Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:06:34
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem se napapala, zdej sem pa tle... In kaj si papala? Ma nič zanimivega. konzervo rio mere in sir (monty - j t ga)
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:06:35
|
|
|
|
Anonimen
|
No evo končno mene nazaj. Sm zadnč naložila un program za musko pa sm zdej mela poln comp virusov . Sm bla zdej pri kolegu,da mi je mal zrihtu,ker tud na net nism več mogla,me je skoz vn metal. Zdej mi bo pa še enkrat nove win.naložu. Bi mi jih jutr,sam bi mogla comp tm pustit, rez njega pa ne morm ,tko da mi bo enkrat čez vikend k bomo šli mal tja na obisk. Naty full luštne fotke Pa naša pita ni nč kriva IZVIRNO SPOROČILO: kokosowa palmica kaj se greste, nič vam nisem nardila, jest sem na ringaraji prijavlena ,že pol leta ,nisem jaz kriva če imate z nekaterimi probleme [/quote
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:06:45
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil od palme sem pa tudi jaz brala...neuravnovešen osebek (sej se ne ve, mogoče je ženska, mogoče pa zmešan ded`c. Se strinjam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:08:05
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 No evo končno mene nazaj. Sm zadnč naložila un program za musko pa sm zdej mela poln comp virusov . Sm bla zdej pri kolegu,da mi je mal zrihtu,ker tud na net nism več mogla,me je skoz vn metal. Zdej mi bo pa še enkrat nove win.naložu. Bi mi jih jutr,sam bi mogla comp tm pustit, rez njega pa ne morm ,tko da mi bo enkrat čez vikend k bomo šli mal tja na obisk. Naty full luštne fotke Pa naša pita ni nč kriva IZVIRNO SPOROČILO: kokosowa palmica kaj se greste, nič vam nisem nardila, jest sem na ringaraji prijavlena ,že pol leta ,nisem jaz kriva če imate z nekaterimi probleme [/quote Smo pa packe
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:08:49
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: sesil od palme sem pa tudi jaz brala...neuravnovešen osebek (sej se ne ve, mogoče je ženska, mogoče pa zmešan ded`c. Se strinjam He he čisto mogoče
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:09:06
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Estrella zgleda, da je naš kokos zbežal na palmo jokcat Ja je razkrinkana....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:09:12
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil od palme sem pa tudi jaz brala...neuravnovešen osebek (sej se ne ve, mogoče je ženska, mogoče pa zmešan ded`c. dec ni, je bolj zmešana ženska.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:10:12
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 No evo končno mene nazaj. Sm zadnč naložila un program za musko pa sm zdej mela poln comp virusov . Sm bla zdej pri kolegu,da mi je mal zrihtu,ker tud na net nism več mogla,me je skoz vn metal. Zdej mi bo pa še enkrat nove win.naložu. Bi mi jih jutr,sam bi mogla comp tm pustit, rez njega pa ne morm ,tko da mi bo enkrat čez vikend k bomo šli mal tja na obisk. A brez compa pa ne . Moj pravi meni da sem čisto odvisna od RR Naty full luštne fotke Pa naša pita ni nč kriva IZVIRNO SPOROČILO: kokosowa palmica kaj se greste, nič vam nisem nardila, jest sem na ringaraji prijavlena ,že pol leta ,nisem jaz kriva če imate z nekaterimi probleme [/quote Packe
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:10:14
|
|
|
|
sesil
|
nina , a je bla danes tvoja kaj tečna? zaradi cepljenja mislim...naša ni spala nič, pa zvečer zaspat ni hotela, pa skozi bi se neki pestvala in jokcala...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:10:24
|
|
|
|
Anitka
|
Gremo mi čofotat in pančat. Upam, da mi ne pobegnete vse.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:10:35
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Aha jaz imam pa novičko . Danes smo bili obveščeni da imamo 10.2. prevzem stanovanja. To pa je super novica Estrella za Aljo. Kaj če ni alrgija, kaj bi potem lahko bilo Anitka priden Gal Očitno sta se najina škrata dogovorila, ker naš je danes pojedel 100 g skute s sadjem, sadno kašo 180 g, malce zelenine juhe s krompirjem in prejle je za večerjo zmazal 180 g pšeničnega zdroba z vanilijo. In čestitke za prejeto nagrado, zdaj boš pa imela še en razlog več za kuhanje in pečenje Jaz nisem sodelovala. Darmar za pregled in pikico. Za stolček pa žal nevem. Tana7 tudi za tvojo pupo Upam, da bodo preiskave pokazale samo pozitivne rezultate. Jaz sem se tudi napapala . Mogla sem probati ˝zlati sladoled˝ tako mu rečem, zato ker je bil zelo drag, za 1000 ml je dragi odštel 6,19 € in to je videl šele na računu, ko je vse plačal. Je pa kokosov sladoled s čokolado, je dober, ampak spet ni vreden toliko.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:10:55
|
|
|
|
Estrella*
|
darmar in tana7: za mere. Naša je res manekenka, od vseh je lažja Za Brino pa da bo dobro prestala EEG.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:12:32
