Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 13:35:37
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Evo zelenjavna mineštica se kuha, Manca je na puzlah, mami pa spet na RR Ampak bo potrebno počasi mislit na to, da bo še mami kaj papala. Manca se je Manca se je že namalcala, mami pa čaka, da se do konca skuha
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 13:37:04
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Zdej mam pa jz samogovore Greva z Manco eno skuto pojest, upam, da bo kaka žlička še zame ostala Boš šla. Boš kot Anitka, ko Galu vse stran poje Sva papale jogurta ne skuto, in glej ga vraga, celega je zmazala, pa sem ji še malo riževih kosmičkov dala vmes, ker se mi je zdel tako čudno "voden", tako da ni za mamico nič ostalo
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 13:37:24
|
|
|
|
jana81
|
sem klicala pa kao tega paketa ni, zdej grem pa še klicat v Mb , ker sploh nben nič ne ve.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 13:37:57
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dober dan, ne več jutro Midva sva že nazaj od P. , je rekel da je samo prehlajen... no danes sem sprobala baby vac in mi je crknu sesalec...zdej pa ne vem zakaj al ker je moč 1600w (tm piše da od 800-1500w lahko), al kaj za vraga je zdej to. A ima še katera močnejši sesalec kot 1500w ?? Pa uporablja baby vac no pa Nejc ni ravno navdušen nad tem da mu po nosu štorem, se mi kr obrača, tak da zdej morem itak prvo nov sesalec kupit, oziroma grem še k mami po njenga, pa da vidim kaj bo.Sam ma tud ona 1600W. Ja imam 1600W, pa ni nič narobe.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 13:38:22
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Dober dan punce, Se vam samo javim, da me ne pozabite. Noc sem prezivela na urgenci, sem zelo bolna. Stanje z zelodcem se je samo po 2 dneh diete poslabsalo 100 na uro. Zaradi prihajajocih praznikov pa imam gastrologa sele 13. decembra, ker naslednji teden itak noben ne dela... Ma u glavnem komi zivim, pa glih zdej ko bi me mo z najbolj potreboval. Upam da ste ve vse uredu in hrosci tudi. lp iz Kaira da se čim hitreje pozdraviš!!!! Ti le pazi nase, mož bo že pregural brez tebe, ti pazi najprej na svoje zdravje!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 13:38:42
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Meni pa delajo ščž normalno Ker imas mozillo Pri tistih, ki smo na IE, ne delajo, pri uporabnikih mozille pa Je vsaj enkrat Mozilla dobrodošla
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 13:40:54
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Zdej mam pa jz samogovore Greva z Manco eno skuto pojest, upam, da bo kaka žlička še zame ostala Boš šla. Boš kot Anitka, ko Galu vse stran poje , danes mi pa skutke ni pustil , mi je pa sadno kašico
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 13:43:16
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Videk je pa sedaj pojedo pol naši hruške, kuhane s 3-mi suhimi slivami in zraven pol banane. Sedaj pa je tako dobre volje in nonstop pravi ATA, ATA, pa malo DEDA, pa zopet ATA, samo mama ne. Vragec mali. Naš se pa zelo rad dere A-DA, A-DA Pa AJEJEJEJEJEJEJ Je pa zanimivo, da zadnja 2 tedna kar naprej govori GEGI, verjetno ponavlja zvoke in zloge, ki jih sliši, ko ga kličemo Dober je, ker GEGI pa ni tako lahko rečt. Ja bravo Gregi in Videk . Naš pa govori AG,AG,AG
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 13:44:00
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Dober dan punce, Se vam samo javim, da me ne pozabite. Noc sem prezivela na urgenci, sem zelo bolna. Stanje z zelodcem se je samo po 2 dneh diete poslabsalo 100 na uro. Zaradi prihajajocih praznikov pa imam gastrologa sele 13. decembra, ker naslednji teden itak noben ne dela... Ma u glavnem komi zivim, pa glih zdej ko bi me moz najbolj potreboval. Upam da ste ve vse uredu in hrosci tudi. lp iz Kaira
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 13:46:08
