|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :)
4.12.2008 21:31:54   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: tally

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

nina , a je bla danes tvoja user posted image kaj tečna? zaradi cepljenja mislim...naša ni spala nič, pa zvečer zaspat ni hotela, pa skozi bi se neki pestvala in jokcala...

Je spala dve uri,sam ko je bla pa budna je bla pa tečkica,nč ji ni pasaluser posted image  Zgleda isto kot pri vas,upam da bo jutri bolš

Vseeno imate boljši dnevni iskupičekuser posted image user posted image  Se grem malo mulit

Naša pa ni bila nič tečka, celo nasprotno ,dobre volje naspidirana user posted image

[/quote]

A si ji kaj uturila kaj mleka?? Naša je spila 110AM, torej cca. 680 vsega skupaj + 120ml čaja. Včeraj je šla spat brez večerje in spala do 8huser posted image Manj ko je već spiuser posted image user posted image user posted image

Ja spila je še 80ml in ni hotla večuser posted image ?

Ah ne se mulit bo jutri obratno user posted image user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
4.12.2008 21:31:58   
Anonimen

darmar in tana7:user posted image user posted image user posted image  za mere. Naša je res manekenka, od vseh je lažjauser posted image Za Brino pa user posted image user posted image da bo dobro prestala EEG.

user posted image user posted image  za mere,pa user posted image user posted image   za Brino.

Naša je tud bl pri lahkih,čeprov kr dost poje user posted image

Tvoja je kar lepo napredovala, saj je bila najlažja med vsemi ko se je rodila, od naše dobrih 700g, sedaj pa je lažja le še 300g

No sej 400g ni tolk velik. A res je bla najlažja od vsehuser posted image

Če mi ju3 vaga pokaže toliko manj , bom zelooo veselauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3577
4.12.2008 21:32:08   
Estrella*

darmar in tana7:user posted image user posted image user posted image  za mere. Naša je res manekenka, od vseh je lažjauser posted image Za Brino pa user posted image user posted image da bo dobro prestala EEG.

user posted image user posted image  za mere,pa user posted image user posted image   za Brino.

Tvoja je kar lepo napredovala, saj je bila najlažja med vsemi ko se je rodila, od naše dobrih 700g, sedaj pa je lažja le še 300g

Ja, častna Titovauser posted image

Zanimivo user posted image user posted image user posted image .  Zato je pa tak lakotnik,hoče vse prehitet user posted image ,sam ji neki ne ratuje.
Je pa prejle pojedla samo 100ml mleka,tko da ne vem kolk časa bo spalauser posted image  Se pa dons ponoč ni nč zbudila,je spala do sedmih user posted image .

Naša manj ko je , dalj spiuser posted image . Mogoče bo Gja tud potegnila. Kdaj pa je ponavadi? A se mi zdi da okoli 4-5 ennkrat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
4.12.2008 21:33:11   
sesil
jaz nikoli ne gledam kolko poje , spije . na joški itak ne morem, ma tudi hrano in čaj...kadar noče več, ji enostavno odmaknem. čau miška...

Neposredna povezava do sporočila: 3579
4.12.2008 21:35:28   
jana81
naš je tud danes manj pojedel, zjutraj kašico , ob 12h melono, ob 14 h zizo, ob 15.30 pol kosila ki ga je izbruhal, ob 18h mlećno kašico, in ob 21h zizo, zdej pa spi in nabija.
Upam da me ne čaka še ena takšna noč kot včeraj, joj spet joka kr v spanju

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
4.12.2008 21:35:47   
Estrella*

jaz nikoli ne gledam kolko poje , spije . na joški itak ne morem, ma tudi hrano in čaj...kadar noče več, ji enostavno odmaknem. čau miška...

Ma saj sem že rekla, da ne bom seštevala, ker itak nimam vpliva na to koliko bo pojedla, samo sem kar obsedena s tem in ne vem kako se te obsesije rešituser posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
4.12.2008 21:36:46   
barbaw
Zdaj vas pa zbombardiram. user posted image user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

Neposredna povezava do sporočila: 3582
4.12.2008 21:36:54   
Anonimen

Zanimivo user posted image user posted image user posted image .  Zato je pa tak lakotnik,hoče vse prehitet user posted image ,sam ji neki ne ratuje.
Je pa prejle pojedla samo 100ml mleka,tko da ne vem kolk časa bo spalauser posted image  Se pa dons ponoč ni nč zbudila,je spala do sedmih user posted image .

