Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:51:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil a zdej se vse stiskate in masirate? mene pa glava boli... Mene tud neki hoče,sm asppirin vzela. Aja ti ga ne smeš . Sm šla Gaji še mal jest dat k se je začela jokcat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:52:25
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil estrella, kje se daš v ilegalo? Na nastavitvah profila. V nastavitvah, odkljukaš, da ne želiš, da te prikaže na seznamu prisotnih. Kaj a sedaj pa še ti v ilegalo???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:52:40
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* darmar in tana7: za mere. Naša je res manekenka, od vseh je lažja Za Brino pa da bo dobro prestala EEG. za mere,pa za Brino. Naša je tud bl pri lahkih,čeprov kr dost poje Tvoja je kar lepo napredovala, saj je bila najlažja med vsemi ko se je rodila, od naše dobrih 700g, sedaj pa je lažja le še 300g No sej 400g ni tolk velik. A res je bla najlažja od vseh Ja, častna Titova tega pa že 100 let nisem slišala A veš, da smo mi v prvem razredu morali vsako jutro, tisti, ki je bil reditelj, pred začetkom pouka stopit pred tablo in reči: Za domovino.....mi pa s Titom naprej in to leta 81, ko je bil že mrtev. Se vidi, da sem hodila na komunistično šolo mi pa smo vstajali, zdravo... pa rutke in čepice...ej smo bli frajerčki. ma smo imeli vsej en bonton. danes ta mladina ne ve kaj ta beseda pomeni.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:54:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* darmar in tana7: za mere. Naša je res manekenka, od vseh je lažja Za Brino pa da bo dobro prestala EEG. za mere,pa za Brino. Naša je tud bl pri lahkih,čeprov kr dost poje Tvoja je kar lepo napredovala, saj je bila najlažja med vsemi ko se je rodila, od naše dobrih 700g, sedaj pa je lažja le še 300g No sej 400g ni tolk velik. A res je bla najlažja od vseh Ja, častna Titova tega pa že 100 let nisem slišala A veš, da smo mi v prvem razredu morali vsako jutro, tisti, ki je bil reditelj, pred začetkom pouka stopit pred tablo in reči: Za domovino.....mi pa s Titom naprej in to leta 81, ko je bil že mrtev. Se vidi, da sem hodila na komunistično šolo Ma to smo mi tudi govorili v prvem razredu. Sem jaz tudi pionirka.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:54:20
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* anitka, tiste 4 poste bo pa ja spacala Jaz sem mislila, da bom do ju3 prišla do 6000, pa mi očitno ne bo zneslo, ker štrajkate meni še zdaj ni jasno kdaj si tistih 1000 postov skup spravila. Pa kakih 1000 Saj si bila skoz zraven in si tud ti nabijala Pa vem, da sem skos zraven, samo nabijam pa manj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:54:26
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil ma meni ne bo pomagalo, ker imam zabasane sinuse... sem porabla že škatel robcev.... Potem te pa zaradi tega glava boli. Inhalacije ful pomagajo. Jaz moram trkat, da me še nič ni ulovilo in Jako tudi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:54:29
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally To pa je napad z vsemi sredstvi Ja pa tista 4000 je padla za šalo BARVO Moja 6000 se pa kar izmika hvala hvala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:55:10
