Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 8:13:57
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dobro jutro punce jaz bom znorela Anja noče jest čisto nič, razen joške Pa tako lepo smo že vse papale, da ne govorim kako z užitkom je flaško ad. mleka spila, zdaj pa čim zagleda flaško začne kričat, da o žlički sploh ne govorim . Včeraj cel dan nisem uspela spravim v njen želodček čisto nič (še tistih 50ml frutka mi je zbruhala), no vsaj dojila se mi je. Se opravičujem trenutno nimam volje brat za nazaj, bom poskusila ko bo šla Anja na dopoldanski spanec Mogoče se ji pa kaj kuha in se je hotela crkljat. Ne obupaj zaradi enega dneva. o barbaw, si že up?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 8:15:10
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw jutro! Spanje je bilo ok. Maja se je dojila enkrat, če lahko temu tako rečem, naslednjič se je samo malo pocrkljala. Se pa je nekajkrat zbudila in jo je duda potolažila, ker jo je lahko grizla. Moram ji malo v usta pokukat kako daleč je zobek. Včeraj ji nisem nič. Sem se danes vagala in sem od prejšnjega tedna do danes izgubila 0,5 kg. Premalo. Zdaj pa moram še malo zrihtat. Jaka je že v vrtcu. Eh jaz pa o,7kg, saj je tud to OK, sam da ni šlo gor
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 8:16:18
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dobro jutro No, bolj deževno jutro Evo nas, začuda smo po vseh večernih borbah spali do 6ih Manca je nocoj občutno manj jamrala in jokala v spanju kot v prejšnjih nočeh, pa tudi mami se mora pohvaliti, da ni bila več nočna obiskovalka WC-ja za spanje BRAVO MANCA. Je imela slabo vest, ker je zvečer štalo delala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 8:24:42
|
|
|
|
Srčekgirll
|
JUTRO! Evo,kavica pa še neki sadnega Mi2 z Vidkom sva že pozajtrkovala. Vid je mlekca pr mamici, mami pa koruzne žgančke,mmnnjjjaaaammi. Pol je pa Vid vidu da mami papa, je hotu še on žgančke in je malo dobil ter delal, mmmjjammm,mmmjamjamjam. Pr nas je dež, tko de dns bova mogla skoz not bit . Ne vem kaj bom počela oz. kaj bova počela.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 8:26:08
|
|
|
|
kasso
|
Dobro jutro! Naj najprej pohvalim mojo Varjico, ker je danes prvič spala celo noč brez bujenja in sicer od osmih do 06:30 ...upam, da se je bo prijelo IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edinaos: Naj te potolažim, da je naša imela po približno slabih 2 mesecih tud krizo, ko ni hotela nič jest in se je po 4-5 krat dojila, saj se spomniš. Ne obupuj in ji še vedno ponujaj GH, da ne boš na koncu tako, kot tista znanka z Logatca. Vztrajnost, punca! se strinjam edina, ne ubupuj...mogoče se ji pa res kaj kuha
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 8:30:13
|
|
|
|
kasso
|
Pri nas je tudi dež, zraven pa še piha, da marela kaj veliko ne pomaga. Bomo bili pa notri, imam enga bolančka doma ...Gašper je imel včeraj vročino, trenutno gleda risanko, potem bova pa naredila srečolov, ki ga bo nesel v vrtec kot presenečenje za njegove sošolce. Za vsakega je naredil okrasek za na smrekco iz hama perlic, bomo zavili skupaj s par bonboni, oštevilčli...tako da bo za otroke bolj zanimivo kot pa da le razdeli. Vsak dan mora en otrok, lahko tudi skupaj s starši narest eno presenečenje, on pa je na vrsti v sredo. Grem zakurit, da nas ne bo zeblo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 8:30:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Dobro jutro! Naj najprej pohvalim mojo Varjico, ker je danes prvič spala celo noč brez bujenja in sicer od osmih do 06:30 ...upam, da se je bo prijelo IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edinaos: Naj te potolažim, da je naša imela po približno slabih 2 mesecih tud krizo, ko ni hotela nič jest in se je po 4-5 krat dojila, saj se spomniš. Ne obupuj in ji še vedno ponujaj GH, da ne boš na koncu tako, kot tista znanka z Logatca. Vztrajnost, punca! se strinjam edina, ne ubupuj...mogoče se ji pa res kaj kuha hvala punce Ma nimam pojma kaj hudiča naj bi bilo . To ne sprejemanje hrane se pri nas od torka vleče in me že skrbi, ker vem da mleka pri meni ni več dovolj tudi za podnevi. Zdaj sem klicala našo pediatrinjo in vprašala za nasvet, pa pravi da naj jo pridem pokazat, pravi da ima mogoče kaj v usith