Naša manj ko je , dalj spiuser posted image . Mogoče bo Gja tud potegnila. Kdaj pa je ponavadi? A se mi zdi da okoli 4-5 ennkrat

No upam, da bo pri nas tud tako. Ja tm nekje,včasih tud že ob dveh.Zdej ji dajem čaj,pa je mogoče pogruntala da je brez veze da se zbudi user posted image ,ja ja če verjamš

Neposredna povezava do sporočila: 3583
4.12.2008 21:36:54   
barbaw

tega pa že 100 let nisem slišala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3584
4.12.2008 21:36:56   
barbaw

nina , a je bla danes tvoja user posted image kaj tečna? zaradi cepljenja mislim...naša ni spala nič, pa zvečer zaspat ni hotela, pa skozi bi se neki pestvala in jokcala...

Je spala dve uri,sam ko je bla pa budna je bla pa tečkica,nč ji ni pasaluser posted image  Zgleda isto kot pri vas,upam da bo jutri bolš

Naša pa ni bila nič tečka, celo nasprotno ,dobre volje naspidirana user posted image

[/quote]

A si ji kaj uturila kaj mleka?? Naša je spila 110AM, torej cca. 680 vsega skupaj + 120ml čaja. Včeraj je šla spat brez večerje in spala do 8huser posted image Manj ko je već spiuser posted image user posted image user posted image

Mogoče tako špara z energijo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3585
4.12.2008 21:37:01   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Mene pa zanima, če imaš lahko otroški avtosedež zmontiran tudi spredaj. Zakon pravi tako, samo se mi ne zdi ne vem kako jasno napisanouser posted image

14) Med vožnjo v dvoslednem motornem vozilu z vgrajenim zadrževalnim sistemom mora biti otrok, mlajši od 12 let ali manjši od 150 cm, zavarovan z zadrževalnim sistemom, ki je primeren otrokovi telesni rasti in telesni masi. V osebnem avtomobilu, v katerem zaradi konstrukcijskih lastnosti avtomobila otroka ni mogoče zavarovati na tak način, sme sedeti tak otrok le na zadnjem sedežu.

Sedež je lahko samo zadaj. Otrok do 12 let ne sme sedeti spredaj, po tej starosti pa lahko, če je kao dovolj velik t.j. 150cm, da lahko sedi brez jahača.

Moja sestrična ima malega vedno spredaj, pa je že imela 2 prometni, ko je bil zraven, pa policaji niso nikoli nič rekli. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3586
4.12.2008 21:37:14   
barbaw

jaz sem se napapala, zdej sem pa tle...

po tej uri se ne je več

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
4.12.2008 21:37:16   
barbaw

Estrella zgleda, da je naš kokos zbežal na palmo jokcatuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
4.12.2008 21:37:22   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: tana7

Na hitro se javljam, ker smo danes samo letali okoli in sem ful utrujena

javljam podatke za seznam
7670g, 67cm, obseg vedno pozabim user posted image

spet nismo bili 3. cepljeni, ker gre Brina prej na EEG
sem P omenila, da včasih med papanjem, ko na pol spi (itak se doji samo, če na pol spi), malo trese glavico, traja par sekund - zgodi se pa recimo 3x, 4x na teden
sem sicer brala o tem na netu in povsod videla, da naj ne bi bilo to nič posebnega, saj je to zato, ker živčni sistem še ni zrel in otrok je takrat med spanjem in budnostjo in trza z glavo
no, naša P je rekla, da je bolje preveriti zadevo, da ne bo kaj na pamet govorila - me je sedaj čisto navdušila s tem - zadnje kar bi si želela, je pasiven P, kateremu je "vse normalno in bo že minilo"
sedaj se moramo naročiti na EEG in seveda močno stiskamo pesti, da je res tisto, kar sem prebrala na netu in da ni nič narobe z Brinouser posted image user posted image user posted image user posted image
glede razvoja, je pa rekla, da ful hiti, kar nam je itak jasno, saj je je že povsod veliko, takoj pobegne z igralne podlageuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
4.12.2008 21:37:24   
barbaw

barbaw. a dojiš, al dudo popravljaš?????