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* darmar in tana7: za mere. Naša je res manekenka, od vseh je lažja Za Brino pa da bo dobro prestala EEG. za mere,pa za Brino. Naša je tud bl pri lahkih,čeprov kr dost poje Tvoja je kar lepo napredovala, saj je bila najlažja med vsemi ko se je rodila, od naše dobrih 700g, sedaj pa je lažja le še 300g No sej 400g ni tolk velik. A res je bla najlažja od vseh Ja, častna Titova tega pa že 100 let nisem slišala A veš, da smo mi v prvem razredu morali vsako jutro, tisti, ki je bil reditelj, pred začetkom pouka stopit pred tablo in reči: Za domovino.....mi pa s Titom naprej in to leta 81, ko je bil že mrtev. Se vidi, da sem hodila na komunistično šolo mi pa smo vstajali, zdravo... pa rutke in čepice...ej smo bli frajerčki. ma smo imeli vsej en bonton. danes ta mladina ne ve kaj ta beseda pomeni. Ja, smo se bali ravnatelja kot hudič križa. No se spomnim, da me je v 1 razredu "tovarišica" zalasala, ker sem narek pisala cvek V2r, pa so ključi in krede letele v glavo, če smo klepetali
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:56:40
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* darmar in tana7: za mere. Naša je res manekenka, od vseh je lažja Za Brino pa da bo dobro prestala EEG. za mere,pa za Brino. Naša je tud bl pri lahkih,čeprov kr dost poje Tvoja je kar lepo napredovala, saj je bila najlažja med vsemi ko se je rodila, od naše dobrih 700g, sedaj pa je lažja le še 300g No sej 400g ni tolk velik. A res je bla najlažja od vseh Ja, častna Titova tega pa že 100 let nisem slišala A veš, da smo mi v prvem razredu morali vsako jutro, tisti, ki je bil reditelj, pred začetkom pouka stopit pred tablo in reči: Za domovino.....mi pa s Titom naprej in to leta 81, ko je bil že mrtev. Se vidi, da sem hodila na komunistično šolo mi pa smo vstajali, zdravo... pa rutke in čepice...ej smo bli frajerčki. ma smo imeli vsej en bonton. danes ta mladina ne ve kaj ta beseda pomeni. To je pa res. Baje sem imela jaz tudi strupen jezik do mami. Se ne spomnim. To je bilo po obdobju, ko je alkohol izginil iz hiše za nekaj časa. V času alkohola si ne bi upala tega naredit. Danes pa raje ne omenjam mularije, ker so katastrofa. niti do staršev nimajo rešpekta. jaz se bom vsaj svojim oddolžila, ker jima pomagam in rihtam stvari.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:56:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* darmar in tana7: za mere. Naša je res manekenka, od vseh je lažja Za Brino pa da bo dobro prestala EEG. za mere,pa za Brino. Naša je tud bl pri lahkih,čeprov kr dost poje Tvoja je kar lepo napredovala, saj je bila najlažja med vsemi ko se je rodila, od naše dobrih 700g, sedaj pa je lažja le še 300g No sej 400g ni tolk velik. A res je bla najlažja od vseh Ja, častna Titova tega pa že 100 let nisem slišala A veš, da smo mi v prvem razredu morali vsako jutro, tisti, ki je bil reditelj, pred začetkom pouka stopit pred tablo in reči: Za domovino.....mi pa s Titom naprej in to leta 81, ko je bil že mrtev. Se vidi, da sem hodila na komunistično šolo mi pa smo vstajali, zdravo... pa rutke in čepice...ej smo bli frajerčki. ma smo imeli vsej en bonton. danes ta mladina ne ve kaj ta beseda pomeni. Ja, smo se bali ravnatelja kot hudič križa. No se spomnim, da me je v 1 razredu "tovarišica" zalasala, ker sem narek pisala cvek V2r, pa so ključi in krede letele v glavo, če smo klepetali Prinčička?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:57:05
|
|
|
|
sesil
|
jaz sem v drugem razredu dobila pismeni opomin. me je mati doma tako nazjala...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:57:44
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem v drugem razredu dobila pismeni opomin. me je mati doma tako nazjala... Jaz pa sem dobila edini ukor v srednji šoli zato, ker je bil učitelj razjarjen pa nisem bila nič kriva.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:57:55
|
|
|
|
Estrella*
|
sesil je že v ilegali barbaw: pol ti si šla v 1r leta 87, pa ste še bili pionirčki?? No mi smo bili tega leta sprejeti v mladince(omladina Jugoslavije )
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:58:03
|
|
|
|
špelin@
|
