Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:19:10
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* I'm back. Razgovor kar uspešen, višji položaj dosežen, delat pa moram začet predčasno, s 1.2.09, 2 meseca prej. Tolk o tem. Hvala vsem za lepe želje in pestke. IZVIRNO SPOROČILO: jana81 tiana kako se je pa začelo pri vas pri bronhitisu? Začelo se je s prehladom, ki se je nadaljeval v suh kašelj in oteženo dihanje - delal je take kratke in hitre vdihe, več kot 30 na minuto, včasih tudi 40. Normalno naj bi bilo 26, pa tja do 31 je še kar ok so meni rekli, če je pa več kot 40 pa je treba že hospitalizirat. No pa povišano temperaturo je tud mel prve dva dni, zato je še naredil še več vdihov in tiste noči so bile kar hude. Jaz sem ga dala spat kar na povšter tak za odrasle, in je malo lažje dihal. Če sem mu dvignila celo posteljico je skoz dol zlezel in še zarad tega ni mogel spat. Na povštru pa se je mal ugreznil in je bil bolj fiksiran, tko da ni nikamor zlezel, razen če se ni sam potrudil seveda. ČESTITKE Kam boš pa Erazma dala???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:19:15
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* I'm back. Razgovor kar uspešen, višji položaj dosežen, delat pa moram začet predčasno, s 1.2.09, 2 meseca prej. Tolk o tem. za dosežen višji položaj. Hvala vsem za lepe želje in pestke. IZVIRNO SPOROČILO: jana81 tiana kako se je pa začelo pri vas pri bronhitisu? Začelo se je s prehladom, ki se je nadaljeval v suh kašelj in oteženo dihanje - delal je take kratke in hitre vdihe, več kot 30 na minuto, včasih tudi 40. Normalno naj bi bilo 26, pa tja do 31 je še kar ok so meni rekli, če je pa več kot 40 pa je treba že hospitalizirat. No pa povišano temperaturo je tud mel prve dva dni, zato je še naredil še več vdihov in tiste noči so bile kar hude. Jaz sem ga dala spat kar na povšter tak za odrasle, in je malo lažje dihal. Če sem mu dvignila celo posteljico je skoz dol zlezel in še zarad tega ni mogel spat. Na povštru pa se je mal ugreznil in je bil bolj fiksiran, tko da ni nikamor zlezel, razen če se ni sam potrudil seveda.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:20:13
|
|
|
|
natasa34
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: natasa34 IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* darmar in tana7: za mere. Naša je res manekenka, od vseh je lažja Za Brino pa da bo dobro prestala EEG. ni res, mi vodimo Mislim, da kar naša eva vodi v klubu najlažjih No vsaj 3 punce so lažje od naše frače Ja, čez 15 let mi bo pa težila, da mora hujšat To bodo pa verjetno kar vse težile Jaz nisem bila v OŠ nikoli med tavelikimi pa sem zrastla na 175 pa 60kg, o trenutnih kg pa rajši nebi.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:21:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* darmar in tana7: za mere. Naša je res manekenka, od vseh je lažja Za Brino pa da bo dobro prestala EEG. za mere,pa za Brino. Naša je tud bl pri lahkih,čeprov kr dost poje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:21:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil nina , a je bla danes tvoja kaj tečna? zaradi cepljenja mislim...naša ni spala nič, pa zvečer zaspat ni hotela, pa skozi bi se neki pestvala in jokcala... Je spala dve uri,sam ko je bla pa budna je bla pa tečkica,nč ji ni pasal Zgleda isto kot pri vas,upam da bo jutri bolš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:21:46
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa34 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: natasa34 IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* darmar in tana7: za mere. Naša je res manekenka, od vseh je lažja Za Brino pa da bo dobro prestala EEG. ni res, mi vodimo Mislim, da kar naša eva vodi v klubu najlažjih No vsaj 3 punce so lažje od naše frače Ja, čez 15 let mi bo pa težila, da mora hujšat To bodo pa verjetno kar vse težile Jaz nisem bila v OŠ nikoli med tavelikimi pa sem zrastla na 175 pa 60kg, o trenutnih kg pa rajši nebi. Jaz sem bila v OŠ med večjimi, pa sem ostala na 160cm O kg, pa tud ne bi jih moram 30kg dol spravit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:22:53