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dober dan, ne več jutro Midva sva že nazaj od P. , je rekel da je samo prehlajen... no danes sem sprobala baby vac in mi je crknu sesalec...zdej pa ne vem zakaj al ker je moč 1600w (tm piše da od 800-1500w lahko), al kaj za vraga je zdej to. A ima še katera močnejši sesalec kot 1500w ?? Pa uporablja baby vac no pa Nejc ni ravno navdušen nad tem da mu po nosu štorem, se mi kr obrača, tak da zdej morem itak prvo nov sesalec kupit, oziroma grem še k mami po njenga, pa da vidim kaj bo.Sam ma tud ona 1600W. za Nejca. Mi imamo tudi močnejši sesalec pa sem uporabljala baby vac in je bilo vse ok.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 13:50:07
|
|
|
|
jana81
|
barbaw še vedno je na poti, naj bi ga dobila jutri, no sem dobila vsaj eno res prijazno gospo na telefon.. zdej grem pa sesat, je sesalec začel nazaj delat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 13:52:23
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Videk je pa sedaj pojedo pol naši hruške, kuhane s 3-mi suhimi slivami in zraven pol banane. Sedaj pa je tako dobre volje in nonstop pravi ATA, ATA, pa malo DEDA, pa zopet ATA, samo mama ne. Vragec mali. Naš se pa zelo rad dere A-DA, A-DA Pa AJEJEJEJEJEJEJ Je pa zanimivo, da zadnja 2 tedna kar naprej govori GEGI, verjetno ponavlja zvoke in zloge, ki jih sliši, ko ga kličemo Naša pa "govori" dedede pa giiiii giiii . Včasih prav tako kot da hoče neki razložit Ko ji ma moj reče reci tata se mu reži na vs glas ko pa sliši mama pa ful resna rata
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 13:53:02
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Dober dan punce, Se vam samo javim, da me ne pozabite. Noc sem prezivela na urgenci, sem zelo bolna. Stanje z zelodcem se je samo po 2 dneh diete poslabsalo 100 na uro. Zaradi prihajajocih praznikov pa imam gastrologa sele 13. decembra, ker naslednji teden itak noben ne dela... Ma u glavnem komi zivim, pa glih zdej ko bi me moz najbolj potreboval. Upam da ste ve vse uredu in hrosci tudi. lp iz Kaira
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 13:55:09
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dober dan, ne več jutro Midva sva že nazaj od P. , je rekel da je samo prehlajen... no danes sem sprobala baby vac in mi je crknu sesalec...zdej pa ne vem zakaj al ker je moč 1600w (tm piše da od 800-1500w lahko), al kaj za vraga je zdej to. A ima še katera močnejši sesalec kot 1500w ?? Pa uporablja baby vac no pa Nejc ni ravno navdušen nad tem da mu po nosu štorem, se mi kr obrača, tak da zdej morem itak prvo nov sesalec kupit, oziroma grem še k mami po njenga, pa da vidim kaj bo.Sam ma tud ona 1600W. za Nejca da se čimprej pozdravi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 13:55:17
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Midva sva z nabave, še malo pa greva po Nejca.Vmes sva se ustavila še pri mehaniku, ker je začela ena lučka svetit v zvezi z motorjem.Mi je rekel, da naj ga popoldne pripeljrm,da ga bo dal na tester, samo da sem speljala, lučka ni več gorela.Pa samo šibko za olje je premaknil. Očitno je avto tako občutljiv na vse, da takoj lučka zasveti.No, samo da ni treba dati ojrov. Ma na tvojem mestu bi vseeno šla, da ti ga priklopi na računalnik. Meni se je naredilo isto konec avgusta ko smo šli v Čatež. Pa sem mislila, da ni nič ker je vmes nehala svetit, pa spet začela, na koncu so pa ugotovili, da mi morajo menjati senzor za lambdo sondo in je šlo 180€ papa Sem pa danes kupila barve za steklo, tako da ga bom zaposlila popoldne,drugače mu je dolgčas. Upam, da bo užival v risanju na steklo Pa kruh moram še speči Mmmmm pol bo pa pri vaši hiši donc ful lepo dišalo. Jaz em nora na ta vonj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 13:56:18
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella jaz sem danes spet . Se mi že malo na trebuhu pozna tole hujšanje. Danes sem spet spravila par koščkov vase in sploh nisem lačna. Hb. Sem kar drastično dieto udarila, mala pa se mi je začela sama odvajat. Spila je čisto malo mlekeca iz prsi. Poje pa na dan 2-3 mlečne obroke in ji ne bom dajala nič AM. Vse obroke smo že zamenjali. Od jutra do večera je ne žlico. Čez dan se noče dojit razen v soboto se je, ker je bila huda lakota. Bom mogla hladilnik polnit s kakšnimi stvarmi, ki jih lahko s seboj vzamem, da ji ponudim če grem kam. Samo še ne vem kaj.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 13:56:42
