Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 Na hitro se javljam, ker smo danes samo letali okoli in sem ful utrujena javljam podatke za seznam 7670g, 67cm, obseg vedno pozabim spet nismo bili 3. cepljeni, ker gre Brina prej na EEG sem P omenila, da včasih med papanjem, ko na pol spi (itak se doji samo, če na pol spi), malo trese glavico, traja par sekund - zgodi se pa recimo 3x, 4x na teden sem sicer brala o tem na netu in povsod videla, da naj ne bi bilo to nič posebnega, saj je to zato, ker živčni sistem še ni zrel in otrok je takrat med spanjem in budnostjo in trza z glavo no, naša P je rekla, da je bolje preveriti zadevo, da ne bo kaj na pamet govorila - me je sedaj čisto navdušila s tem - zadnje kar bi si želela, je pasiven P, kateremu je "vse normalno in bo že minilo" sedaj se moramo naročiti na EEG in seveda močno stiskamo pesti, da je res tisto, kar sem prebrala na netu in da ni nič narobe z Brino glede razvoja, je pa rekla, da ful hiti, kar nam je itak jasno, saj je je že povsod veliko, takoj pobegne z igralne podlage za mere in za Brino in upam, da je vse ok.