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 8:36:12
|
|
|
|
kasso
|
Naty, zelo lepe slikce...majski hroščki razturajo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 8:38:29
|
|
|
|
Anitka
|
Dobro jutro! Naš palček še spi, jaz bom pa tudi smuknila nazaj k njemu. To noč smo jedli ob 2.15 in ob pol sedmih (no tod drugo je že jutro za nekatere ). SS za spanje. IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dobro jutro punce jaz bom znorela Anja noče jest čisto nič, razen joške Pa tako lepo smo že vse papale, da ne govorim kako z užitkom je flaško ad. mleka spila, zdaj pa čim zagleda flaško začne kričat, da o žlički sploh ne govorim . Včeraj cel dan nisem uspela spravim v njen želodček čisto nič (še tistih 50ml frutka mi je zbruhala), no vsaj dojila se mi je. Se opravičujem trenutno nimam volje brat za nazaj, bom poskusila ko bo šla Anja na dopoldanski spanec Ojoj . Pa da jo to obdobje hitro mine. Tilči upam, da bo čmrlek čez dan bolj priden. Naty hvala tudi tebi za odgovor . Barbaw nikar črnoglede glede kilc - saj veš zrno na zrno... . Saj bo. Kasso za vaše spanje. Za Gašperja pa .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 8:39:03
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: kasso Dobro jutro! Naj najprej pohvalim mojo Varjico, ker je danes prvič spala celo noč brez bujenja in sicer od osmih do 06:30 ...upam, da se je bo prijelo IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edinaos: Naj te potolažim, da je naša imela po približno slabih 2 mesecih tud krizo, ko ni hotela nič jest in se je po 4-5 krat dojila, saj se spomniš. Ne obupuj in ji še vedno ponujaj GH, da ne boš na koncu tako, kot tista znanka z Logatca. Vztrajnost, punca! se strinjam edina, ne ubupuj...mogoče se ji pa res kaj kuha hvala punce Ma nimam pojma kaj hudiča naj bi bilo . To ne sprejemanje hrane se pri nas od torka vleče in me že skrbi, ker vem da mleka pri meni ni več dovolj tudi za podnevi. Zdaj sem klicala našo pediatrinjo in vprašala za nasvet, pa pravi da naj jo pridem pokazat, pravi da ima mogoče kaj v usith ja, mogoče pa ima sor, poglej, če ima kake bele lise ali pa le kake afte..to zna pečt...Petja je tudi imela okrog enga leta, pa mi je dala le en lokalni anestetik za namazat pred hranjenjem.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 8:39:07
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Pri nas je tudi dež, zraven pa še piha, da marela kaj veliko ne pomaga. Bomo bili pa notri, imam enga bolančka doma ...Gašper je imel včeraj vročino, trenutno gleda risanko, potem bova pa naredila srečolov, ki ga bo nesel v vrtec kot presenečenje za njegove sošolce. Za vsakega je naredil okrasek za na smrekco iz hama perlic, bomo zavili skupaj s par bonboni, oštevilčli...tako da bo za otroke bolj zanimivo kot pa da le razdeli. Vsak dan mora en otrok, lahko tudi skupaj s starši narest eno presenečenje, on pa je na vrsti v sredo. Grem zakurit, da nas ne bo zeblo. za Gašperja!!! Pa fino presenečenje sta se spomnila!!! Evo, tudi jaz šibam zakurit, pol pa mal na kavč za kake pol ure
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 8:39:50
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw jutro! Spanje je bilo ok. Maja se je dojila enkrat, če lahko temu tako rečem, naslednjič se je samo malo pocrkljala. Se pa je nekajkrat zbudila in jo je duda potolažila, ker jo je lahko grizla. Moram ji malo v usta pokukat kako daleč je zobek. Včeraj ji nisem nič. Sem se danes vagala in sem od prejšnjega tedna do danes izgubila 0,5 kg. Premalo. Zdaj pa moram še malo zrihtat. Jaka je že v vrtcu. Eh jaz pa o,7kg, saj je tud to OK, sam da ni šlo gor Boljše napreduješ kot jaz. Moram biti up, ker sem že enag v vrtec spakirala, druga pa se igra, pa kava se kuha.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 8:39:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Dobro jutro! Naj najprej pohvalim mojo Varjico, ker je danes prvič spala celo noč brez bujenja in sicer od osmih do 06:30 ...upam, da se je bo prijelo IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edinaos: Naj te potolažim, da je naša imela po približno slabih 2 mesecih tud krizo, ko ni hotela nič jest in se je po 4-5 krat dojila, saj se spomniš. Ne obupuj in ji še vedno ponujaj GH, da ne boš na koncu tako, kot tista znanka z Logatca. Vztrajnost, punca! se strinjam edina, ne ubupuj...mogoče se ji pa res kaj kuha za spanje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 8:39:59
