Zdaj pa moj hiperaktivec zahteva animacijo, čao. Moja zna pa pa, pa bravo - ploskat, mama reče pa baba, drugega pa še ne zna. Še ima preveč čassa za učenje. ko to berem, si mislim, da je Varja zaostala Ti raje razmišljaj kako je moja radovednica hitra, radovedna je pa kot Jaka, za 50 bab. Če je treba se obrne, zleze bilo kaj, samo da ona vidi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 9:56:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro komaj sem uspela vse prebrat... in mi je kr žal da včeri nisem mogla bit zraven... no Nejc ga je do polnoči sral z jokom, boleli so ga zobki, pol je mnda calpol prijel in je uspel zaspat na zizi...spal je do 3.30h (ob 4h sem ga mogla previt ker je bil cel polulan), potem spal do 7.40, ko ga je zbudil moj gsm, ki me je budil za k G. Danes imamo atija doma, zato bom verjetno manj na RR. Uživajte v skupnem dnevu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 10:02:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Kolk jih bo 20.12. na večerji??? Ne vem, če bodo vse prišle mislim, da okoli 17. Tam nekje. Ej sej nočem bit špilferderber, ampak kokr sm js z edino govorila, jih je za 14 rezerviranih . Takrat je bil skrajni rok za prijave pa ne vem, če je prostor za več. No sicer pa najboljš da edina pove, ker je ona rezervirala pa ma več podatkov. edina upam, da bo Anja dons kej več jedla!!!! Skratka punce moje za okroglo mizo nas lahko sedi 12, tista ''čajnika'' mi je rekla, da bi lahko mogoče nekako še 2 stola priključili in to je to. Tako, da vse tiste (seveda ste vse lepo vabljene ), ki ste se kasneje odločile, da pridete boste morale sedeti za kako drugo mizo, če bo seveda plac, ker imajo cel dec. polno. Smotan je ker je ta naša miza sama zase in ne bo šlo drugače. Ne bomo mogle pristavljate še stolov, ker ni placa. Evo prilagam še slikco, da vidite kako ta miza zgleda: http://www.informacija.net/podrobno.asp?narocnik=3984
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 10:04:16
|
|
|
|
špelin@
|
Naj gre vse nekam Najprej prej RR ni delala - kr ene napake na serverju ipd. Potem pa zdajle opazim, da dela in se spravim pisat post in mi vmes zmrzne računalnik... Ne bom še 1x pisala, ni šans. Za vse, ki niste ravno najboljše volje in vam gre kaj narobe: Za vse, ki so/ste bolni: Za vse, ki vam kaj fino uspeva in ste dobre volje:
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 10:04:47
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Kolk jih bo 20.12. na večerji??? Ne vem, če bodo vse prišle mislim, da okoli 17. Tam nekje. Ej sej nočem bit špilferderber, ampak kokr sm js z edino govorila, jih je za 14 rezerviranih . Takrat je bil skrajni rok za prijave pa ne vem, če je prostor za več. No sicer pa najboljš da edina pove, ker je ona rezervirala pa ma več podatkov. edina upam, da bo Anja dons kej več jedla!!!! Skratka punce moje za okroglo mizo nas lahko sedi 12, tista ''čajnika'' mi je rekla, da bi lahko mogoče nekako še 2 stola priključili in to je to. Tako, da vse tiste (seveda ste vse lepo vabljene ), ki ste se kasneje odločile, da pridete boste morale sedeti za kako drugo mizo, če bo seveda plac, ker imajo cel dec. polno. Smotan je ker je ta naša miza sama zase in ne bo šlo drugače. Ne bomo mogle pristavljate še stolov, ker ni placa. Evo prilagam še slikco, da vidite kako ta miza zgleda: http://www.informacija.net/podrobno.asp?narocnik=3984 Se bo treba znajt.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 10:04:59