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* darmar in tana7: za mere. Naša je res manekenka, od vseh je lažja Za Brino pa da bo dobro prestala EEG. ni res, mi vodimo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:12:37
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Estrella za Aljo. Kaj če ni alrgija, kaj bi potem lahko bilo Nimam pojma, kao vneta koža ali nekaj takega. Ma jaz mislim, da je na nekaj občutljiva.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:12:41
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Anitka priden Gal Očitno sta se najina škrata dogovorila, ker naš je danes pojedel 100 g skute s sadjem, sadno kašo 180 g, malce zelenine juhe s krompirjem in prejle je za večerjo zmazal 180 g pšeničnega zdroba z vanilijo. In čestitke za prejeto nagrado, zdaj boš pa imela še en razlog več za kuhanje in pečenje Jaz nisem sodelovala. Jaz sem se tudi napapala . Mogla sem probati ˝zlati sladoled˝ tako mu rečem, zato ker je bil zelo drag, za 1000 ml je dragi odštel 6,19 € in to je videl šele na računu, ko je vse plačal. Je pa kokosov sladoled s čokolado, je dober, ampak spet ni vreden toliko. Zgleda, da sta najina Gala kompanjona To si jedla pa res zlati sladoled. Jaz bi tuuuuudi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:13:17
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* darmar in tana7: za mere. Naša je res manekenka, od vseh je lažja Za Brino pa da bo dobro prestala EEG. ni res, mi vodimo OK ti prepuščam krono
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:13:30
|
|
|
|
tally
|
Tana za mere pa da bo vse v redu na EEG
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:13:41
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Anitka priden Gal Očitno sta se najina škrata dogovorila, ker naš je danes pojedel 100 g skute s sadjem, sadno kašo 180 g, malce zelenine juhe s krompirjem in prejle je za večerjo zmazal 180 g pšeničnega zdroba z vanilijo. In čestitke za prejeto nagrado, zdaj boš pa imela še en razlog več za kuhanje in pečenje Jaz nisem sodelovala. Jaz sem se tudi napapala . Mogla sem probati ˝zlati sladoled˝ tako mu rečem, zato ker je bil zelo drag, za 1000 ml je dragi odštel 6,19 € in to je videl šele na računu, ko je vse plačal. Je pa kokosov sladoled s čokolado, je dober, ampak spet ni vreden toliko. Zgleda, da sta najina Gala kompanjona To si jedla pa res zlati sladoled. Jaz bi tuuuuudi A še ne kopaš?????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:13:54
|
|
|
|
Anitka
|
Zdaj pa res grem, ker je Gal tečkast postal
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:15:17
|
|
|
|
sesil
|
dej naty, pridi na rr, da jaz firbec prečekiram slike...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:15:36
|
|
|
|
natasa34
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* darmar in tana7: za mere. Naša je res manekenka, od vseh je lažja Za Brino pa da bo dobro prestala EEG. ni res, mi vodimo Mislim, da kar naša eva vodi v klubu najlažjih
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:16:15
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil dej naty, pridi na rr, da jaz firbec prečekiram slike... A če ni vabila, jih ne moreš videti???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:16:19
|
|
|
|
*Tiana*
|
I'm back. Razgovor kar uspešen, višji položaj dosežen, delat pa moram začet predčasno, s 1.2.09, 2 meseca prej. Tolk o tem. Hvala vsem za lepe želje in pestke. IZVIRNO SPOROČILO: jana81 tiana kako se je pa začelo pri vas pri bronhitisu? Začelo se je s prehladom, ki se je nadaljeval v suh kašelj in oteženo dihanje - delal je take kratke in hitre vdihe, več kot 30 na minuto, včasih tudi 40. Normalno naj bi bilo 26, pa tja do 31 je še kar ok so meni rekli, če je pa več kot 40 pa je treba že hospitalizirat. No pa povišano temperaturo je tud mel prve dva dni, zato je še naredil še več vdihov in tiste noči so bile kar hude. Jaz sem ga dala spat kar na povšter tak za odrasle, in je malo lažje dihal. Če sem mu dvignila celo posteljico je skoz dol zlezel in še zarad tega ni mogel spat. Na povštru pa se je mal ugreznil in je bil bolj fiksiran, tko da ni nikamor zlezel, razen če se ni sam potrudil seveda.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:17:36
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa34 IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* darmar in tana7: za mere. Naša je res manekenka, od vseh je lažja Za Brino pa da bo dobro prestala EEG. ni res, mi vodimo Mislim, da kar naša eva vodi v klubu najlažjih No vsaj 3 punce so lažje od naše frače Ja, čez 15 let mi bo pa težila, da mora hujšat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:18:10
|
|
|
|
*Tiana*
|
Faaaaak kok ste pa naklofale. Sploh ne vem s katere strani me je sem vrglo.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?