Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:31:54
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: sesil nina , a je bla danes tvoja kaj tečna? zaradi cepljenja mislim...naša ni spala nič, pa zvečer zaspat ni hotela, pa skozi bi se neki pestvala in jokcala... Je spala dve uri,sam ko je bla pa budna je bla pa tečkica,nč ji ni pasal Zgleda isto kot pri vas,upam da bo jutri bolš Vseeno imate boljši dnevni iskupiček Se grem malo mulit Naša pa ni bila nič tečka, celo nasprotno ,dobre volje naspidirana [/quote] A si ji kaj uturila kaj mleka?? Naša je spila 110AM, torej cca. 680 vsega skupaj + 120ml čaja. Včeraj je šla spat brez večerje in spala do 8h Manj ko je već spi Ja spila je še 80ml in ni hotla več ? Ah ne se mulit bo jutri obratno
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:31:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* darmar in tana7: za mere. Naša je res manekenka, od vseh je lažja Za Brino pa da bo dobro prestala EEG. za mere,pa za Brino. Naša je tud bl pri lahkih,čeprov kr dost poje Tvoja je kar lepo napredovala, saj je bila najlažja med vsemi ko se je rodila, od naše dobrih 700g, sedaj pa je lažja le še 300g No sej 400g ni tolk velik. A res je bla najlažja od vseh Če mi ju3 vaga pokaže toliko manj , bom zelooo vesela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:32:08
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* darmar in tana7: za mere. Naša je res manekenka, od vseh je lažja Za Brino pa da bo dobro prestala EEG. za mere,pa za Brino. Naša je tud bl pri lahkih,čeprov kr dost poje Tvoja je kar lepo napredovala, saj je bila najlažja med vsemi ko se je rodila, od naše dobrih 700g, sedaj pa je lažja le še 300g No sej 400g ni tolk velik. A res je bla najlažja od vseh Ja, častna Titova Zanimivo . Zato je pa tak lakotnik,hoče vse prehitet ,sam ji neki ne ratuje. Je pa prejle pojedla samo 100ml mleka,tko da ne vem kolk časa bo spala Se pa dons ponoč ni nč zbudila,je spala do sedmih . Naša manj ko je , dalj spi . Mogoče bo Gja tud potegnila. Kdaj pa je ponavadi? A se mi zdi da okoli 4-5 ennkrat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:33:11
|
|
|
|
sesil
|
jaz nikoli ne gledam kolko poje , spije . na joški itak ne morem, ma tudi hrano in čaj...kadar noče več, ji enostavno odmaknem. čau miška...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:35:28
|
|
|
|
jana81
|
naš je tud danes manj pojedel, zjutraj kašico , ob 12h melono, ob 14 h zizo, ob 15.30 pol kosila ki ga je izbruhal, ob 18h mlećno kašico, in ob 21h zizo, zdej pa spi in nabija. Upam da me ne čaka še ena takšna noč kot včeraj, joj spet joka kr v spanju
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:35:47
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz nikoli ne gledam kolko poje , spije . na joški itak ne morem, ma tudi hrano in čaj...kadar noče več, ji enostavno odmaknem. čau miška... Ma saj sem že rekla, da ne bom seštevala, ker itak nimam vpliva na to koliko bo pojedla, samo sem kar obsedena s tem in ne vem kako se te obsesije rešit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:36:46
|
|
|
|
barbaw
|
Zdaj vas pa zbombardiram.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:36:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* darmar in tana7: za mere. Naša je res manekenka, od vseh je lažja Za Brino pa da bo dobro prestala EEG. za mere,pa za Brino. Naša je tud bl pri lahkih,čeprov kr dost poje Tvoja je kar lepo napredovala, saj je bila najlažja med vsemi ko se je rodila, od naše dobrih 700g, sedaj pa je lažja le še 300g No sej 400g ni tolk velik. A res je bla najlažja od vseh Ja, častna Titova Zanimivo . Zato je pa tak lakotnik,hoče vse prehitet ,sam ji neki ne ratuje. Je pa prejle pojedla samo 100ml mleka,tko da ne vem kolk časa bo spala Se pa dons ponoč ni nč zbudila,je spala do sedmih . Naša manj ko je , dalj spi . Mogoče bo Gja tud potegnila. Kdaj pa je ponavadi? A se mi zdi da okoli 4-5 ennkrat No upam, da bo pri nas tud tako. Ja tm nekje,včasih tud že ob dveh.Zdej ji dajem čaj,pa je mogoče pogruntala da je brez veze