Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 16:29:36
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** BARBAW: tebi sem pa dolžna še slikice od zjutraj Evo ta prva je že ful stara. Mislim, da je bila posneta 10.maja (takrat ko je bila Evrovizija; lahko vidiš kolk mi je bila zanimiva ), da si boš lažje predstavljala, kako izgelda sedežna Ta druga pa je bolj sveža, kako Manca panča čez dan A to je Manca???? Sploh ne bi verjela, če ne bi tvoje buče vidla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 16:29:52
|
|
|
|
špelin@
|
F.a.k, ko 1x v vseh teh dneh ne kopiram posta gre v "we are sorry..." Drek pa sori CatJa, ti imaš pa že čisto prazničen avatar jana81, kako srčkano gnezdece je imel Nejc Soncnica Sandra ***, luštkani fotki Pa je Manca med spanjem čisto pri miru, da kam ne pade? Ker moj bi zagotovo čmoknil dol, ker se toliko premika... Si ga ne bi upala pustiti takole tally, stiskam pestke, da bo Emilija zdaj pojedla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 16:31:18
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Jaz sem Emiliji danes za kosilo naredila krompir-korenček-bučke-mesek in ni hotla ust odpret pa se ji dala AM je soila 130ml. Zdej ji bom spet skuhala isto samo brez meseka pa bom vidla če bo hotla jest. Tally, mi imamo danes totalno štalo glede ml Zjutraj se je podojila, pol pa 80ml Allernove, 60mlAM, 190g Sadja in 60mlAM to je vse kar je pojedla, ker je bila obakrat tako zaspana, da več kot 60ml ni mogla. Danes dobi še kosilo in večerjo, upam, da bomo tam kaj bolj uspešni- Danes grem v nabavo za njo, ju3 pa z dieto brez mleka. Joj, ko samo poomislim na to, mi gre na jok. Že prej ni bila jedec, sadaj pa še tega kar je rada jedla, ne bosmela Bogica mala se mi prav smili . Sej Emilija je tudi bolj malo pojedla od dveh ponoči 80ml, potem ob 7 90ml AM pa ob pol 10h 140g sadja+ 2 piškota in ob 14h 130ml AM. Upam da bo ko se mi zbudi pojedla zelenjavo potem bo imela še mlekeca pred spanjem in to je to. Jaz res ne vem iz kje njej 8kg.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 16:32:54
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz se do večera poslavljam. A še to s kasso bova lahko ob ponedeljkih in ćetrtkih fino čvekale, ko bova čakale na plavajoče sinčke Oba sta v isti skupini Andraž je napredoval za 3 skupine superca. Veš prej mi je bilo ful hudo ker se bomo preselili v Po, zdej ko sem čveke spoznala pa se prav veselim .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 16:35:25
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tally, mi imamo danes totalno štalo glede ml Zjutraj se je podojila, pol pa 80ml Allernove, 60mlAM, 190g Sadja in 60mlAM to je vse kar je pojedla, ker je bila obakrat tako zaspana, da več kot 60ml ni mogla. Danes dobi še kosilo in večerjo, upam, da bomo tam kaj bolj uspešni- Danes grem v nabavo za njo, ju3 pa z dieto brez mleka. Joj, ko samo poomislim na to, mi gre na jok. Že prej ni bila jedec, sadaj pa še tega kar je rada jedla, ne bosmela za Aljo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 16:35:42
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz se do večera poslavljam. A še to s kasso bova lahko ob ponedeljkih in ćetrtkih fino čvekale, ko bova čakale na plavajoče sinčke Oba sta v isti skupini Andraž je napredoval za 3 skupine
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 16:49:41
|
|
|
|
aurora28
|
hVALA ZA INFO. O iKEJI, SEM NAŠLA STVAR, KI jo želim, amapk so vsepovsod vozički prečrtani in nega ne razumem zakaj, kako naj naročim otroški tepih Katy82 dobila sem pošto, hvala Edina lepa sedežna Gal je danes zjutraj pojedel 220 g sadne kaše z ovsenimi kosmiči, za kosilo pa sem mu pripravila krompir z grahom in puranjimi prsi pa se ni hotel pritakniti , potem pa sem psici dala to za pojest, vsaj ona je bila vesela mojega kosila in seveda možek. Joj ta Gal mi bo živce spil tak obrača glavo in noče jest, da nevem več kaj naj naredim. Skute in mlečni izdelki mu sploh ne gredo v rit. Ko zavoha se že obrača stran,m pa četudi je full lačen.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 16:52:11
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Anitka sreda je tu, čvek pa nikjer