Dober večer Nisem nič brala za nazaj, bom najprej malo pojamrala. Gregec je danes nemogoč A veste, ko sem pisala, da lepo zaspi na igralni podlogi ali v ležalniku? No, od včeraj nič več Prej sem mu samo dajala za pit in popravljala dudko in je sčasoma pridkano mrknil, danes se je pa drl kot zver. Utihnil je vsakič, ko sem ga vzela k sebi in ga stisnila. Ko sem ga položila nazaj, se mu je spet strgalo... Pa ne morem ga cel dan imeti na rokah!!! Če mi samo katera napiše, da tako majhen otrok še ne izsiljuje, jo prav prijazno vabim, da mi ga pride pazit!!! Ker meni se že rahlo meša... No, popoldne sem ga enostavno pustila, da se je drl, sem ga pač božala, mu šepetala, mu ponujala dudko in sok, ampak itak ni nič zaleglo... Drl se je cca. 15 minut, nato je utihnil in zaspal. Potem sem se šla krepko zjokat v wc... Saj vendar nisem iz kamna pa tudi moji živci niso na elastiko... Grem zdaj malo brat...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:58:53
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* sesil je že v ilegali barbaw: pol ti si šla v 1r leta 87, pa ste še bili pionirčki?? No mi smo bili tega leta sprejeti v mladince(omladina Jugoslavije ) Se prav spomnim tiste kapice z zvezdo in rutko in tortice kot da bi bilo včeraj. Pa pesmi, pa zaprisego vsako jutro, ko smo stali za klopmi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:59:47
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* sesil je že v ilegali
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:00:25
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* darmar in tana7: za mere. Naša je res manekenka, od vseh je lažja Za Brino pa da bo dobro prestala EEG. za mere,pa za Brino. Naša je tud bl pri lahkih,čeprov kr dost poje Tvoja je kar lepo napredovala, saj je bila najlažja med vsemi ko se je rodila, od naše dobrih 700g, sedaj pa je lažja le še 300g No sej 400g ni tolk velik. A res je bla najlažja od vseh Ja, častna Titova tega pa že 100 let nisem slišala A veš, da smo mi v prvem razredu morali vsako jutro, tisti, ki je bil reditelj, pred začetkom pouka stopit pred tablo in reči: Za domovino.....mi pa s Titom naprej in to leta 81, ko je bil že mrtev. Se vidi, da sem hodila na komunistično šolo mi pa smo vstajali, zdravo... pa rutke in čepice...ej smo bli frajerčki. ma smo imeli vsej en bonton. danes ta mladina ne ve kaj ta beseda pomeni. Ja, smo se bali ravnatelja kot hudič križa. No se spomnim, da me je v 1 razredu "tovarišica" zalasala, ker sem narek pisala cvek V2r, pa so ključi in krede letele v glavo, če smo klepetali Prinčička? Ne takrat je bil še Kadunc. Tak visok, star z donečim glasom. Živel je na Linhartovi v stolpnicah zraven šole.Strah in trepet
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:00:48
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dober večer Nisem nič brala za nazaj, bom najprej malo pojamrala. Gregec je danes nemogoč A veste, ko sem pisala, da lepo zaspi na igralni podlogi ali v ležalniku? No, od včeraj nič več Prej sem mu samo dajala za pit in popravljala dudko in je sčasoma pridkano mrknil, danes se je pa drl kot zver. Utihnil je vsakič, ko sem ga vzela k sebi in ga stisnila. Ko sem ga položila nazaj, se mu je spet strgalo... Pa ne morem ga cel dan imeti na rokah!!! Če mi samo katera napiše, da tako majhen otrok še ne izsiljuje, jo prav prijazno vabim, da mi ga pride pazit!!! Ker meni se že rahlo meša... No, popoldne sem ga enostavno pustila, da se je drl, sem ga pač božala, mu šepetala, mu ponujala dudko in sok, ampak itak ni nič zaleglo... Drl se je cca. 15 minut, nato je utihnil in zaspal. Potem sem se šla krepko zjokat v wc... Saj vendar nisem iz kamna pa tudi moji živci niso na elastiko... Grem zdaj malo brat... Prav dobro vemo, da znajo taki otroci izsiljevat. Še manjši znajo. Upam, da te ne bo več mučil tako. Če ga boš pustila se dret pa se bo navadil pa bo tusi s časom odnehal z izsiljevanjem. Testira meje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:01:12