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* I'm back. Razgovor kar uspešen, višji položaj dosežen, delat pa moram začet predčasno, s 1.2.09, 2 meseca prej. Tolk o tem. Hvala vsem za lepe želje in pestke. IZVIRNO SPOROČILO: jana81 tiana kako se je pa začelo pri vas pri bronhitisu? Začelo se je s prehladom, ki se je nadaljeval v suh kašelj in oteženo dihanje - delal je take kratke in hitre vdihe, več kot 30 na minuto, včasih tudi 40. Normalno naj bi bilo 26, pa tja do 31 je še kar ok so meni rekli, če je pa več kot 40 pa je treba že hospitalizirat. No pa povišano temperaturo je tud mel prve dva dni, zato je še naredil še več vdihov in tiste noči so bile kar hude. Jaz sem ga dala spat kar na povšter tak za odrasle, in je malo lažje dihal. Če sem mu dvignila celo posteljico je skoz dol zlezel in še zarad tega ni mogel spat. Na povštru pa se je mal ugreznil in je bil bolj fiksiran, tko da ni nikamor zlezel, razen če se ni sam potrudil seveda. ČESTITKE Kam boš pa Erazma dala??? K moji mami. Itak bi ga ona merkala do vstopa v vrtec, ki naj bi bil šele septembra 2009, bo pač 2 meseca prej šel v varstvo. Vsaj to sem se zmenila da bo samo za 4 ure na začetku, če mi bo ratal tko se zmenit še na CSD. Al bo šel pa moj še za dva mesca na porodniško, če mu bo šef dovolil.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:23:21
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* darmar in tana7: za mere. Naša je res manekenka, od vseh je lažja Za Brino pa da bo dobro prestala EEG. za mere,pa za Brino. Naša je tud bl pri lahkih,čeprov kr dost poje Tvoja je kar lepo napredovala, saj je bila najlažja med vsemi ko se je rodila, od naše dobrih 700g, sedaj pa je lažja le še 300g
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:23:24
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: sesil nina , a je bla danes tvoja kaj tečna? zaradi cepljenja mislim...naša ni spala nič, pa zvečer zaspat ni hotela, pa skozi bi se neki pestvala in jokcala... Je spala dve uri,sam ko je bla pa budna je bla pa tečkica,nč ji ni pasal Zgleda isto kot pri vas,upam da bo jutri bolš Naša pa ni bila nič tečka, celo nasprotno ,dobre volje naspidirana
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:23:48
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil dej naty, pridi na rr, da jaz firbec prečekiram slike... A če ni vabila, jih ne moreš videti??? sem brskala, pa nič našla. verjetno je vabila pošiljala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:24:46
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: natasa34 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: natasa34 IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* darmar in tana7: za mere. Naša je res manekenka, od vseh je lažja Za Brino pa da bo dobro prestala EEG. ni res, mi vodimo Mislim, da kar naša eva vodi v klubu najlažjih No vsaj 3 punce so lažje od naše frače Ja, čez 15 let mi bo pa težila, da mora hujšat To bodo pa verjetno kar vse težile Jaz nisem bila v OŠ nikoli med tavelikimi pa sem zrastla na 175 pa 60kg, o trenutnih kg pa rajši nebi. Jaz sem bila v OŠ med večjimi, pa sem ostala na 160cm O kg, pa tud ne bi jih moram 30kg dol spravit Jaz sem bila skos med najmanjšimi, no zdej sem tudi med najlažjimi pa ne
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:24:52
|
|
|
|
*Tiana*
|
Kaj pa je z Brino??? Grem brat mal za nazaj.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:25:05
|
|
|
|
natasa34
