|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :)
4.12.2008 21:06:34   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: sesil

jaz sem se napapala, zdej sem pa tle...

In kaj si papala?

Ma nič zanimivega. konzervo rio mere in sir (monty - juser posted image t ga)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
4.12.2008 21:06:35   
Anonimen
No evo končno mene nazaj.
Sm zadnč naložila un program za musko pa sm zdej mela poln comp virusovuser posted image user posted image . Sm bla zdej pri kolegu,da mi je mal zrihtu,ker tud na net nism več mogla,me je skoz vn metal. Zdej mi bo pa še enkrat nove win.naložu. Bi mi jih jutr,sam bi mogla comp tm pustit, rez njega pa ne mormuser posted image ,tko da mi bo enkrat čez vikend k bomo šli mal tja na obisk.

Naty full luštne fotke user posted image user posted image user posted image

Pa naša pita ni nč kriva user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kokosowa palmica

kaj se greste, nič vam nisem nardila, jest sem na ringaraji prijavlena ,že pol leta ,nisem jaz kriva če imate z nekaterimi problemeuser posted image
[/quote

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3527
4.12.2008 21:06:45   
Anitka

od palme sem pa tudi jaz brala...neuravnovešen osebek (sej se ne ve, mogoče je ženska, mogoče pa zmešan ded`c.

Se strinjamuser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3528
4.12.2008 21:08:05   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Sm zadnč naložila un program za musko pa sm zdej mela poln comp virusovuser posted image user posted image . Sm bla zdej pri kolegu,da mi je mal zrihtu,ker tud na net nism več mogla,me je skoz vn metal. Zdej mi bo pa še enkrat nove win.naložu. Bi mi jih jutr,sam bi mogla comp tm pustit, rez njega pa ne mormuser posted image ,tko da mi bo enkrat čez vikend k bomo šli mal tja na obisk.

kaj se greste, nič vam nisem nardila, jest sem na ringaraji prijavlena ,že pol leta ,nisem jaz kriva če imate z nekaterimi problemeuser posted image
[/quote

Smo pa packeuser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
4.12.2008 21:08:49   
tally

od palme sem pa tudi jaz brala...neuravnovešen osebek (sej se ne ve, mogoče je ženska, mogoče pa zmešan ded`c.

Se strinjamuser posted image

He he čisto mogoče

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
4.12.2008 21:09:06   
Estrella*

Estrella zgleda, da je naš kokos zbežal na palmo jokcatuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja je razkrinkana....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
4.12.2008 21:09:12   
Estrella*

dec ni, je bolj zmešana ženska.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
4.12.2008 21:10:12   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

A brez compa pa ne user posted image . Moj pravi meni da sem čisto odvisna od RR user posted image

[/quote

Packe  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
4.12.2008 21:10:14   
sesil
nina , a je bla danes tvoja user posted image kaj tečna? zaradi cepljenja mislim...naša ni spala nič, pa zvečer zaspat ni hotela, pa skozi bi se neki pestvala in jokcala...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
4.12.2008 21:10:24   
Anitka
Gremo mi čofotat in pančat. Upam, da mi ne pobegnete vse.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
4.12.2008 21:10:35   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: tally

Aha jaz imam pa novičkouser posted image . Danes smo bili obveščeni da imamo 10.2.  prevzem stanovanja.

To pa je super novica user posted image user posted image user posted image

Estrella user posted image za Aljo. Kaj če ni alrgija, kaj bi potem lahko bilo user posted image

Anitka priden Gal user posted image user posted image user posted image Očitno sta se najina škrata dogovorila, ker naš je danes pojedel 100 g skute s sadjem, sadno kašo 180 g, malce zelenine juhe s krompirjem in prejle je za večerjo zmazal 180 g pšeničnega zdroba z vanilijo.

In čestitke za prejeto nagrado, zdaj boš pa imela še en razlog več za kuhanje in pečenje user posted image user posted image

Jaz nisem sodelovala.

Darmar user posted image user posted image user posted image za pregled in pikico. Za stolček pa žal nevem.

Tana7 tudi za tvojo pupo user posted image user posted image user posted image Upam, da bodo preiskave pokazale samo pozitivne rezultate. user posted image

Jaz sem se tudi napapala user posted image . Mogla sem probati ˝zlati sladoled˝ tako mu rečem, zato ker je bil zelo drag, za 1000 ml je dragi odštel 6,19 € user posted image in to je videl šele na računu, ko je vse plačal. user posted image Je pa kokosov sladoled s čokolado, je dober, ampak spet ni vreden toliko.