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* sesil je že v ilegali Packa, kuka izza vogla, a je luštno, kajne???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:01:43
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* darmar in tana7: za mere. Naša je res manekenka, od vseh je lažja Za Brino pa da bo dobro prestala EEG. za mere,pa za Brino. Naša je tud bl pri lahkih,čeprov kr dost poje Tvoja je kar lepo napredovala, saj je bila najlažja med vsemi ko se je rodila, od naše dobrih 700g, sedaj pa je lažja le še 300g No sej 400g ni tolk velik. A res je bla najlažja od vseh Ja, častna Titova tega pa že 100 let nisem slišala A veš, da smo mi v prvem razredu morali vsako jutro, tisti, ki je bil reditelj, pred začetkom pouka stopit pred tablo in reči: Za domovino.....mi pa s Titom naprej in to leta 81, ko je bil že mrtev. Se vidi, da sem hodila na komunistično šolo mi pa smo vstajali, zdravo... pa rutke in čepice...ej smo bli frajerčki. ma smo imeli vsej en bonton. danes ta mladina ne ve kaj ta beseda pomeni. Ja, smo se bali ravnatelja kot hudič križa. No se spomnim, da me je v 1 razredu "tovarišica" zalasala, ker sem narek pisala cvek V2r, pa so ključi in krede letele v glavo, če smo klepetali Prinčička? Ne takrat je bil še Kadunc. Tak visok, star z donečim glasom. Živel je na Linhartovi v stolpnicah zraven šole.Strah in trepet Tega pa ne poznam. Ga je pa Prinčička zamenjala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:01:56
|
|
|
|
sesil
|
ma sej takrat so bli več ali manj vsi učitelji strah in trepet. danes pa se ne znajo/ znamo postaviti zase.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:02:04
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
yo, yo! evo mene da prispevam par postov k večernemu čveku
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:02:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* sesil je že v ilegali Packa, kuka izza vogla, a je luštno, kajne??? Vedno več vas je.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:02:23
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem v drugem razredu dobila pismeni opomin. me je mati doma tako nazjala... Jaz pa sem dobila edini ukor v srednji šoli zato, ker je bil učitelj razjarjen pa nisem bila nič kriva. Jaz sem imela od 7r naprej do konca srednje šole vsako leto ukor pred izključitvijo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 22:03:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dober večer Nisem nič brala za nazaj, bom najprej malo pojamrala. Gregec je danes nemogoč A veste, ko sem pisala, da lepo zaspi na igralni podlogi ali v ležalniku? No, od včeraj nič več Prej sem mu samo dajala za pit in popravljala dudko in je sčasoma pridkano mrknil, danes se je pa drl kot zver. Utihnil je vsakič, ko sem ga vzela k sebi in ga stisnila. Ko sem ga položila nazaj, se mu je spet strgalo... Pa ne morem ga cel dan imeti na rokah!!! Če mi samo katera napiše, da tako majhen otrok še ne izsiljuje, jo prav prijazno vabim, da mi ga pride pazit!!! Ker meni se že rahlo meša... No, popoldne sem ga enostavno pustila, da se je drl, sem ga pač božala, mu šepetala, mu ponujala dudko in sok, ampak itak ni nič zaleglo... Drl se je cca. 15 minut, nato je utihnil in zaspal. Potem sem se šla krepko zjokat v wc... Saj vendar nisem iz kamna pa tudi moji živci niso na elastiko... Grem zdaj malo brat... Špelin@ mogoče je mel pa samo tak dan,pa bo jutri bolje. Pri nas tud kašn dan noče pa noče zaspat,drugač pa tud lepo s flašo zaspi. Jest sm bla tud pionirka
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?