panča ali pa slončkauser posted image user posted image

you wish pa moj tudi user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
4.12.2008 21:37:30   
barbaw

anitka, tiste 4 poste bo pa ja spacalauser posted image Jaz sem mislila, da bom do ju3 prišla do 6000, pa mi očitno ne bo zneslo, ker štrajkateuser posted image

meni še zdaj ni jasno kdaj si tistih 1000 postov skup spravila. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3591
4.12.2008 21:37:32   
barbaw

barbaw. a dojiš, al dudo popravljaš?????

zobe umivam pa pravljico berem user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3592
4.12.2008 21:37:40   
barbaw

Hvala Estrella.

In danes niste čvekasto razpoložene?user posted image

Danes ni sreda user posted image user posted image user posted image

Sploh ni važno kateri dan je, majčice so se totalno polenileuser posted image

Razen enih izjem. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3593
4.12.2008 21:37:42   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: darmar

hellooooo!

Mi smo bli pa cepleni. Imamo 7680 g, 65 cm in 43 cm obseg glave. Naslednji pregled bo 6.3.2009.

Pregeldala vse slikice - vse in vsi vaši čmrli ste fantastični.

Tudi meni bo kupila prijateljica v Ikei v Celovcu stolček za hranjenje. Slišim, da ste zadovoljne. A je res cena samo 15 eur?

Ne cena ni 15 eur, ampak 14. user posted image  Mi smo zadovoljni z njim.

user posted image user posted image user posted image  za mere

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
4.12.2008 21:37:47   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*

I'm back. Razgovor kar uspešen, višji položaj dosežen, delat pa moram začet predčasno, s 1.2.09, 2 meseca prej. Tolk o tem.

Hvala vsem za lepe želje in pestke.

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

tiana kako se je pa začelo pri vas pri bronhitisu?

Začelo se je s prehladom, ki se je nadaljeval v suh kašelj in oteženo dihanje - delal je take kratke in hitre vdihe, več kot 30 na minuto, včasih tudi 40. Normalno naj bi bilo 26, pa tja do 31 je še kar ok so meni rekli, če je pa več kot 40 pa je treba že hospitalizirat. No pa povišano temperaturo je tud mel prve dva dni, zato je še naredil še več vdihov in tiste noči so bile kar hude.

Jaz sem ga dala spat kar na povšter tak za odrasle, in je malo lažje dihal. Če sem mu dvignila celo posteljico je skoz dol zlezel in še zarad tega ni mogel spat. Na povštru pa se je mal ugreznil in je bil bolj fiksiran, tko da ni nikamor zlezel, razen če se ni sam potrudil seveda.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   vse je za neki dobro in slabo

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
4.12.2008 21:37:49   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: natasa34

ni res, mi vodimouser posted image

Mislim, da kar naša eva vodi v klubu najlažjih user posted image user posted image user posted image user posted image

No vsaj 3 punce so lažje od naše fračeuser posted image  Ja, čez 15 let mi bo pa težila, da mora hujšatuser posted image

če ne že prej

Neposredna povezava do sporočila: 3596
4.12.2008 21:37:54   
barbaw

Če mi ju3 vaga pokaže toliko manj , bom zelooo veselauser posted image user posted image

jaz tudi jaz tudi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3597
4.12.2008 21:37:59   
barbaw

Barbaw a boš prišla danes do 4000?

Delam na tem.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
4.12.2008 21:38:02   
barbaw

ni res, mi vodimouser posted image

Mislim, da kar naša eva vodi v klubu najlažjih user posted image user posted image user posted image user posted image

No vsaj 3 punce so lažje od naše fračeuser posted image  Ja, čez 15 let mi bo pa težila, da mora hujšatuser posted image

To bodo pa verjetno kar vse težile user posted image user posted image user posted image
Jaz nisem bila v OŠ nikoli med tavelikimi pa sem zrastla na 175 pa 60kg, o trenutnih kg pa rajši nebi.

jaz tudi ne bi, imam pa 5 cm manj kot ti

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
4.12.2008 21:38:59   
barbaw
A bo dovolj? user posted image  Malo so pomešani odgovori, pa ne me kregat, ker se mi je skos okno odpiralo pa sem klikala kakor je padlo.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?