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: natasa34 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: natasa34 IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* darmar in tana7: za mere. Naša je res manekenka, od vseh je lažja Za Brino pa da bo dobro prestala EEG. ni res, mi vodimo Mislim, da kar naša eva vodi v klubu najlažjih No vsaj 3 punce so lažje od naše frače Ja, čez 15 let mi bo pa težila, da mora hujšat To bodo pa verjetno kar vse težile Jaz nisem bila v OŠ nikoli med tavelikimi pa sem zrastla na 175 pa 60kg, o trenutnih kg pa rajši nebi. Jaz sem bila v OŠ med večjimi, pa sem ostala na 160cm O kg, pa tud ne bi jih moram 30kg dol spravit Bomo že, če prej ne spomladi . Jaz se trenutno sploh nočem obremenjevati s tem, mi zvečer preveč paše čokolada
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:25:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* darmar in tana7: za mere. Naša je res manekenka, od vseh je lažja Za Brino pa da bo dobro prestala EEG. za mere,pa za Brino. Naša je tud bl pri lahkih,čeprov kr dost poje Tvoja je kar lepo napredovala, saj je bila najlažja med vsemi ko se je rodila, od naše dobrih 700g, sedaj pa je lažja le še 300g No sej 400g ni tolk velik. A res je bla najlažja od vseh
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:26:19
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: sesil nina , a je bla danes tvoja kaj tečna? zaradi cepljenja mislim...naša ni spala nič, pa zvečer zaspat ni hotela, pa skozi bi se neki pestvala in jokcala... Je spala dve uri,sam ko je bla pa budna je bla pa tečkica,nč ji ni pasal Zgleda isto kot pri vas,upam da bo jutri bolš Naša pa ni bila nič tečka, celo nasprotno ,dobre volje naspidirana [/quote] A si ji kaj uturila kaj mleka?? Naša je spila 110AM, torej cca. 680 vsega skupaj + 120ml čaja. Včeraj je šla spat brez večerje in spala do 8h Manj ko je već spi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:27:08
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* darmar in tana7: za mere. Naša je res manekenka, od vseh je lažja Za Brino pa da bo dobro prestala EEG. za mere,pa za Brino. Naša je tud bl pri lahkih,čeprov kr dost poje Tvoja je kar lepo napredovala, saj je bila najlažja med vsemi ko se je rodila, od naše dobrih 700g, sedaj pa je lažja le še 300g No sej 400g ni tolk velik. A res je bla najlažja od vseh Ja, častna Titova
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:27:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* I'm back. Razgovor kar uspešen, višji položaj dosežen, delat pa moram začet predčasno, s 1.2.09, 2 meseca prej. Tolk o tem. Hvala vsem za lepe želje in pestke. IZVIRNO SPOROČILO: jana81 tiana kako se je pa začelo pri vas pri bronhitisu? Začelo se je s prehladom, ki se je nadaljeval v suh kašelj in oteženo dihanje - delal je take kratke in hitre vdihe, več kot 30 na minuto, včasih tudi 40. Normalno naj bi bilo 26, pa tja do 31 je še kar ok so meni rekli, če je pa več kot 40 pa je treba že hospitalizirat. No pa povišano temperaturo je tud mel prve dva dni, zato je še naredil še več vdihov in tiste noči so bile kar hude. Jaz sem ga dala spat kar na povšter tak za odrasle, in je malo lažje dihal. Če sem mu dvignila celo posteljico je skoz dol zlezel in še zarad tega ni mogel spat. Na povštru pa se je mal ugreznil in je bil bolj fiksiran, tko da ni nikamor zlezel, razen če se ni sam potrudil seveda. Čestitke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:27:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: sesil nina , a je bla danes tvoja kaj tečna? zaradi cepljenja mislim...naša ni spala nič, pa zvečer zaspat ni hotela, pa skozi bi se neki pestvala in jokcala... Je spala dve uri,sam ko je bla pa budna je bla pa tečkica,nč ji ni pasal Zgleda isto kot pri vas,upam da bo jutri bolš Naša pa ni bila nič tečka, celo nasprotno ,dobre volje naspidirana To je blo včer tud pri nas,čist naspidirana,dons pa kr neki
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:27:54