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Barbaw: ti si cvetličarka, če se prav spomnim? Dej mi povej kako je z božično zvezdo. Jaz sem jo kupila lani okrog božiča in mi je cvetela vse do enega meseca nazaj. Pa me zanima, ali bo še kdaj cvetla, ali je finito. Milim, ali cveti večkrat? Ker vsi pravijo, da jim takoj po božicu gre papa, enostavno po domače povedano "crkne" Nisem cvetličarka. Rožice so moja strast. Glede božične zvezde bi mogla pogledat kako je, je pa res da bolj dolgo cveti in ne crkne takoj, če lepo skrbiš zanjo. Ups mejka mistejka No pol sem pa res lepo skrbela zanjo, da mi je tolk dolg časa cvetela
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 10:05:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dobro jutro komaj sem uspela vse prebrat... in mi je kr žal da včeri nisem mogla bit zraven... no Nejc ga je do polnoči sral z jokom, boleli so ga zobki, pol je mnda calpol prijel in je uspel zaspat na zizi...spal je do 3.30h (ob 4h sem ga mogla previt ker je bil cel polulan), potem spal do 7.40, ko ga je zbudil moj gsm, ki me je budil za k G. Danes imamo atija doma, zato bom verjetno manj na RR. uživajta z atijem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 10:06:05
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Naj gre vse nekam Najprej prej RR ni delala - kr ene napake na serverju ipd. Potem pa zdajle opazim, da dela in se spravim pisat post in mi vmes zmrzne računalnik... Ne bom še 1x pisala, ni šans. Za vse, ki niste ravno najboljše volje in vam gre kaj narobe: Za vse, ki so/ste bolni: Za vse, ki vam kaj fino uspeva in ste dobre volje: Spet nekaj kvačkajo. Vidim, da ni okvirčkov. Zakaj se to recimo ponoči ne dela ali pa ni kakega pozorila. Jaz razumem, d aje treba posodabljat stvari, samo ne tako.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 10:07:00
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Kolk jih bo 20.12. na večerji??? Ne vem, če bodo vse prišle mislim, da okoli 17. Tam nekje. Ej sej nočem bit špilferderber, ampak kokr sm js z edino govorila, jih je za 14 rezerviranih . Takrat je bil skrajni rok za prijave pa ne vem, če je prostor za več. No sicer pa najboljš da edina pove, ker je ona rezervirala pa ma več podatkov. edina upam, da bo Anja dons kej več jedla!!!! Skratka punce moje za okroglo mizo nas lahko sedi 12, tista ''čajnika'' mi je rekla, da bi lahko mogoče nekako še 2 stola priključili in to je to. Tako, da vse tiste (seveda ste vse lepo vabljene ), ki ste se kasneje odločile, da pridete boste morale sedeti za kako drugo mizo, če bo seveda plac, ker imajo cel dec. polno. Smotan je ker je ta naša miza sama zase in ne bo šlo drugače. Ne bomo mogle pristavljate še stolov, ker ni placa. Evo prilagam še slikco, da vidite kako ta miza zgleda: http://www.informacija.net/podrobno.asp?narocnik=3984 Tole pa ne bo ok, sem videla fotko mize. Moje mnenje: absolutno premalo prostora A se da mogoče rezervacijo spremenit in dobit klasične mize, ki jih potegnejo skupaj?? Se namreč bojim, da bi nas prišlo kar nekaj več, ampak se bodo punce zdaj premislile in jih zaradi pomanjkanja prostora ne bo KAR PA BI BILA VELIKA ŠKODA!!!!!!!