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 16:52:20
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Anitka sreda je tu, čvek pa nikjer
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 17:04:46
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Barbaw, pol bi jaz šla s tabo na večerjo, če se me že vnesla v račun... , mislim da bo šlo skoz... sicer mamo še ta dan planiranega dedka mraza tu pri nas... a veš ti mogoče tole...bi blo tud zate pa za tvoja dva zanimivo... na skupnosti RR čvekajo ...povej čese te zanima, pa hijenca tebe mogoče...da vamma več povem al pa dam klik Nimam pojma o tem. ti kar daj klik. bom zelo vesela.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 17:04:50
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz se do večera poslavljam. A še to s kasso bova lahko ob ponedeljkih in ćetrtkih fino čvekale, ko bova čakale na plavajoče sinčke Oba sta v isti skupini Andraž je napredoval za 3 skupine to je pa konkreten preskok
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 17:05:45
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Gal je danes zjutraj pojedel 220 g sadne kaše z ovsenimi kosmiči, za kosilo pa sem mu pripravila krompir z grahom in puranjimi prsi pa se ni hotel pritakniti , potem pa sem psici dala to za pojest, vsaj ona je bila vesela mojega kosila in seveda možek. Joj ta Gal mi bo živce spil tak obrača glavo in noče jest, da nevem več kaj naj naredim. Skute in mlečni izdelki mu sploh ne gredo v rit. Ko zavoha se že obrača stran,m pa četudi je full lačen. Vem, da se počutiš nemočno, poznam ta občutek.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 17:06:02
|
|
|
|
barbaw
|
Slikice so . V knjižnico smo šli in je moj avto pozabil prižgat lučko za bencin. ko sem odhajala iz knjižnice je začela utripat, tank pa je bil čisto prazen. Sem samo upala, da pridem do pumpe. Zdaj je sit do fula.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 17:16:47
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Barbaw, pol bi jaz šla s tabo na večerjo, če se me že vnesla v račun... , mislim da bo šlo skoz... sicer mamo še ta dan planiranega dedka mraza tu pri nas... a veš ti mogoče tole...bi blo tud zate pa za tvoja dva zanimivo... na skupnosti RR čvekajo ...povej čese te zanima, pa hijenca tebe mogoče...da vamma več povem al pa dam klik Nimam pojma o tem. ti kar daj klik. bom zelo vesela. Na, ti jaz dam KLIK Čmrlika, dojenčkom Dedek Mraz nič ne pomeni Verjemi, sem bila s polletno malo piko takole na obdarovanju in je bilo čisto brez veze, več je pomenilo meni Moje osebno mnenje: pred enim letom gredo na Dedka Mraza starši zaradi sebe, zagotovo ne zaradi dojenčkov. No, povedati hočem, da se boš tu pač odločila, kam TEBE OSEBNO bolj vleče barbaw, a ima tvoj sinko še kje drugje obdarovanje Dedka Mraza? Ker zanj bi pa to bilo zanimivo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 17:22:06
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw V knjižnico smo šli in je moj avto pozabil prižgat lučko za bencin. ko sem odhajala iz knjižnice je začela utripat, tank pa je bil čisto prazen. Sem samo upala, da pridem do pumpe. Zdaj je sit do fula. Kako se pa to zgodi??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 17:24:41
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ jana81, kako srčkano gnezdece je imel Nejc Soncnica Sandra ***, luštkani fotki Pa je Manca med spanjem čisto pri miru, da kam ne pade? Ker moj bi zagotovo čmoknil dol, ker se toliko premika... no a veš zato pa je naš imel tako gnezdece, ker drugače bi ziher padu dol. aurora pusti ga naj bo lačen, ko bo videl da mu druga ne preostane bo jedel, no jst sem tak naredla in je pomagalo, ko zadnjič ni hotu mojega super kosila...danes je pojedel 270g kosila...mislim kam ga da..je pa res prej spal 3 ure in zgleda je potreboval. estrella boga tvoja Alči, upam da kmalu te alergije izvenijo. tally a ti jo tud mahaš v Postojno ? Pol vas pa bo en kup tam. nia vidim da so ti že odgovorile. barbaw si me spregledala...a se lahk uštulim k tebi za prevoz, če ne boš mela tretje MB.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 17:44:20