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* darmar in tana7: za mere. Naša je res manekenka, od vseh je lažja Za Brino pa da bo dobro prestala EEG. za mere,pa za Brino. Naša je tud bl pri lahkih,čeprov kr dost poje Tvoja je kar lepo napredovala, saj je bila najlažja med vsemi ko se je rodila, od naše dobrih 700g, sedaj pa je lažja le še 300g No sej 400g ni tolk velik. A res je bla najlažja od vseh Če mi ju3 vaga pokaže toliko manj , bom zelooo vesela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:28:14
|
|
|
|
sesil
|
tiana, čestitke za napredovanje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:28:40
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Meni se pa plesen dela ob oknu in bom tudi znorela. Pa nič ne pomaga. Še letos aprila sem visoko noseča štrihala okrog oken, pa je sedaj zopet malo plesnivo. Zadnjič sem videla neko reklamo po nemški televiziji o nekem čistilnem spreju prav za plesen. Bom šla v Muellerja pogledat, ali pa bom v Avstriji pogledala. no sporoči če kaj najdeš, ker nama se dela v kopalnici pri oknu, ker je skos vlažno not, pa še pralni stroj imava v kopalnici. tally super da boste v novem gnezdecu anitka romer duo plus emiliy 2009 tiana hvala za odgovor, bomo vidli kako bo danes, sem dviganala posteljico, drugače ga bom pa jst tud dala na povšter ležat..no zdej ga še ta očka matra. Ga ravn poslušam na AC kako nabija..bošček
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:29:13
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: sesil nina , a je bla danes tvoja kaj tečna? zaradi cepljenja mislim...naša ni spala nič, pa zvečer zaspat ni hotela, pa skozi bi se neki pestvala in jokcala... Je spala dve uri,sam ko je bla pa budna je bla pa tečkica,nč ji ni pasal Zgleda isto kot pri vas,upam da bo jutri bolš Naša pa ni bila nič tečka, celo nasprotno ,dobre volje naspidirana [/quote] A si ji kaj uturila kaj mleka?? Naša je spila 110AM, torej cca. 680 vsega skupaj + 120ml čaja. Včeraj je šla spat brez večerje in spala do 8h Manj ko je već spi Ja spila je še 80ml in ni hotla več ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:30:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* darmar in tana7: za mere. Naša je res manekenka, od vseh je lažja Za Brino pa da bo dobro prestala EEG. za mere,pa za Brino. Naša je tud bl pri lahkih,čeprov kr dost poje Tvoja je kar lepo napredovala, saj je bila najlažja med vsemi ko se je rodila, od naše dobrih 700g, sedaj pa je lažja le še 300g No sej 400g ni tolk velik. A res je bla najlažja od vseh Ja, častna Titova Zanimivo . Zato je pa tak lakotnik,hoče vse prehitet ,sam ji neki ne ratuje. Je pa prejle pojedla samo 100ml mleka,tko da ne vem kolk časa bo spala Se pa dons ponoč ni nč zbudila,je spala do sedmih .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:30:31
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: sesil nina , a je bla danes tvoja kaj tečna? zaradi cepljenja mislim...naša ni spala nič, pa zvečer zaspat ni hotela, pa skozi bi se neki pestvala in jokcala... Je spala dve uri,sam ko je bla pa budna je bla pa tečkica,nč ji ni pasal Zgleda isto kot pri vas,upam da bo jutri bolš Naša pa ni bila nič tečka, celo nasprotno ,dobre volje naspidirana To je blo včer tud pri nas,čist naspidirana,dons pa kr neki naša je bla tudi včeraj zelo dobre volje, pa sam smejščala se je. pediatru se je v fris režala, danes pa...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:30:40
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: sesil nina , a je bla danes tvoja kaj tečna? zaradi cepljenja mislim...naša ni spala nič, pa zvečer zaspat ni hotela, pa skozi bi se neki pestvala in jokcala... Je spala dve uri,sam ko je bla pa budna je bla pa tečkica,nč ji ni pasal Zgleda isto kot pri vas,upam da bo jutri bolš Vseeno imate boljši dnevni iskupiček Se grem malo mulit Naša pa ni bila nič tečka, celo nasprotno ,dobre volje naspidirana [/quote] A si ji kaj uturila kaj mleka?? Naša je spila 110AM, torej cca. 680 vsega skupaj + 120ml čaja. Včeraj je šla spat brez večerje in spala do 8h Manj ko je već spi Ja spila je še 80ml in ni hotla več ?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?