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Videk je pa sedaj pojedo pol naši hruške, kuhane s 3-mi suhimi slivami in zraven pol banane. Sedaj pa je tako dobre volje in nonstop pravi ATA, ATA, pa malo DEDA, pa zopet ATA, samo mama ne. Vragec mali. Naslednja bo punčka. Obrazložitev prosim?? Pravijo stare vraže, da če otrok reče prvo ata, bo naslednji otro punčka. Pri meni in Estrelli je držalo to staro "pravilo". Potem pa upam, da bo tudi pri nas prva beseda ATA
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 13:58:03
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
ČMRLIKA: tebi sem dolžna še en odgovor od včeraj. Ne vem kako sva začeli uno debato o škodljivosti hrane in zakaj. No pa sej niti ni tako važno,ane? Uglavnem, mislim, da itak vsaka mama želi svojemu le najboljše, in prav je tako, kajne?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 14:00:23
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Videk je pa sedaj pojedo pol naši hruške, kuhane s 3-mi suhimi slivami in zraven pol banane. Sedaj pa je tako dobre volje in nonstop pravi ATA, ATA, pa malo DEDA, pa zopet ATA, samo mama ne. Vragec mali. Naslednja bo punčka. Obrazložitev prosim?? Pravijo stare vraže, da če otrok reče prvo ata, bo naslednji otro punčka. Pri meni in Estrelli je držalo to staro "pravilo". Potem pa upam, da bo tudi pri nas prva beseda ATA Jaz pa da bo rekla prvo mama, ampak se bojim da je že prepozno ker non stop čeblja ata ata ata ata tata
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 14:00:55
|
|
|
|
Anitka
|
Moj čmrlek pa je sedaj pančal eno urco, mami pa je nekaj slik dala že v album in napisala komentarje . Sedaj greva pa malo na zrak
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 14:04:12
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** [Ma na tvojem mestu bi vseeno šla, da ti ga priklopi na računalnik. Meni se je naredilo isto konec avgusta ko smo šli v Čatež. Pa sem mislila, da ni nič ker je vmes nehala svetit, pa spet začela, na koncu so pa ugotovili, da mi morajo menjati senzor za lambdo sondo in je šlo 180€ papa Nima pomena hodit, ker če ne sveti, ne morejo ugotoviti,kaj je narobe Upam, da bo užival v risanju na steklo otroka spita, tako da mami ustvarja,in sicer novoletno vzdušje-že zvončke rišem Mmmmm pol bo pa pri vaši hiši donc ful lepo dišalo. Jaz em nora na ta vonj Kruh že vzhaja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 14:08:20
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
BARBAW: tebi sem pa dolžna še slikice od zjutraj Evo ta prva je že ful stara. Mislim, da je bila posneta 10.maja (takrat ko je bila Evrovizija; lahko vidiš kolk mi je bila zanimiva ), da si boš lažje predstavljala, kako izgelda sedežna Ta druga pa je bolj sveža, kako Manca panča čez dan
< Sporočilo je popravil Soncnica Sandra *** -- 3.12.2008 14:09:30 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 14:10:14
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Juhu naša je zaspala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 14:14:02
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Nima pomena hodit, ker če ne sveti, ne morejo ugotoviti,kaj je narobe Če ti ga priklopijo na računalnik, bodo vseeno videli kaj je bilo, da je lučka svetila. Ker ostane v spominu. Itak pa lohka res greš, ko bo spet začela sveti, če bo. No upam, da ne bo!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 6.del :) 3.12.2008 14:30:52
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
A mi lahko ena prosim pove, kako naredim da ko objavim sliko, da tista mala, tako kot večina vas dela, ko pa klikneš nanjo, pa se poveča. Jz tega na shrani.si sploh ne znam naredit
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?