da se zbudi ,ja ja če verjamš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:36:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* darmar in tana7: za mere. Naša je res manekenka, od vseh je lažja Za Brino pa da bo dobro prestala EEG. za mere,pa za Brino. Naša je tud bl pri lahkih,čeprov kr dost poje Tvoja je kar lepo napredovala, saj je bila najlažja med vsemi ko se je rodila, od naše dobrih 700g, sedaj pa je lažja le še 300g No sej 400g ni tolk velik. A res je bla najlažja od vseh Ja, častna Titova tega pa že 100 let nisem slišala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:36:56
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: sesil nina , a je bla danes tvoja kaj tečna? zaradi cepljenja mislim...naša ni spala nič, pa zvečer zaspat ni hotela, pa skozi bi se neki pestvala in jokcala... Je spala dve uri,sam ko je bla pa budna je bla pa tečkica,nč ji ni pasal Zgleda isto kot pri vas,upam da bo jutri bolš Naša pa ni bila nič tečka, celo nasprotno ,dobre volje naspidirana [/quote] A si ji kaj uturila kaj mleka?? Naša je spila 110AM, torej cca. 680 vsega skupaj + 120ml čaja. Včeraj je šla spat brez večerje in spala do 8h Manj ko je već spi Mogoče tako špara z energijo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:37:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mene pa zanima, če imaš lahko otroški avtosedež zmontiran tudi spredaj. Zakon pravi tako, samo se mi ne zdi ne vem kako jasno napisano 14) Med vožnjo v dvoslednem motornem vozilu z vgrajenim zadrževalnim sistemom mora biti otrok, mlajši od 12 let ali manjši od 150 cm, zavarovan z zadrževalnim sistemom, ki je primeren otrokovi telesni rasti in telesni masi. V osebnem avtomobilu, v katerem zaradi konstrukcijskih lastnosti avtomobila otroka ni mogoče zavarovati na tak način, sme sedeti tak otrok le na zadnjem sedežu. Sedež je lahko samo zadaj. Otrok do 12 let ne sme sedeti spredaj, po tej starosti pa lahko, če je kao dovolj velik t.j. 150cm, da lahko sedi brez jahača. Moja sestrična ima malega vedno spredaj, pa je že imela 2 prometni, ko je bil zraven, pa policaji niso nikoli nič rekli.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:37:14
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil jaz sem se napapala, zdej sem pa tle... po tej uri se ne je več
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:37:16
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Estrella zgleda, da je naš kokos zbežal na palmo jokcat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:37:22
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 Na hitro se javljam, ker smo danes samo letali okoli in sem ful utrujena javljam podatke za seznam 7670g, 67cm, obseg vedno pozabim spet nismo bili 3. cepljeni, ker gre Brina prej na EEG sem P omenila, da včasih med papanjem, ko na pol spi (itak se doji samo, če na pol spi), malo trese glavico, traja par sekund - zgodi se pa recimo 3x, 4x na teden sem sicer brala o tem na netu in povsod videla, da naj ne bi bilo to nič posebnega, saj je to zato, ker živčni sistem še ni zrel in otrok je takrat med spanjem in budnostjo in trza z glavo no, naša P je rekla, da je bolje preveriti zadevo, da ne bo kaj na pamet govorila - me je sedaj čisto navdušila s tem - zadnje kar bi si želela, je pasiven P, kateremu je "vse normalno in bo že minilo" sedaj se moramo naročiti na EEG in seveda močno stiskamo pesti, da je res tisto, kar sem prebrala na netu in da ni nič narobe z Brino glede razvoja, je pa rekla, da ful hiti, kar nam je itak jasno, saj je je že povsod veliko, takoj pobegne z igralne podlage
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:37:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw. a dojiš, al dudo popravljaš????? panča ali pa slončka you wish pa moj tudi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:37:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* anitka, tiste 4 poste bo pa ja spacala Jaz sem mislila, da bom do ju3 prišla do 6000, pa mi očitno ne bo zneslo, ker štrajkate meni še zdaj ni jasno kdaj si tistih 1000 postov skup spravila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:37:32