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Pri nas je tudi dež, zraven pa še piha, da marela kaj veliko ne pomaga. Bomo bili pa notri, imam enga bolančka doma ...Gašper je imel včeraj vročino, trenutno gleda risanko, potem bova pa naredila srečolov, ki ga bo nesel v vrtec kot presenečenje za njegove sošolce. Za vsakega je naredil okrasek za na smrekco iz hama perlic, bomo zavili skupaj s par bonboni, oštevilčli...tako da bo za otroke bolj zanimivo kot pa da le razdeli. Vsak dan mora en otrok, lahko tudi skupaj s starši narest eno presenečenje, on pa je na vrsti v sredo. Grem zakurit, da nas ne bo zeblo. Pri nas HB ne dežuje, ga pa barometer napoveduje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 8:40:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: kasso Dobro jutro! Naj najprej pohvalim mojo Varjico, ker je danes prvič spala celo noč brez bujenja in sicer od osmih do 06:30 ...upam, da se je bo prijelo IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edinaos: Naj te potolažim, da je naša imela po približno slabih 2 mesecih tud krizo, ko ni hotela nič jest in se je po 4-5 krat dojila, saj se spomniš. Ne obupuj in ji še vedno ponujaj GH, da ne boš na koncu tako, kot tista znanka z Logatca. Vztrajnost, punca! se strinjam edina, ne ubupuj...mogoče se ji pa res kaj kuha hvala punce Ma nimam pojma kaj hudiča naj bi bilo . To ne sprejemanje hrane se pri nas od torka vleče in me že skrbi, ker vem da mleka pri meni ni več dovolj tudi za podnevi. Zdaj sem klicala našo pediatrinjo in vprašala za nasvet, pa pravi da naj jo pridem pokazat, pravi da ima mogoče kaj v usith boleče grlo recimo je lahko vzrok
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 8:41:05
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Dobro jutro! Naš palček še spi, jaz bom pa tudi smuknila nazaj k njemu. To noč smo jedli ob 2.15 in ob pol sedmih (no tod drugo je že jutro za nekatere ). SS za spanje. IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dobro jutro punce jaz bom znorela Anja noče jest čisto nič, razen joške Pa tako lepo smo že vse papale, da ne govorim kako z užitkom je flaško ad. mleka spila, zdaj pa čim zagleda flaško začne kričat, da o žlički sploh ne govorim . Včeraj cel dan nisem uspela spravim v njen želodček čisto nič (še tistih 50ml frutka mi je zbruhala), no vsaj dojila se mi je. Se opravičujem trenutno nimam volje brat za nazaj, bom poskusila ko bo šla Anja na dopoldanski spanec Ojoj . Pa da jo to obdobje hitro mine. Tilči upam, da bo čmrlek čez dan bolj priden. Naty hvala tudi tebi za odgovor . Barbaw nikar črnoglede glede kilc - saj veš zrno na zrno... . Saj bo. Kasso za vaše spanje. Za Gašperja pa . Saj vem da bo počasi. Zdaj pa je moja malčica lačna. Grem jib zajtrk dat, da me ne bo katera na CSD prijavila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 8:41:27
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Barbaw in Estrella: za izgubljene gramčke. Kat tako naprej pa bo. Bravo punce!!!
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 9:02:17
|
|
|
|
barbaw
|
A ste slišale za to, ko je en fant priklenil svojo mamo na radiator v Mb? Mu je mama odpustila. Jo je pa pustil v neogrevanem stanovanju 3 dni brez hrane in vode. On je v priporu, ona je pa po mojem mnenju zrela za psihiatra.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 5.12.2008 9:02:18
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Zdele je pa moja Manca že na dopoldanskem spanju, tako da grem še jz mal v vodoravni položaj-bei pred TV
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?пеперутка16Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.Da. (
0%)
Ne. (
80%)
Kakor kdaj. (
20%)
Ko se prehladim. (
0%)
Število vseh glasov: 5Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!