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
4.12.2008 21:10:55   
Estrella*
darmar in tana7:user posted image user posted image user posted image  za mere. Naša je res manekenka, od vseh je lažjauser posted image Za Brino pa user posted image user posted image da bo dobro prestala EEG.

Neposredna povezava do sporočila: 3537
4.12.2008 21:12:32   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

darmar in tana7:user posted image user posted image user posted image  za mere. Naša je res manekenka, od vseh je lažjauser posted image Za Brino pa user posted image user posted image da bo dobro prestala EEG.

ni res, mi vodimouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3538
4.12.2008 21:12:37   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Estrella user posted image za Aljo. Kaj če ni alrgija, kaj bi potem lahko bilo user posted image

Nimam pojma, kao vneta kožauser posted image ali nekaj takega. Ma jaz mislim, da je na nekaj občutljiva.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
4.12.2008 21:12:41   
Anitka

Anitka priden Gal user posted image user posted image user posted image Očitno sta se najina škrata dogovorila, ker naš je danes pojedel 100 g skute s sadjem, sadno kašo 180 g, malce zelenine juhe s krompirjem in prejle je za večerjo zmazal 180 g pšeničnega zdroba z vanilijo.

In čestitke za prejeto nagrado, zdaj boš pa imela še en razlog več za kuhanje in pečenje user posted image user posted image

Jaz nisem sodelovala.

Jaz sem se tudi napapala user posted image . Mogla sem probati ˝zlati sladoled˝ tako mu rečem, zato ker je bil zelo drag, za 1000 ml je dragi odštel 6,19 € user posted image in to je videl šele na računu, ko je vse plačal. user posted image Je pa kokosov sladoled s čokolado, je dober, ampak spet ni vreden toliko.

Zgleda, da sta najina Gala kompanjonauser posted image user posted image user posted image

To si jedla pa res zlati sladoled. Jaz bi tuuuuudiuser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
4.12.2008 21:13:17   
Estrella*

OK ti prepuščam kronouser posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
4.12.2008 21:13:30   
tally
Tana user posted image user posted image user posted image za mere pauser posted image user posted image user posted image da bo vse v redu na EEG

Neposredna povezava do sporočila: 3542
4.12.2008 21:13:41   
Estrella*

Jaz nisem sodelovala.

Zgleda, da sta najina Gala kompanjonauser posted image user posted image user posted image

To si jedla pa res zlati sladoled. Jaz bi tuuuuudiuser posted image

A še ne kopaš?????

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
4.12.2008 21:13:54   
Anitka
Zdaj pa res grem, ker je Gal tečkast postaluser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 3544
4.12.2008 21:15:17   
sesil
dej naty, pridi na rr, da jaz firbec prečekiram slike...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3545
4.12.2008 21:15:36   
natasa34

Mislim, da kar naša eva vodi v klubu najlažjih user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
4.12.2008 21:16:15   
Estrella*

dej naty, pridi na rr, da jaz firbec prečekiram slike...

A če ni vabila, jih ne moreš videti???

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
4.12.2008 21:16:19   
*Tiana*
I'm back. Razgovor kar uspešen, višji položaj dosežen, delat pa moram začet predčasno, s 1.2.09, 2 meseca prej. Tolk o tem.

Hvala vsem za lepe želje in pestke.

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

tiana kako se je pa začelo pri vas pri bronhitisu?

Začelo se je s prehladom, ki se je nadaljeval v suh kašelj in oteženo dihanje - delal je take kratke in hitre vdihe, več kot 30 na minuto, včasih tudi 40. Normalno naj bi bilo 26, pa tja do 31 je še kar ok so meni rekli, če je pa več kot 40 pa je treba že hospitalizirat. No pa povišano temperaturo je tud mel prve dva dni, zato je še naredil še več vdihov in tiste noči so bile kar hude.

Jaz sem ga dala spat kar na povšter tak za odrasle, in je malo lažje dihal. Če sem mu dvignila celo posteljico je skoz dol zlezel in še zarad tega ni mogel spat. Na povštru pa se je mal ugreznil in je bil bolj fiksiran, tko da ni nikamor zlezel, razen če se ni sam potrudil seveda.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
4.12.2008 21:17:36   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: natasa34

Mislim, da kar naša eva vodi v klubu najlažjih user posted image user posted image user posted image user posted image

No vsaj 3 punce so lažje od naše fračeuser posted image  Ja, čez 15 let mi bo pa težila, da mora hujšatuser posted image

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
4.12.2008 21:18:10   
*Tiana*
Faaaaak kok ste pa naklofale. user posted image user posted image user posted image
Sploh ne vem s katere strani me je sem vrglo. 

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?