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw. a dojiš, al dudo popravljaš????? zobe umivam pa pravljico berem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:37:40
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Hvala Estrella. In danes niste čvekasto razpoložene? Danes ni sreda Sploh ni važno kateri dan je, majčice so se totalno polenile Razen enih izjem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:37:42
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar hellooooo! Mi smo bli pa cepleni. Imamo 7680 g, 65 cm in 43 cm obseg glave. Naslednji pregled bo 6.3.2009. Pregeldala vse slikice - vse in vsi vaši čmrli ste fantastični. Tudi meni bo kupila prijateljica v Ikei v Celovcu stolček za hranjenje. Slišim, da ste zadovoljne. A je res cena samo 15 eur? Ne cena ni 15 eur, ampak 14. Mi smo zadovoljni z njim. za mere
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:37:47
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* I'm back. Razgovor kar uspešen, višji položaj dosežen, delat pa moram začet predčasno, s 1.2.09, 2 meseca prej. Tolk o tem. Hvala vsem za lepe želje in pestke. IZVIRNO SPOROČILO: jana81 tiana kako se je pa začelo pri vas pri bronhitisu? Začelo se je s prehladom, ki se je nadaljeval v suh kašelj in oteženo dihanje - delal je take kratke in hitre vdihe, več kot 30 na minuto, včasih tudi 40. Normalno naj bi bilo 26, pa tja do 31 je še kar ok so meni rekli, če je pa več kot 40 pa je treba že hospitalizirat. No pa povišano temperaturo je tud mel prve dva dni, zato je še naredil še več vdihov in tiste noči so bile kar hude. Jaz sem ga dala spat kar na povšter tak za odrasle, in je malo lažje dihal. Če sem mu dvignila celo posteljico je skoz dol zlezel in še zarad tega ni mogel spat. Na povštru pa se je mal ugreznil in je bil bolj fiksiran, tko da ni nikamor zlezel, razen če se ni sam potrudil seveda. vse je za neki dobro in slabo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:37:49
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: natasa34 IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* darmar in tana7: za mere. Naša je res manekenka, od vseh je lažja Za Brino pa da bo dobro prestala EEG. ni res, mi vodimo Mislim, da kar naša eva vodi v klubu najlažjih No vsaj 3 punce so lažje od naše frače Ja, čez 15 let mi bo pa težila, da mora hujšat če ne že prej
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:37:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* darmar in tana7: za mere. Naša je res manekenka, od vseh je lažja Za Brino pa da bo dobro prestala EEG. za mere,pa za Brino. Naša je tud bl pri lahkih,čeprov kr dost poje Tvoja je kar lepo napredovala, saj je bila najlažja med vsemi ko se je rodila, od naše dobrih 700g, sedaj pa je lažja le še 300g No sej 400g ni tolk velik. A res je bla najlažja od vseh Če mi ju3 vaga pokaže toliko manj , bom zelooo vesela jaz tudi jaz tudi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:37:59
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Barbaw a boš prišla danes do 4000? Delam na tem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:38:02
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa34 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: natasa34 IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* darmar in tana7: za mere. Naša je res manekenka, od vseh je lažja Za Brino pa da bo dobro prestala EEG. ni res, mi vodimo Mislim, da kar naša eva vodi v klubu najlažjih No vsaj 3 punce so lažje od naše frače Ja, čez 15 let mi bo pa težila, da mora hujšat To bodo pa verjetno kar vse težile Jaz nisem bila v OŠ nikoli med tavelikimi pa sem zrastla na 175 pa 60kg, o trenutnih kg pa rajši nebi. jaz tudi ne bi, imam pa 5 cm manj kot ti
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 4.12.2008 21:38:59
|
|
|
|
barbaw
|
A bo dovolj? Malo so pomešani odgovori, pa ne me kregat, ker se mi je skos okno odpiralo pa sem klikala kakor je padlo.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?