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Evo spet mene Sem bla ful pridna popoldne, sem celo stanovanje pomila; cel moj štuk, in oba skupna hodnika Pa še nekej: moj oči je šel prej popoldan po mah za jaslice in spotoma prinesel še jurčka iz gozda. Si predstavljate da dobite gobo 3.decembra, in to v snegu???? Evo še slikica
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 17:48:06
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** A mi lahko ena prosim pove, kako naredim da ko objavim sliko, da tista mala, tako kot večina vas dela, ko pa klikneš nanjo, pa se poveča. Jz tega na shrani.si sploh ne znam naredit jst kr dam sliko iz račualnika gor, pa mi jo da v taki obliki, kr tam ko maš prebrskaj, zberem sliko in shranim. JZ še skoz ne znam tega nardit, tam ko odprem dodatne možnosti, mi potem da možnost: slike pomanjšaj na širino. In kaj naj naredim potem????? Sem blond pač ej ful mate fajno sedežno, midva imava skor raztegnjeno da se mali lahk igra gor in gleda risanke, ker drugače bi se takoj dol zvrnu, pa še mami in ati bolj kamot gledata tv zvečer. Ja ful veliko sedežno mamo, jz sem tako skoz hotla, in končno tudi dočakala . Pa fajn velik kot ima, da lohka Manca noter panča a mislite da bi lahko Nejcu spekla meseka al more bit kuhan? Danes mu bom dala purana z krompirjem in zelenjavo. Lohka ga spečeš ni panike
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 17:48:54
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 SS si mi mal nostalgije spodbudila,sem šla Nejčkove slikce za nazaj gledat in našla kako je spal v dnevni na kavču v takile posteljici, ki mu je bila prav le 1,5 meseca. kasneje sem ga pa kr takole položila zdej pa itak ni šans da sam zaspi takole na kavču.. Zdajle mi sicer spi že od 13h v postlci, ampak zaspal na rokah. oh in kje so časi ko je kar takole v stočlku zaspal Človek kar ne more verjeti kako hitro rastejo kajne?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 17:49:51
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A to je Manca???? Sploh ne bi verjela, če ne bi tvoje buče vidla zakaj pa ne bi verjela???????????????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 17:50:57
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Soncnica Sandra ***, luštkani fotki Pa je Manca med spanjem čisto pri miru, da kam ne pade? Ker moj bi zagotovo čmoknil dol, ker se toliko premika... Si ga ne bi upala pustiti takole sej naša je tud s povštrom založena če je sama v dnevni, nisem tolk slaba mama kot zgleda
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 17:55:36
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Človek kar ne more verjeti kako hitro rastejo kajne? ej meni je tolk hiter minilo, da še sama ne verjamem, šele ko gledam slike za nazaj, se zavem kakšna majhna štručka je bil.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 17:56:59
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 SS si mi mal nostalgije spodbudila,sem šla Nejčkove slikce za nazaj gledat in našla kako je spal v dnevni na kavču v takile posteljici, ki mu je bila prav le 1,5 meseca. kasneje sem ga pa kr takole položila zdej pa itak ni šans da sam zaspi takole na kavču.. Zdajle mi sicer spi že od 13h v postlci, ampak zaspal na rokah. oh in kje so časi ko je kar takole v stočlku zaspal iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 17:57:31
|
|
|
|
jana81
|
tiste ki imate vzdignjeno vzglavje pri , kok nej to nardim, a sam pod glavo dam, al tud pod trup, sploh si ne predstavljam da bi tak lahko ležal...in še nekaj kako naj pol angel care naštimam ?? catja in katy82 vem da imata tud angel care- HELP
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 17:58:23
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** BARBAW: tebi sem pa dolžna še slikice od zjutraj Evo ta prva je že ful stara. Mislim, da je bila posneta 10.maja (takrat ko je bila Evrovizija; lahko vidiš kolk mi je bila zanimiva ), da si boš lažje predstavljala, kako izgelda sedežna Ta druga pa je bolj sveža, kako Manca panča čez dan A to je Manca???? Sploh ne bi verjela, če ne bi tvoje buče vidla iiiiii mi mamo tud tko živo rdečo sedežno. Luštne sta.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?