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 5.12.2008 10:08:33 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 10:07:17
|
|
|
|
barbaw
|
Edinaos sem videla ja, da ne gre kakega stola zraven primaknit, ker je na tesno. Se bomo že znajdle, če nas bo več.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 10:07:59
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Kolk jih bo 20.12. na večerji??? Ne vem, če bodo vse prišle mislim, da okoli 17. Tam nekje. Ej sej nočem bit špilferderber, ampak kokr sm js z edino govorila, jih je za 14 rezerviranih . Takrat je bil skrajni rok za prijave pa ne vem, če je prostor za več. No sicer pa najboljš da edina pove, ker je ona rezervirala pa ma več podatkov. edina upam, da bo Anja dons kej več jedla!!!! Skratka punce moje za okroglo mizo nas lahko sedi 12, tista ''čajnika'' mi je rekla, da bi lahko mogoče nekako še 2 stola priključili in to je to. Tako, da vse tiste (seveda ste vse lepo vabljene ), ki ste se kasneje odločile, da pridete boste morale sedeti za kako drugo mizo, če bo seveda plac, ker imajo cel dec. polno. Smotan je ker je ta naša miza sama zase in ne bo šlo drugače. Ne bomo mogle pristavljate še stolov, ker ni placa. Evo prilagam še slikco, da vidite kako ta miza zgleda: http://www.informacija.net/podrobno.asp?narocnik=3984 Tole pa ne bo ok, sem videla fotko mize. Moje mnenje: absolutno premalo prostora A se da mogoče rezervacijo spremenit in dobit klasične mize, ki jih potegnejo skupaj?? Ni slaba ideja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 10:08:06
|
|
|
|
tally
|
Dobro jutro oz. dan! Mi smo spet bolj slabo spali. Emilija se je zbudila ob pol dveh in ni hotla zaspati do treh. Prvo je neki mrmljala potem je začela vriskat, potem se je stopnjevalo do joka da sem jo mogla vzet iz pojstlice in na rokah uspavat da je končno zaspala. Čaja ni hotla pojedla je neki malega torej to ni bil vzrok za bujenje. Potem je spala do 7 in ni hotla več. Sem vidla da ste bile včeraj pridne in naklofale še pa še . Grem zdej malo kavč peglat ker je tako vreme samo za spat, pol gremo v trgovino ker moram kupit kaj rabim za torto.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 10:10:10
|
|
|
|
špelin@
|
A se da kateri poiskat spisek udeleženk prednovoletne večerje??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 10:10:17
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Dobro jutro oz. dan! Mi smo spet bolj slabo spali. Emilija se je zbudila ob pol dveh in ni hotla zaspati do treh. Prvo je neki mrmljala potem je začela vriskat, potem se je stopnjevalo do joka da sem jo mogla vzet iz pojstlice in na rokah uspavat da je končno zaspala. Čaja ni hotla pojedla je neki malega torej to ni bil vzrok za bujenje. Potem je spala do 7 in ni hotla več. Sem vidla da ste bile včeraj pridne in naklofale še pa še . Grem zdej malo kavč peglat ker je tako vreme samo za spat, pol gremo v trgovino ker moram kupit kaj rabim za torto. Pri nas je začelo rosit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 10:11:05
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A se da kateri poiskat spisek udeleženk prednovoletne večerje?? Ta je pa huda. Bom jaz, ker mi mala še spi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 10:11:32
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Na eni strani piše, da naj bi začela cvetet proti pomladi. Bi jo mogla dati v temen prostor in čisto malo na svetlobo, da bi izsilila cvetenje. klik Hvala za klik, je ful dobro napisano. Jaz mam kuhinjo res da bolj hladno. Ni nikoli ful vroče noter, razen kadar so radiatorji prižgani pozimi pa da se še kaj kuha in peče zraven, tako da najbrž je tudi to botrovalo temu, daje tako dolgo zdržala. Saj tam piše da je idealna temperatura med 18 in 20 stopinjami
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 10:12:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally Dobro jutro oz. dan! Mi smo spet bolj slabo spali. Emilija se je zbudila ob pol dveh in ni hotla zaspati do treh. Prvo je neki mrmljala potem je začela vriskat, potem se je stopnjevalo do joka da sem jo mogla vzet iz pojstlice in na rokah uspavat da je končno zaspala. Čaja ni hotla pojedla je neki malega torej to ni bil vzrok za bujenje. Potem je spala do 7 in ni hotla več. Sem vidla da ste bile včeraj pridne in naklofale še pa še . Grem zdej malo kavč peglat ker je tako vreme samo za spat, pol gremo v trgovino ker moram kupit kaj rabim za torto. Pri nas je začelo rosit. Pri nas lije, pa bliska se
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Druga nosečnostпеперутка16Koliko časa po prvi nosečnosti in carskem rezu delati na drugi nosečnosti?6 mesecev je zadostna doba. (
8%)
Približno 9 mesecev kasneje. (
8%)
Najmanj eno leto. (
38%)
Več kot eno leto. (
46%)
Število vseh glasov: 13Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!